Microsoft Visio 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Microsoft

- Lucrati cu un set divers de instrumente intuitive si profesionale pentru diagrame
- Aduceti diagramele la viata cu dinamism, bazate pe date vizuale
- Impartaseste, diagrame cu date cu altii prin intermediul browserelor lor

Visio Standard 2010 - ofera instrumente moderne si intuitive de diagrame pentru a transforma idei complexe in momente uimitoare si de a-i aduce pe toti pe aceeasi pagina cu mai putin timp si efort. Un set divers de forme pre-desenate, imagini si ┼čabloane, si noi instrumente automate de desen fac vizualizarea mai usoara ca niciodata.

Visio Professional 2010 - ofera instrumente avansate de diagrame pentru a va ajuta sa simplificati complexitatea cu diagrame intuitive si cu aspect profesionist, efecte vizuale dinamice si bazate pe date, si noi modalitati de a impartasi prin intermediul unui browser in timp real.

Visio Premium 2010 - duce diagramele la un nou nivel indraznet cu instrumente dinamice si de vizualizare bazate pe date si template-uri, caracteristici puternice de gestionare a proceselor, si capabilitati avansate de partajare, prin internet. Aduce imaginea cea mare si datele in timp real din mai multe surse, inclusiv Microsoft Excel 2010 si Microsoft SQL Server, impreuna intr-o singura diagrama puternica, cu o grafica vie, cum ar fi pictograme, culori, si barele de date.

Logo Microsoft Visio 2010

Microsoft Visio 2010

Preturi Microsoft Visio 2010

Visio Standard

Microsoft Visio Standard 2010 RETAIL, 32-bit/x64, engleza

D86-04140
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Visio Professional

Microsoft Visio Professional 2010 RETAIL, 32-bit/x64, engleza

D87-04394
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Visio Premium

Microsoft Visio Premium 2010 RETAIL, 32-bit/x64, engleza

TSD-00015
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Microsoft Visio 2010

Visio 2010 - Caracteristici si beneficii

Instrumente avansate de diagrame Visio 2010 va ajuta sa simplificati complexitatea cu dinamism, bazate pe date vizuale si noi modalitati de a partaja pe Web in timp real.

Incepeti prin construirea diagramei cu sabloane cu aspect profesional si moderne, forme pre-desenate. Apoi, legati cu usurinta diagrama dvs. spre surse de date populare (cum ar fi Excel). Veti vedea date ce se actualizeaza automat exact in interiorul diagramei, reflectata in efecte vizuale vibrante, cum ar fi pictograme, simboluri, culori, grafice. In cele din urma, cu doar cateva clicuri, publicati datele legate de diagrama la SharePoint, si oferiti acces altora de pe Web, chiar daca acestia nu au Visio.

Impreuna, simplitate, forme bazate pe date, si partajarea web face Visio 2010 unul dintre cele mai puternice moduri de a vedea si intelege informatii importante.
 

Simplificati complexitatea, cu un set divers de instrumente intuitive si profesionale de diagrame

Cu o experienta de utilizare imbunatatita spectaculos si instrumente inteligente de desenare si sabloane, Visio 2010 face ca fiecare pas sa fie mai usor in crearea de diagrame.
 • Realizati diagrame cu un set divers de forme pre-desenate, desene mostra, si sabloane pentru IT, afaceri, management de proces, si multe altele. Pentru orice tip de nevoie a diagramelor, Visio va poate ajuta sa incepeti rapid.
 • Gasiti tot ce aveti nevoie intr-un singur loc pentru a finaliza o activitate asupra diagramei. Fiecare pas in crearea unei diagrame este mai intuitiv, cu gruparile logice de caracteristici in file ale panglicii (Ribbon), o fereastra imbunatatita Shapes pentru un acces facil la forme si matrite, si un nou status bar, care va ajuta sa mutati mai eficient in cadrul si intre diagrame.
 • Adauga si aliniaza forme usor si precis prin caracteristici cum ar fi mini-bara de instrumente Quick Shapes, grila dinamica imbunatatita, ajustare aspect automat, si auto dimensionare pagina.
 • Simplifica diagrame mari si complexe utilizand Subprocese si Recipiente pentru a grupa forme legate vizual si logic. O mini-diagrama Subprocesses pe o pagina separata ce se leaga la o forma de subproces in procese complexe de diagram-breaks mai mari in diagrame mai gestionabile. Recipientele va ajuta sa organizati seturi diferite de forme si clarifica cum anume se refera fiecare in diagrame.
 • Realizati-va diagramele mult mai atragatoare si cu aspect profesional in cateva secunde utilizand forme moderne si vizuale, o galerie bogata de teme, si Live Preview.
 • Verificati diagrame impotriva regulilor in afaceri si logica pentru a asigura exactitatea si consistenta in diagrame. Cu un singur click, puteti valida o diagrama pentru a fi sigur ca este logica si construita corect.
 • Crearea si monitorizarea fluxurilor de lucru SharePoint este mai usoara ca oricand cu un nou sablon avansat ce contine norme ale fluxului de lucru SharePoint si logica, si abilitatea de a exporta si importa fluxuri de lucru intre Microsoft SharePoint Designer 2010 si Visio 2010.

Aduceti diagramele la viata cu dinamism, bazate pe date vizuale
Castigarea unei imagini clare si complete de informatii care conteaza afacerii dvs. necesit─â adesea atat o perspectiva la nivel inalt cat si date detaliate. Cu doar cateva click-uri, Visio 2010 va ajuta sa vedeti intreaga imagine prin afisarea de date si informatii semnificative grafic intr-o singura, diagrama actualizata.
 • Conectati cu usurinta diagrame de la una sau mai multe surse de date, inclusiv Microsoft Excel, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, SharePoint Foundation, sau orice OLEDB (Object Linking and Embedding Database) sau ODBC (Open Database Connectivity) sursa de date folosind selectorul de date si experti in legatura automata.
 • Afiseaza date in timp real chiar in cadrul formelor de diagrame, pe baza unor conditii care le definiti, utilizand grafice semnificative cum ar fi culoarea, pictograme, simboluri, si barele de date. Apoi, adaugati o legenda pentru a explica sensul de date legate de grafica.
 • Pastrati datele legate actualizate in diagrame, fara nici un efort suplimentar folosind Automatic Refresh. Aveti posibilitatea sa reimprospatati datele automat la intervale de timp specifice, sau manual in orice moment, cu un singur clic.
 • Parcurgeti forma detaliata si diagrama de date utilizand datele de forma sau ferestre de date externe.
Impartasiti interactivitate, actualizabila, diagrame legate de date cu altii prin Web browserele acestora

Cu Visio 2010, partajarea diagramelor dinamice legate de date cu altii este mai usoara ca niciodata. Pastrati pe toata lumea pe aceeasi pagina prin garantarea faptului ca oamenii pot vedea intotdeauna cea mai recenta versiune a unei diagrame si a datelor sale legate.
 • Conectati diagrama simplu la una sau mai multe surse de date (cum ar fi Excel), si prin cateva click-uri, publicati diagrama la SharePoint Server. Utilizatorii online pot vedea informatia in timp real in browser-ele lor la un nivel inalt, direct pe diagrama, sau pot cauta prin detalii - chiar daca acestia nu au propriul Visio. Acestia pot muta si mari in diagrama, urmari hyperlink-uri in forme, si reimprospata datele.
 • Creati tablouri de bord convingator vizuale ce contin diagrame interactive Visio si alte servicii de aplicatie. Serviciile Visio si integrare SharePoint Server suporta aplicatii vizuale web hybrid de date si diagrame pentru o experienta de vizionare bogata informational.
 • Stocati, impartasiti, si reutilizati diagrame procese si subprocese business prin integrarea Visio 2010 cu SharePoint 2010 Process Repository.

Top 10 motive pentru a incerca Visio 2010

Instrumentele avansate de diagrame Microsoft Visio 2010 va ajuta sa simplificati complexitatea cu dinamism, bazate pe date vizuale si noi modalitati de a partaja pe Web in timp real. Fie ca veti crea o organigrama, o diagrama de retea, sau un proces de afaceri, noile instrumente si interfata intuitiva din Visio 2010 face mai usoara aducerea la viata a diagramelor.

 Incepeti diagramele cu sabloane.
Cu modernele forme pre-desenate, sabloane inteligente, si desenele mostra, Visio 2010 ofera o larga varietate de optiuni pentru a satisface nevoile dvs pentru a realiza diagrame pentru IT, afaceri, management de proces, si multe altele.


 Gasiti si accesati instrumentele de care aveti nevoie rapid.
Fiecare pas in crearea unui diagrame este mai intuitiv, cu gruparile logice de caracteristici in filele din panglica (Ribbon), o fereastra imbunatatita Shapes pentru un acces facil la forme si matrite, si o noua bara de status care va ajuta sa mutati mai eficient in cadrul si intre diagrame.


  Desenati diagramele rapid prin caracteristici automate imbunatatite.
Fie ca va creati o diagrama de la zero sau sa modificati una deja existenta, Visio 2010 va ajuta sa adaugati si sa aliniati forme cu usurinta si precis, prin caracteristici cum ar fi Quick Shapes Mini Toolbar, grila dinamica imbunatatita, auto dimensionarea paginii, si alinierea automata si ajustarea aspectului.


  Simplificati diagrame mari si complexe.
Adaugati claritate diagramelor folosind subprocese si recipiente relationate grupului de forme vizuale si logice. Ca o diagrama sa se mareasca sau sa devina mai complexa, subprocesele si containerele va ajuta sa pastrati informatia mai mult organizata si usor de inteles.


 Realizati-va diagramele cu aspect profesional si atragatoare in cateva secunde.
Visio 2010 va ajuta sa realizati diagramele cu un aspect atrativ printr-o gama larga de instrumente de formatare si optiuni de proiectare, inclusiv forme moderne si vizuale, o galerie bogata de teme, si examinare in direct.
 Aduceti diagramele la viata cu date in timp real.
Vedeti intreaga imagine cu diagramele dinamice bazate pe date. Pur si simplu conectati diagrama la una sau mai multe surse de date, cum ar fi Excel sau SQL Server. Apoi, afisati in timp real datele direct in cadrul diagramelor, pe baza unor conditii care le definiti, folosind culori vibrante, pictograme, simboluri, si barele de date.


  Impartasiti diagrame cu altii pe Web.
Partajati cu usurinta diagrame Visio in Microsoft SharePoint Server. Utilizatorii online pot vedea in timp real informatii in browserele lor la un nivel ridicat, chiar pe diagrama, sau pot intra si in detalii - chiar daca acestia nu dispun de Visio. Acestia pot muta si mari in diagrama, pot urmari hyperlink-uri in forme, si reimprospata datele.


 Asigurati consistenta si precizia cu schema de validare.
Verificati erori comune si suport standardelor diagramelor in cadrul organizatiei dvs. folosind diagrama de validare. Cu un singur click, puteti valida o diagrama cu un set de reguli pentru a va asigura ca este logic si corect construita.


 Modelati si monitorizati fluxurile de lucru SharePoint.
Creati si monitorizati fluxurile de lucru SharePoint mai usor decat oricand cu un sablon nou si avansat, care contine normele si logica fluxului de lucru SharePoint, si sprijina capacitatea de export si de import a fluxurilor de lucru intre Microsoft SharePoint Designer 2010 si Visio 2010.


 Creati aplicatii web vizuale utilizand serviciile Visio.
Publicati si partajati tablouri de bord convingator vizuale, care contin diagrame Visio interactive si alte servicii de aplicare. Serviciile Visio si integrarea SharePoint Server suporta mashup-uri vizuale de date actionabile si diagrame pentru o experienta de vizionare bogata in informatii.


Cerinte sistem Visio 2010

software

Categorii software