JBuilder 2008

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: embarcadero

JBuilderJBuilder® 2008 R2 Enterprise permite dezvoltatorilor Java sa construiasca, testeze, optimizeze, sa mentina aplicatii la nivel enterprise. Aceasta editie include suport pentru aplicatii de profil si de optimizare a performantelor, vizuale EJB si servicii de dezvoltare web, modelare UML, audituri cod, creand Swing UI, si Application Factories pentru a creste productivitatea si reutilizarea codului.

JBuilder® 2008 R2 Professional ofera suport extins pentru platforma Java EE 5 si servicii dezvoltare Web, inclusiv vizuale EJB, JPA si creatori servicii Web. Aceasta editie include memorie si instrumente de profilare CPU, capacitati de proiectare Swing, suport pentru constructii fundamentale modelare UML, cod complet pe doua sensuri si diagrame cu reprezentare vizuala.

Logo JBuilder 2008

JBuilder 2008

Preturi JBuilder 2008

Professional

Embarcadero JBuilder 2008 R2 Professional, 1 user Upgrade from R1, ESD

JXB0008WWES194
407.38 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Embarcadero JBuilder 2008 R2 Professional, 1 user Upgrade, ESD

JXB0008WWES193
1,289.15 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Enterprise

Embarcadero JBuilder 2008 R2 Enterprise, 1 user Upgrade from R1, ESD

JXE0008WWES194
665.19 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Embarcadero JBuilder 2008 R2 Enterprise, 1 user Upgrade, ESD

JXE0008WWES193
3,867.44 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara JBuilder 2008

JBuilder 2008 R2 - Cea mai rapida metoda de a dezvolta aplicatii Java pentru mediul de afaceri


JBuilder sporeste productivitatea si inovatia pentru dezvoltatorii Java cu un mediu de dezvoltate integrat (IDE) enterprise-class bazat pe Eclipse care suporta cele mai importante servere de aplicatii Java EE 5 comerciale sau open source.

Instrumentele lui JBuilder de profilare a codului si de reglare a performantei, care includ abilitatea de a profila aplicatii Web, permit dezvoltatorilor Java sa ofere aplicatii scalabile si de inalta performanta. Cu audit si metrici incluse, aveti posibilitatea sa masurati calitatea generala a proiectarii unui obiect, complexitatea si coeziunea dintre obiecte, gradul de acopeire al testarii si multi alti factori, pentru a va ajuta sa localizati potentiale probleme de intretinere, calitate si performata.

Pentru a maximiza productivitatea dezvoltatorilor, JBuilder include mai multe proiectari vizuale, incusiv EJB si JPA Designers ce dau posibilitatea dezvoltatorilor sa creeze un model vizual in timp ce dezvolta aplicatii EJB si permit crearea de modelare proiect Java cu suport JPA, un Web Services Designer care ofera un proiectant vizual bidirectional pentru creare de aplicatii cu suport pentru servicii Axis bazate pe Web si Swing UI Designer pentru crearea rapida si faciala de interfere utilizator bazate pe Swing.

Capabilitatea de modelare UM in JBuilder favorizeaza o comunicare mai buna intre dezvoltatori, echipe de dezvoltare si management si suporta specificatiile UML 1.4 si 2.0. Iar, cu LiveSource aveti beneficiul adaugat al sincronizarii simultane intre cod si diagrame atunci cand efectuati modificari la oricare dinte ele.

Caracteristici cheie JBuilder

 

Editii JBuilder 2008 R2


JBuilder 2008 R2 Enterprise


JBuilder 2008 R2 Enterprise este un mediu IDE complet, multi-platforma din clasa mediului de afaceri, ce permite dezvoltatorilor Java sa modeleze, construiasca, testeze, optimizeze, implementeze si sa mentina aplicatii la scara mediului de afaceri. Pe langa instrumentele de profilare si reglare performantei codului, audit si metrici penru cod, proiectanti vizuali EJB, JPA si Web Services si un proiectant vizual Swing, JBuilder Enterprise adauga un suport mai complet pentu modelare UML si arheologie a codului, dezvoltare in echipa robusta si colaborativa si inovatoare capabilitati Application Factories care ofera dezvoltatorilor productivitate fara precedent si reutilizarea codului.

JBuilder 2008 R2 Professional


JBuilder 2008 R2 Professional ofera suport extins pentru platforma Java EE 5 si dezvoltare de servicii Web incluzand proiectare vizuala EJB, JPA si Web Services precum si suport pentru implementare pe cele mai importante platforme de servere de aplicatii Java comerciale si open source. JBuilder 2008 R2 Professional include instrumente de profilare memorie si CPU, instrumente de reglare a performantei, capabilitati sofisticate de proiectare Swing, audit si metrici pentru cod, contructori modelare fundamentala UML si LiveSource petru Java cu suport bidirectional de vedere a codului si reprezentari vizuale de diagramare.

 

Ce este nou in JBuilder 2008 R2 ?


Proiectant grafic EJB - un proiectant bidirectional vizual bazat pe metoda trage-si-plaseaza cu navigare instanta intre componentele EJB vizuale si sursa.


 • Creati un model vizual atunci cand dezvoltati aplicatii EJB
 • Proiectati vizual relatiile entitate EJB 3.0/JPA si configurati planul bazei de date
 • Configurati vizual proprietatile de persistenta pentru EJB 3.0/JPA
 • Creati un proiect de modelare EJB (EJB Modeling Project) bazat pe un proiect WTP XDoclet (WTP XDoclet Project)
Web Services Designer - Proiectant bidirectional vizual pentru creare de aplicatii cu suport pentru servicii Axis bazate pe sericii Web.


 • Proiectati vizual suprafata pentru a crea, implemnenta si valida rapid servicii Web
 • Expuneti o clasa Java simpla sau o EJB Session Bean ca un serviciu Web
 • Reprezentari vizuale a WSDL cu metode si operatii
 • Stabiliti si optiuni WSDL cu inspectori
 • Depanati concurent un serviciu Web si un client serviciu Web
Audit si metrici - ofera dezvoltatorilor si managerilor masuratori cu privire la calitatea si complexitatea proiectului.


 • Metricii evalueaza comexitatea modelului obiect si cuantifica codul
 • Auditul ofera informatii legate de problemele de proiectare, conversii de nume si alte elemente care pot avea un impact asupra calitatii codului
 • Creati seturi QA specifice pentru auditul si mericii codului sursa si salvati-le intr-un sistem de fisiere local sau ca parte a proiectului care ulterior poate fi partajat cu echipa
Suport pentru Eclipse 3.4.1
JBuilder 2008 R2 este bazat pe Eclipse 3.4.1 (Ganymede) si Platforma de Instrumente Web (Web Tools Platform - WTP 3.0). Dezvoltatorii care sunt deja familiarizati cu Eclipse se vor simti foarte confortabil utilizand JBuilder si vor putea imediat sa profite de avantajul nucleului capabilitatilor de dezvoltare Java SE si Java EE disponibil ca parte a acelui mediu. In plus, ei vor profita foarte rapid de caracteristici si capabilitati avansate, cum ar fi modelare UMLTM, audit si metrici, profilare memorie si CPU, depanare thread, proiectanti vizuali Web Services si EJB si un proiectant vizual Swing pe care Embarcadero l-a construit peste arhitectura Eclipse pentru a oferi un mediu IDE Java care sa ofere caracteristici complete.

Profilarea performantei a codului ce ruleaza pe Solaris/SPARC
JBuilder 2008 R2 suporta acum profilare pentru memorie si CPU, analiza thread si analiza la cerere pentru aplicatii care ruleaza pe masini Solaris/SPARC. Folosind agentul de la distanta, datele de performanta pot fi colectate de o aplicatie Solaris iar rezultatele pot fi afisate in JBuilder ce ruleaza pe una din platformele suportate.

Optimizarea caracteristicilor de modelare pentru proiecte de mari dimensiuni, folosind filtre inteligente
Efectuati inginerie-inversa aupra proiectelor Java de mari dimensiuni, mai rapid ca niciodata, folosind filtre inteligente. Personalizarea bogata a UML-ului JBuilder 2008 R2 face obtinerea unui model care nu este sincronizat cu codul doar o simpla apasare de buton.

Capabilitati/Profile (Capabilities/Profiles) UI
Capabilitati/Profile sunt o extensie a caracteristici Capabilitati Eclipse (Eclipse Capabilities). Pentru a reduce aglomerarea in bancul de lucru, elementele interfetei de utilizator (ca meniuni si butoane de instrumente) sunt grupate in Capabilitati (Capabilities). Ele pot fi apoi activate sau dezactivate selectiv. Colectiile de capabilitati sunt grupate in Profile (Profiles). JBuilder 2008 R2 vine cu Profile predefinite sau puteti crea unele proprii. Profilele permit schimbarea rapida a interfetei de utilizator (UI).

Personalizare IDE
Optimizati si reglati performata mediului IDE prin personalizare cu ajustare fina. Incarcati numai caracteristicile pe care le folositi si activati numai bazele de date, serverele si sistemele de control al versiunii cu care lucrati, pentru o mai buna performata si UI neaglomerat.

Expertul de start (Getting Started Wizard)
Experul de start va ajuta sa va configurati spatiul de lucu pentru a lucra eficient cu JBuilder. El se deschide de prima data cand lansati JBuilder 2008 R2 intr-un nou sau existent spatiu de lucru.

Navigator caracteristici
Navigatorul de caracteristici va ghideaza prin caracteristicile existente ale mediului IDE. Sub caracteristicile unde este necesar, subiecte de ajutor si una sau mai multe liste de informatii sunt oferite pentru a va ajuta sa definiti fulul(fluxurile) de lucru evidentiind elementele interfetei de utilizator care efectueaza acele functii. Navigatorul de caracteristici ghdeaza prin caracteristicile existente IDE si elemente ale UI utilizand subiecte de ajutor, experti si una sau mai multe file de informatii care definesc colectiv fluxuri de lucru comune sau activitati de dezvoltare.
Import/Export setari ale spatilui de lucru
Experul de Import/Export Setari Spatiu de lucru (Export/Import Workspace Settings wizard) va permite sa mutati configuratii de setari dintr-un spatiu de lucru in altul. De asemenea, permite echipei sa imparta o singura configuratie comuna a spatiului de lucru.

Eport de fisier JAR cu verificare pentru dependente
Acest expert va permite exportul depentintelor unui poiect/proiecte si ale unei librarii intr-un fisier JAR in sistemul de fisiere local.

Etichetare (Tagging)
Pisibilitatea de a eticheta resurse este acum disponibila pentru toate proiectele Java dintr-un spatiu de lucru. Etichetele sunt de obicei utilizate pentru a grupa resursele asociate. Ele ofera un mecanism de organizare si navigare pentru aplicatie. Folositi vederea Etichete (Tags) pentru a vedea si crea etichete, pentru a lega resurse de etichete si pentru a concentra anumite vederi IDE pe resurse legate de o eticheta.

Java Modeling
Modelarea Java poate fi activata pentru orice proiect Java efectuand clic-dreapta pe proiect in Package Explorer si selectand Package Explorer.

Generarea de clienti test EJB pentru EJB 2.x si EJB 3.0 Session Beans
Session Bean EJB Test Client va permite sa creati un client test EJB care este o simpla clasa Java de sine statatoare cu o metoda meniu care poate fi folosita pentru a testa EJB-uri cu interfete la distanta.

DTO/Session Facade si generare de clinet EJB 2.x si EJB 3.0 Entity Beans
Expertul DTO/Session Facade genereaza Obiecte Transfer Date (Data Transfer Objects - DTO) pentru EJB 2.x Entity Beans. Genereaza o sesiune fatada si delegare pentru ambele EJB 2.x si EJB 3.0 Entity Beans. De asemenea, poate oferi si optiunea de gererare fie a Struts sau clinet Web JSF, sau un client de sine statator Java.

AtLeap Content Management System (CMS) Application Factory Module
JBuilder 2008 R2 inclue acum Application Factory Module bazat pe arhitectura CMS AtLeap open source. AtLeap este un sistem de gestiune al continutului (CMS) flexibil, extensibil si personalizabil care include caracteristici cum ar fi un motor de cautare incorporat si o consola de gestiune Web. Modulul AtLeap Application Factory din JBuilder 2008 R2 permite crearea rapida si eficienta de aplicatii Web de gestine a continutului fara sa necesite cunostiinte avansate in arhitectura ce sta la baza acesteia.
software

Categorii software