DB Change Manager

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: embarcadero

Embarcadero DB Change Manager XE Developer ajuta administratorii de baze de date si dezvoltatorii in a simplifica, automatiza, si raporta pe modificarile privind baza de date pentru a rationaliza dezvoltarea si pentru a asigura disponibilitatea si performanta. DB Change Manager XE Developer compara si urmareste capabilitatile de sincronizare si raporteaza privind evolutia, ruleaza noi versiuni, si identifica probleme de performanta. Include pana la 10 conexiuni de date sursa pentru fiecare tip de DBMS. Acest produs vine complet cu suport pentru toate platformele de baze de date majore si pentru licente centralizate si management si de instrument de aprovizionare cu "zero-install" capacitate de implementare.

Embarcadero DB Change Manager XE Pro ajuta administratorii bazelor de date si dezvoltatori, sa simplifice, automatizeze, si raporteze privind modificarile bazelor de date pentru a rationaliza de dezvoltarea si pentru a asigura disponibilitatea, performanta si conformitatea. DB Change Manager XE Pro compara si urmareste capabilitatile de sincronizare si raporteaza privind evolutia, ruleaza noi versiuni, si identifica probleme de performanta. Include un numar nelimitat de surse de date, date de mascare precum si capabilitati de raportate avansate de audit si de conformitate. Acest produs vine complet cu suport pentru toate platformele de baze de date majore si pentru licente centralizate si management si de instrument de aprovizionare cu "zero-install" capacitate de implementare.

Embarcadero DB Change Manager XE Enterprise are in plus fata de versiunea Manager XE Pro "Command-line API for Job Scheduling". Ajuta administratorii bazelor de date si dezvoltatori, sa simplifice, automatizeze, si raporteze privind modificarile bazelor de date pentru a rationaliza de dezvoltarea si pentru a asigura disponibilitatea, performanta si conformitatea. DB Change Manager XE Enterprise compara si urmareste capabilitatile de sincronizare si raporteaza privind evolutia, ruleaza noi versiuni, si identifica probleme de performanta. Include un numar nelimitat de surse de date, date de mascare precum si capabilitati de raportate avansate de audit si de conformitate. Acest produs vine complet cu suport pentru toate platformele de baze de date majore si pentru licente centralizate si management si de instrument de aprovizionare cu "zero-install" capacitate de implementare.

Logo DB Change Manager

DB Change Manager

Preturi DB Change Manager

Developer

Embarcadero DB Change Manager XE Developer Workstation

CMSX00ELEWWB9
4,099.47 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Enterprise

Embarcadero DB Change Manager XE Enterprise Workstation

CMEX00ELEWWB9
20,600.58 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Pro

Embarcadero DB Change Manager XE Pro Workstation

CMPX00ELEWWB9
10,287.40 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara DB Change Manager

embarcadero DB Change Manager XE2 - Gestiune a modificarilor bazelor de date


Embarcadero DB Change Manager XE2 ajuta administaratorii si dezvoltatorii bazelor de date in:

Familia de prodse XE ofera beneficii unice pe care pur si simplu nu le veti gasi in alte solutii:

Capabilitatile DB Change Manager XE2 de comparare, sincronizare si audit va permit sa urmariti si sa raportati schimbarile, sa lansati noi versiuni si sa localizati problemele legate de performata, care rezulta in urma schimbarilor datelor, schemei si configuratia bazei de date. Prin compararea unei baze de date aflate in productie cu o schema sau o "imagine" a unei configuratii, administratorii pot identifica rapid schimbrile si pot corecta problemele. Iar prin monitorizarea setarilor de configuratie, administratorii bazelor de date (DBA) pot asigura conformitatea cu politicile de reglementare si standardele de performata si pot mentine o performata generala a bazei de date.


Caracteristici cheie DB Change Manager XE2

Comparare si sincronizare schema


  • Comparare "in productie la in productie", "in productie la arhiva", "arhiva la arhiva" si "unul la mai multi"
  • Generare de modificare avansata
  • Comparare si sincronizare intre SGBD
Monitorizare standarde de configuratie


  • Definiti valorile si intervalele prevazute ale configuratiei apoi efectuati o sarcina de comparare pentru a verifica conformitatea
Comparare si sincronizare date


  • Comparati datele de testare sau refeinta intre tabele sau la nivelul intreagii scheme
  • Raportati diferentele si sincronizati modificarile

 

Caracteristici si beneficii


Pentru administratorii bazelor de date


Implementati schimbari ale bazelor de date mai usor

Dezvaluiti cu usurinta cum o baza de date s-a modificat dintr-un anumit punct in timp si urmariti si raportati schimbarile

Conform cu auditul bazei de date si cerintele de raportare

Protejati confidentialitatea datelor

 

Pentru dezvoltatori, manageri de dezvoltare si asigurare a calitatii


Utilizati DB Change Manager XE2 pentru a ajuta la eficientizarea si accelerarea ciclurilor de dezvoltare

Validati sincronizarea dinte mediile de dezvoltare si asigurare a calitatii

Eficientizati sarcinile comune de dezvoltare si asigurare a calitatii

 

Suport SGBD


 

Cerinte sistem


software

Categorii software