Microsoft Publisher 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Microsoft

Microsoft Publisher 2010 va ajuta sa creati, personalizati, si sa impartasiti o arie larga de publicatii de calitate profesionala si materiale de marketing, cu usurinta.

Cu Publisher 2010, puteti comunica propriul mesaj, cu usurinta, intr-o vaerietate de tipuri de publicatie, salvand timp si bani. Fie ca va creati brosuri, buletine informative, felicitari, carti postale, sau buletine de stiri prin intermediul mail-ului, puteti livra rezultate de inalta calitate fara a avea experienta de creatie grafica.

Aveti posibilitatea sa creati propriile publicatii cu sabloanele Publisher proiectate profesional si sa personalizati sabloane pentru a va indeplini cerintele. Aveti nevoie sa creati mai multe publicatii pentru aceeasi activitate? Aveti posibilitatea sa creati tipuri de publicatii diferite ce utilizeaza aceleasi optiuni si informatii - cum ar fi aceeasi schema de culoare si set de informatie business.

Cu Publisher 2010 puteti completa activitati rapid si mai eficient. Cu Ribbon-ul, acum incorporat in Publisher, puteti accesa comenzi mult mai rapid, si personalizati Ribbon-ul pentru a afisa comenzile mai relevante pentru dvs. Backstage view face mai usoara salvarea, partajarea, imprimarea, si publicarea documentelor cu doar cateva click-uri. Aditional, noua navigatie vizuala furnizeaza o vizualizare thumbnail a fiecarei pagini a publicatiei dvs. astfel incat sa puteti deplasa rapid de la pagina la pagina sau chiar sa trageti miniaturile pentru a le reordona. Cu un spatiu de lucru document simplficat, va puteti concentra asupra activitatii de la indemana.

Logo Microsoft Publisher 2010

Microsoft Publisher 2010

Preturi Microsoft Publisher 2010

Versiuni Microsoft Publisher 2010

Microsoft Publisher 2010 RETAIL, 32-bit/x64, engleza

164-06233
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Microsoft Publisher 2010 RETAIL, 32-bit/x64, romana

164-06251
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Microsoft Publisher 2010

Introducere in Publisher 2010

Creati, personalizati si distribuiti buletine informative de calitate profesionala, brosuri, calendare si multe altele
 

Ce este nou in Publisher 2010

Cea mai mare schimbare este adoptarea interfetelor de utilizator Ribbon si Backstage. Alte schimbari includ o experienta de imprimare imbunatatita pentru a ajuta la imprimarea mai eficienta, tehnologia de aliniere a obiectelor, un nou plasament de fotografii si instrumente manipulatoare, blocuri de continut, si optiuni rafinate de tipografie cum ar fi textele cu majuscule mici, literele duble, si alternative stilistice. Pentru mai multe informatii studiati articolul "Notiuni de baza - Ce este nou in Publisher 2010".

Creati o publicatie

Aveti posibilitatea sa creati propriile publicatii cu sabloanele Publisher proiectate profesional si sa personalizati sabloane pentru a va indeplini cerintele. Aveti nevoie sa creati mai multe publicatii pentru aceeasi activitate? Aveti posibilitatea sa creati tipuri de publicatii diferite ce utilizeaza aceleasi optiuni si informatii - cum ar fi aceeasi schema de culoare si set de informatie business. Pentru introducerea de a crea pas-cu-pas o publicatie, vedeti "Notiuni de baza - Creati un articol publicatie.
Imprimati propria publicatie

Un atu al Publisher 2010, este abilitatea de a produce publicatii imprimate de inalta calitate. Acestea pot fi imprimate pe o imprimanta desktop sau pot fi trimise la un centru de copiere sau magazin comercial de printari. Pentru introducerea in imprimarea pas-cu-pas a unei publicatii ce se bazeaza crearea unui articol, vizualizati "Notiuni de baza - imprimati un articol publicare.Trimiteti publicatia prin posta sau posta electronica

Dupa ce creati propria publicatie, poate doriti sa-l expediati prin posta sau ca si mesaj electronic catre clienti. De asemenea aveti posibilitatea de a-l personaliza pentru a include fiecare nume si adresa a destinatarului si un compliment personalizat. Pentru mai multe informatii despre crearea imbinarii mesajelor, vizualizati "Creati un mail sau imbinare de e-mail-uri.


Caracteristici si Beneficii Publisher 2010

Microsoft Publisher 2010 va ajuta sa creati, personalizati, si sa impartasiti o arie larga de publicatii de calitate profesionala si materiale de marketing, cu usurinta.

Cu Publisher 2010, puteti comunica propriul mesaj, cu usurinta, intr-o vaerietate de tipuri de publicatie, salvand timp si bani. Fie ca va creati brosuri, buletine informative, felicitari, carti postale, sau buletine de stiri prin intermediul mail-ului, puteti livra rezultate de inalta calitate fara a avea experienta de creatie grafica.

Realizati treaba de prima data cu Publisher 2010.
 

Creati publicatii convingatoare vizual

Publisher 2010 ofera o gama larga de instrumente noi si imbunatatite ce va ajuta sa arate ca o creatie geniala si de a crea continut ce este sigur ca impresioneaza.
  • Utilizati instrumente imbunatatite de editare foto - inclusiv abilitatea de a panorama, marire, de a extrage din imagini si amplasa sau substitui imagini - aceasta il face foarte facil in a inlocui imagini in timp ce pastrati aspectul sablonului paginii dvs. Ajustati cu usurinta fiecare imagine pentru a va ajuta publicatia sa arate cel mai bine.

  • Proiectati si reorganizati pagini ca un profesionist cu noua tehnologie de aliniere a obiectelor. Aceasta tehnologie ofera ghiduri vizuale pentru a va ajuta sa aliniati si sa pozitionati, fara efort, continut, dar intotdeauna partea finala va depinde de dvs.
  • Creati publicatii dinamice intr-un timp foarte scurt cand inserati si particularizati blocuri de continut precompilat, ambele incorporate si de la comunitatea Publisher, direct din Publisher 2010. Alegeti dintr-o serie de elemente de pagina - cum ar fi bare-laterale si povestiri - la fel de bine si calendare, margini, anunturi, si multe altele.
  • Oferiti textului dvs. aspectul de expert culegere cu noua tipografie OpenType. Publisher 2010 ofera suport pentru litere duble, seturi stilistice, si alte caracteristici profesionale de tipografie disponibile in multe fonturi OpenType. Utilizati fonturi incorporate sau personalizate pentru a crea text cum ar fi imagini cu impact cu doar cateva click-uri.
Gestionati-va publicatiile mai bine cu instrumentele usor de utilizat

Este mult mai usor de a crea si gestiona propriile publicatii cand puteti lucra in modul in care doriti.
  • Noua experienta extraordinara a imprimarii integrate in Publisher 2010 va permite sa vedeti o previzualizare a intregii pagini cu a o serie de instrumente de aspect pagina si setari de imprimare ajustabile. Noua experienta de imprimare este doar una din multele caracteristici disponibile de la noul Microsoft Office Backstage™ view. Backstage view inlocuieste traditionalul meniu File pentru a furniza un spatiu centralizat si organizat pentru toate activitatile de gestionare a publicatiilor.

  • Ribbon (Panglica) imbunatatita si personalizabila este acum disponibila in Publisher pentru a face usor accesibile, comenzile de care aveti nevoie cel mai mult. Creati file personalizate sau chiar file incorporate personalizate. Cu Publisher 2010, sunteti in control.
Partajati-va publicatiile cu incredere

Atunci cand este timpul sa impartasiti publicatia dvs., Publisher 2010 nu lasa nimic la intamplare.
  • Compilati, editati, si gestionati lista de clienti sau contacte, direct in Publisher, utilizand usor si eficient fila de Corespondenta pe Panglica (Ribbon) Publisher 2010.

  • Accesati "Design Checker" de la noul Backstage view pentru a revizui automat publicatia de erorile comune inainte de a le partaja. Obtineti optiunile pentru fixarea lor rapid si usor. Apoi, reveniti la Backstage view atunci cand publicatia este gata sa mearga si salvati-o indiferent de formatul de care aveti nevoie pentru o partajare mai usoara - de la PDF sau XPS la o gama larga de formate de imagine, cum ar fi JPEG sau PNG.
Indiferent daca lucrati la newsletter-ul lunar, proiectarea unei carti postale, crearea de felicitari, sau dezvoltarea unei campani de marketing pentru afacerea dvs., Publisher 2010 va ajuta sa creati continutul de care aveti nevoie mai rapid, cu mai multa flexibilitate, si cu rezultate mai bune.


Top 10 motive pentru a incerca Publisher 2010

 Plecati de la concept la o finalizare rapida.
Publisher 2010 ofera caracteristicile de care aveti nevoie pentru a va concentra la crearea de cea mai buna treaba. Previzualizati sabloanele incorporate cu elementele de marca si schemele de font selectate si schemele de culoare aplicate. Revizualizati publicatia pentru greseli de design si de aspect inainte de imprimare sau distributie. Reutilizati cu usurinta continut din munca dvs., inclusiv grafice si text. De asemenea puteti insera si personaliza continut din galeriile de blocuri incorporate sau online, cum ar fi pagina de povestiri, bare laterale, reclame, si calendare.


 Energizati lucrul cu instrumentele foto imbunatatite.
Cu Publisher 2010, sunteti un adevarat expert in fotografie. Inserati sau inlocuiti fotografii usor in timp ce pastrati aspectul si schema publicatie dvs. sau sablon. Panoramati, mariti, sau taiati, pentru a obtine imaginea perfecta in timp ce previzualizati modificarile inainte de a fi aplicate. Puteti ajusta culoarea si luminozitatea, puteti alege dintr-o librarie de sabloane cu titluri de imagine, sau modificati formele fotografiilor dvs., toate acestea din cadrul Publisher.

 Adaugati fler de sofisticare publicatiilor dvs.
Publisher 2010 ofera noi instrumente ce va pot ajuta sa transformati textul obisnuit intr-o arta fotografica. Utilizati seturile stilistice, stlizari alternante, litere duble, stiluri de numar, si mai mult de-atat, sunt disponibile in fonturi diverse OpenType ce sosesc cu Publisher pentru a obtine un aspect diferit fara a mai gasi fonturi noi. De asemenea puteti utiliza fonturi aditionale OpenType ce sunt disponibile prin intermediul altor companii. Puneti propria creativitate infloritoare in publicatiile dvs.


 Bucurati-va de mai mult control al proiectarii si al schemei.
Cu Publisher 2010, mai multa tehnologie flexibila de aliniere obiect si ghiduri, il fac sa fie mai usor ca oricand pentru a alinia obiecte noi, imagini, sau casete text obiectelor existente intr-o publicatie sau sablon. Publisher ofera pe scurt o locatie sugerata pentru un obiect nou inainte de a-l inlocui si intotdeauna va lasa plasarea finala sa depinda de dvs.

 Asigurati-va ca munca dvs arata la fel de bine la imprimare asa cum se intampla pe ecran.
Cu Publisher 2010, puteti vedea cu exactitate cum modul in care munca dvs. va arata la imprimare. Aveti posibilitatea sa reglati setarile de printare in timp ce previzualizati o imprimare larga a publicatie dvs. - nu aveti nevoie sa comutati pe inainta-inapoi intre vizualizarile multiple sau ecrane, pentru a vedea impactul schimbarilor dvs. De-asemenea puteti utiliza noua caracteristica "lumina de fundal" pentru a vedea “prin” hartie pentru a previzualiza si alte parti ale publicatiei dvs., astfel incat pagina dvs. “sa se intoarca” asa cum doriti.
 Relationeaza cu incredere.
Publisher 2010 elimina dintr-o clipa erorile inainte de a publica sau partaja munca. Noul Microsoft Office Backstage™ view va ofera acces centralizat la informatii despre publicatiile dvs., inclusiv Design Checker, ce verifica automat publicatia pentru o varietate de greseli, identificand desktop-uri comune, printari comerciale, sau probleme de e-mail, si furnizeaza optiuni pentru a le rezolva inainte de distribuire.

 Incepeti rapid cu sabloane pre-proiectate si personalizabile.
Cauti ceva special? Fara a parasi Publisher 2010, puteti vedea si descarca sabloane de inalta calitate create de calitate create de catre intreprinderi si alti utilizatori Publisher, care sunt gazduite pe site-ul web Office. Sau alegeti dintr-o bibilioteca de sute de sabloane incorporate si personalizabile. Creati si partajati propriile sabloane si creativitate cu ajutorul comunitatii Publisher. Este usor, distractiv, si rapid.

 Combinati liste in cadrul Publisher pentru comunicatii personalizate.
Fila de Corespondenta in Ribbon (Panglica) face mai eficienta creatia, gestionarea, si stocarea unei liste de client unice in Publisher. Combinati si editati liste de client din multiple surse, inclusiv Excel, Outlook, Word, si multe altele. Apoi personalizati publicatiile dvs si materialele de marketing pentru un impact aditional.

 Distribuiti munca dvs. cu usurinta.
Acum este mai usor sa impartasiti publicatiile dvs. Salvati o versiune de format PDF sau XPS al publicatiei, sau salvati o copie a publicatiei dvs. la alegerea a cateva formate de imagine, cum ar fi jpeg, pentru o imprimare si partajare mai usoara. Protectie prin parola a fisierului PDF file pentru extra securitate. Nu sunt necesare programe de completare sau descarcari aditionale.

 Lucrati mai eficient.
Cu Publisher 2010 puteti completa activitati rapid si mai eficient. Cu Ribbon-ul, acum incorporat in Publisher, puteti accesa comenzi mult mai rapid, si personalizati Ribbon-ul pentru a afisa comenzile mai relevante pentru dvs. Backstage view face mai usoara salvarea, partajarea, imprimarea, si publicarea documentelor cu doar cateva click-uri. Aditional, noua navigatie vizuala furnizeaza o vizualizare thumbnail a fiecarei pagini a publicatiei dvs. astfel incat sa puteti deplasa rapid de la pagina la pagina sau chiar sa trageti miniaturile pentru a le reordona. Cu un spatiu de lucru document simplficat, va puteti concentra asupra activitatii de la indemana.Cerinte sistem Publisher 2010

software

Categorii software