Educative

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Educatia se realizeaza prin invatare si prin insusirea noilor deprinderi, insa si prin ceva mai putin tangibil: impartasirea cunostintelor.

Preturi Educative

Adobe Captivate 9
Creeaza orice fel de eLearning de la cap la coada. Pentru orice dispozitiv. Cu noul Adobe Captivate 9, du-te perfect de la design-ul de schita la cel de eLearning receptiv. Experimenteaza cele 25,000 active exclusive pentru a-ti îmbogăți conținutul. Creați cursuri uimitoare care se execută perfect pe desktop și mobile.
4 versiuni, intre 136 si 5974 RON.
Adobe Director 12
Ce este Adobe Director 12? Software-ul Adobe® Director® 12 și Adobe Shockwave® Player va ajuta sa creați și să publicati jocuri convingătoare interactive și cursuri de eLearning pentru web, dispozitive iOS, desktop-uri Mac și Windows®, DVD-uri și CD-uri. Integrează practic orice format major de fișier, inclusiv FLV, swf și conținut 3D nativ.
3 versiuni, intre 136 si 5431 RON.
Adobe Presenter 11
Activați invatarea la cerere cu Adobe Presenter 11. Transforma-ti slide-urile PowerPoint în eLearning interactiv cu active și teste uimitoare. Publicare in HTML5 pentru a oferi cursuri pentru desktop-uri și tablete. Urmariti performanțele elevilor cu integrare a conducatorului in LMS-uri.
8 versiuni, intre 136 si 2713 RON.
Adobe Support Captivate
Adobe Support Captivate - Cu noul Adobe Captivate 9, du-te perfect de la design-ul de schita la cel de eLearning receptiv. Experimenteaza cele 25,000 active exclusive pentru a-ti îmbogăți conținutul. Creați cursuri uimitoare care se execută perfect pe desktop și mobile.
4 versiuni, intre 299 si 598 RON.
Adobe Support Director
Adobe® Director® va ajuta sa creați și să publicati jocuri convingătoare interactive și cursuri de eLearning pentru web, dispozitive iOS, desktop-uri Mac și Windows®, DVD-uri și CD-uri. Integrează practic orice format major de fișier, inclusiv FLV, swf și conținut 3D nativ.
4 versiuni, intre 272 si 544 RON.
Adobe Support Presenter
Adobe Support Presenter - Transforma-ti slide-urile PowerPoint în eLearning interactiv cu active și teste uimitoare. Publicare in HTML5 pentru a oferi cursuri pentru desktop-uri și tablete. Urmariti performanțele elevilor cu integrare a conducatorului in LMS-uri.
4 versiuni, intre 136 si 272 RON.
Adobe Support Technical Communication Suite
Adobe Support Technical Communication Suite - Suita este un set de instrumente indispensabil pentru dezvoltatorii de conținut. Licentiere continut XML/DITA cu ușurință, crearea unor module de training și prezentări video, colaborează perfect cu experți și revizori, și livrare de experiențe de conținut dinamic pe mai multe dispozitive mobile, formate si platforme.
4 versiuni, intre 462 si 924 RON.
Adobe Technical Communication Suite 2015
Livreaza conținut captivant, pentru audienta globala, pe mai multe platforme și dispozitive mobile. Adobe Communication Technical Suite (editia 2015) este un set de instrumente indispensabil pentru dezvoltatorii de conținut. Licentiere continut XML/DITA cu ușurință, crearea unor module de training și prezentări video, colaborează perfect cu experți și revizori, și livrare de experiențe de conținut dinamic pe mai multe dispozitive mobile, formate si platforme.
8 versiuni, intre 136 si 9236 RON.
Microsoft Windows MultiPoint Server
Windows MultiPoint Server este un sistem de operare bazat pe Microsoft Windows Server utilizând tehnologia Remote Desktop Services pentru a găzdui mai multe stații de calcul independente simultane sau terminale conectate la un singur calculator. Windows MultiPoint Server 2012 a fost versiunea finală și va fi înlocuit de Windows Server 2016.
24 versiuni, intre 290 si 6617 RON.
Microsoft Windows MultiPoint Server 2012
Windows MultiPoint Server este un sistem de operare bazat pe Microsoft Windows Server utilizând tehnologia Remote Desktop Services pentru a găzdui mai multe stații de calcul independente simultane sau terminale conectate la un singur calculator. Windows MultiPoint Server 2012 a fost versiunea finală și va fi înlocuit de Windows Server 2016.
12 versiuni, intre 579 si 4411 RON.
Adobe Director 11.5
Explorati noi dimensiuni cu ajutorul crearii bogate de multimedia. Adobe Director 11.5 si Adobe Shockwave Player va ajuta sa creati si sa publicati jocuri, demo-uri, prototipuri, simulari si cursuri eLearning interactive si convingatoare pentru web, Mac si Windows, DVD-uri si CD-uri. Integrati virtual orice format de fisier important, inclusiv continut nativ FLV si 3D, pentru cea mai mare intoarcere a creativitatii dvs.
2 versiuni la 136 RON.
SmartDraw Visual Processor
SmartDraw este Primul Procesor Visual din Lume. Precum procesorul de cuvinte face posibil pentru toata lumea sa creeze formate de documentatii scrise, procesorul vizual face posibil pentru toata lumea sa creeze prezentari vizuale de calitate la fel de usor. Inainte de procesorul vizual, imaginile trebuiau sa fie create manual cu programe complexe de grafica. Chiar si pentru experti, producerea unei imagini precum o diagrama, consuma timp iar rezultatele erau adesea nu de buna calitate. SmartDraw automatizeaza crearea de imagini la un nivel la care toata lumea o poate face, si obtineti rezultate uimitoare in cateva minute.
9 versiuni, intre 259 si 101865 RON.
Business Spanish
Are nevoie afacerea sau corporatia dumneavoastra sa isi ajute angajatii sa se descurce in limba spaniola ? Aveti nevoie de limba spaniola pentru slujba ? Aveti acum la dispozitie solutia perfecta.
Pret: 80 RON
Learn To Speak English
Invatati sa vorbiti, sa cititi si sa scrieti in limba engleza cu incredere.
Pret: 140 RON
Learn To Speak French
Invatati sa vorbiti, sa cititi si sa scrieti in limba franceza cu incredere.
Pret: 160 RON
Learn To Speak German
Learn to Speak este un CD-ROM de invatare de limbi straine conceput in special pentru invatarea in familie. Avand un amestec de jocuri distractive, ghiduri video spre unele din atractiile diverselor tari si cu toate elementele si instrumentele sale de invatare a limbii, pachetul constituie cu siguranta o alegere optima.
Pret: 155 RON
Learn To Speak Spanish
Invatati sa vorbiti, sa cititi si sa scrieti in limba spaniola cu incredere. Avand peste doi ani de experianta, Learn to Speak Spanish Deluxe versiunea 9.0 ofera o solutie eficienta de invatare a limbii.
Pret: 160 RON
 

Producatori Educative

MicrosoftAdobeSmartDrawThe Learning Company
software

Categorii software