FileMaker Pro 11 Advanced

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: FileMaker

FileMaker Pro Advanced include toate caracteristicile File Maker Pro 11, plus o suita de dezvoltare avansata si instrumente de personalizare.

Daca proiectati baze de date pentru dvs. sau pentru grupul dvs. si doriti sa construiti aplicatii baze de date, mai puternice si mai flexibile, atunci, FileMaker Pro 11 Advanced este pentru dvs.

FileMaker Pro este software-ul de baze de date puternic si usor de folosit, care va ajuta pe dvs. si echipa, sa duceti la bun sfarsit orice activitate, mai rapid. Milioane de persoane din domeniul afacerior, guvern si educatie folosesc FileMaker Pro pentru a gestiona fara efort, toate informatiile lor pe Windows, Mac, si pe web.

Logo FileMaker Pro 11 Advanced

FileMaker Pro 11 Advanced

Preturi FileMaker Pro 11 Advanced

RETAIL

FileMaker PRO 11 Advanced RETAIL

TY361Z/A
3,359.09 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

UPGRADE

FileMaker PRO 11 Advanced UPGRADE

TY362Z/A
2,010.96 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Educational

FileMaker PRO 11 Advanced Educational

TY363Z/A
2,010.96 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara FileMaker Pro 11 Advanced

FileMaker Pro 11 Advanced


Dezvoltare avansata si instrumente de personalizare

FileMaker Pro Advanced include toate carazteristicile File Maker Pro 11, plus o suita de dezvoltare avansata si instrumente de personalizare.

Daca proiectati baze de date pentru dvs. sau pentru grupul dvs. si doriti sa construiti aplicatii baze de date, mai puternice si mai flexibile, atunci, FileMaker Pro 11 Advanced este pentru dvs.
 

Prezentare


Dezvolta si realizeaza baze de date mai rapid
Personalizati-va aplicatiile bazei de date, chiar mai mult, realizati si modificati meniul si barele de instrumente cu ajutorul Custom Menus.

Realizati solutii independente, runtime - ce nu necesita prezenta FileMaker Pro.
Ce este NOU


Custom Menu Ui consolidat
Realizati Custom Menus mai usor ca niciodata, cu noua interfata simplificata si intuitiva.
Monitorizati mai eficient
Indica zonele cu probleme, revizuind scipt-urile pas cu pas in Debugger Script.

Monitorizati campuri, variabile, expresii si chiar testati formule de calcul in Data Viewer.
Imbunatatiri Custom Function
Copiati, lipiti sau importati functii personalizate in bazele dvs. de date fara a modifica informatia.
Modificati si mentineti cu usurinta
Actualizati bazele de date mai rapid prin importarea de tabele multiple sau copierea si lipirea campurilor, tabelelor si script-urilor.

Cu Database Design Report obtineti informatii detaliate privind toate elementele schemei bazei de date.
Script Debugger imbunatatit
Reparati script-uri atasate la butoane si Custom Menus impreuna cu alte script-uri din layout.FileMaker Pro 11 Advanced - Noutati

Un curs cu totul nou pentru datele dvs.
Cu noile modalitati de a crea rapoarte ca niciodata

 

Intocmiti o statistica cu un curs total nou
Cu noi modalitati de a crea rapoarte cum nu ati facut-o pana acum
Cresteti productivitatea dvs.
Cu instrumente noi de a va ajuta sa construiti si sa utilizati bazele de date cu usurinta
Construiti rapid o baza de date mai buna
Caracteristici noi pentru cei mai experimentati dezvoltatoriIntocmiti o statistica cu un curs total nou
Cu noi moduri de a crea rapoarte cum nu ati facut-o pana acum
 

FileMaker Charts
Cu ajutorul FileMaker Charts in FileMaker Pro 11, datele dvs. pot lua acum o infatisare noua. Realizati rapoarte atractive in cinci stiluri diferite, inclusiv diagrame cu bare verticale, orizontale, linii, zone si grafice circulare. In plus prin publicarea graficelor pe web folosind Web Publishing, veti face infatisari web de mare impact. Cu FileMaker Charts, veti partaja si analiza informatiile cum nu ati facut-o pana acum.
Creati rapoarte rapide intr-un format de tabel
Obtineti chiar mai mult din datele dvs. facand rapoarte intr-un tabel. Pentru a realiza rapoarte cu aspect profesional, grupati si sintetizati informatiile pe loc in Table View. Modificati cu usurinta rapoartele prin adaugarea, sortarea sau ascunderea domeniilor si a inregistrarilor. Cu FileMaker puteti realiza rapoarte chiar daca nu ati mai folosit o baza de date inainte.
Asistent imbunatatit Layout/Report
Personalizarea rapoartelor este acum si mai usor de realizat folosind varianta imbunatatita Layout/Report Assistant in FileMaker Pro. O noua interfata simplificata va ghideaza pas cu pas in construirea rapoartelor cu date grupate. Selectati teme si stiluri. Adaugati anteturi, subsoluri, subtotaluri sau script-uri. Cu versiunea imbunatatita Layout/Report Assistant realizati rapoarte cu aspect cizelat in cateva minute.
Snapshot Link
Uneori aveti nevoie de un raport in care un set de inregistrari ramane neatins dar detaliile se schimba. Sa presupunem ca doriti sa monitorizati rezultatul vazarilor de top primite in ziua precedenta. Realizati un fisier Snapshot Link pentru a salva un anumit set de inregistrari la un anumit punct in timp. Acesta pastreaza, de asemenea, acelasi aspect, vedere si ordine de sortare. Orice modificare efectuati in fisier vor fi actualizate in baza de date. In plus, pentru o colaborare usoara puteti trimite email cu Snapshot Link oricarui utilizator FileMaker Pro 11.

Import periodic
In FileMaker Pro 11 puteti stabili un Import Recurent din Microsoft Excel, CSV sau fisiere TAB. Setati-l o data, iar de fiecare data cand deschideti baza de date, datele din foaia de calcul Excel sau datele din fisier se vor actualiza automat in FileMaker Pro. Datele importate pot fi doar vizualizate. Utilizati aceste date pentru a realiza cu usurinta rapoarte de vanzari, monitorizare flux de lucru si colaborare cu altii.Mariti productivitatea dvs.
Cu instrumente noi pentru a va ajuta sa construiti si sa utilizati bazele de date cu usurinta
 

Gasire rapida
In FileMaker Pro 11 puteti cauta informatii la fel cum ati face intr-un browser web. Introduceti un cuvant sau o expresie in caseta de cautare si FileMaker Pro va cauta in toate campurile din layout - chiar in modul Browse. Puteti chiar personaliza „Quick Find” pentru a cauta doar in anumite layout-uri sau domenii. Quick Find gaseste informatiile cerute cat ati clipi.
Inspector
Realizati bazele de date intr-un mod mai eficient cu noul Inspector - o gama de instrumente experte care organizeaza obiectele si proprietatile layout-ului intr-un singur loc. Acum aveti toate instrumentele dvs. favorite de proiectare la indemana. Veti economisi timp si veti descoperi ca puteti face lucruri layout-ului de care nu ati mai auzit pana acum.
Object Badges
Identificati vizual diferite proprietati ale layout-ului cu icoane nou colorate. Indentifica rapid domenii si obiecte ce contin Conditional Formatting sau Script Triggers. Determina care sunt domeniile cautate prin Quick Find. In plus, diferentiaza campurile indexate de la acelasi tabel si campuri din tabelele corelate.
Invoice Starter Solution
Gestionarea afacerii dvs. tocmai a devenit mai usoara cu noul Invoice Starter Solution - un sablon proiectat profesional, construit chiar in FileMaker Pro 11. Urmareste toate produsele si detaliile clientilor. Realizati, gestionati si imprimati facturi personalizate pentru fiecare comanda.
Quick Start Screen imbunatatit
Quick Start Screen in FileMaker Pro 11 are o interfata noua si simplificata, pentru a va ajuta sa incepeti mai repede decat oricand. Realizarea bazelor de date, gestionarea fisierelor favorite, sau gasirea resurselor ajutatoare - toate intr-un singur ecran. Quick Start Screen apare atunci cand deschideti FileMaker Pro. Sau il puteti accesa oricand doriti din meniul Help.
Evidentiere Text
Utilizati evidentierea pentru a pune accent pe campuri de cuvinte sau numere. Pur si simplu selectati datele si apasati apoi butonul text highlight. Identificati textele importante pentru dvs. sau colegii dvs.Construiti rapid o baza de date mai buna
Caracteristici noi pentru dezvoltatorii mai avansati
 

Foldere Layout
Organizati toate layout-urile in foldere - este la fel de usor ca selectia si tragerea. Din fereastra Manage Layout puteti crea noi layout-uri, foldere, sau separatoare. Plus, din acelasi loc puteti edita cu usurinta, copia si sterge layout-uri.
Imbunatatiri script
Prin caseta de dialog Button Setup din Layout Mode puteti realiza si modifica script-uri - fara sa accesati meniuri si casete de dialog separate. Aceasta abordare simplificata poate fi, de asemenea, utilizata la crearea Script Triggers, deschiderea si inchiderea pasilor script si realizarea script-urilor in Custom Menus in FileMaker Pro 11 Advanced.

Obtineti si mai multe Script Triggers in FileMaker Pro 11. Script Triggers care ruleaza la intrarea sau iesirea dintr-un layout, inaintea validarii unui obiect, sau atunci cand schimba intre vizualizarea lista, formular sau tabel.


Portal Filtering
Pentru a afisa in mod automat doar inregistrarile corelate pe care le specificati, adaugati Portal Filering in layout. Filtrati folosind avantajul intregii puteri a motorului de calcul. Afisati datele asa cum doriti, fara sa folositi tabele de evenimente sau relatii complexe.Securitate fisier imbunatatita
Sporiti securitatea bazelor de date cu noi caracteristici de acces de securitate a fisierelor in FileMaker Pro. Autorizati anumite fisiere pentru a accesa tabele, script-uri, si liste de valoare in fisierul dvs. In plus poti preveni deschiderea bazelor de date cu versiuni anterioare FileMaker Pro.
Variabile in Find Requests si Merge Fields
Profitati de puterea variabilelor in rezultate cu script-uri si campuri imbinate. Prin folosirea variabilelor locale sau globale in loc de campuri globale sau campuri de calcul nestocate, puteti simplifica schema bazei de date si creste performanta acesteia.

FileMaker Pro 11 Advanced - Specificatii tehnice
FileMaker Pro 11 & FileMaker Pro 11 Advanced

Ce este inclus:

Versiunea pachet FileMaker Pro 11 si FileMaker Pro 11 Advanced include software si documentatie produs pe DVD. Ambele, FileMaker Pro 11 si FileMaker Pro 11 Advanced vin cu Instalarea si Ghid de caracteristici noi, informatie suport client si o licenta cheie pentru instalare.

Versiunea descarcabila contine produsul software, o versiune electronica a documentatiei de produs in format PDF si un link catre certificatul licenta electronica ce contine o cheie de licenta necesara pentru instalare.

FileMaker Pro si FileMaker Pro Advanced afisaza si suporta limbile utilizate de sistemul de operare.

Limbi suportate: Engleza, Franceza, Italiana, Germana, Suedeza, Japoneza, Olandeza, Spaniola, Chineza traditionala si chineza Simplificata.

Cerinte sistem
 

 Sistem Operare Cerinte minime Cerinte recomandate
Windows 7 Ultimate, Professional, Home Premium* CPU: 1 GHz sau mai rapid
RAM: 1 GB
Dispozitiv grafic DirectX 9, cu WDDM 1.0 sau driver mai avansat, unitate DVD (pentru produsul impachetat)
CPU: 1 GHz sau mai rapid
RAM: 2 GB
Dispozitiv grafic DirectX 9, cu WDDM 1.0 sau driver mai avansat, unitate DVD (pentru produsul impachetat)
Windows Vista Ultimate, Business, Home Premium (SP 2)* CPU: 1 GHz sau mai rapid
RAM: 1 GB
Ecran sau adaptor video de rezolutie 1024x768 sau mai inalta, Unitate DVD (pentru produsul impachetat)
CPU: 1 GHz sau mai rapid
RAM: 2 GB
Ecran sau adaptor video de rezolutie 1024x768 sau mai inalta, Unitate DVD (pentru produsul impachetat)
Windows XP Professional, Home Edition (SP 3)* CPU: Pentium III 700 MHz sau mai rapid
RAM: 256 MB
Ecran sau adaptor video de rezolutie 1024x768 sau mai inalta, Unitate DVD (pentru produsul impachetat)
CPU: Pentium III 700 MHz sau mai rapid
RAM: 2 GB
Ecran sau adaptor video de rezolutie 1024x768 sau mai inalta, Unitate DVD (pentru produsul impachetat)
Mac OS X v10.6* CPU: Intel-based Mac
RAM: 1 GB
Unitate DVD (pentru produsul impachetat)
CPU: Intel-based Mac
RAM: 2 GB
Unitate DVD (pentru produsul impachetat)
Mac OS X v10.5.7* CPU: PowerPC G4 (867 MHz+), Power PC G5, Intel-based Mac
RAM: 512 MB
Unitate DVD (pentru produsul impachetat)
CPU: Intel-based Mac
RAM: 2 GB
Unitate DVD (pentru produsul impachetat)

Caracteristici pe scurt

 

 Caracteristici FileMaker Pro 11 Advanced Descriere
FileMaker Charts Realizati rapoarte atractive folosind diagrame cu bare verticale, orizontale, linii, zone si grafice circulare
Rapoarte rapide Realizati rapoarte intr-un format de foaie de calcul. Grupati si sintetizati informatiile pe loc.
Layout/Report Assistant imbunatatit O noua interfata simplificata te ghideaza pas cu pas in construirea rapoartelor cu date grupate
Import Recurent Importati automat un fisiere microsoft excel si text, de fiecare data cand deschideti o baza de date.
Snapshot Link Salvati un anumit set de inregistrari la o anumita perioada de timp, pastrand acelasi aspect, vedere si ordine de sortare.
Cautare rapida Cautati informatii la fel cum ati face intr-un browser web.
Inspector Organizati uneltele layout-ului intr-un singul loc.
Object Badges Identificati vizual diferite proprietati ale layout-ului cu icoane nou colorate.
Invoice Starter Solution Realizati, gestionati si imprimati facturi personalizate pentru fiecare comanda.
Improved Quick Start Screen Realizati o noua baza de date, gestionati fisiere favorite, sau gasiti resurse ajutatoare - toate intr-un singur ecran.
Text highlighting Identificati textele importante in layout-urile dvs.
Layout Folders Organizati toate layout-urile in foldere - doar selectati si trageti
Portal Filtering Afisati datele corelate pe baza calculelor
Imbunatatiri Scriptice Realizati si modificati script-uri de oriunde, inclusiv Button Setup, Script Triggers si Custom Menus
External File Protection Previne accesul neautorizat la tabele, script-uri si liste de valori
Variabilele in Find Requests si Merge Fields Utilizati variabile in cautari script si campuri imbinate pentru a simplifica schema bazei de date.
Imbunatatiri Instant Web Publishing Instant Web Publishing ajuta FileMaker Charts, Portal Filtering si dispune de aceeasi interfata cu FileMaker Pro.


software

Categorii software