Delphi Prism

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: embarcadero

Delphi Prism™ XE Enterprise este proiectat pentru dezvoltatorii ce construiesc aplicatii bazate pe date, multi-tier Web si de baze de date. Delphi Prism Enterprise ofera conectivitate server, local si la distanta pentru InterBase®, ADO.NET conectivitate de date pentru surse de date .NET, precum si abilitatea de a construi clientilor care se conecteaza la servere native Delphi DataSnap pentru interoperabilitate multi-tier.

Delphi Prism™ XE Professional este conceput pentru dezvoltatorii care doresc sa ajunga dincolo de capacitatile altor solutii de dezvoltare .NET cu capabilitati extinse limbaj si directionare cross-platform. Dezvoltatorii Delphi pot utiliza Delphi Prism XE pentru a construi .NET si aplicatii Mono cross-platform folosind un limbaj familiar bazat Delphi si prin conectivitate locala la InterBase®.

Logo Delphi Prism

Delphi Prism

Preturi Delphi Prism

Professional

Embarcadero Delphi Prism XE Professional, New User

HPBX00MXENWB0
2,573.04 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Enterprise

Embarcadero Delphi Prism XE Enterprise, New User

HPEX00MXENWB0
7,214.07 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara Delphi Prism

embarcadero Delphi Prism XE


Embarcadero Delphi Prism XE ofera o solutie pentru dezvoltare cross-platform si un limbaj de programare robust pentru dezvoltarea rapida de aplicatii .NET, Mono, ASP.NET, si aplicatii bazate pe date pentru Windows, Linux si Mac OS X. Delphi Prism combina sintaxa usor de invatat, bazata pe limbajul Delphi, cu caracteristici care nu sunt disponibile in alte limbaje de programare .NET, permitand dezvoltatorilor sa creeze aplicatii de ultima generatie. Cu Delphi Prism aveti posibilitatea sa:

Caracteristici cheie Delphi Prism XE:

 

Editii Prism XEDelphi Prism XE Professional


Delphi Prism XE Professional este conceput pentru dezvoltatorii care doresc sa mearga dincolo de capacitatile celorlalte solutii de dzvoltare .NET, cu capacitati ale limbajului extinse si dezvoltare cross-platform. Dezvoltatorii Delphi pot utiliza Delphi Prism pentru a construi aplicatii .NET si aplicatii Mono cross-platform folosind un limbaj familiar Delphi si cu conectivitate locala la InterBase. Caracteristicile Delphi Prism XE Professional includ:

 

Delphi Prism Enterprise


Delphi Prism XE Enterprise este proiectat pentru dezvoltatorii care construiesc aplicatii cross-platform bazate pe date, aplicatii multi-tier Web si aplicatii cu baze de date. Delphi Prism Enterprise ofera conectivitate server local si la distanta la InterBase, conectivitate date ADO.NET la surse de date .NET, precum si abilitatea de a construi clienti care se conecteaza la servere native Delphi DataSnap pentru interoprabilitate multi-tier bogata. Delphi Prism XE Enterprise ofera tot ce este inclus in editia Professional, plus urmatoarele pentru construirea de aplicatii client/server, multi-tier, aplicatii cu baze de date si aplicatii web:

 

Ce este nou in Delphi Prism XE ?


Dezvoltare cross-platform pe Windows si Mac OS X
Versiunile anterioare Delphi Prism aveau inclus un mediu IDE bazat pe Visual Studio, pentru dezvoltarea pe Windows. Acum este inclus, incorporat, mediul IDE MonoDevelop, pentru dezvoltarea atat pe Windows si Mac OS.
Support pentru ultimele versiuni ale Visual Studio si .NET Framework
Delphi Prism va aduce toate imbunatatirile de producivitate ale mediului IDE Visual Studio 2010 si suport pentru caracteristicile .NET Framework 4.0.
Integrare Subversion in IDE
Delphi Prism XE adauga integrarea controlului versiunilor Subversion astfel incat sa puteti efectua optiuni comune de control a versiunilor direct din interiorul mediului IDE Visual Studio.
Control al versiunii Subversion integrat

Daca lucrati ca parte dintr-o echipa de dezvoltare sau doriti sa gestionati mai bine reviziile propriului cod, o puteti face acum prin contolul versiunii Subversion SVN integrat in Delphi Prism. Această integrare va permite sa efectuati optiuni comune de a versiunii de control, direct din interiorul mediului IDE bazat pe Visual Studio.
Dezvoltare cross-platform pe Windows si Mac OS X

Versiunile anterioare Delphi Prism aveau inclus un mediu IDE bazat pe Visual Studio, pentru dezvoltarea pe Windows. Acum este inclus, incorporat, mediul IDE MonoDevelop, pentru dezvoltarea atat pe Windows si Mac OS.
Suport pentru cele mai recente tehnologii .NET 4.0 si Silverlight

NET 4.0 si Silverlight 4 sunt suportate in totalitate, impreuna cu versiunile anterioare, plus imbunatatiri suplimentare venite in sprijinirea unei mai bune interoperabilitati native/gestionate, imbunatatiri threading, imbunatatiri in colectarea resturilor si multe altele.
Mediu IDE bazat pe Visual Studio 2010 Shell

Noul mediu IDE Visual Studio 2010 Shell ofera o experienta IDE mai simpla si eficienta, suport pentru mai multe monitoare, un editor de cod imbunatatit, depanare imbunatatita si un acces usor la cele mai recente functionalitati .NET. Puteti instala, de asemenea, in cadrul Visual Studio 2010 sau 2008.
Noi caracteristici pentru limbaj si compilator

Delphi Prism XE include suport imbunatatit pentru programare paralela, programare functionala cu noi expresii "if", "case" si "for"; suport integrat pentru consantele .NET 4.0 BigInteger si sintaxa pentru definirea metodelor de extensie.
Importati sau copiati si lpiti cod C# ca si cod Delphi Prism

Aveti sau ati dat peste niste fragmente de cod C# sau fisiere si va doriti sa le folositi in Delphi Prism? Acum aveti posibilitatea sa importati sau sa copiati si lipiti cod C#, precum si fisiere .cs, in Delphi Prism si in mod automat sa le convertiti la cod Delphi Prism.
Construiti aplicatii pentru iPhone OS

Delphi Prism XE poate fi utilizat cu Novell MonoTouch (comercializat separat) pentru a crea aplicatii pentru Apple iPhone OS ce pot fi utilizate pe iPhone, iPod Touch si iPad.
Disimulare cod (Code Obfuscation)

Disimulati dodul pentru a spori securitatea si descuraja ingineria inversa a aplicatiilor. Utilizati sablonul Oxfuscator Project pentru a adauga confuzie solutiei dvs. si incudeti in procesul de constructie pentru a rula independent.
Instrument CodeSite de inregisrtare evenimente

Sistemul Raize CodeSite Logging System ofera dezvoltatorilor o analiza mai profunda asupra modului in care codul lor este de executat, ceea ce le permite sa localizeze problemele mai rapid si sa asigure ca aplicatia se executa corect. Clasele de inregistrare CodeSite permit dezvoltatorilor sa capteze diferite tipuri de informatii in timp ce codul se executa si apoi sa trimita informatia spre afisare in mod direct sau intr-un fisier jurnal.
software

Categorii software