The Learning Company

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Produsele pentru prescolari contin elemente educationale precum Reader Rabbit si de asemenea software pentru elevi mai avansati, precum The ClueFinders.

Compania a achizitionat de asemenea Minnesota Educational Computing Consortium.

The Learning Company (TLC) a devenit tinta unor firme mai mari de software care erau interesate in a o achizitiona. In 1995 a avut loc un adevarat "razboi al licitatiilor" intre Brøderbund si SoftKey, cu cea din urma avand castig de cauza si achizitionand in cele din urma TLC pentru suma de 606 milioane dolari, platiti in numerar.

SoftKey a preluat numele The Learning Company si a continuat sa achizitioneze si alte companii de software inclusiv Mindscape, Inc. in martie 1998 pentru suma de 150 milioane dolari si, in mod ironic, fosta concurenta Brøderbund in luna iunie a aceluiasi an pentru suma de 416 milioane dolari. Mattle a achizitionat compania in 1999 pentru 3,8 miliarde dolari, redenumind-o "Mattel Interactive", insa a vandut-o in cele din urma.

Logo The Learning Company

The Learning Company

Preturi The Learning Company

Business Spanish
Are nevoie afacerea sau corporatia dumneavoastra sa isi ajute angajatii sa se descurce in limba spaniola ? Aveti nevoie de limba spaniola pentru slujba ? Aveti acum la dispozitie solutia perfecta.
Pret: 80 RON
Learn To Speak English
Invatati sa vorbiti, sa cititi si sa scrieti in limba engleza cu incredere.
Pret: 140 RON
Learn To Speak French
Invatati sa vorbiti, sa cititi si sa scrieti in limba franceza cu incredere.
Pret: 160 RON
Learn To Speak German
Learn to Speak este un CD-ROM de invatare de limbi straine conceput in special pentru invatarea in familie. Avand un amestec de jocuri distractive, ghiduri video spre unele din atractiile diverselor tari si cu toate elementele si instrumentele sale de invatare a limbii, pachetul constituie cu siguranta o alegere optima.
Pret: 155 RON
Learn To Speak Spanish
Invatati sa vorbiti, sa cititi si sa scrieti in limba spaniola cu incredere. Avand peste doi ani de experianta, Learn to Speak Spanish Deluxe versiunea 9.0 ofera o solutie eficienta de invatare a limbii.
Pret: 160 RON
 
software

Categorii software