eset

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Despre eset

La ESET, suntem dedicati pentru dezvoltarea de solutii de securitate de inalta performanta pentru utilizatorii de acasa si clientii corporate, detectand si dezactivand toate formele cunoscute si emergente de malware.

Linia noastra extinsa de solutii protejeaza toate tipurile de medii si platforme de la statii de lucru si servere pana la dispozitive mobile, ajutand clientii nostri sa mentina o protectie maxima pentru toate tipurile de medii. Capabilitatile superioare de detectie si cerintele minime de sistem ale solutiilor noastre, continua sa fie recunoscute de catre organizatii independente de testare antimalware.

Fondata in 1992, ESET are sediul central in Bratislava Slovacia, cu birouri in San Diego, USA; Buenos Aires, Argentina, Praga, Republica Ceha, si Singapore. Partenerii ESET si reteaua de reselleri, acopera mai mult de 180 de tari din intreaga lume. In 2008, ESET a deschis un nou centru de cercetare si dezvoltare in Cracovia-Polonia, pentru a continua sa ofere inovatii in combaterea volumelor in crestere si sofisticare ale amenintarile cibernetice.

ESET a fost numit la Deloitte Technology Fast 500 drept una din companiile de tehnologie cu cea mai rapida crestere din regiunea Europei, Orientul Mijlociu si Africa. In 2009, ESET a fost inclus in Gartner's "Magic Quadrant pentru platformele Endpoint," pe baza evaluarii de solutii de securitate ce protejaza mediul de retea corporativa pentru IMM-uri si piata enterprise.

Istoria eset

ESET este o companie de securitate IT cu sediul in Bratislava, Slovacia, ce a fost infiintata in anul 1992 prin fuziunea a doua companii private.

Inceputurile lui ESET dateaza din 1987, cand doi tineri entuziasti programatori, Peter Pasko si Miroslav Trnka, au descoperit unul dintre primii virusi de calculator din lume. Ei l-au numit "Viena", si au scris un program pentru detectarea sa.

Multe alte descoperiri virus au urmat rapid, care a declansat ideea de a concepe o solutie software universala pentru a contracara acestea, apoi amenintari relativ necunoscute pe computer.

In 1992, impreuna cu prietenul lor comun Rudolf Hrubý, au stabilit in mod oficial ESET ca o companie privata cu raspundere limitata.

Ceea ce a inceput ca idee a catorva prieteni, a evoluat intr-un program antivirus considerat a fi unul dintre cele mai rapide si mai eficiente din lume. Proiectat pentru viteza si stabilitate, acesta indeplineste viziunea fondatorilor de a pune tehnologia avansata la indemana utilizatorului mediu al PC-ului.

Logo eset

eset

Preturi eset

ESET NOD32 Antivirus 4 Home Edition
Alegeti o solutie care va tine in avantaj. Amenintarile de pe internet evolueaza rapid. Aveti incredere intr-o solutie antivirus care anticipeaza si se adapteaza infractorilor online care implementeaza tactici in continua schimbare pentru a fura informatiile dvs private. ESET NOD 32 Antivirus 4 este cea mai eficienta protectie disponibila astazi pentru a va apara impotriva unui vast numar crescator de amenintari de pe internet si email.
51 versiuni, intre 95 si 2550 RON.
ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition
Antivirus superios pentru afacerea dvs. Proiectat sa suporte retele mari sau mici, ESET NOD 32 Antivirus 4 Business Edition cu ESET Remote Administrator va permite sa va concentrati pe conducerea afacerii dvs, nu pe programul dvs. antivirus. Solutia livreaza protectie proactiva malware de ultima generatie fara incetiniri, pozitivism fals sau alte probleme care influenteaza utilizatorii finali si incurca echipa IT.
46 versiuni, intre 525 si 3801 RON.
ESET Smart Security 4 Home Edition
Securizeaza viata dvs online. Zilnic, infractorii cibernetici condusi de motivul profitului, ameninta datele dvs personale si identitatea dvs cand va aflati online. ESET Smart Security 4 combina multiple straturi de protectie pentru a detecta proactiv si elimina toate pericolele care va dau tarcoale in spatiul cibernetic.
51 versiuni, intre 145 si 2342 RON.
ESET Smart Security 4 Business Edition
Protectia inteligenta catre utilizatorul final. ESET Smart Security 4 integreaza motorul robust de scanare a spyware-ului si virusilor din ESET NOD32 Antivirus 4, cu un firewall bidirectional pentru a opri atacurile hacker-ilor. Filtrele de spam integrate de asemenea reduc riscul atacurilor de inginerie sociala si phishing prin email, reducand suprafetele de atacuri cibernetice.
16 versiuni, intre 639 si 2170 RON.
  
software

Categorii software