Microsoft Outlook 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Microsoft

Microsoft Outlook 2010 ofera instrumente pentru gestionarea e-mail-ului premium business si personal pentru mai mult de 500 milioane de utilizatori Microsoft Office din lume. Odata cu lansarea Outlook 2010, primiti un set mai bogat de experiente pentru a satisface nevoile de comunicare la locul de munca, acasa, si scoala.

Microsoft Outlook 2010 include noi caracteristici si capabilitati de a va ajuta sa ramaneti conectat cu oamenii si sa gestionati mai bine timpul si informatia.

Outlook 2010 ofera caracteristici solicitate dezvoltatorilor, ce permit personalizarea aplicatiei specifice interfetei utilizatorului Outlook. In plus fata de programabilitatea imbunatatita a interfetei de utilizator Outlook, modelul de obiect Outlook ofera suport pentru noile si extinse caracteristici din produs cum ar fi Conversations si Mobile Items.
 

Logo Microsoft Outlook 2010

Microsoft Outlook 2010

Preturi Microsoft Outlook 2010

Versiuni Microsoft Outlook 2010

Microsoft Outlook 2010 RETAIL, 32-bit/x64, engleza

543-05109
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Microsoft Outlook 2010 RETAIL, 32-bit/x64, romana

543-05127
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Microsoft Outlook 2010

Ce este Outlook?

Microsoft Outlook 2010 ofera instrumente pentru gestionarea e-mail-ului premium business si personal pentru mai mult de 500 milioane de utilizatori Microsoft Office din lume. Odata cu lansarea Outlook 2010, primiti un set mai bogat de experiente pentru a satisface nevoile de comunicare la locul de munca, acasa, si scoala.

De la aspectul reproiectat la o organizare e-mail avansata, cautare, comunicare si caracteristici de retea sociala, Outlook 2010 va ofera o experienta de talie mondiala pentru a ramane productiv si in legatura cu retelele personale si de afaceri.
 

Ce este nou in Microsoft Outlook 2010

Microsoft Outlook 2010 include noi caracteristici si capabilitati de a va ajuta sa ramaneti conectat cu oamenii si sa gestionati mai bine timpul si informatia.

Panglica (Ribbon) extinsa

Introdus prima data in Microsoft Office Outlook 2007, panglica (ribbon) este parte a interfetei utilizatorului Microsoft Office Fluent. Acesta este conceput pentru a va ajuta sa gasiti rapid comenzile de care aveti nevoie pentru a finaliza o activitate. Comenzile sunt organizate in grupuri logice ce sunt colectate impreuna sub file. In Outlook 2010, panglica (ribbon) a inlocuit fostele meniuri in fereastra principala Outlook window. In plus, ribbon (panglica) poate fi personalizata pentru a include file particularizate pe care le puteti personaliza pentru a se potrivi mai bine stilului dvs. de lucru.

Mai mult spatiu pentru a gestiona contul dvs.

Multe setari Outlook ce nu sunt legate direct de creerea sau gestionarea elementelor Outlook, cum ar fi comenzile de printare si optiunile de gestionare a contului, sunt acum in conceptia Microsoft Office Backstage. Faceti click pe fisier pentru a gestiona conturile dvs., setati reguli si Raspunsuri Automate, si cautati alte optiuni "din spatele scenei".

Vedeti mai mult dintre mesajele dvs.

O mai buna viziune asupra conversatiei este acum disponibila cand lucrati cu mesajele dvs. Acest punct de vedere imbunatateste urmarirea si gestioneaza mesajele asociate, indiferent de fisierul ce contine mesajele. Puteti vedea cursul complet al conversatiei, inclusiv raspunsurile dvs., gasiti raspunsurile cele mai recente, si determinati mult mai usor cel mai important mesaj pentru dvs. De asemenea puteti categorisi cu usurinta sau ignora o conversatie completa. Pentru mai multe informatii, consultati "Introducere in Conversatie".

Procesati si clasati mesajele dvs. cu rapiditate

Pasi Rapizi - Transformati comenzi si proceduri pe care le utilizati cel mai mult des intr-un singur click. Aveti posibilitatea sa particularizati implicit "Quick Steps", si sa creati propriile butoane ce combina actiunile dvs. cele mai frecvente. Galeria "Quick Steps" include butoane pentru clasificare si semnalizare printr-un singur click, trimiterea de mesaje echipei dvs., si alte comenzi populare. Pentru mai multe informatii, consultati sarcinile comune automatizate sau repetitive cu modulul Quick Steps.

Raspuns cand sunteti intr-o reuniune - Programarea unei intalniri este la fel de usor cum ati raspunde la mesaj. In timp ce cititi un mesaj, aveti posibilitatea sa programati o intalnire cu toti destinatarii mesajului prin comanda noua, Meeting Reply. Toti destinatarii mesajelor sunt adaugati unei cereri noi de reuniune printr-un click. Pentru mai multe informatii, consultati "Raspundeti unui mesaj e-mail cu solicitare de intrunire".

Imbunatatiri de cautare instantanee - Outlook 2007 introduce Cautarea Instantanee. In Outlook 2010 este mult mai usor sa restrangeti rezultatele cautarii dvs. prin utilizarea criteriilor cum ar fi expeditorul, cuvinte cheie despre subiect, si alte informatii cum ar fi prezenta atasamentelor. Fila contextuala "Search Tools" include un set de filtre ce se concentreaza eficient asupra cautarii dvs. pentru a izola elementele pe care le doriti. Pentru mai multe informatii, consultati "Cautati un mesaj sau element prin utilizarea Cautarii instantanee"

Reduceti zgomotul din Inbox

Ignorati Conversatia - Daca o conversatie nu mai este relevanta pentru dvs., puteti preveni raspunsurile aditionale sa mai apara in Inbox. Comanda Ignore, muta intreaga Conversatie si orice mesaje pe viitor, ce sosesc in fisierul Conversation, in fisierul "Deleted Items". Pentru mai multe informatii, consultati "Ignore Conversation".

Curatati conversatiile - Cand un mesaj contine toate mesajele anterioare in "Conversatie", puteti face click pe "Clean Up" pentru a elimina alte mesaje redundante. De exemplu, cum ar fi oameni ce raspund unei Conversatii, raspunsul este in frunte iar mesajele anterioare din Conversation sunt mai jos. In loc de revizuirea fiecarui mesaj, pastrati numai cele mai recente ce includ intreaga Conversatie. Pentru mai multe informatii, consultati "Utilizati modul Conversation Clean Up pentru a elimina mesajele redundante.


Lucrati mai inteligent si mult mai eficient cu mesajele

Sfaturi de Mail - Outlook 2010 include MailTips, ce va ajuta sa evitati obisnuinta, dar potential costisitoare sau greselile jenante. Alertele MailTips pot fi declansate de actiuni inclusiv apasarea modului "Reply All" unei liste largi de destinatari, trimitand informatii sensibile catre cineva din-afara organizatiei dvs., sau trimitand un mesaj catre cineva care nu este la birou. Pentru mai multe informatii, consultati "Turn on or off MailTips".

Subiecte uitate - Cand faceti click pe "Send" unui mesaj ce nu are un subiect, un mesaj apare sa confirme ca nici un subiect nu a fost abordat.

Imbunatatirile listei auto-completare - Este mai usor de a elimina un nume din Lista sugestiiolor pentru auto-completare, iar cand folositi un cont Microsoft Exchange Server, Lista dvs. "auto-completare" este disponibila de la orice computer ce utilizeaza Outlook prin contul dvs. Exchange. Pentru mai multe informatii, consultati "Stergeti un nume din lista de auto-completare".

Semnaturi de la distanta - Semnaturile particularizate pe care le creati pentru mesajele dvs. sunt disponibile pentru dvs. de la orice computer pe care-l folositi.

Redimensionarea fotografiile atasate - O optiune este disponibila pentru a redimensiona imagini mari atasate. Pentru mai multe informatii, consultati "Reducerea marimii imaginilor si atasamentelor.

Includeti captura de ecran - Schimbul a ceea ce vedeti pe ecranul dvs. este usor cu noua comanda "Include" captura de ecran. Selectati tot sau o orice parte a imaginii si includeti o captura a acesteia in mesaj.

Mai multa verificare a ortografiei - Verificarea ortografiei lucreaza in mai multe locuri. Aceasta include liniile de subiect ale mesajelor, activitati, si cereri pentru intruniri.

Informatii de livrare extinsa - Cand utilizati un cont Microsoft Exchange Server, aveti posibilitatea sa revizuiti informatie de livrare detaliata atat pentru mesajele trimise cat si primite.
Obtineti lista programarilor

Sugestii pentru intrunire - Introdus in Outlook 2007, "Sugestii pentru intrunire", acum apare cand creati o cerere de intrunire. Programarile pentru participanti sunt analizate si cel mai bun timp este sugerat, in functie de disponibilitatea fiecaruia.

Liste de grupuri - Vizualizati rapid programarile persoanelor ce lucrati frecvent cu acestea. Selectati membrii o singura data, apoi utilizati modul "Calendar Group" de fiecare data cand doriti sa vizualizati acele programari. "Calendar Groups", de asemenea, poate include resurse, cum ar fi sali de conferinta. Aceasta este o modalitate foarte buna de a gasi sali de conferinta disponibile in cladirea dvs. Pentru mai multe informatii, consultati "Creati, vizualizati, sau stergeti calendarul de grup".

Programarile - Indiferent daca utilizati noul mod "Calendar Groups", sau selectati manual multiple calendare pentru analiza, noul "Schedule View" va poate ajuta in a va transmite presupuneri legate de organizarea intrunirilor. Individuale, resursele, sau programarile "Calendar Group" apar intr-o vizualizare orizontala pentru a descoperi rapid cel mai bun timp pentru intruniri.

Vizualizare rapida - Cand primiti o solicitare de intrunire, modul "Quick View" va ajuta sa intelegeti mai bine cum o cerere de intrunire afecteaza calendarul dvs. Cand creati sau raspundeti la o cerere de intrunire, o captura a calendarului apare in solicitarea intalnirilor. Aveti posibilitatea de a revizui orice conflicte sau elemente adiacente pe calendarul dvs. fara a parasi vreodata solicitarea de intalnire.

Lucrati cu toate conturile in Outlook

Conturi Multiple Exchange - Outlook 2010 suporta multiple conturi Exchange in profilul Outlook.

Imbunatatiri IMAP - Stergerea mesajelor intr-un cont de e-mail IMAP se aseamana cu alte tipuri de cont e-mail. Cand mesajele sunt sterse, acestea sunt mutate in fisierul Deleted Items. Marcarea mesajelor pentru stergere si curatire nu mai este necesara.

Ramaneti in fruntea activitatilor dvs.

To-Do Bar - Modul To-Do Bar a fost imbunatatit in functie de solicitarile clientului. In Outlook 2010 este un acces mai facil asupra evenimentelor si intrunirilor din respectiva zi. Imbunatatirile aditionale includ indicatori vizuali pentru conflicte si cereri de intalnire fara raspuns, separatoare de zi, si redimensionarea convenabila "drag and drop" pentru a vedea mai mult din ceea ce doriti atunci cand doriti. Pentru mai multe informatii, consultati "Modificati marimea sau continutul modului To-Do Bar".

Salvati-va informatia

Nume nou de fisier date - Cand salvati informatia Outlook pe computer-ul dvs. un fisier de date este utilizat. In versiunile anterioare ale Outlook, aceste dosare au fost numite fisiere Personal Folders (.pst) si fisiere Offline Folder (.ost). Acestea, sunt acum numite Outlook Data File (.pst) si offline Outlook Data File (.ost). Pentru mai multe informatii, consultati "Creati un fisier pentru a va salva propria informatie".

Facilitarea accesului la fisierele Outlook Data Files (.pst si .ost) - Toate versiunile anterioare de Outlook, salveaza fisierele de date in Personal Folders Files (.pst) si Offline Folders Files (.ost) intr-un fisier ascuns pe computer-ul dvs. In Outlook 2010, orice fisier de date nou ce l-ati creat este salvat, in mod implicit, in the fisierul "Documents\My Outlook Files". Acest lucru face mai usor pentru dvs. sa salvati date de Outlook si sa le locati si copiati fisierul de date pe un nou computer. Pentru mai multe informatii, consultati "Creati un fisier pentru a salva propria informatie".

Ramaneti conectat

Outlook Social Connector - Noul Outlook Social Connector (OSC) va conecteaza la retelele sociale si de afaceri pe care le utilizati, inclusiv Microsoft SharePoint, Windows Live, si alte terte site-uri populare. Puteti obtine mai multe informatii si puteti sta conectat cu oameni in retea dvs. fara a parasi Outlook. Pentru mai multe informatii, consultati "Introducere in Outlook Social Connector".

Contacte rapide - Obtineti acces rapid la contacte inclusiv mesagerie instant si a indicatorilor de prezenta prin modul Quick Contacts fara a parasi mail-ul. Cu noul mod "Find a Contact" de pe ribbon (panglica), puteti incepe sa tastati numele persoanei pe care o cautati pentru si de a obtine rezultate instant - inclusiv metode multiple de a va conecta cu persoana respectiva inclusiv mesagerie instant, telefon, mail, si programarea intalnirii. Cand integrarea Microsoft Office Communicator este activata, puteti cauta Global Address List (GAL) si Contacte utilizand o cautare "type-ahead" ce arata fotografiile utilizatorului, titlul, si disponibilitatea in plus fata de nume.

Agenda ierarhica - Aveti posibilitatea sa alegeti destinatarii mesajelor, solicitari de intalnire, si misiuni de activitate prin navigarea unei organizari arborescente in agenda Outlook.

Imbunatatiri Unified Messaging

Transcrieri Voice mail - Voice Mail Preview ofera un transcript vorbire-text a mesajului ramas in mail-ul voce.

Voice mail securizat - Voice mail-ul protejat ajuta la asigurarea si limitarea postei vocale doar la destinatarii intentionati.

Imbunatatiri aditionale

View zoom control - Dimensionarea mail-ului sau calendarului cu noul control de zoom slider in partea de jos a ferestrei.

Termometru Cota - In noua vizualizare Backstage, informatia contului dvs. include o reprezentare vizuala pentru cat de mult spatiu a mai ramas in cutia postala.

Meniu navigare - Toate comenzile si vizualizarile ce au fost anterior in panoul de navigare s-au mutat in ribbon (panglica). Ordinea fisierelor, au fost de asemenea schimbate pentru a face mai usoara cautarea fisierelor implicite comune, specific Inbox-ului si Deleted Items. Unele antete si pictograme au fost eliminate pentr a simplifica aspectul meniului de navigare.

Extensibilitate - Outlook 2010 ofera caracteristici solicitate dezvoltatorilor, ce permit personalizarea aplicatiei specifice interfetei utilizatorului Outlook. In plus fata de programabilitatea imbunatatita a interfetei de utilizator Outlook, modelul de obiect Outlook ofera suport pentru noile si extinse caracteristici din produs cum ar fi Conversations si Mobile Items.

Linia de comanda intrerupatoare - Linia de comanda intrerupatoare suplimentara a fost adaugata pentru implementare si depanare. Pentru mai multe informatii, consultati "Linia de comanda intrerupatoare pentru Microsoft Outlook 2010.

Suport 64-bit - Outlook 2010 este disponibil in ambele versiuni 32- si 64-bit.

Atributii de baza in Microsoft Outlook 2010
 Adaugati un cont de e-mail

Inainte de a putea trimite si primi mesaje e-mail folosind Outlook 2010, trebuie sa adaugati si sa configurati un cont de e-mail. Daca ati utilizat o versiune anterioara a Microsoft Outlook pe acelasi computer pe care ati avut instalat Outlook 2010, setarile contului dvs. sunt automat importate.

Daca sunteti utilizator nou de Outlook sau instalati Outlook 2010 pe un computer nou, caracteristica Auto Account Setup incepe automat si va ajuta sa configurati setarile contului pentru conturile dvs. de e-mail. Aceasta setare necesita in configurare numai numele dvs., adresa de e-mail, si parola. Daca contul e-mail-ului dvs nu poate fi configurat automat, trebuie sa introduceti manual informatia necesara aditionala.

   1. Click pe tab-ul File.
   2. Sub Account Information, faceti click pe Add Account.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Add or remove an e-mail account".

Creati un mesaj nou e-mail

Outlook 2010 va permite sa comunicati cu unul sau mai multi destinatari cu un set bogat de caracteristici si particularizari.
  • In Mail, pe tab-ul Home, in grupul New, faceti click pe New E-mail.

Taste rapide - Pentru a crea un mesaj e-mail, apasati CTRL+SHIFT+M.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Create an e-mail message".

Inaintati sau raspundeti unui mesaj e-mail

  • Pe tab-ul Home sau Message, in grupul Respond, faceti click pe Reply, Reply All, sau Forward.

Pentru a sterge un nume de la liniile To si Cc, apasati click pe nume si apoi apasati DELETE. Pentru a adauga un recipient, apasati click in compartimentul To, Cc sau Bcc si inserati destinatarul.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Reply to or forward an e-mail message".

Adaugati atasament unui mesaj e-mail

Fisierele pot fi atasate unui mesaj e-mail. De asemenea, alte elemente Outlook, cum ar fi mesaje, contacte, sau sarcini ce pot fi incluse cu mesajele ce le trimiteti.

   1. Creati un mesaj, sau pentru un mesaj existent, faceti click pe Reply, Reply All, sau Forward.
   2. In fereastra mesajului, pe tab-ul Message, in grupul Include, faceti click pe Attach File.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Attach a file or other item to an e-mail message".

Deschideti sau salvati un atasament de mesaj e-mail

Aveti posibilitatea sa deschideti un atasament din panoul Reading, sau dintr-un mesaj deschis. Dupa deschiderea si vizualizarea unui atasament, puteti alege sa-l salvati pe dispozitivul de stocare. Daca un mesaj are mai mult de un atasament, puteti salva multiple atasamente in grup sau unul pe rand.

Deschideti un atasament
  • Dublu-click pe atasament.
Salvati un atasament

   1. Faceti click pe atasament in panoul Reading sau in mesajul deschis.
   2. In tab-ul Attachments, in grupul Actions, faceti click pe Save As. De asemenea puteti face click dreapta pe atasament, apoi click pe Save As.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Open and save attachments".

Adaugati o semnatura mesajelor de e-mail

Puteti crea semnaturi personalizate pentru mesajele dvs. e-mail ce includ text, imagini, cartea de vizita electronica, un logo, sau chiar o imagine a semnaturii scrise.

Creati o semnatura

   1. Deschideti un nou mesaj. Pe tab-ul Message, in grupul Include, faceti click pe Signature, si apoi click pe Signatures.

   2. Pe tab-ul E-mail Signature, apasati click New.

Adaugati o semnatura
  • Intr-un nou mesaj, pe tab-ul Message, in grupul Include, faceti click pe Signature, apoi click pe semnatura dorita.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Create and add an e-mail message signature".
Creati o programare in calendar

Intalnirile sunt activitati pe care le progrmati in calendarul dvs. ce nu implica invitarea altor persoane sau rezervare de resurse.
  • In Calendar, pe tab-ul Home, in grupul New, faceti click pe New Appointment. Alternativ, puteti face click dreapta pe un bloc de timp din calendar, si apoi faceti click New Appointment.

Taste rapide - Pentru a crea o intrunire, apasati CTRL+SHIFT+A.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Schedule an appointment".

Programati o intalnire cu alte persoane

O intalnire este o programare ce include alte persoane si poate include resurse cum ar fi camere de conferinta. Raspunsurile cererilor de intrunire apar in Inbox.
  • In Calendar, pe tab-ul Home, in grupul New, faceti click pe New Meeting.

Taste rapide - Pentru a crea o noua cerere de intrunire de la orice fisier in Outlook, apasati CTRL+SHIFT+Q.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Schedule a meeting with other people".

Setati o nota "reamintire"

Aveti posibilitatea de a seta sau elimina note de "reamintire" pentru o varietate de elemente, inclusiv mesaje e-mail, rezervari, si contacte.

Pentru programari sau intalniri

Intr-un element deschis, pe tab-ul Appointment sau Meeting, in grupul Options, in lista derulanta Reminder, selectati masura de timp inainte de programare sau intalnire cand doriti ca nota de amintire sa apara. Pentru a inchide o "nota de amintire", selectati None.

Pentru mesajele e-mail, contacte, si sarcini
  • Pe tab-ul Home, in grupul Tags, faceti click pe Follow Up, si apoi faceti click pe Add Reminder.

Aveti posibilitatea de a marca rapid un mesaj e-mail ca si elemente "de facut" prin utilizarea "notelor de amintire". Faceti click dreapta pe coloana Flag Status in lista de mesaj. Sau daca aveti un mesaj deschis, pe tab-ul Message, in grupul Tracking, faceti click pe Follow Up, si apoi faceti click pe Add Reminder.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Set or remove reminders".

Creati un contact

Contactele pot fi la fel de simple ca un nume si adresa e-mail, sau pot include informatii detaliate aditionale cum ar fi adrese de strazi, multiple numere de telefon, o poza, zile de nastere, si multe alte informatii ce se refera la persoana de contact.
  • In Contacts, pe tab-ul Home, in grupul New, faceti click New Contact.

Taste rapide - Pentru a crea un contact din orice fisier in Outlook, apasati CTRL+SHIFT+C.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Create or add a contact".

Creati o activitate

Multe persoane pastreaza o lista de lucruri de facut - pe hartie, intr-o foaie de calcul, sau cu o combinatie de hartie si metode electronice. In Microsoft Outlook puteti combina liste variate intr-una singura, obtineti "note de reamintire" si urmariti progresul activitatilor.
  • In tab-ul Tasks, pe Home, in grupul New, faceti click pe New Task.

Taste rapide - Pentru a crea o noua activitate, apasati CTRL+SHIFT+K.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Create tasks and to-do items".

Creati o nota

Notele sunt echivalentul electronic ale etichetelor adezive de notare. Utilizati note pentru a scrie intrebari, idei, reamintiri, si tot ceea ce ati scrie pe hartie.
  • In Notes, in grupul New, faceti click pe New Note.

Taste rapide - Pentru a crea o nota, apasati CTRL+SHIFT+N.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Create a note".

Imprimati mesaje e-mail, contacte, elemente de calendar, sau activitati

Aveti posibilitatea de a imprima elemente individuale, cum ar fi mesaje e-mail, contacte, sau elemente calendar, sau vizualizari mai mari, cum ar fi calendare, agende, sau liste de continut ale fisierelor Mail.

Procedura pentru imprimare este aceeasi in Mail, Calendar, sau orice alte dosare in Microsoft Outlook - toate setarile si functiile de imprimare se gasesc in Backstage view. Faceti Click pe tab-ul File pentru a deschide Backstage view.

   1. Faceti click pe un element sau dosar in Outlook pe care-l doriti a-l imprima.
   2. Faceti click pe tab-ul File.
   3. Faceti click pe Print.

Pentru mai multe informatii, vizualizati "Print items in Outlook".
software

Categorii software