C++Builder

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: embarcadero

C++Builder® XE Architect este conceput pentru dezvoltatorii C++ si pentru echipele de creatie bazate data-intensive client / server, cloud, GUI si aplicatii Web cu sisteme baze de date enterprise vaste sau complexe. C++Builder Architect combina dezvoltarea aplicatiei bazata pe date si eterogena de mare viteza de acces cu modelare de date vizuala ampla pentru a ajuta dezvoltatorii sa inteleaga, creeze, si sa obtina cea mai mare valoare a bazelor de date enterprise existente si structuri de date.

C++Builder® XE Enterprise este proiectat pentru dezvoltatorii C++ ce realizeaza date ample orientate client/server si multi-tier, cloud, GUI si aplicatii Web ce functioneaza perfect cu o varietate de servere de baze de date si surse de date. Suportul serverului de baze date eterogen de inalta performanta C++Builder Enterprise este ideal pentru scenarii multi-vendor server de baze de date, sau aplicatii de realizate la cheie care pot lucra cu o gama larga de servere de baze de date.

C++Builder® XE Professional este conceput pentru crearea aplicatiilor de inalta performanta pentru desktop Windows, touch screen, statii de lucru, cu sau fara persistenta baze de date integrate si locale. Combinatia puternica C++Builder de ANSI C++, VCL, si generatia de aplicatii ultra-mica si rapida "single exe" il face deosebit de bine-potrivit pentru dezvoltatorii C++ care au nevoie sa construiasca si sa mentina aplicatiile Windows GUI "ambalate".

Logo C++Builder

C++Builder

Preturi C++Builder

Architect

Embarcadero C++Builder XE Architect, New User

CPAX00MLENWB0
18,042.90 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Enterprise

Embarcadero C++Builder XE Enterprise, New User

CPEX00MLENWB0
10,308.02 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Professional

Embarcadero C++Builder XE Professional, New User

CPBX00MLENWB0
4,635.78 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara C++Builder

embarcadero C++Builder XE


Embarcadero C++ Builder XE este singurul mediu de dezvoltare rapida a aplicatiilor C++ (RAD) si arhitectura componenta - conceput pentru dezvoltare ultra-rapida de aplicatii Windows GUI cu nivel inalt de intinere pe multiple platfome Windows si de baze de date. Mediul complet vizual bidirectional RAD IDE al C++ Builder si alte mii de componente disponibile simplifica si accelereaza construirea de aplicatii bogate si data-intensive pentru utilizatorul final.Cu C++ Builder, puteti sa:

Caracteristici cheie C++Builder XE:


Editii C++Builder XEC++Builder XE Professional


C++Builder XE Professional este conceput pentru construirea aplicatiilor de inalta performanta pentru Windows desktop, touch-screen si statii de lucru, cu sau fara persistenta pentru baze de date integrate si locale. Combinatia puternica intre ANSI C++, VCL si generarea de aplicatii ultra-mici si rapide, cu "exe unic", fac C++Builder ideal pentru dezvoltatorii C++ ce au nevoie sa construiasca si sa mentina aplicatii Windows GUI "impachetate".Caracteristicile C++Builder Professional includ:


C++Builder XE Enterprise


C++Builder XE Enterprise este proiectat pentru dezvoltatorii C++ care construiesc aplicatii bogate client/server, multi-tier, cloud, GUI si pentru Web, orientate spre date, care functioneaza perfect cu o mare varietate de servere de baze de date si surse de date. Suportul eterogen de inalta performanta pentru servere de baze de date al C++Builder Enterprise este ideal pentru scenarii cu servere de baze de date cu mai multi furnizori, sau construirea aplicatiilor la cheie care pot lucra cu o gama larga de servere de baze de date. C++ Builder Enterprise ofera tot ce este inclus in Professional Edition, plus urmatoarele pentru construirea de aplicatii client/server, multi-tier, aplicatii cu baze de date si aplicatii web:


C++Builder XE Architect


C++Builder XE Arhitect este conceput pentru dezvoltatorii C++ si echipe ce construiesc aplicatii data-intensive client/server, multi-tier, cloud, GUI si pentru Web cu sisteme enterprise de baze de date mari sau complexe. C++Builder Arhitect combina dezvoltarea rapida de aplicatii bazate pe date si accesul rapid eterogen la date cu modelare vizuala complexa a datelor pentru a ajuta dezvoltatorii sa inteleaga, sa proiecteze si sa obtina cea mai mare valoare din bazele de date si structuri de date existente. C++Builder Arhitect ofera tot ce este inclus in Enterprise Edition, plus capacitati puternice de modelare si priectare a bazelor de date:


Ce este nou in C++Builder XE ?


C++Builder XE (C++Builder 2011) ofera sute de noi caracteristici si imbunatatiri pentru a va ajuta sa construiti aplicatii ultra-bogate mai rapid. Cu C++ Builder XE veti gasi noi modalitati de a face lucrurile mai rapid, sa construiti aplicatii de calitate superioara si sa profitati de multi-tier si cloud.

Codare mai rapida si performanta cu noi instrumente de codare si un set de instrumente dezvoltator extins

 • Control al versiunii Subversion strans integrat in IDE
 • Instrumente FinalBuilder Embarcadero Edition
 • Auditul liniei de comanda, metrici, formatare si doc gen
 • Instrumente de profilare AQtime Standard
 • CodeSite Express instrumente de inregistrare si de depanare imbunatatita
Construiti aplicatiile de maine astazi, cu multi-tier si cloud

 • Noi componente pentru lucrul cu Microsoft Windows Azure blobs, queues si tabele
 • Implementare usoara cu infrastructura cloud Amazon EC2
 • Noi caracteristici DataSnap, inclusiv crearea de servere folosind C++Builder, noi experti, suport pentru server RESTful, criptare, compresie si noi optiuni client
Obtineti versiunile anterioare incluse gratuit si mai multe cu exclusivitatile XE

 • Obtineti acces liber la versiunile anterioare de licentiere pentru C++Builder 2010, 2009, 2007 si 6
 • Optiune de licentiere in retea ToolCloud pentru gestiunea licentelor si de provizionare software in cadrul echipei, companiei sau organizatiei
 • Actualizare usoara la All-Access cu o gama completa de instrumente de dezvoltare si instrumente de baze de date
Dezvoltare extinsa multi-tier cu DataSnap
DataSnap a fost actualizat cu:
 • Noi experti C++Builder pentru crearea de aplicatii server si module client
 • Suport pentru JavaScript, REST si protocaoalele de transport HTTP si HTTPS
 • Procesarea fluxurilor de comunicatie folosind filtre de criptare si compresie
 • Roluri utilizator pentru autentificare

Tool Chest puternic integrat
Eficientizati procesele astfel incat sa petreceti mai putin timp cu gestiunea si mai mult cu scrierea codului
 • Instrumente de profilare AQtime Standard pentru a identificarea problemelor astfel incat sa puteti oferi aplicatii de performanta inalta
 • Instrumente CodeSite Express de inregistrare a evenimentelor si depanare imbunatatita pentru construirea de aplicaĊ£ii de calitate
 • Suita de componente Software IP*Works pentru dezvoltarea de aplicatii pentru Internet cu protocoale de comunicatii IP avansate
 • Motor de comparatie avanssat cu Beyond Compare Text Compare

Integrare Subversion in IDE
Cu C++Builder XE puteti folosi cu usurinta popularul sistem de control al versiunilor Subversion pentru a gestiona reviziile propriului cod sursa sau al echipei.
 • Integrare cu gestiunea proiectului si gestiunea istoricului
 • Suport pentru sarcinile comune de control al versiunii, cum ar fi import, actualizare, salvare si listare jurnal
 • Vizualizari pentru diferenta si imbinare
 • Cod sursa pentru integrare folosind Open Tools API disponibil ca un proiect open source
Cloud Computing
C++Builder XE face usor lucrul cu serviciile cloud si implementarea de acplicatii in mediul cloud.
 • Componente pentru lucrul cu stocare de date simple in Windows Azure, inclusiv blobs, queues si tabele
 • Implementare mai usoara cu serverele cloud Amazon EC2 pentru a obtine beneficii de disponibilitate si scalabilitate cloud

Noi instrumente pentru automatizarea si imbunatatirea procesului de constructie
C++Builder XE va ofera noi instrumente pentru automatizarea, gestiunea si adaugarea de functionalitate procesului de constructie.
 • Set de unelte FinalBuilder pentru constructie automata si gestiune a lansarii pentru definirea si gestiunea proceselor repetitive de constructie
 • Formatter.exe pentru formatarea codului
 • AuditsCLI.exe pentru a rula audit al codului si metrici
 • GenDocCLI pentru a genera automat documentatie

Imbunatatiri pentru limbaj, compilator si librarie
Imbunatatiri permanente la fundatia aplicatiilor.
 • Actualizari la VCL, RTL si STL
 • Suport imbunatatit RTTI pentru C++, noi referinte rvalue, move semantics pentru std::string si imunatatirii C++ VCL aditionale
 • Suport adaugat pentru OpenTools API pentru filele interne

Actualizati de la versiunea 2009 sau precedenta ?


Daca actualizati de la C++Builder versiunea 2009 sau precedenta, veti constata ca C++Builder XE va ofera mai mult decat noile caracteristici. C++Builder XE construieste pe o fundatie solida si o istorie de 15 ani de inovatie concentrata in a va ajuta sa construiti rapid aplicati de mare performanta.

Iata doar cateva din putinele caracteristici incluse in versiunile recente, pe care, de asemenea, le obtineti cand actualizati la C++Builder XE.

Caracteristici importante introduse in versiunile anterioare 2010 2009 2007 si
2007 R2
Construiti aplicatii ce suporta atingere si gesturi X    
Suport pentru Windows 7 X    
IDE Insight X    
Conectivitate dbExpress la Firebird X    
Unicode   X  
Controale Panglica (Ribbon)   X  
Gestiune robusta a proiectului   X  
Actualizare majora DataSnap   X  
Metode generice si anonime   X  
dbExpress 4     X
Sistem de constructie MSBuild rapid si fiabil     X
Componente UI Windows Vista moderne     X
VCL pentru Web cu AJAX     X
software

Categorii software