Microsoft Project 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Microsoft

Imbunatatirile vizuale in Project 2010 fac ca gestionarea proiectului sa fie mai eficienta decat oricand.

- Experiente mai Bune
- Pur si simplu mai Productiv
- Flexibil & Puternic
- Usor de vizualizat & Partajat
- Gestionare resurse dintr-o privire
- Echipe conectate 

Microsoft Project Standard 2010 - Programat a fi controlat utilizator va ofera comanda si reuneste flexibilitatea si usurinta unui instrument precum Microsoft® Excel® 2010 si puterea motorului de programare a lui Project. Si, cu o vedere complet noua si vizual imbunatatita, aveti un mod mai usor, mai intuitiv pentru a vedea si a partaja date-cheie si termene limita.

Microsoft Project Professional 2010 - Selectati vizual combinatia potrivita de resurse - este la fel de usor cum ar fi sa trageti si sa lasati cu noul planificator de echipa. Consolidati colaborare in echipa pentru a realiza rezultate - conectati echipele dvs. cu lista de sarcini Microsoft® SharePoint® Foundation 2010 si statutul de sincronizare.

Logo Microsoft Project 2010

Microsoft Project 2010

Preturi Microsoft Project 2010

Project Standard

Microsoft Project Standard 2010 RETAIL, 32-bit/x64, engleza

Z9V-00008
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Project Professional

Microsoft Project Professional 2010 RETAIL, 32-bit/x64, engleza

H30-02670
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Microsoft Project 2010

Project Standard 2010 - CaracteristiciEficienta planului, Administrare & Livrare

Microsoft® Project Standard 2010 va ofera o modalitate noua si mai usoara de a gestiona proiecte. Cu actualizari semnificative si imbunatatiri vizuale, acest program manager de proiect ofera profesionistilor cu experienta de proiect, sa fie pur si simplu mai productivi si sa finalizeze cu succes toate tipurile de proiecte.


Ce este nou - Caracteristici de top

Microsoft® Project Standard 2010 este un software management de proiect, care da managerilor de proiect Microsoft un nou si mai usor mod de a gestiona proiecte. Cu actualizari si imbunatatiri semnificative vizuale, acest program manager de proiect ofera experiente mai bune pentru a fi pur si simplu mai productivi si pentru finaliza cu succes toate tipurile de proiecte.

Interfata utilizator Microsoft Fluent


Excel - despre flexibilitate & usurinta


Programare controlata de utilizator


Termene

Project Professional 2010 - Caracteristici


Eficienta planului, Administrare & Livrare

Microsoft® Project Professional 2010 va ofera o modalitate puternica, imbunatatita vizual pentur a gestiona efectiv o gama larga de proiecte si programe. De la respectarea termenelor critice, la selectarea resurselor corecte si responsabilizarea echipelor dvs., acest Software de Gestionare Proiect Online ofera experiente noi si intuitive in colaborarea de management proiect in cadrul persoanelor fizice, echipelor si intreprinderilor.

Ce este nou - Caracteristici de top

Microsoft® Project Professional 2010 este un program managerii de proiect care ofera acestora o modalitate noua si mai usoara de gestionare une i game largi de proiecte si programe. Cu toate aceste noi actualizari si imbunatatiri vizuale ale Project Standard 2010, Project Professional 2010 ofera mai mult cu gestionarea resurselor dintr-o privire si instrumentele de colaborare in echipa folosind Microsoft® SharePoint® Foundation 2010, pentru a finaliza cu succes toate tipurile de proiecte. Si, folosind Project Professional 2010, dvs. si organizatia dvs. poate realiza rezultatele proiectului unificat si management de portofoliu, prin adaugarea Microsoft Project Server 2010.

In plus fata de editia Project Standard 2010, Project Professional 2010 mai ofera:

Planificare Echipa
 

 

Echipe conectate
 Top 10 Beneficii Project Standard 2010 si Project Professional 2010
 


1. Familiar si intuitiv
Panglica (Ribbon) face ca gasirea si utilizarea instrumentelor preferate sa fie simpla, cu meniurile grafice noi si o experienta familiara pentru a va ajuta sa creati cu usurinta si de a gestiona proiecte. Sfaturi ecran si orientare contextuala, furnizeaza informatii si comenzi rapide, astfel incat sa puteti realiza mai mult in mai putin timp. In noul Microsoft Office® Backstage™, salvati pur si simplu, partajati, imprimati, sau publicati proiectele dintr-o singura locatie.


2. Economisiti timp si efort.
Economisiti timp si efort cu functii esentiale si familiare cum ar fi text wrapping, filtrare, auto-completare, parcurgere si zoom, si multe altele. Inserati coloane noi pe tipurile de date ce sunt usor identificate, astfel incat aveti posibilitatea sa organizati rapid si eficient si sa analizati detaliile. Partajati rapid detalii despre program prin intensificarea copierii si lipirii, si retineti formatarea cheie intre Project 2010 si alte aplicatii Microsoft Office.


3. Flexibil si puternic.
Programarea controlata de utilizator va ofera controlul si reuneste flexibilitatea si usurinta de utilizare a unui instrument precum Microsoft Excel® 2010 si puterea motorului de planificare Project 2010. Creati programarile proiectului la nivelul de detaliere potrivit pentru proiectul dsv. Lucrati cu date rezumat initiale sau modificate la o abordare mai detaliata, atunci cand este convenabil. Luati parte la memento-uri in cazul in care informatie de programare suplimentara este necesara, sau pur si simplu adaugati informatie pe masura ce devine disponibila.


4. Mai usor de vazut si partajat.
Cu o vedere cronologica complet noua si vizuala, imbunatatita, veti avea o imagine mai clara a sarcinilor, repere, si faze. Palete de culoare si efecte de text, recent extinse, va ajuta sa faceti cronologia si planul sa arate ceea ce au mai bun si va ajuta sa vedeti rapid si sa partajati datele importante si rezultatele.

5. Dintr-o privire
(Team Planner – numai versiunea Pro)

Vedeti combinatia potrivita de oameni si resurse: pur si simplu trageti sarcinile de lucru pentru a planifica in mod eficient pentru intreaga echipa si proiect. Noua viziune Team Planner in Team Project Professional 2010 prezinta resurse si lucrul de-lungul timpului, pentru a va ajuta sa identificati problemele la fata locului si sa rezolvati problemele. Nou in Project 2010, inspectorul de lucru ofera o analiza suplimentara si orientari intuitive pentru a rezolva conflictele de programare derivate din atributele unei sarcini si resursele alocate, care le puteti alege sa actioneze asupra sau nu.

6. Verificare si livrare.
Comparati rapid bugetul vs. valorile actuale vs. valorile prognozate pentru a masura progresul initial cu flexibilitatea de a stabili liniile de baza multiple. Creati bugete la nivel inalt pe etape de timp, cu ajutorul categoriilor definite de utilizator pentru costuri si munca. Validati bugete impotriva estimarilor construite prin utilizarea fortei de munca, materiale, resurse si costuri. Controlul costurilor proiectului prin compararea bugetelor pentru activitatile terminate si totalurile prognozate. Utilizati masuratorile incorporate ale castigurilor pentru analiza predictiva si management-ul performantei integrate.
7. Evaluati posibilitatile.
(Sarcini inactive – numai versiunea Pro)

De multe ori va trebui sa evaluati scenarii si sa considerati optiuni atunci cand planificati noi proiecte sau monitorizati lucrarile in curs. Folosind sarcini inactive, nou in Project Professional 2010, aveti posibilitatea sa experimentati cu usurinta planul de proiect si sa efectuati analize "ce-ar fi daca". Un simplu comutator indeparteaza sau insereaza una sau mai multe sarcini, impreuna cu efectul lor asupra calendarului proiectului. Project 2010, de asemenea, ofera mai multe unelte incorporate pentru a sprijini analiza "ce-ar fi daca" si compararea scenariului, inclusiv multiple nivele de anulare si schimbare.


8. Colaborati cu ceilalti.
(actualizari Task Status – numai versiunea Pro)

Conectati echipele prin sincronizarea cu Microsoft SharePoint® Foundation 2010. Utilizand Project Professional 2010, aveti posibilitatea de a sincroniza actualizarile statusului proiectului SharePoint Foundation 2010 si Project Professional 2010 pentru tine si membrii echipei. De asemenea, puteti salva fisierele de proiect pentru site-urile SharePoint Team Foundation 2010, pentru a comunica planurile si sa colaboreze cu privire la progrese.


9. Capabilitati in crestere.
(Conectati-va la Project Server 2010 – numai versiunea Pro)

Obtineti puterea de proiect unificat si management de portofoliu, prin combinarea Project Professional 2010 cu Microsoft Project Server 2010. Impreuna, Project Professional 2010 si Project Server 2010 creeaza Solutia Microsoft Enterprise Project Management (EPM), si livreaza capabilitati end-to-end pentru a ajuta organizatiile sa prioritizeze investitiile si sa optimizeze resursele, sa castige controlul asupra tuturor tipurilor de munca, precum si vizualizarea performantei, prin utilizarea tablourilor de bord puternic.

10. Cresterea performantei.
Utilizati optiunile pe 64 de biti ale Project 2010 pentru a imbunatati performanta si pentru a sprijini proiecte foarte mari si programe. Project Standard 2010 si Project Professional 2010 sunt oferite in variante de 32-bit si 64-biti pentru a suporta o gama larga de tipuri de proiecte si dimensiuni. Varianta 64-biti aduce avantajul memoriei extinse si a capabilitatilor optimizate ale celor mai recente procesoare si versiuni pe 64 de biti ale Windows 7 si Windows Vista. Project Professional 2010 64-bit ofera, de asemenea, o performanta imbunatatita si se ocupa de fisiere de proiect extrem de mari, cu usurinta atunci cand este conectat la Project Server 2010.
software

Categorii software