KASPERSKY

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Despre Kaspersky Lab

Credem ca toata lumea ar trebui sa fie libera pentru a obtine mai mult de la tehnologie - fara intreruperi sau alte griji de securitate. Echipa noastra de specialisti va ofera libertatea de a-ti trai viata digitala fara griji cu privire la informatiile dvs. personale si active. De 14 ani, echipa noastra de experti a lucrat pe expunerea, analiza si neutralizarea amenintarilor IT. Pe drum, am acumulat o cantitate imensa de experienta si cunostinte despre malware si cum sa se ocupe de ele.

Kaspersky Lab este una din companiile cu cea mai rapida crestere de securitate IT la nivel mondial. Astazi, este pozitionat ferm ca fiind unul dintre primii patru cei mai importanti furnizori de software de securitate endpoint. Kaspersky Lab continua sa imbunatateasca in continuare pozitia sa pe piata, demonstrand o crestere semnificativa in toate regiunile. Potrivit companiei din 2010 rezultatele financiare, venituri globale de Kaspersky Lab au crescut cu 38% fata de anul precedent si a depasit 500 milioane USD.

Compania azi

Kaspersky Lab este un grup international care opereaza in mai mult de 100 de tari din intreaga lume. Sediul companiei se afla la Moscova-Rusia, de unde se supravegheaza operatiunile globale si dezvoltarea afacerilor.

Kaspersky Lab are in prezent peste 2300 de specialisti cu inalta calificare. Compania are birouri proprii pe teritoriul a 29 de tari iar produsele si tehnologiile sale asigura o protectie pentru peste 300 de milioane de utilizatori din intreaga lume.

Produse de larg consum

Datorita nivelului ridicat de profesionalism si dedicaţie, Kaspersky Lab a devenit unul dintre liderii de piata in dezvoltarea de protectie antivirus. Kaspersky Lab a fost primul care a dezvoltat mai multe standarde tehnologice in industria antivirus, inclusiv solutii complete la scara larga pentru Linux, Unix si NetWare, un analizator euristic de noua generatie conceput pentru a detecta noi virusi in curs de dezvoltare, de protectie eficienta impotriva virusilor polimorfici si macro, baze de date antivirus actualizate continuu si o tehnica pentru detectarea virusilor in fisiere arhivate. Acest lucru se reflecta la multi dezvoltatori de software de securitate respectati alegand motorul Kaspersky Anti-Virus de a-si conduce propriilor produse, inclusiv Alt-N (SUA), AdaptiveMobile (Irlanda), Blue Coat (SUA), Check Point (Israel), Clearswift (Marea Britanie ), Sisteme de CommuniGate (SUA), Critical Path (Irlanda), D-Link (Taiwan), GFI (SUA), IBM (SUA), Juniper (SUA), Kaseya (Elvetia)), LANDesk (SUA), Microsoft (SUA), Mobixell (Israel), M86 (SUA), Netasq (Franta), Netgear (SUA), Parallels (SUA), SafeNet (SUA), SonicWall (SUA), WatchGuard (SUA), si ZyXEL (Taiwan).

Produse Corporate

In 1999, Kaspersky Lab a fost prima companie care a introdus software integrat antivirus pentru statii de lucru, servere de fisiere si serverele de aplicatii ce ruleaza pe Linux / sisteme de operare FreeBSD. Astazi, compania ofera o gama intreaga de solutii eficiente de securitate IT pentru sistemele de operare cele mai populare. Kaspersky Open Space Security ofera toate tipurile de infrastructura corporativa cu protectie anti-malware intr-un singur pachet, integrat de aplicatii care functioneaza perfect pe toate platformele. Fiecare statie de lucru, laptop, server de fisiere, server de mail, Internet gateway sau smartphone este pe deplin protejat, oferind increderea completa clientilor ca reteaua este securizata, daca angajatii sunt de lucru la birou, la distanta sau la domiciliu.

Clienti

Peste 300 de milioane de oameni din intreaga lume sunt protejati de produse Kaspersky Lab si tehnologii. Baza de date de clienti Kaspersky Lab corporate a depasit de 200.000 de companii de pe intregul glob, variind de la intreprinderile mici si mijlocii, tot drumul pana la organizatiile mari guvernamentale si comerciale.

Logo KASPERSKY

KASPERSKY

Preturi KASPERSKY

Kaspersky Anti-Virus 2011
Kaspersky Anti-Virus 2011 - coloana vertebrala a sistemului de securitate a Pc-ului dvs, ofera o protectie automata in timp real impotriva unei game largi de amenintari IT
Epuizat
Kaspersky Anti-Virus 2012
Kaspersky Anti-Virus 2012 este coloana vertebrala a sistemului de securitate a PC-ului, oferind protectie in timp real de la cele mai recente malware si virusi. Acesta functioneaza in spatele scenei cu scanare inteligenta si actualizari frecvente, in timp ce va protejeaza proactiv impotriva amenintarilor cunoscute pe Internet si in curs de dezvoltare. Bucurati-va de protectia esentiala care nu va va incetini cu Kaspersky Anti-Virus 2012!
Epuizat
Kaspersky Anti-Virus 2014
Software Antivirus - vă mentine siguranța… Kaspersky Anti-Virus 2014 vă pune la dispoziție tehnologii esențiale antivirus pentru PC-ul dvs – cu o protecție în timp real, asistată cloud, împotriva celor mai noi amenințări malware
12 versiuni, intre 40 si 200 RON.
Kaspersky Anti-Virus 2016
16 versiuni, intre 61 si 425 RON.
Kaspersky Anti-Virus for MAC 2011
Kaspersky Antivirus 2011 pentru Mac va ofera securitate avansata si constanta impotriva amenintarilor de pe internet – fara a avea impact asupra performantei Mac-ului dvs.
Epuizat
Kaspersky Internet Security 2011
Kaspersky Internet Security 2011 are tot ceea ce ai nevoie pentru a fi in siguranta in timp ce navighezi pe internet. Iti ofera protectie constanta tie si familiei tale - indiferent daca lucrezi, tranzactionezi prin banca, cumperi sau te joci online.
Epuizat
Kaspersky Internet Security 2012
Kaspersky Internet Security 2012 ofera protectie premium de virusi, troieni, spam, hackeri, si multe altele. Un produs de ultima ora, abordare hibrida de securitate digitala combina tehnologiile inovatoare, bazate pe cloud, cu protectie antivirus avansata pentru a oferi un raspuns mai rapid si mai eficient, la amenintarile complexe de astazi. Dvs., datele dvs. private si PC-ul sunt complet protejate in timp ce sunteti la locul de munca, tranzactionati, cumparati sau va jucati online.
Epuizat
Kaspersky PURE 3.0
12 versiuni, intre 228 si 761 RON.
Kaspersky PURE 3.0 Total Security
Protecție puternica pentru PC-ul de acasă - Cu trăsături speciale care adaugă straturi suplimentare de protecție atunci când vă faceți cumpărăturile on-line sau efectuați tranzacții bancare, Kaspersky PURE 3.0 vă asigură și banii sau conturile împotriva cyber-infractorilor.
Epuizat
Kaspersky PURE Total Security
Kaspersky PURE va ofera mult mai mult decat o simpla varianta de antivirus. Este tot ceea ce aveti nevoie pentru a va proteja cele mai importante bunuri din viata dvs digitala: PC-ul dvs, conturile dvs online, datele importante.
Epuizat
Kaspersky Security for Mobile
18 versiuni, intre 83 si 408 RON.
Kaspersky Total Security Multi-Device
20 versiuni, intre 175 si 676 RON.
Kaspersky Internet Security Multi-Device
Soluție platformă pentru PC-uri, Mac-uri & Android...Kaspersky Internet Security - Multi-Device este ușor de folosit, o licență, oferă o soluție de siguranță multi-platformă care protejează virtual orice combinație de PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri Android și tablete Android pentru a vă oferi: Securitate multi-dispozitiv, Protecție flexbilă, Protecție în timp real, Protecție anti-furt
20 versiuni, intre 137 si 638 RON.
Kaspersky Mobile Security 9
Protejati confidentialitatea telefonului dvs mobil. Acum pentru Android si Blackberry! Apelati, trimiteti sms-uri, navigati pe internet si comunicati pe retele de socializare in fiecare zi. Smartphone-ul dvs este viata dvs. Kaspersky Mobile Security tine viata dvs privata cu adevarat privata.
2 versiuni, intre 87 si 124 RON.
Kaspersky Small Office Security
Kaspersky Small Office Security este proiectat exclusiv pentru inteprinderi mici. Livreaza protectie accesibila de clasa mondiala pentru PC si server, ce este rapida si simpla de instalat, de configurat si utilizat. Puteti gestiona acum intreaga retea de securitate a afacerii dvs de pe un singur PC – efectuand toate activitatile necesare pentru a pastra in siguranta reputatia afacerii dvs si informatiile confidentiale, fara a mai fi nevoie sa parasiti biroul. Kaspersky Small Office Security are grija de protejarea retelei dvs in timp ce dvs aveti grija de afacerea dvs.
8 versiuni, intre 616 si 1082 RON.
Kaspersky Work Space Security
Infrastructurile IT securizate sunt esentiale oricarei afaceri de succes. Cu toate acestea, securitatea IT devine o provocare cand companiile trebuie sa faca fata cu tot mai multe medii endpoint compromise de diverse dispozitive, platforme si sisteme de operare. Kaspersky Work Space Security ofera protectie anti-malware corporativa de clasa mondiala pentru infrastructuri IT cu multi-platforme. In plus, Kaspersky Administration Kit ce este integrat, ofera tot ceea ce aveti nevoie sa gestionati sistemul de protectie endpoint eficient si d.p.d.v. al costurilor scazute, intr-o solutie High Value.
25 versiuni, intre 58 si 254 RON.
Kaspersky Business Space Security
In lumea conectata de azi, angajatii dvs lucreaza probabil in locatii diferite si utilizeaza sisteme de operare si aplicatii diferite, lasand reteaua dvs expusa la amenintarile de securitate si programelor malitioase. De aceea afacerea dvs necesita o protectie corporativa de clasa mondiala anti-malware pentru infrastructuri pe multiple platforme IT. Kaspersky Business Space Security ofera protectie inovatoare pentru statiile dvs de lucru, laptopuri, smartphone-uri si servere de fisiere, permitandu-va sa lucrati cu minime intreruperi si oferind gestionare eficienta cu o larga interoperabilitate si un Total Cost of Protection (TCP) mai scazut.
25 versiuni, intre 74 si 327 RON.
Kaspersky Enterprise Space Security
Pe masura ce lucrul este in crestere pe mai multe site-uri si de acasa, organizatia dvs este posibil sa aibe utilizatori in locatii diferite ruland pe o varietate de sisteme de operare si aplicatii. Acest lucru creeaza vulnerabilitate in reteaua dvs corporativa, facand esential sa implementati protectie de inalta calitate pentru serverul de mail si celelalte endpoint-uri. Cu Kaspersky Enterprise Space Security, oferind o mare valoare in protectia de clasa mondiala anti-malware – optimizat pentru TCP scazut, este usor si eficient d.p.d.v al costurilor pentru a proteja fisierele si serverele de mail, statiile de lucru, laptopuri si smartphone-uri. Ofera cea mai noua protectie ultra-receptiva anti-malware pentru a pastra datele dvs in siguranta si complet accesibil utilizatorilor din intreaga dvs retea.
25 versiuni, intre 103 si 447 RON.
Kaspersky Total Space Security
Cu programatori de malware utilizand din ce in ce mai mult tehnici sofisticate pentru a obtine acces la date si lansand atacuri remote, fiecare strat al retelei dvs corporative are nevoie sa fie protejat. Kaspersky Total Space Security utilizeaza cele mai noi tehnologii de la Kaspersky Lab si ofera o solutie la un pret rezonabil care este usor de instalat, simplu de gestionat si ofera o protectie complet integrata pentru retele de orice dimensiune. Va ofera control asupra tuturor datelor iesite sau intrate, inclusiv email-uri, trafic web, comunicari in retea si protejeaza eficient orice de la statii de lucru la Internet Gateways ce opereaza in interiorul perimetrului de retea al corporatiei dvs. In plus, este sustinut de planuri globale de suport, de incredere, rapid si receptiv.
25 versiuni, intre 188 si 701 RON.
Kaspersky Security for Mail Server
Kaspersky Security for Mail Server este o solutie High Value de la Kaspersky Lab ce este usor de instalat si utilizat. Protejeaza eficient servere pentru email si servere groupware chiar si de cele mai noi spam-uri si programe malware. Solutia include aplicatii noi care asigura securitatea tuturor serverelor de mail populare, inclusiv Microsoft Exchange, Lotus Domino, Sendmail, qmail, Postfix si Exim. Kaspersky Security for Mail Server poate fi de asemenea folosit pentru a seta un gateway dedicat pentru email si functioneaza perfect pe infrastructuri complexe, eterogene.
5 versiuni, intre 98 si 151 RON.
Kaspersky Anti-Spam for Linux
Kaspersky Anti-Spam ofera o protectie completa si precisa impotriva spam-ului pentru utilizatori de sisteme de email corporative si servicii de email publice. Este aproape inevitabil ca toate conturile de email sa fie tintite de spam la un momentdat. Ca rezultat, companiile au observat ca o parte semnificativa din timpul de lucru este pierdut deoarece angajatii trebuie sa stearga zeci, daca nu sute, de mesaje nedorite din inbox-ul acestora. Alte efecte secundare includ costuri excesive pentru traficul de pe internet, sisteme de email suprasolicitate si un risc crescut de atacuri malware si phishing care penetreaza retelele. Kaspersky Anti-Spam ajuta utilizatorii de sisteme de email sa elimine mesajele nedorite. Implementeaza tehnologia inteligenta de detectare spam care este dezvoltata utilizand experienta extinsa a companiei in protejarea la scara larga a sistemelor de email.
5 versiuni, intre 35 si 53 RON.
Kaspersky Security for Internet Gateway
Kaspersky Security for Internet Gateway este o solutie anti-malware de clasa mondiala care asigura acces sigur la internet pentru toti angajatii organizatiei dvs, inlaturand automat programe malitioase si potential ostile din traficul HTTP(S) / FTP / SMTP si POP3. Tehnologia de scanare optimizata, performanta inalta si suportul pentru cele mai noi platforme fac Kaspersky Security pentru Internet Gateway o solutie High Value pentru organizatii medii si mari care manevreaza mari cantitati de trafic in retea.
5 versiuni, intre 49 si 66 RON.
  
software

Categorii software