DTP

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
DeskTop Publishing: folosirea unui computer personal pentru a realiza documente printate de inalta calitate. Un sistem DTP permite folosirea diferitelor tipuri de text, diferite margini si alinieri si elemente grafice si ilustrate incorporate.

Preturi DTP

ABBYY FineReader 12
ABBYY FineReader 12 este un software de recunoaștere optică a caracterelor (OCR), ce oferă precizie de neegalat în recunoaștere a textului și capabilități de conversie, practic eliminând rescrierea și reformatarea de documente. Utilizarea intuitivă și sarcinile automate cu un singur clic vă permit să faceți mai mult în mai puține etape. Până la 190 de limbi sunt acceptate pentru recunoaștere a textului - mai mult decât orice alt software OCR pe această piață.
28 versiuni, intre 299 si 1359 RON.
ABBYY PDF Transformer+
PDF Transformer+ oferă tot ce aveți nevoie pentru munca de zi cu zi cu fișiere PDF. Fie că doriți să modificați sau să adăugați un comentariu, adăugați protecție cu parolă, partajați PDF-uri, a crea, converti, sau pur și simplu să citiți PDF-uri, PDF Transformer vă permite să-l utilizați cu ușurință. Acest software versatil PDF combină o interfață intuitivă și instrumente de colaborare cu tehnologia ABBYY’s Optical Character Recognition (OCR) și tehnologia Adobe® PDF Library asigurându-vă că se poate lucra cu ușurință cu orice tip de PDF.
26 versiuni, intre 87 si 913 RON.
Adobe Acrobat Pro DC
Lustruit și profesional. Asta e impresia ce o veti avea - și munca pe care o veti livra - atunci când utilizați Adobe Acrobat Pro DC cu servicii Adobe Document Cloud pentru a pregăti și partaja documentele companiei dvs. Obtineti solutia completa pentru lucrul cu documente PDF la birou, și pentru a folosi serviciile Document Cloud pentru a realiza mai mult atunci când sunteți in miscare. De la Adobe, liderul în documente digitale securizate de peste 20 de ani.
8 versiuni, intre 76 si 2582 RON.
Adobe Support Acrobat Professional
Adobe Acrobat este un editor și convertor PDF popular dezvoltat de Adobe. Cu acest software, nu numai ca veti fi capabil de a modifica stilul sau de a schimba formatul PDF-urilor, dar de a crea si noi documente PDF. Adobe Acrobat poate genera un PDF din orice document creat într-un program cu capacitatea de a imprima, cum ar fi suita Microsoft Office (Word, Excel și PowerPoint), pur și simplu prin selectarea Acrobat ca imprimantă. În mod similar, se poate crea un PDF din documentele scanate sau din pagini HTML. Ceea ce fac capabilitățile de creație interesante este posibilitatea de a crea PDF-uri interactive prin adăugarea de audio sau video,; și asigurand documentele de îndeplinirea standardelor de accesibilitate pentru utilizatorii cu handicap.
6 versiuni, intre 130 si 261 RON.
Adobe Support Acrobat Standard
Adobe Acrobat este un editor și convertor PDF popular dezvoltat de Adobe. Cu acest software, nu numai ca veti fi capabil de a modifica stilul sau de a schimba formatul PDF-urilor, dar de a crea si noi documente PDF. Adobe Acrobat poate genera un PDF din orice document creat într-un program cu capacitatea de a imprima, cum ar fi suita Microsoft Office (Word, Excel și PowerPoint), pur și simplu prin selectarea Acrobat ca imprimantă. În mod similar, se poate crea un PDF din documentele scanate sau din pagini HTML. Ceea ce fac capabilitățile de creație interesante este posibilitatea de a crea PDF-uri interactive prin adăugarea de audio sau video,; și asigurand documentele de îndeplinirea standardelor de accesibilitate pentru utilizatorii cu handicap.
9 versiuni, intre 82 si 380520 RON.
Adobe Acrobat Standard DC
Noul Adobe Acrobat Standard DC cu servicii Adobe Document Cloud este solutia de încredere PDF de fluxul de lucru in zilele de azi ale mobilului. Software-ul desktop Acrobat este acum combinat cu noua aplicație mobilă Acrobat DC și serviciile Document Cloud ce vă ajută să satisfaceti cererea utilizatorului final pentru soluții mobile, lăsați echipele sa construiasca documente de fluxuri de lucru mai inteligente, și sa contribuie la asigurarea securității documentelor pe mai multe dispozitive. De la Adobe, liderul în documente digitale securizate de peste 20 de ani.
7 versiuni, intre 65 si 1604 RON.
Adobe InCopy CC
6 versiuni, intre 98 si 163 RON.
Adobe Presenter 11
Activați invatarea la cerere cu Adobe Presenter 11. Transforma-ti slide-urile PowerPoint în eLearning interactiv cu active și teste uimitoare. Publicare in HTML5 pentru a oferi cursuri pentru desktop-uri și tablete. Urmariti performanțele elevilor cu integrare a conducatorului in LMS-uri.
8 versiuni, intre 136 si 2713 RON.
Adobe Support Presenter
Adobe Support Presenter - Transforma-ti slide-urile PowerPoint în eLearning interactiv cu active și teste uimitoare. Publicare in HTML5 pentru a oferi cursuri pentru desktop-uri și tablete. Urmariti performanțele elevilor cu integrare a conducatorului in LMS-uri.
4 versiuni, intre 136 si 272 RON.
Adobe InDesign CC
Manuieste machete elegante la birou sau în deplasare. Adobe InDesign CC - Liderul in industria design-ului de pagina si a layout-instrumentarului vă permite să lucrați pe mai multe dispozitive desktop și mobile pentru a crea si publica totul, de la cărți și broșuri tipărite la reviste digitale, aplicații iPad, cărți electronice și documente on-line interactive. Pagini lustruite, mai rapide decât oricând. Vezi modul în care va ajută ultima versiune să creați și să distribuiți machete mai rapid decât oricând, de la proiectarea în spațiul de lucru tactil intuitiv pentru publicarea cu ușurință a documentelor on-line.
8 versiuni, intre 162 si 183 RON.
Adobe Font Folio 11.1
Solutia OpenType pentru profesionalisti creativi. Adobe FontFolio 11 este o colectie a peste 2300 de fonturi de la Adobe Type Library in format OpenType, care ofera suport imbunatatit lingvistic, caracteristici avansate de tipografie, si o adevarata compatibilitate pe cuprinsul mai multor platforme. Utilizati FontFolio 11 pentru a extinde optiunile dvs de design in orice mediu – inclusiv documentele pentru imprimare, web, video si electronice.
19 versiuni, intre 136 si 53811 RON.
Adobe Freehand
Folositi FreeHand MX pentru un design creativ, realizarea de “povesti”, producerea de documente si editarea acestora cu un set de elemente de design foarte creative. Poate adapta design-urile dumneavoastra foarte usor, atat pentru printat, cat si internet sau Adobe Flash.
11 versiuni, intre 136 si 2441 RON.
Adobe PageMaker
Publicare comerciala facuta usor. Adobe PageMaker 7.0 este programul ideal de asezare in pagina pentru afaceri, educatie si pentru profesionisti mici si home-office care doresc sa creeze publicatii de inalta calitate precum brosuri si buletine de stiri. Incepeti rapid cu template-uri, grafica si instrumente de design intuitiv, lucrati productiv pe cuprinsul aplicatiilor Adobe, si profitati cu usurinta de continutul existent pentru a crea comunicate personalizate.
4 versiuni, intre 136 si 3365 RON.
ABBYY Screenshot Reader
Creati propriile „instantanee” din imagini si texte din documente deschise, meniuri de fisiere, pagini web, prezentari sau fisiere PDF cu doar cateva clic-uri. ABBYY Screenshot Reader creaza copii ale imaginilor pe care le puteti decupa si lipi de pe clipbord-ul dvs in Microsoft Word, Excel, PowerPoint sau fisiere grafice. Puteti utiliza ScreenShot Reader pentru a selecta si copia fragmente de text din imagini, fisiere flash, PDF-uri si alte fisiere bazate pe imagini, si convertiti-le intr-un text adevarat pe care il puteti edita sau insera in alt document.
Pret: 47 RON
Adobe InCopy CS5.5
Programul Adobe InCopy CS5.5 este o solutie profesionala de scriere si editare care integreaza strans cu programul Adobe InDesign CS5.5 pentru a permite un flux de lucru colaborativ eficient intre echipele de design si editorial.
Epuizat

Producatori DTP

AdobeABBYY
software

Categorii software