GDATA

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Despre G Data
Mai mult de 25 de ani de securitate IT din Bochum

G Data Software AG, cu sediul in Bochum, este o casa de software inovatoare ce se extinde rapid concentrandu-se pe solutii de securitate antivirus. Ca un specialist in securitate pe Internet si pionier in domeniul protectiei antivirus, compania, infiintata in Bochum in 1985, a dezvoltat primul program antivirus cu mai mult de 20 de ani in urma si a sarbatorit ziua de nastere a 25-a in 2010. Prin urmare G Data este printre cele mai mari companii de software de securitate din lume. Peste mai mult de cinci ani, nici un alt furnizor de software de securitate european nu a castigat testele nationale si internationale si premii mai frecvent decat G Data. Cand vine vorba de calitate, G Data este un lider mondial, care combina cele mai bune tehnologii de securitate din lume in produsele sale antivirus. Exemplul de acest gen este tehnologia DoubleScan, cu doua scanere virus independente, si protectie instantanee OutbreakShield. Solutiile G Data de securitate sunt disponibile in intreaga lume in peste 90 de tari.

 

Logo GDATA

GDATA

Preturi GDATA

G Data AntiVirus 2012
Simplu. Sigur. Economisire de resurse. In plus fata de mult premiata viteza de detectare a virusului, G Data AntiVirus are o caracteristica noua de scanare in mod inactiv care scaneaza in mod constant sistemul cand este in asteptare pentru a utiliza uptime-ul sistemului dvs., eficient. Analiza bazata pe tehnologia Cloud, a fisierelor suspecte, ofera sistemului dvs. o eficienta de aparare impotriva virusilor, viermilor si a altor amenintari - fara pierderi de performanta si fara interogari plictisitoare.
4 versiuni, intre 82 si 124 RON.
G Data Internet Security 2012
Simplu. Sigur. Economisire de resurse. In plus fata de mult premiata viteza de detectare a virusului, G Data Internet Security are o caracteristica noua de scanare in mod inactiv care scaneaza in mod constant sistemul cand este in asteptare pentru a utiliza uptime-ul sistemului dvs., eficient. Analiza bazata pe tehnologia Cloud, a fisierelor suspecte si firewall silentios, ofera sistemului dvs. o eficienta de aparare impotriva virusilor, viermilor, spam-urilor si hacking-ului - fara pierderi de performanta si fara interogari plictisitoare. Controalele parentale ofera protectie suplimentara
4 versiuni, intre 98 si 139 RON.
G Data Internet Security for Netbooks 2012
Simplu. Sigur. Economisire de resurse. In plus fata de mult premiata viteza de detectare a virusului, G Data InternetSecurity pentru Netbooks are o caracteristica noua de scanare in mod inactiv care scaneaza in mod constant sistemul cand este in asteptare pentru a utiliza uptime-ul sistemului dvs., eficient. Analiza bazata pe tehnologia Cloud, a fisierelor suspecte si firewall silentios, ofera sistemului dvs. o eficienta de aparare impotriva virusilor, viermilor, spam-urilor si hacking-ului - fara pierderi de performanta si fara interogari plictisitoare. Controalele parentale ofera protectie suplimentara. Instaleaza rapid cu ajutorul unitatii flash USB furnizate.
Pret: 122 RON
G Data Notebook Security 2012
Simplu. Sigur. Economisire de resurse. Solutia perfecta pentru toate desktop-urile PC si notebook-uri: In plus fata de mult premiata viteza de detectare a virusului, G Data NotebookSecurity are o caracteristica noua de scanare in mod inactiv care scaneaza in mod constant sistemul cand este in asteptare pentru a utiliza uptime-ul sistemului dvs., eficient. Analiza bazata pe tehnologia Cloud, a fisierelor suspecte si firewall silentios, ofera sistemului dvs. o eficienta de aparare impotriva virusilor, viermilor, spam-urilor si hacking-ului - fara pierderi de performanta si fara interogari plictisitoare. Include o caracteristica noua Image Backup, un fisiere criptat sigur si un sistem de blocare robust pentru notebook.
2 versiuni, intre 157 si 174 RON.
G Data Total Care 2012
Simplu. Sigur. Economisire de resurse. In plus fata de mult premiata viteza de detectare a virusului, G Data TotalCare are o caracteristica noua de scanare in mod inactiv care scaneaza in mod constant sistemul cand este in asteptare pentru a utiliza uptime-ul sistemului dvs., eficient. Analiza bazata pe tehnologia Cloud, a fisierelor suspecte si firewall silentios, ofera sistemului dvs. o eficienta de aparare impotriva virusilor, viermilor, spam-urilor si hacking-ului - fara pierderi de performanta si fara interogari plictisitoare. Controalele parentale ofera protectie suplimentara. Include un cu totul nou modul de backup imagine si tuning de securitate.
4 versiuni, intre 125 si 174 RON.
G Data AntiVirus 2011
G Data cea mai buna protectie testata fara nici o pierdere din puterea de calcul. Utilizarea catalogarii prin auto-invatare si trecerea pe lista sigura inseamna o viteza de scanare mai mare si cerinte de memorie reduse. Detectare proactiva imbunatatita a virusilor necunoscuti prin utilizarea blocarii optimizate comportamentelor si reducerea semnificativa a datelor in timpul instalarii, rutine de actualizare prin utilizarea revizuita de cloud-computing. G Data Antivirus inca o data, stabileste cele mai inalte standarde de securitate impotriva virusilor, spyware-ului si protectia impotriva phishing-ului.
4 versiuni, intre 76 si 112 RON.
G Data Internet Security 2011
Alaturi de o protectie premiata si imbunatatita impotriva virusilor si optmizarea ghidarii intuitive a utilizatorilor, G Data Internet Security de asemenea protejeaza toate activitatile online prin intermediul unui firewall „tacut”. Operare invizibila fara nici o pierdere de putere de calcul sau chestionari stresante, blocheaza cu succes hackeri, virusii si spam-ul. Controalele parentale ofera protectie aditionala.
3 versiuni, intre 106 si 139 RON.
G Data Internet Security for Netbooks 2011
Puternica suita de securitate pentru netbook-uri, care protejeaza eficient impotriva tuturor pericolelor aflate pe internet – cu protectie impotriva virusilor, firewall „silentios” si protectie impotriva continutului independent spam. Instalarea este cat se poate de usoara: introduceti stick-ul USB bootabil (2GB) intr-un port liber al netbook-ului iar instalarea poate incepe.
2 versiuni, intre 98 si 102 RON.
G Data Notebook Security 2011
Fie ca sunteti pe drum sau in securitatea celor patru pereti, GData NotebookSecurity inseamna ca toate notebook-urile precum si PC-urile sunt intotdeauna prevazute cu o protectie perfecta, completa. Cu protectie imbunatatita si premiata impotriva virusilor, ghidare omptimizata pentru utilizatori, un firewall „silentios”, reglaje de securitate, backup de date si siguranta mai mare a datelor.
2 versiuni, intre 157 si 174 RON.
G Data Total Care 2011
Solutia completa G Data TotalCare este pachetul de securitate de referinta. Protectie imbunatatita si premiata impotriva virusilor, ghidare optimizata pentru utilizator si un firewall „silentios” pentru monitorizarea tuturor activitatilor online. In plus, G Data TotalCare ofera de asemenea reglaj eficient de securitate si abilitatea de a crea backup-uri pe o gama larga de dispozitive de stocare.
4 versiuni, intre 111 si 157 RON.
  
software

Categorii software