Microsoft Access 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Microsoft

access 2010


Microsoft Access 2010 este totul despre simplitate, cu sabloane gata de folosit si instrumente puternice care stau relevante in timp ce datele cresc.

Access 2010 va da posibilitatea sa profitati la maxim de informatia dvs. - chiar si daca nu sunteti un expert in baze de date. Si prin noile adaugate bazele de date Web, Access amplifica puterea datelor dvs., ceea ce face mai usoara urmarirea, raportarea, si partajarea cu altii. Datele dvs. nu vor fi niciodata mai departe decat cel mai apropiat navigator Web.

Logo Microsoft Access 2010

Microsoft Access 2010

Preturi Microsoft Access 2010

Versiuni Microsoft Access 2010

Microsoft Access 2010 RETAIL, 32-bit/x64, engleza

077-05753
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Microsoft Access 2010 RETAIL, 32-bit/x64, romana

077-05770
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Microsoft Access 2010

Access 2010 - Caracteristici si beneficii

Microsoft Access 2010 este totul despre simplitate, cu sabloane gata de folosit si instrumente puternice care stau relevante in timp ce datele cresc.

Access 2010 va da posibilitatea sa profitati la maxim de informatia dvs. - chiar si daca nu sunteti un expert in baze de date. Si prin noile adaugate bazele de date Web, Access amplifica puterea datelor dvs., ceea ce face mai usoara urmarirea, raportarea, si partajarea cu altii. Datele dvs. nu vor fi niciodata mai departe decat cel mai apropiat navigator Web.

Construiti baze de date mai rapid si mai usor ca pana acum

Uitati de curba de invatare. Sabloane gata de uz si componentele reutilizabile fac Access 2010 o solutie de baze de date rapida si simpla.
 • Începeti cu doar cateva clicuri. Gasiti noi noi sabloane gata de uz pe baza carora puteti incepe fara personalizare, sau selectati sabloane din Office.com si personalizati-le pentru a satisface nevoile dvs.
 • Construiti baze de date cu noi componente modulare, utilizand noi Application Parts si adaugati componente precompilate Acces pentru sarcinile comune de bazae de date, cu cateva clicuri simple.

Creati formulare si rapoarte cu un mai mare efect

Access 2010 va aduce instrumente inovatoare pentru a va ajuta sa creati cu usurinta formulare si rapoarte profesionale si informative.
 • Formatarea conditionala suporta acum bare de date si puteti gestiona regulile de formatare conditionala dintr-o singura vedere intuitiva.
 • Adaosul de teme din Access 2010 va ofera posibilitatea sa coordonati numeroase obiecte ale bazelor de date cu doar cateva clicuri si face formatarea foarte usoara.

Obtineti acces mai usor la instrumentele potrivite la momentul potrivit

Localizati comenzile de care aveti nevoie, atunci cand si unde le doriti.
 • Particularizati cu usurinta Panglica (Ribbon) imbunatatita pentru a face accesibile comenzile de care aveti nevoie cel mai mult. Creati file particularizate sau chiar personalizati filele incorporate. Cu Access 2010, sunteti in control.
 • Administrati baze de date si obtineti o ruta mai rapida si directa catre instrumentele pentru bazele de date din noua vizualizare Microsoft Office Backstage. Vizualizarea Backstage inlocuieste traditionalul meniu Fisier (File) in toate aplicatiile Office 2010 pentru a oferi un spatiu centralizat, organizat pentru a gestiona baza de date si sa personalizati experienta Access.
Adauga automatizare si expresii complexe fara a scrie nicio linie de cod

Access 2010 va da posibilitatea sa fiti propriul dezvoltator punand la dispozitie instrumente simplificate si usor de utilizat - chiar si daca va considerati un novice in baze de date.
 • Generatorul de expresii (Expression Builder) imbunatatit simplifica foarte mult formulele si expresiile cu IntelliSense. Reduceti erorile si petreceti mai mult timp concentrandu-va pe construirea bazei de date.
 • Cu restructuratul Macro Designer, este acum si mai usor pentru a adauga logica de baza la o baza de date. Daca sunteti un utilizator experimentat Access, veti observa ca imbunatatirile sunt mult mai intuitive pentru crearea de logica complexa si va permit sa extindeti aplicabilitatea bazei de date.

Obtineti un loc central de pornire pentru datele dvs

Access 2010 ofera modalitati simple de a aduce datele impreuna si de a creste calitatea muncii.
 • Includeti date Web Services si Microsoft SharePoint 2010 Business Connectivity Services direct in aplicatiile pe care le construiti. Acum va puteti conecta la surse de date prin intermediul noului protocol Web Service.
 • Importati si faceti legaturi dintr-o gamă larga de alte surse externe, cum ar fi Microsoft Excel, Microsoft SQL Server, Microsoft Outlook si multe altele. Sau, colectati si actualizati datele prin e-mail - nu este necesar niciun server.

Accesati bazele de date in noi moduri

Noile adaugate Access Services pe Microsoft SharePoint Server 2010 va permit sa faceti bazele de date disponibile pe Web prin intermediul noilor baze de date Web.
 • Incepeti sa colaborati imediat. Publicati baze de date online si apoi accesati, vizualizati si editati de pe Web. Utilizatorii fara un client Access pot deschide formulare si rapoarte Web prin intermediul unui navigator iar modificarile lor sunt sincronizate automat.


Top 10 motive pentru a incerca Access 2010

 Incepeti mai rapid si mai usor decat oricand.
Exploatati puterea comunitatii in Access 2010. Construiti pe sabloane de baze de date create de altii si impartasiti modele proprii. Utilizati noile sabloane predefinite de baze de date disponibile pe Office.com, proiectate pentru activitati solicitate frecvent, sau selectati din sabloane publicate de comunitate si personalizati-le pentru a satisface nevoile dvs.


 Creati un loc centralizat pentru datele dvs.
Integrati rapoartele Access utilizand mai multe conexiuni de date si informatii legate sau importate din alte surse. Cu formatare conditionala (Conditional Formatting) imbunatatita si instrumente de calcul, aveti posibilitatea sa creati rapoarte bogate si dinamice, cu impact vizual. Rapoartele Access 2010 suporta acum barele de date, permitandu-va dvs. si audientei sa urmariti mai usor tendintele si obtineti o perspectiva.


  Accesati aplicatii, date sau formulare de practic oriunde.
Extindeti baza de date pe Web, astfel incat utilizatorii fara un client Access sa poata deschide formulare si rapoarte Web prin intermediul unui browser iar modificarile sa fie in mod automat sincronizate. Sau lucrati la baze de date Web offline, efectuati modificari de proiectare si la date, si apoi sincronizati-le cu Microsoft SharePoint Server 2010, atunci cand va reconectati. Cu Access 2010 si SharePoint Server 2010, datele pot fi protejate la nivel central pentru a satisface conformitatea datelor, backup, si cerintele de audit, oferind accesibilitate si gestiune sporita.


  Aplica desene sau modele profesionale in bazele de date Access.
Profitati de avantajul temelor Office familiare si atragatoare si aplicati-le bazelor de date, cu inalta fidelitate, atat pe clientul Access si Web. Alegeti dintr-o varietate de teme, sau proiectati propria tema particularizata, pentru a obtine forme si rapoarte cu aspect deosebit.


 Adaugati navigare la baza de date utilizand functionalitate tragere-si-plasare.
Creati un aspect profesional, formulare cu navigare in stilul web pentru a face mai accesibile formularele sau rapoartele utilizate frecvent, fara a scrie nicio linie de cod sau logica. Alegeti din sase sabloane de navigare predefinite cu o combinatie de file orizontale sau verticale. Aplicatiile cu un numar mare de formulare sau rapoarte Access pot fi afisate folosind file orizontale multi-nivel. Pur si simplu trageti-si-plasati formulare sau rapoarte pentru a afisare.
 Realizati lucruri mai rapid si mai usor.
Access 2010 simplifica modul in gasiti si utilizati caracteristici. Noua vizualizare Microsoft Office Backstage inlocuieste traditionalul meniu Fisier (File) pentru a va permite sa publicati, sa faceti back-up, si sa gestionati baza de date cu doar cateva clicuri. Si, cu Panglica (Ribbon) imbunatatita, puteti accesa comenzile preferate chiar mai rapid, particularizand filele sau creand unele proprii pentru a personaliza experienta la stilul dvs. de lucru.


  Construiti expresii fara efort utilizand IntelliSense.
Generatorul de expresii (Expression Builder) simplificat face mai rapida si mai usoara constuctia de logica şsi expresii in baza de date. IntelliSense - Quick Info, ToolTips si AutoComplete - va permit sa reduceti erorile, petrecand mai putin timp cu memorarea numelor expresiilor si sintaxei, si mai mult timp concentrat pe constructia logicii aplicatiei.


 Proiectati macrocomenzi mai rapid decat oricand.
Access 2010 are un Macro Designer restructurat care face mai usor pentru a crea, edita, si automatiza logica bazei de date. Designer Macro va permite sa fiti mai productiv, sa reduceti erorile de codificare si sa includeti cu usurinta o logica mai complexa pentru a crea aplicaţii robuste. Sporiti intretinerea codului, utilizand macrocomenzi de date pentru a atasa logica la datelor dvs., centralizand logica logica in tabele sursa. cu Macro Designer si Data Macros mai puternice aveti posibilitatea sa extindeti automatizarea in afara clientului Acces, la bazele de date Web SharePoint si alte aplicatii care actualizeaza tabelele dvs.


 Transformati portiuni din baza dvs. de date in sabloane reutilizabile.
Economisiti timp si efort prin reutilizarea pieselor de baze de date construite de catre alti utilizatori. Acum aveti posibilitatea sa salvati obiecte Access utilizate frecvent, campuri sau colectii de campuri ca sabloane pe care le puteti adăuga la bazele de date existente. Application Parts pot fi partajate in cadrul organizatiei dvs. pentru a avea consistenta in construirea aplicatiilor de baze de date.


 Integrati date Access cu continut Web live.
Acum va puteti conecta la surse de date prin intermediul protocolului de servicii Web. Includeti servicii de Web si aplicatii line-of-business direct in baza de date pe care o construiti prin Business Connectivity Services. Si, noul control Web Browser va permite sa integrati continut Web 2.0 in formularele Access.


Cerinte sistem Access 2010

software

Categorii software