embarcadero

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Despre Embarcadero
Urmati-va drumul cu instrumente inovative, software si solutii de licentiere eterogene

Embarcadero se angajeaza sa furnizeze seturi de instrumente software industriei profunde si mai largi, pentru dezvoltatori, DBAs, si arhitecti. Recunoscuta la scara larga pentru produsele sale premiate, Embarcadero permite clientilor sa lucreze mai eficient cu platformele bazelor de date importante ale industriei, sisteme de operare, framework-uri, si limbaje de programare. Instrumentele eterogene Embarcadero le permite clientilor sa proiecteze, sa construiasca, si sa ruleze bazele lor de date si aplicatii in mediile pe care le aleg, fara constrangeri, costuri, si curbe de invatare asociate cu instrumente multiple specifice platformelor.

Embarcadero este de-asemenea dedicat pentru a face instrumentele software de a fi gestionate mult mai usor. Cu optiunile flexibile de licentiere ale lui Embarcadero, tehnologia unica ToolCloud, si eficienta costurilor din ofertele All Access si inovatiile de licentiere Embarcadero ajuta clientii sa reduca costurile asociate cu gestionarea instrumentelor si implementarii software.

Pentru mai mult de 17 ani, produsele Embarcadero au permis clientilor de a-si spori productivitatea personalului, optimiza costurile, simplifica conformitatea, si de a-si accelera dezvoltarea si inovarea. Ca o recunoastere a valorii noastre dovedite, clientii au permis Embarcadero de a-si atinge peste 58 trimestre consecutive rata de profitabilitate. Stabilitatea noastra financiara se asigura ca putem continua sa facem investitiile necesare, pentru a continua succesul clientilor nostri.

Clientii nostri

Embarcadero deserveste mai mult de trei milioane de utilizatori din mii de companii si organizatii din intreaga lume. De la furnizori independenti de software (ISV), integratori de sisteme (SIS) si VAR, organizatii guvernamentale, producatorii de echipament original, grupuri IT si de R&D in cele mai mari intreprinderi, instrumentele Embarcadero permit dezvoltatorilor si profesionistilor in administrarea datelor de a proiecta lucrurile corect, sa le realizeze mai repede, si sa le ruleze mai eficient. Produsele Embarcadero sunt utilizate in cele mai multe industrii verticale exigente si in mai mult de 90 din companiile Fortune 100.

Pentru dvs.

Va invitam sa explorati www.embarcadero.com si sa vedeti de ce clientii se intorc la Embarcadero in fiecare zi. Descarcati una dintre cele mai premiate baze de date sau instrumente de dezvoltare astazi si veti vedea cat de repede puteti obtine rezultate.
http://www.embarcadero.com/downloads

Logo embarcadero

embarcadero

Preturi embarcadero

C++Builder
Embarcadero® C++Builder® este singurul mediu si componenta cadru RAD C++ - proiectat pentru dezvoltare ultra-rapida ale aplicatiilor foarte intretinute Windows GUI pe mai multe sisteme Windows si date si mii de componente disponibile, mareste viteza si simplifica construirea ampla si aplicatiile intensive de date si ale utilizatorului final.
3 versiuni, intre 4636 si 18043 RON.
Delphi
Embarcadero® Delphi® este cea mai rapida modalitate de a oferi aplicatii Windows ample si rapide. Reduce dramatic timpul de codare si creeaza aplicatii de 5x mai repede cu dezvoltare bazata pe componente si un sistem complet vizual cu doua sensuri RAD IDE. Viteza de dezvoltare pe mai multe platforme Windows si de baze de date - pentru aplicatii desktop GUI, interactive touch-screen, kiosk, si baze de date multi-tier, cloud, si aplicatii Web.
3 versiuni, intre 4636 si 18043 RON.
Delphi Prism
Embarcadero® Delphi Prism™ ofera o solutie de dezvoltare cross-platform si un limbaj de programare robust pentru dezvoltare rapida .NET, Mono, ASP.NET, si aplicatii bazate pe date pentru Windows, Linux, si Mac OS X. Delphi Prism combina sintaxa easy-to-learn bazata pe limbajul Delphi fara caracteristici disponibile in alte limbaje de programare. NET, care permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii de varf.
2 versiuni, intre 2573 si 7214 RON.
JBuilder 2008
Cel mai rapid mod de a dezvolta aplicatii Java™ enterprise. JBuilder sporeste productivitatea si inovarea pentru dezvoltatorii Java cu un mediu de dezvoltare integrat (IDE) enterprise-class bazat pe Eclipse, care sprijina servere de aplicatie de conducere comerciale si open source Java EE 5. Imbunatatirea calitatii cod si de performanta. Cresterea productivitatii individuale si de echipa. Imbunatatirea intelegerii de cod nou sau existent
4 versiuni, intre 407 si 3867 RON.
RadPHP
Embarcadero® RadPHP™ revolutioneaza dezvoltarea web PHP cu un sistem complet integrat, abordare rapida de dezvoltare vizuala si cadru component. RadPHP XE ofera un editor puternic, debugger, unelte de dezvoltare vizuala si conectivitate cu baze de date. Biblioteca de clase integrata reutilizabila include componente pentru orice, de la design UI la aplicatii de construire pentru a Facebook.
Pret: 1542 RON
RAD Studio
Embarcadero RAD Studio este o cuprinzatoare suita de aplicatii de dezvoltare si cea mai rapida modalitate de a construi vizual GUI-intensiv, aplicatii bazate pe date pentru Windows, .NET, PHP si Web. RAD Studio include Delphi®, C++Builder®, Delphi Prism, si RadPHP™ care permite dezvoltatorilor de a furniza aplicatii de pana la 5 ori mai rapid pe mai multe sisteme Windows, Web, si platforme de baze de date.
3 versiuni, intre 7214 si 22168 RON.
DB Change Manager
Embarcadero® DB Change Manager™ XE ajuta administratorii de baze de date si dezvoltatori sa simplifice, automatizeze, si sa raporteze privind evolutia bazei de date; sa rationlizeze ciclurile de dezvoltare si sa asigure disponibilitatea, performanta, si conformitatea. Familia XE de produse ofera beneficii unice, la cel mai competitiv pret pe care le pur si simplu nu-l veti gasi la nici o solutie de baze de date.
3 versiuni, intre 4099 si 20601 RON.
DBArtisan
DBArtisan XE imputerniceste DBAs pentru a maximiza disponibilitatea, performantele si securitatea bazelor de date cu un singur instrument eterogen pentru gestionarea tuturor platformelor de baze de date. Este cel mai nou plus fata de familia DBArtisan si include licenta de management centralizat si instrument de aprovizionare, cu liderul in industrie "zero-install" de capacitate de implementare. Aceste caracteristici avansate pot economisi timp semnificativ atunci cand vine vorba de gestionarea mediului dvs.
2 versiuni, intre 25757 si 36070 RON.
DB Optimizer
Embarcadero® DB Optimizer™ XE este un instrument eterogen care maximizeaza baze de date si aplicarea de performanta prin descoperirea rapida, diagnosticarea, si optimizarea performantelor slabe SQL. DB Optimizer™ XE imputerniceste DBAs si dezvoltatorii sa elimine blocajele de performanta prin profilarea vizuala de chei in interiorul bazei de date (CPU, I/O, timpi de asteptare); sa relateze utilizarea resurselor la cerinte specifice, si ajutand la reglarea vizuala a problemelor SQL; Elimina blocajele de performanta in bazele de date de productie si aplicatii; Dezvolta, testeaza, profileaza, si regleaza performanta SQL cu un singur si usor de utilizat IDE in toate bazele de date
3 versiuni, intre 4099 si 41227 RON.
Rapid SQL
Embarcadero Rapid SQL XE permite dezvoltatorilor si DBAs de a produce cod SQL de inalta performanta la viteze fulgeratoare. Cu suport pentru toate platformele de baze de date importante de la o singura interfata, echipele pot standardiza pe un instrument puternic SQL IDE eterogen. Rapid SQL XE include licenta de management centralizat si instrument de aprovizionare prin capabilitatea de implementare a liderului Embarcadero ce nu necesita instalare. Aceste caracteristici avansate pot economisi timp semnificativ atunci cand vine vorba de gestionarea mediului instrumental.
Pret: 6162 RON
  
software

Categorii software