FileMaker Server 11

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: FileMaker

Obtineti acces fiabil si de inalta performanta la datele dvs. critice

Gazduiti in siguranta grupurile de utilizatori FileMaker Pro intr-o retea sau pe web prin adaugarea FileMaker Server 11 (necesara achizitia separata a FileMaker Pro). Software server rapid, fiabil, usor de utilizat pentru gestionarea in siguranta a bazelor de date FileMaker Pro.

Sau alegeti FileMaker Server 11 Advanced pentru capabilitati Instant Web Publishing, suport ODBC/JDBC, sau pentru a conecta grupuri mai mari de utilizatori FileMaker Pro.

Logo FileMaker Server 11

FileMaker Server 11

Preturi FileMaker Server 11

RETAIL

FileMaker Server 11 RETAIL

TY365Z/A
6,729.41 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

UPGRADE

FileMaker Server 11 UPGRADE

TY366Z/A
4,033.15 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Educational

FileMaker Server 11 Educational

TY367Z/A
4,033.15 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara FileMaker Server 11

FileMaker Server 11


Obtineti acces fiabil si de inalta performanta la datele dvs. critice

Gazduiti in siguranta grupurile de utilizatori FileMaker Pro intr-o retea sau pe web prin adaugarea FileMaker Server 11 (necesara achizitia separata a FileMaker Pro). Software server rapid, fiabil, usor de utilizat pentru gestionarea in siguranta a bazelor de date FileMaker Pro.

Sau alegeti FileMaker Server 11 Advanced pentru capabilitati Instant Web Publishing, suport ODBC/JDBC, sau pentru a conecta grupuri mai mari de utilizatori FileMaker Pro.
 

Prezentare


Instalare si administrare usoara
Instalati FileMaker Server 11 in doar 20 minute sau mai putin. Administrati bazele de date de la distanta si automatizati sarcinile administrative.
Ce este NOU


Mentineti si monitorizati bazele de date cu usurinta
 • Vedere Statistici imbunatatita
  Obtineti vizibilitate detaliata pe fiecare client FileMaker Pro de pe server pentru a ajuta la diagnosticarea potentialelor probleme.
Fiabilitate si disponibilitate 24/7
Obtineti acces oricand la datele dvs. cu disponibilitate 24/7. Protejati-va datele cu salvari programate in timp real, care ruleaza chiar si in timp ce bazele de date sunt in uz.
 • Clonarea fisierului de siguranta
  Salvati o versiune goala a bazei de date pentru a ajuta la pastrarea schemei si arhitecturii fisierului dvs. in timp ce rezolvati problemele bazei de date.
Scalabilitate robusta
Conectare pana la 250 utilizatori FileMaker Pro prin adaugarea FileMaker Server 11. Plus, obtineti o mai mare securitate si performanta a retelei.
 • Salvati sau Incarcati planificarea
  Salvati automat si incarcati planificarile server-ului atunci cand migrati pe un nou hardware. Nu necesita reconstructia manuala.
Securitate standard in industrie
Administrati accesul utilizatorului prin autentificare externa via Active Directory/Open Directory. Utilizati SSL encryption pentru transfer de date securizat.
Obtineti o mai mare flexibilitate cu imbunatatiri pe baza de script
 • Specificarea conturilor de utilizator
  Obtineti privilegiile de acces de care aveti nevoie prin selectarea unui cont de utilizator specific pentru a rula script-uri la nivel de sistem.
Web Publishing personalizat
Creati website-uri bazate pe date utilizand PHP sau XML/XSLT. Utilizati PHP Site Assistant pentru ajutor pas-cu-pas in creearea website-urilor PHP.
 • Limite de timp pentru Script
  Setati limite de timp optionale pentru planificari de script pentru a va pastra bazele de date ruland mai eficient.FileMaker Server 11 - Noutati

Un curs cu totul nou pentru datele dvs.
Cu noile modalitati de a crea rapoarte ca niciodata

 

Intocmiti o statistica cu un curs total nou
Cu noi modalitati de a crea rapoarte cum nu ati facut-o pana acum
Cresteti productivitatea dvs.
Cu instrumente noi de a va ajuta sa construiti si sa utilizati bazele de date cu usurinta
Construiti rapid o baza de date mai buna
Caracteristici noi pentru cei mai experimentati dezvoltatoriIntocmiti o statistica cu un curs total nou
Cu noi moduri de a crea rapoarte cum nu ati facut-o pana acum
 

FileMaker Charts
Cu ajutorul FileMaker Charts in FileMaker Pro 11, datele dvs. pot lua acum o infatisare noua. Realizati rapoarte atractive in cinci stiluri diferite, inclusiv diagrame cu bare verticale, orizontale, linii, zone si grafice circulare. In plus prin publicarea graficelor pe web folosind Web Publishing, veti face infatisari web de mare impact. Cu FileMaker Charts, veti partaja si analiza informatiile cum nu ati facut-o pana acum.
Creati rapoarte rapide intr-un format de tabel
Obtineti chiar mai mult din datele dvs. facand rapoarte intr-un tabel. Pentru a realiza rapoarte cu aspect profesional, grupati si sintetizati informatiile pe loc in Table View. Modificati cu usurinta rapoartele prin adaugarea, sortarea sau ascunderea domeniilor si a inregistrarilor. Cu FileMaker puteti realiza rapoarte chiar daca nu ati mai folosit o baza de date inainte.
Asistent imbunatatit Layout/Report
Personalizarea rapoartelor este acum si mai usor de realizat folosind varianta imbunatatita Layout/Report Assistant in FileMaker Pro. O noua interfata simplificata va ghideaza pas cu pas in construirea rapoartelor cu date grupate. Selectati teme si stiluri. Adaugati anteturi, subsoluri, subtotaluri sau script-uri. Cu versiunea imbunatatita Layout/Report Assistant realizati rapoarte cu aspect cizelat in cateva minute.
Snapshot Link
Uneori aveti nevoie de un raport in care un set de inregistrari ramane neatins dar detaliile se schimba. Sa presupunem ca doriti sa monitorizati rezultatul vazarilor de top primite in ziua precedenta. Realizati un fisier Snapshot Link pentru a salva un anumit set de inregistrari la un anumit punct in timp. Acesta pastreaza, de asemenea, acelasi aspect, vedere si ordine de sortare. Orice modificare efectuati in fisier vor fi actualizate in baza de date. In plus, pentru o colaborare usoara puteti trimite email cu Snapshot Link oricarui utilizator FileMaker Pro 11.

Import periodic
In FileMaker Pro 11 puteti stabili un Import Recurent din Microsoft Excel, CSV sau fisiere TAB. Setati-l o data, iar de fiecare data cand deschideti baza de date, datele din foaia de calcul Excel sau datele din fisier se vor actualiza automat in FileMaker Pro. Datele importate pot fi doar vizualizate. Utilizati aceste date pentru a realiza cu usurinta rapoarte de vanzari, monitorizare flux de lucru si colaborare cu altii.Mariti productivitatea dvs.
Cu instrumente noi pentru a va ajuta sa construiti si sa utilizati bazele de date cu usurinta
 

Gasire rapida
In FileMaker Pro 11 puteti cauta informatii la fel cum ati face intr-un browser web. Introduceti un cuvant sau o expresie in caseta de cautare si FileMaker Pro va cauta in toate campurile din layout - chiar in modul Browse. Puteti chiar personaliza „Quick Find” pentru a cauta doar in anumite layout-uri sau domenii. Quick Find gaseste informatiile cerute cat ati clipi.
Inspector
Realizati bazele de date intr-un mod mai eficient cu noul Inspector - o gama de instrumente experte care organizeaza obiectele si proprietatile layout-ului intr-un singur loc. Acum aveti toate instrumentele dvs. favorite de proiectare la indemana. Veti economisi timp si veti descoperi ca puteti face lucruri layout-ului de care nu ati mai auzit pana acum.
Object Badges
Identificati vizual diferite proprietati ale layout-ului cu icoane nou colorate. Indentifica rapid domenii si obiecte ce contin Conditional Formatting sau Script Triggers. Determina care sunt domeniile cautate prin Quick Find. In plus, diferentiaza campurile indexate de la acelasi tabel si campuri din tabelele corelate.
Invoice Starter Solution
Gestionarea afacerii dvs. tocmai a devenit mai usoara cu noul Invoice Starter Solution - un sablon proiectat profesional, construit chiar in FileMaker Pro 11. Urmareste toate produsele si detaliile clientilor. Realizati, gestionati si imprimati facturi personalizate pentru fiecare comanda.
Quick Start Screen imbunatatit
Quick Start Screen in FileMaker Pro 11 are o interfata noua si simplificata, pentru a va ajuta sa incepeti mai repede decat oricand. Realizarea bazelor de date, gestionarea fisierelor favorite, sau gasirea resurselor ajutatoare - toate intr-un singur ecran. Quick Start Screen apare atunci cand deschideti FileMaker Pro. Sau il puteti accesa oricand doriti din meniul Help.
Evidentiere Text
Utilizati evidentierea pentru a pune accent pe campuri de cuvinte sau numere. Pur si simplu selectati datele si apasati apoi butonul text highlight. Identificati textele importante pentru dvs. sau colegii dvs.Construiti rapid o baza de date mai buna
Caracteristici noi pentru dezvoltatorii mai avansati
 

Foldere Layout
Organizati toate layout-urile in foldere - este la fel de usor ca selectia si tragerea. Din fereastra Manage Layout puteti crea noi layout-uri, foldere, sau separatoare. Plus, din acelasi loc puteti edita cu usurinta, copia si sterge layout-uri.
Imbunatatiri script
Prin caseta de dialog Button Setup din Layout Mode puteti realiza si modifica script-uri - fara sa accesati meniuri si casete de dialog separate. Aceasta abordare simplificata poate fi, de asemenea, utilizata la crearea Script Triggers, deschiderea si inchiderea pasilor script si realizarea script-urilor in Custom Menus in FileMaker Pro 11 Advanced.

Obtineti si mai multe Script Triggers in FileMaker Pro 11. Script Triggers care ruleaza la intrarea sau iesirea dintr-un layout, inaintea validarii unui obiect, sau atunci cand schimba intre vizualizarea lista, formular sau tabel.


Portal Filtering
Pentru a afisa in mod automat doar inregistrarile corelate pe care le specificati, adaugati Portal Filering in layout. Filtrati folosind avantajul intregii puteri a motorului de calcul. Afisati datele asa cum doriti, fara sa folositi tabele de evenimente sau relatii complexe.Securitate fisier imbunatatita
Sporiti securitatea bazelor de date cu noi caracteristici de acces de securitate a fisierelor in FileMaker Pro. Autorizati anumite fisiere pentru a accesa tabele, script-uri, si liste de valoare in fisierul dvs. In plus poti preveni deschiderea bazelor de date cu versiuni anterioare FileMaker Pro.
Variabile in Find Requests si Merge Fields
Profitati de puterea variabilelor in rezultate cu script-uri si campuri imbinate. Prin folosirea variabilelor locale sau globale in loc de campuri globale sau campuri de calcul nestocate, puteti simplifica schema bazei de date si creste performanta acesteia.
FileMaker Server 11 & FileMaker Server 11 Advanced - Specificatii tehnice

Ce este inclus:

Versiunile box ale FileMaker Server 11 si FileMaker Server 11 Advanced includ software-ul si documentatia produsului pe CD, suport informare clienti, si licenta cheie pentru instalare.

Versiunile descarcabile ale FileMaker Server 11 si FileMaker Server 11 Advanced contin produsul software, documentatie produs in format PDF, si un link catre certificatul electronic ce contine o licenta cheie necesara pentru instalare.

Limbi suportate: Engleza, Franceza, Italiana, Germana si Suedeza


Cerinte sistem

Acestea sunt cerintele de sistem pentru ambele versiuni, FileMaker Server 11 si FileMaker Server 11 Advanced.
 

 Sistem Operare Cerinte minime Cerinte recomandate
Windows Server 2008 R2 SP1
Windows 7 Professional Edition
Windows Server 2008 Standard Edition SP2
CPU: Core Duo
RAM: 2 GB
Hard drive: 80+ GB
CPU: Dual CPU
RAM: 4 GB
Hard drive: 80+ GB
Windows Server 2003 Standard Edition SP2 CPU: Pentium 3.4 GHz
RAM: 2 GB
Hard drive: 80+ GB
CPU: Dual CPU/Core Duo
RAM: 4 GB
Hard drive: 80+ GB
Mac OS X and Mac OS X Server version 10.6 (Intel-based Mac) CPU: Dual Core
RAM: 4 GB
Hard drive: 80+ GB
CPU: Dual core
RAM: 8 GB
Hard drive: 80+ GB
Mac OS X and Mac OS X Server version 10.5.8 (Intel-based Mac) CPU: 1.67 GHz Intel Core Duo
RAM: 2 GB
Hard drive: 80+ GB
CPU: Dual Core
RAM: 4 GB
Hard drive: 80+ GB

software

Categorii software