Microsoft Infopath 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Microsoft

Microsoft InfoPath 2010 este un instrument de creare formulare si de colectare a datelor care ajuta organizatiile sa isi eficientizeze procesele de afaceri. InfoPath 2010 este proiectat atat pentru utilizatorii de afaceri avansati cat si dezvoltatori, in functie de tipul solutiei bazate pe formulare de care o organizatie are nevoie.

Fara a scrie cod, utilizatorii de afaceri avansati pot utiliza InfoPath 2010 pentru a proiecta formulare electronice sofisticate pentru a colecta informatii rapid si cost eficient.

Dezvoltatorii pot crea formulare avansate pentru procese de afaceri departamentale si intreprinderi, inclusiv aplicatii compozite si secvente de flux de lucru, cu InfoPath 2010, Microsoft SharePoint Server 2010 si SharePoint Designer 2010 - utilizand putin cod sau deloc.

Logo Microsoft Infopath 2010

Microsoft Infopath 2010

Preturi Microsoft Infopath 2010

Versiuni Microsoft Infopath 2010

Microsoft InfoPath 2010 RETAIL, 32-bit/x64, engleza

S27-03304
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Microsoft Infopath 2010

InfoPath 2010 - Caracteristici si beneficii

Microsoft InfoPath 2010 este un instrument de creare formulare si de colectare a datelor care ajuta organizatiile sa isi eficientizeze procesele de afaceri. InfoPath 2010 este proiectat atat pentru utilizatorii de afaceri avansati cat si dezvoltatori, in functie de tipul solutiei bazate pe formulare de care o organizatie are nevoie.

Fara a scrie cod, utilizatorii de afaceri avansati pot utiliza InfoPath 2010 pentru a proiecta formulare electronice sofisticate pentru a colecta informatii rapid si cost eficient.

Dezvoltatorii pot crea formulare avansate pentru procese de afaceri departamentale si intreprinderi, inclusiv aplicatii compozite si secvente de flux de lucru, cu InfoPath 2010, Microsoft SharePoint Server 2010 si SharePoint Designer 2010 - utilizand putin cod sau deloc.

Proiectati forme rapid cu instrumente usor de utilizat

 • Proiectati mai rapid cu interfata Panglica (Ribbon). In loc de meniurile si barele de instrumente traditionale, care pot necesita mai multe etape pentru a finaliza o sarcina, Panglica afiseaza comenzile intr-o structura bazata pe file, organizate pe sarcini care sunt legate de o anumita activitate, astfel încat aveti posibilitatea sa creati mai repede formularele pe care doriti.
 • Bucurati-va de formulare mai aerisite cu InfoPath Filler. InfoPath Filler furnizeaza o interfata de utilizator mai aerisita pentru persoanele care completeaza formulare.
 • Creati foruare sofisticate fara a scrie cod. Logica declarativa si caracteristicile de aspect, inclusiv reguli gata de uz, gestionare imbunatatita a regulilor, stiluri variate, si aspecte de sectiuni predefinite - va ajuta sa creati formulare sofisticate rapid si uşor. Aveti posibilitatea sa adaugati validare, formatare, sau actiuni unui formular cu doar cateva clicuri.
 • Publicati formulare cu un singur clic. Faceti clic pe o pictograma pe bara de instrumente Panglica Acces Rapid (Ribbon Quick Access) pentru a publica formularul, sau utilizati Microsoft Office Backstage. Vizualizarea Backstage va ofera un singur punct de referinta pentru informatiile care sunt esentiale pentru activitatea pe care o efectuati, cum ar fi publicarea.
Creati formulare pentru listele SharePoint. Cu InfoPath 2010, aveti posibilitatea sa creati formulare atractive cu doar o apasare de buton, bazate pe liste SharePoint obisnuite sau externe. Daca aveti date in liste SharePoint, puteti rapid si in mod automat sa generati un formular cu toate campurile din lista SharePoint si apoi sa il particularizati, reducand timpul pentru crearea uni formular.
 • Oferiti posibilitatea de completare offline a formularelor cu Microsoft SharePoint Workspace 2010, cunoscut anterior ca Microsoft Office Groove 2007. Oamenii pot completa formulare online sau offline in interfata Office SharePoint Workspace, cu integrare nativa a formularelor cu datele (stocate in liste SharePoint obisnuite sau externe).
Creati solutii SharePoint cu flux de lucru colaborativ

 • Includeti formulare in solutiile proceselor de afaceri SharePoint Server 2010. Cand utilizati SharePoint Server 2010 si SharePoint Designer, formularele InfoPath 2010 pot fi integrate ca parte a unui proces de afaceri automatizat, incluzand fluxul de lucru, cum ar fi capabilitatile de rutare si de notificare bazate pe informatia din cadrul formularului.
 • Construiti solutii de flux de lucru modulare, extensibile si portabile. Pentru utilizarea la nivel departamental sau de intreprindere, solutiile fluxului de lucru SharePoint pot fi construite cu InfoPath folosind foarte putin cod sau deloc. Aceste solutii sunt modulare (puteti construi avand la baza o lista existenta sau o librarie), extensibile (puteti adauga capacitati folosind cod) si portabile (aveti posibilitatea sa publicati utilizand formatele de fisiere de solutii Windows SharePoint Services [.wsp] si sabloane SharePoint [.stp] pentru a muta aplicatia de la site la site sau de la server la server).
 • Bucurati-va de formulare Web mai bogate. Multe controale si functionalitati disponibile anterior in aplicatia client InfoPath, cum ar fi casetele de selectie, filtrarea si controale pentru data si ora, sunt disponibile acum in formularele InfoPath 2010 pentru navigatorul de Internet. Acestea pot fi utilizate in Internet Explorer, Firefox si Safari.
 • Gestionati cu usurinta formulare pe server. Formularele InfoPath pot fi monitorizate ca o componenta reala a SharePoint Server 2010. Noile reguli SharePoint Maintenance Engine se asigura ca formularele InfoPath sunt configurate corect in fermele lor. De asemenea, exista posibilitatea gestionarii formularelor InfoPath utilizand instructiuni in linie de comanda si limbajul de scripting Windows PowerShell, care este inclus in SharePoint Server 2010.

Construiti formulare avansate si conectati-le la sisteme LOB

 • Imbunatatiti formularele folosind cod. Aveti posibilitatea sa imbunatatiti formularele InfoPath folosind cod pentru a se potrivi mai bine nevoilor specifice a procesului de afaceri al organizatiei utilizand Instrumentele Visual Studio pentru aplicatii (Visual Studio Tools for Applications) si capabilitatile de publicare facile, cum ar fi SharePoint Server Sandboxed Solutions.
 • Conectati formularele cu informatia liniei de afaceri (line-of-business - LOB). SharePoint Server 2010 ofera o arhitectura extensibila pentru gestionarea accesului utilizatorilor la conexiunile de date si a sistemelor. InfoPath 2010, de asemenea, lucreaza cu Business Connectivity Services (BCS) ale SharePoint Server 2010. BCS imbunatateste aplicatiile Microsoft Office si capabilitatile platformei SharePoint cu caracteristici gata de folosit, servicii si instrumente care simplifica dezvoltarea de solutii cu integrare profunda a datelor externe si a serviciilor.
 • Obtineti suport pentru servicii Web REST: InfoPath 2010 accepta acum obtinerea de date XML de la servicii Web REST. Serviciile Web REST utilizeaza parametri de intrare care sunt transmise printr-un URL. Proiectantii de formulare pot schimba acum in mod dinamic parametri URL in formularul InfoPath, fară absolut nici un cod, utilizand reguli pentru a obtine datele dorite de la Serviciul Web REST.
 • Incorporati formulare in pagini Web. In SharePoint Server 2010 este mai usor ca niciodata sa gazduiti formulare pe pagini Web, folosind noul InfoPath Form Web Part. Fara a scrie o singura linie de cod, aveti posibilitatea sa utilizati Web Part pentru a gazdui orice formular InfoPath pentru browser care a fost publicat la o lista SharePoint sau o librarie de formulare. Puteti conecta formularele la alte parti Web de pe pagina pentru a trimite sau a primi date. De asemenea, noul control .NET FormView permite dezvoltatorilor sa gazduiasca formulare InfoPath 2010 pe orice pagina web ASP.NET.

Top 10 motive pentru a incerca InfoPath 2010

 Creati rapid si eficient formulare pentru a reduce timpul de instruire.
Creati formulare pentru a sustine procesele de afaceri folosind instrumente familiare Microsoft Office, cum ar fi fonturi, marcatori si numerotari, proiectarea de tabele, si miniaturi. Instrumentele si mediul familiar ajuta la minimizarea timpul de instruire si sporeste videta producerii de formulare.

Interfata utilizator Fluent, introdusa in 2007 multe aplicatii Office, este inclusa in InfoPath 2010. Bazata pe date extensive privind utilizatea si progrese recente in hardware si software, interfata de utilizator Fluent este conceputa pentru a face mai usoara gasirea si utilizarea intregii game de caracteristici din aplicatiile Office, pentru a obtine rezultatele dorite.

 Creati cu usurinta formulare sofisticate fara a scrie cod.
De exemplu, aveti posibilitatea sa:
 • Creati rapid si implementati formulare folosind o gestiune a regulilor imbunatatita, reguli rapide, stiluri si sectiuni de aspect dinamice
 • Stabili reguli de formatare conditionala.
 • Creati formulare ce includ actiuni, cum ar fi alerte, valori calculate si validare a datelor.
 • Creati validari,formatari sau actiuni bazate pe roluri de utilizator sau crati validari si actiuni care se afiseaza in functie de tipul campului.

 Oferiti posibilitatea participantilor de a completa formularele online sau offline.
Cu InfoPath 2010, persoanele pot completa formulare online sau offline, cu integrarea nativa a formularelor in interfata Microsoft SharePoint Workspace. Un utilizator poate lua cu usurinta o librarie SharePoint cu formulare InfoPath offline in mediul SharePoint Workspace. Informatiile introduse in formulare vor fi sincronizate automat la libraria SharePoint odata ce participantul revine din nou online, astfel incat persoanele sa poata fi productive fie ca sunt sau nu conectate la o retea.

 Construiti aplicatii SharePoint modulare, extensibile si portabile.
Utilizati SharePoint Server 2010 si InfoPath 2010 pentru a crea aplicatii SharePoint. Aplicatiile SharePoint pot fi construite pentru utilizarea la nivel departamental sau de intreprindere, folosind foarte putin cod sau Aceste solutii sunt modulare (puteti construi avand la baza o lista existenta sau o librarie), extensibile (puteti adauga capacitati folosind cod) si portabile (aveti posibilitatea sa publicati folosind formatul [.wsp] pentru a muta aplicatia de la site la site sau de la server la server).

 Creati formulare pentru browser conforme cu standardele.
Formularele InfoPath 2010 de pe SharePoint Server 2010 sunt acum conforme cu directivele privind accesibilitatea continutului Web 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines 2.0 - WCAG 2.0) AA pentru a va ajuta sa creati formulare care sunt accesibile pentru utilizatorii cu handicap.
 Bucurati-va de formulare pentru navigator Web mai puternice.
Paritatea imbunatatita dintre formularele de client InfoPath 2010 si formulare InfoPath din SharePoint Server 2010 asigura o mai mare coerenta pentru utilizatorii care completeaza formulare. De exemplu, functionalitatile disponibile in ambele medii includ marcatori, numerotari si liste plane, casete lista cu selectie multipla, casetele de validare, butoane cu imagine, capabilitati hyperlink, grupri de alegere si selectie, functionalitate de filtrare, controalele pentru data si ora si selector de persoane.

 Incorporati formulare in Web Parts.
In SharePoint Server 2010, este mai usor ca niciodata sa gazduiti formulare pe pagini Web folosind noul InfoPath Form Web Part. In SharePoint Server 2007, utilizatorii care doreau sa gazduiasca formulare InfoPath in pagini web trebuiau sa scrie cod in Visual Studio. Acum, fara a scrie o singura linie de cod, aveti posibilitatea sa adaugati pur si simplu InfoPath Form Web Part intr-o pagina Web si sa faceti referire la formularul publicat.

Aveti posibilitatea sa utilizati Web Part pentru a gazdui orice formular InfoPath pentru browser care a fost publicat la o lista SharePoint sau o librarie de formulare. Puteti conecta formularele la alte parti Web de pe pagina pentru a trimite sau a primi date.

 Imbunatatiti formulare folosind cod.
Desi aveti posibilitatea sa particularizati multe aspecte ale formelor InfoPath fara a scrie cod, puteti totusi sa imbunatatiti formularele InfoPath cu cod, daca logica declarativa nu satisface nevoile de punere in aplicare a functionalitatii solutiei dvs.

Aveti posibilitatea sa imbunatatiti formulare InfoPath 2010 utilizand Visual Studio Tools for Applications (VSTA), care este livrat impreuna cu InfoPath 2010. VSTA ofera o versiune simplificata al mediului de dezvoltare integrat Visual Studio (Visual Studio Integrated Development Environment). Aveti posibilitatea sa utilizati VSTA pentru a scrie cod in C# sau VB.NET. Codul este apoi incorporat in sablonul formularului InfoPath (fisier .xsn). De exemplu, daca doriti ca formularul sa includa capacitatea de calcul a dobanzii, puteti incorpora in codul formularului propriu-zis si InfoPath Filler sau InfoPath Forms Services va rula acest cod atunci cand formularul este deschis sau editat.

 Conectati formularele cu informatia liniei de afaceri si REST Web Services.
SharePoint Server 2010 ofera o arhitectura extensibila pentru gestionarea accesului utilizatorilor la conexiunile de date si a sistemelor. InfoPath 2010, de asemenea, lucreaza cu Business Connectivity Services (BCS) ale SharePoint Server 2010. BCS imbunatateste aplicatiile Microsoft Office si capabilitatile platformei SharePoint cu caracteristici gata de folosit, servicii si instrumente care simplifica dezvoltarea de solutii cu integrare profunda a datelor externe si a serviciilor. De asemenea, InfoPath2010 accepta acum obtinerea de date XML de la servicii Web REST. Serviciile Web REST utilizeaza parametri de intrare care sunt transmise printr-un URL. Proiectantii de formulare pot schimba acum in mod dinamic parametri URL in formularul InfoPath, fara absolut nici un cod, utilizand reguli pentru a obtine datele dorite de la Serviciul Web REST.

 Administrati mai usor formularele pe server.
Formularele InfoPath pot fi monitorizate ca o componenta reala a SharePoint Server 2010. Noile reguli SharePoint Maintenance Engine se asigura ca formularele InfoPath sunt configurate corect in fermele lor. De asemenea, exista posibilitatea gestionarii formularelor InfoPath utilizand instructiuni in linie de comanda si limbajul de scripting Windows PowerShell, care este inclus in SharePoint Server 2010.


Cerinte sistem InfoPath 2010

software

Categorii software