FileMaker

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
produse FileMaker

Despre FileMaker
Liderul in software baze de date usor de utilizat, cu acoperire pe Windows, Mac, iPhone, iPad, si web

Milioane de clienti - persoane fizice, intreprinderi mici, echipe din educatie si guvern, grupuri de lucru in Fortune 100 de companii - gestioneaza, analizeaza si partajeaza informatii cu software-ul de baze de date FileMaker.

Software-ul FileMaker include din linia de produse, legendarul FileMaker Pro - software versatil de baza de date pentru business utilizat pe Windows, Mac, iPhone, iPad si web - si Bento, software-ul de baze de date cu caracter personal pentru Mac, iPhone si iPad. Cu software-ul FileMaker, crearea, personalizarea, partajarea solutiilor usor de utilizat este rapida si usoara. Si linia de produse Pro FileMaker este suficient de puternica pentru a integra cu mediile corporatiste de date, partajare de pe web, si sa creasca pe masura nevoilor tale.

Logo FileMaker

FileMaker

Preturi FileMaker

Bento 4 by FileMaker
Faceti cunostinta cu Bento. Organizati contacte, urmariti proiecte, planificati evenimente si multe altele - pe Mac, iPhone si iPad. Bento 4 pentru Mac este cel mai nou produs a celei mai populare baze de date personale pentru Mac, iPhone si iPad! Incepeti in cateva secunde – Bento pentru Mac include 35 de template-uri incorporate care sunt gata de utilizare la locul de munca, acasa, scoala si in comunitatea dvs.
Epuizat
FileMaker Pro 11
Program necesar gestionarii bazelor de date pentru Windows, Mac si web. FileMaker Pro este un program pentru baze de date puternice si usor de utilizat care va ajuta pe dvs si pe echipa dvs sa finalizati orice activitate mai rapid. Milioane de oameni din afaceri, din guverne si educatie, utilizeaza FileMaker Pro sa gestioneze cu usurinta toate informatiile lor de pe Windows, Mac si web.
3 versiuni, intre 1404 si 2348 RON.
FileMaker Pro 11 Advanced
Instrumente avansate de dezvoltare si personalizare. FileMaker Pro 11 Advanced inlcude toate caracteristicile lui FileMaker Pro 11 plus o suita de instrumente avansate de dezvoltare si personalizare. Daca proiectati baza de date pentru dvs sau pentru un grup si doriti sa construiti aplicatii pentru baza de date mai flexibile si mai puternice, atunci FileMaker Pro 11 Advanced este pentru dvs.
3 versiuni, intre 2011 si 3359 RON.
FileMaker Server 11
Obtineti acces fiabil, de inalta performanta la datele dvs esentiale. Gazduiti in siguranta grupuri de utilizatori FileMaker Pro pe o retea sau pe web adaugand FileMaker Server 11 (achizitionarea separata a FileMaker Pro este necesara). Este un program pentru servere rapid, fiabil, usor de utilizat pentru gestionarea bazelor de date FileMaker Pro. Sau alegeti FileMaker Server 11 Advanced pentru capacitati Instant Web Publishing, suport ODBC/JDBC sau conectati si mai multe grupuri de utilizatori FileMaker Pro.
3 versiuni, intre 4033 si 6729 RON.
FileMaker Server 11 Advanced
Maximizati capacitatile de partajare a bazei dvs de date. FileMaker Server 11 Advanced include toate caracteristicile din FileMaker Server 11 si mai multe optiuni de partajare si conectivitate. Adaugati FileMaker Server 11 Advanced la FileMaker Pro si maximizati capacitatile de partajare a bazei dvs de date (achizitionarea separata a lui FileMaker Pro este necesara).
3 versiuni, intre 11515 si 19200 RON.
 
software

Categorii software