Microsoft

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Microsoft Corporation, mai des denumita prin abreviere MS, este o corporatie americana multinationala care realizeaza tehnologii pentru computere, avand 79.000 angajati in 102 tari si un venit de 51,12 miliarde dolari pe anul 2007.

Sediul se afla in Redmond, Washington, USA, iar produsele cele mai cunoscute ale sale si care se vand cel mai bine sunt sistemele de operare Microsoft Windows si suita de programe Microsoft Office. Aceste produse au pozitii de top pe piata sistemelor desktop, cu o cota de piata estimata la 90% pentru Microsoft Office incepand din 2003 si din 2006 pentru Microsoft Windows.

Una din viziunile lui Bill Gates este ca pe fiecare calculator sa existe software de la Microsoft, eventual chiar in fiecare casa.

Microsoft a fost fondat pentru a realiza si vinde programe de baza pentru Altair 8800, si s-a ridicat apoi ca sa ajunga sa domine piata sistemelor de operare pentru calculatoare cu MS-DOS la mijlocul anilor ’80. Compania a facut o oferta initiala publica pe piata, care datorita cererii mari a facut instantaneu patru miliardari si un numar estimat la 12.000 milionari dintre angajatii Microsoft.

Pe parcursul istoriei sale compania a fost tinta multor critici pe diverse motive, inclusiv practicile monopoliste de afaceri, ajungand de multe ori si la judecata. Microsoft detine insa cote mari de piata nu doar pe piata sistemelor de operare si utilitarelor pentru birou, avand achizitii precum reteaua de televiziune prin cablu MSNBC, portalul internet MSN, si enciclopedia multimedia Microsoft Encarta. Compania se afla de asemenea si pe piata hardware, cu produse precum Microsoft mouse, sau alte produse pentru divertisment, precum XBOX, XBOX 360, Zune si MSN TV.

Logo Microsoft

Microsoft

Preturi Microsoft

Microsoft Access 2010
Microsoft Access 2010 este vorba despre simplitate, cu sabloane gata a fi prezentate, si instrumente puternice ce sunt relevante pentru ca datele dvs. sa evolueze. Access 2010 va imputerniceste pentru a realiza cele mai multe din informatiile dvs., chiar daca nu sunteti un expert in baze de date. Si, prin intermediul bazelor de date Web nou adaugate, Access amplifica puterea datelor dvs., ceea ce face mai usor de a urmari, a raporta, si partaja cu alţii. Datele dvs. nu vor fi niciodata mai departe decat cel mai apropiat browser Web.
Epuizat
Microsoft Access 2016
Aplicații de baze de date ușor de personalizat cu Access 2016. Accesul este acum mult mai mult decât o modalitate de a crea baze de date desktop. Este un instrument ușor de utilizat pentru crearea rapidă a aplicațiilor de baze de date bazate browser care vă ajută să conduceți afacerea. Datele dvs. sunt automat stocate într-o bază de date SQL, deci este mai sigur și scalabil decât oricând, și puteți partaja cu ușurință aplicațiile cu colegii.
2 versiuni, intre 994 si 1015 RON.
Microsoft Advanced Threat Analytics
Peste 200 de zile. Aceasta este suma medie de timp în care atacatorii petrec în rețeaua ta până când aceștia sunt detectați, colectând date și informații clasificate, așteptând să lovească exact la momentul potrivit. Microsoft Advanced Threat Analytics (ATA) vă ajută să identificați încălcările și amenințările folosind analiza comportamentală și prevede un raport clar, acționabil pe o simplă cronologie a atacului.
8 versiuni, intre 217 si 807 RON.
Microsoft AutoRoute 2010
Fie ca indepliniti o cursa sau planificati o excursie, Microsoft AutoRoute are instrumente usor de utilizat si optiuni personalizabile de planificare a excursiilor pentru a va ajuta sa ajungeti acolo. Include harti pentru 37 de state europene. Microsoft® AutoRoute cu GPS Locator face planul mai usor si va personalizeaza calatoria, si urmareste locatia dvs. in timp real.
Epuizat
Microsoft AutoRoute 2011
Microsoft AutoRoute 2011 este usor de utilizat si cost eficienta. Fie ca este vorba de vacanta sau doar o zi aglomerata, va puteti planifica calatoria marcand traseul pe harta cu ajutorul unui calculator si Microsoft AutoRoute.
Epuizat
Microsoft Azure
Microsoft Azure este o colecție tot mai mare de servicii cloud integrate de analiză, calcul, baze de date, mobile, de rețele, stocare, și web - pentru deplasarea rapidă, realizarea de mai mult, și economisirea de bani. Iată ce se poate face cu Azure ...
Pret: 450 RON
Microsoft Azure Active Directory
Azure Active Directory (Azure AD) este un serviciu complet gestionat multi-tenant de la Microsoft ce oferă capabilități de identitate și acces pentru aplicațiile care rulează în Microsoft Azure și pentru aplicațiile care rulează într-un mediu local. Pentru administratorii IT, AD Azure oferă o soluție accesibilă și ușor de utilizat, pentru a oferi angajaților și partenerilor de afaceri acces single sign-on (SSO) pentru mii de aplicații SaaS, cum ar fi Office 365, Salesforce.com, Dropbox, și Concur.
2 versiuni, intre 67 si 332 RON.
Microsoft Azure Multi-Factor Authentication
Multi-factor authentication (MFA) este o metodă de autentificare ce necesită utilizarea a mai mult de o metodă de verificare și adaugă un al doilea strat critic de securitate al înscrierilor și tranzacțiilor utilizatorilor. Acesta funcționează prin necesitatea a oricare două sau mai multe dintre următoarele metode de verificare: Ceva ce știți (de obicei o parolă); Ceva ce aveți (un dispozitiv de încredere, care nu este ușor de duplicat, cum ar fi un telefon); Ceva ce sunteți (date biometrice).
Pret: 79 RON
Microsoft Azure Rights Management
Microsoft Azure Rights Management: Protejeaza datele corporate, permițând accesul mai sigur la resursele companiei și care să permită schimbul în siguranță a informațiilor sensibile în interiorul și în afara organizației.
Pret: 121 RON
Microsoft BizTalk Server
Microsoft BizTalk Server (sau simplu "BizTalk") permite companiilor de a automatiza procesele de afaceri, prin utilizarea de adaptoare ce sunt adaptate pentru a comunica cu diferite sisteme software utilizate într-o întreprindere. Creat de Microsoft, acesta oferă integrare Enterprise Application, automatizarea proceselor de business, comunicare business-to-business, mesajul broker și monitorizarea activității de afaceri.
12 versiuni, intre 3347 si 179218 RON.
Microsoft BizTalk Server 2013R2
BizTalk Server 2013 R2 este un server de integrare ce ofera conectivitate, capabilitati Business Process Management (BPM), și SOA / ESB. De asemenea aceasta include, capacități de integrare Business to Business (B2B), adaptoare și acceleratoare.
8 versiuni, intre 210 si 119479 RON.
Microsoft Core Client Access License
Microsoft Core CAL este un nou mod al clienților să gestioneze în mod convenabil licențe CAL Microsoft (licențe acces client) pentru componentele de bază server în cadrul companiei. Acesta înlocuiește BackOffice CAL în toate ofertele de licențiere de volum, și servește la calificarea clienților Enterprise Agreement (EA) pentru Platforma discount la fel ca BackOffice CAL. Core CAL oferă o modalitate convenabilă de a licenția componente server de bază de pe toate desktop-urile din cadrul firewall. În plus, reduce complexitatea generală în gestionarea de licențe CAL pentru software de tip server pentru profesioniștii IT. Core CAL include licențele CAL (licențe acces client) pentru Windows Server, Exchange Server, System Management Server și SharePoint Portal Server. Fie printr-o EA sau orice alt acord de licențiere în volum, clienții care cumpără Core CAL vor cumpăra mereu Software Assurance atașat. În acest fel, clienții vor fi licențiati în mod corespunzător, indiferent de versiunea de software utilizată.
8 versiuni, intre 624 si 2293 RON.
Microsoft Core Infrastructure Server Suite
Găseste resursele corespunzatoare pentru a vă ajuta să planificați și să implementați soluții de infrastructură Microsoft. O infrastructură Microsoft integrată poate ajuta clienții pentru a reduce complexitatea IT și costurile, de a crește rentabilitatea investiției (ROI), și de a transforma infrastructurii lor de bază în active strategice. Și vă puteți mări valoarea ca un consilier de încredere, prin a descoperi oportunitati de cross-selling și up-selling, și de a crea afaceri mai repetabile cu soluții de infrastructură Microsoft Core. Core Infrastructure Server Suite Standard suportă doar o singură instanță virtualizata per procesor.
8 versiuni, intre 4439 si 13585 RON.
Microsoft Core Infrastructure Server Suite Data Center
Core Infrastructure Optimization ajută organizațiile să înțeleagă mai bine și de a se muta spre o infrastructură mai sigură, bine gestionată, și o infrastructură IT dinamică de bază, care ajută la reducerea costurilor totale IT, o mai bună utilizare a resurselor IT, și face IT-ul un bun strategic pentru afaceri. Acest model susține profesioniștii IT în managementul serverelor, desktop-urilor, dispozitivelor mobile, și aplicații. Prin acest model puteți obține o utilizare a resurselor mult mai eficient pentru a vă ajuta să eliminați costurile și complexitatea inutilă, să se asigure că afacerea dvs. este întotdeauna este la nivelul așteptarilor, și să stabilească o infrastructură receptivă. Aceasta poate ajuta organizațiile dvs. de a avansa de la un mediu IT costisitor și ineficient la o infrastructura IT optimă.
8 versiuni, intre 21530 si 65909 RON.
Microsoft Enterprise Mobility Suite
Microsoft Enterprise Mobility=Identity + Mobile Management + Security. Păstrați-vă angajații productiv în aplicațiile și dispozitivele lor preferate - și datele companiei protejate cu soluții enterprise mobility de la Microsoft.
2 versiuni, intre 308 si 472 RON.
Microsoft Excel 2010
Microsoft Excel 2010 face posibila analiza, gestionarea si partajarea informatiilor, in moduri multiple decat oricand inainte, ajutandu-va sa luati decizii inteligente. Noi instrumente de analiza si vizualizare va ajuta sa urmariti si sa evidentiati tendintele importante de date. Accesati cu usurinta datele dvs. importante, din mers, de pe orice browser Web sau smartphone. Puteti chiar sa incarcati fisierele pe Web si sa lucrati simultan cu alte persoane online. Fie ca realizati rapoarte financiare sau de gestionare a cheltuielilor de personal, Excel 2010 va ofera flexibilitate si eficienta pentru realizarea obiectivelor.
Epuizat
Microsoft Excel 2016
Vizualizati datele în moduri noi, intuitive cu Microsoft Excel 2016. Diagrame puternice, grafice și comenzi rapide de la tastatură transforma coloane de numere în informații valoroase, astfel încât să puteți lucra mai ușor. Previzualizati diagrame și grafice recomandate pentru a selecta cel mai bun mod de a afișa informațiile. Revizuiti tendințe cu un prognoză de un singur clic. Utilizați bara de căutare Tell Me pentru a cere actiunea modului de a efectua și de a obține rezultatele dorite.
2 versiuni, intre 971 si 991 RON.
Microsoft Exchange Online
Microsoft Exchange Online oferă avantajele unui serviciu de e-mail cloud-based cu capacitățile robuste ale unei implementari server local Exchange. Clienții dvs. primesc un volum însemnat de corespondență în căsuța electronică cu acces de oriunde la datele lor între PC-uri, web, și dispozitive mobile. Lucrați mai inteligent, oriunde, cu e-mail găzduit pentru afaceri.
3 versiuni, intre 72 si 424 RON.
Microsoft Exchange Online Archiving for Exchange Server
Exchange Online Archiving oferă utilizatorilor capabilități de arhivare avansate cu funcția de arhivă a cutiei poștale. O cutie poștală de arhivă este o cutie poștală specializată care apare de-a lungul directoarele de cutie poștală primare ale utilizatorilor în Outlook sau Outlook Web App. Utilizatorii pot accesa arhiva în același mod în care își pot accesa cutiile poștale primare. In plus, ei pot căuta în arhivele lor cât și cutiile poștale primare. Rezolva arhivarea, conformitatea, reglementarea, și provocările eDiscovery.
2 versiuni la 173 RON.
Microsoft Exchange Server
Microsoft Exchange Server este serverul de e-mail cu groupware integrat, ce face mai ușoară comunicarea. Acesta combină poșta electronică, programarea de grup, formulare electronice, precum și aplicații groupware pe o singură platformă pe care o puteți gestiona cu un program de administrare centralizată. Aceasta este calea cea mai sigură de a trimite e-mail-uri și aplicații de acces groupware prin Internet sau orice altă rețea.
24 versiuni, intre 119 si 32828 RON.
Microsoft Exchange Server 2016
Exchange 2016 vă ajută să obțineți mai mult de făcut. Mai rapid, mai rafinat, precum și cu o căutare completa și un inbox îmbunătățit, puteți găsi rapid ceea ce aveti nevoie. Având aceste capacități suplimentare la îndemână înseamnă că, pana si căsuța poștală isi extinde stilul de rămâne curat și ușor de gestionat. Exchange oferă de asemenea, instrumente de colaborare care se potrivesc modului în care lucrați, plus o experiență pe orice dispozitiv.
12 versiuni, intre 238 si 21885 RON.
Microsoft Identity Manager
Cu Microsoft Identity Manager simplifică managementul ciclului de viață a identității cu fluxuri de lucru automate, regulile de afaceri și integrarea usoara cu platforme eterogene din întreaga centrul de date și cloud. Identitate automată și aprovizionarea de grup pe baza de politici de afaceri si implementarea fluxului de lucru asigurat printr-o singura interfata. Extinde MIM pentru a sprijini noi scenarii prin mediile de dezvoltare Visual Studio și .NET.
8 versiuni, intre 67 si 148339 RON.
Microsoft Identity Manager 2016
Cu Microsoft Identity Manager 2016 - Identitate si management. Sincronizeaza identități între directoare, baze de date și aplicații. Self-service password, de grup și de gestionare a certificatului. Sporeste securitatea admin cu politicile, acces privilegiat și rolurile. Contracareaza furtul de identitate cu Microsoft Identity Manager (MIM)
4 versiuni, intre 107 si 98893 RON.
Microsoft Infopath 2010
Microsoft InfoPath 2010 este un instrument de creare formulare si colectare a datelor care ajuta organizatiile sa simplifice procesele de afaceri. InfoPath 2010 este proiectat atat pentru utilizatorii avansati cat si dezvoltatorii de afaceri, in functie de tipul solutiei pe baza de formulare ce o organizatie ar avea nevoie. Fara a scrie cod, utilizatorii avansati in afaceri pot utiliza InfoPath 2010, de la proiectarea formularelor electronice sofisticate pana la colectarea informatiilor, rapid si prin costuri reduse. Dezvoltatorii pot crea forme avansate pentru procesele de afaceri departamentale si intreprinderi, inclusiv aplicatii compozite si secvente de flux de lucru, cu InfoPath 2010, Microsoft SharePoint Server 2010, si SharePoint Designer 2010 - folosind cod putin sau deloc.
Epuizat
Microsoft Lync for Mac
Funcționalitate integrată pentru mesagerie instant, prezență, conferințe și voce.
6 versiuni, intre 102 si 285 RON.
Microsoft MSDN Platforms
Software, servicii, suport și instruire - Platformele MSDN oferă personalului IT Operations și dezvoltatorilor Java acces la o gamă largă de resurse care ajuta organizația dvs. sa reușeasca fără costuri aditionale Visual Studio. Accesul la software-ul trecut, prezent si cel viitor oferă personalului IT tot ce au nevoie pentru a configura mediile dev / test, și permite dezvoltatorilor să construiască aplicații de înaltă calitate pentru Web, Cloud, și Windows. Și abonații se pot conecta, să colaboreze și să livreze la timp, cu ajutorul soluției ALM Microsoft.
4 versiuni, intre 12792 si 13053 RON.
Microsoft Office
Microsoft Office este ultimul pachet de software care furnizează cele mai importante aplicații pentru afacerile de astăzi. Aceste aplicații sunt integrate, astfel încât toate barele de instrumente sunt la fel, cheile de comandă și funcții sunt identice și pot efectua sarcini de la un program la altul. Microsoft Office integrează cu alte aplicații Microsoft de pe desktop-ul tau, folosind aceeași funcționalitate. Acum este mai ușor de a iti face munca, deoarece odată ce cunoști o aplicație, le cunosti pe toate.
8 versiuni, intre 1142 si 4336 RON.
Microsoft Office 2007
Microsoft Office este un pachet pentru birou oferit de Microsoft pentru sistemele de operare Microsoft Windows si Apple Mac OS X. Pe langa aplicatiile de baza, include servere asociate si servicii pentru web.
Epuizat
Microsoft Office 2010
Microsoft Office este un pachet pentru birou oferit de Microsoft pentru sistemele de operare Microsoft Windows si Apple Mac OS X. Pe langa aplicatiile de baza, include servere asociate si servicii pentru web.
Epuizat
Microsoft Office 2013
Noul si puternicul Microsoft Office 2013 include capabilitatea touch și funcționalitate avansată cloud. Microsoft Office 2013 vă ajută să eliberați cele mai bune idei, finalizati lucruri și sa rămâneti conectat în mișcare. Setările personalizate călătoresc cu dvs. Conectați-va la contul dvs. și incepeti munca de unde ați rămas.
2 versiuni, intre 329 si 336 RON.
Microsoft Office 2016 pentru Mac
Office, făcut pentru Mac Office 2016 pentru Mac este proiectat de la inceput pentru a profita de cele mai noi caracteristici Mac, inclusiv Retina display, suport vedere ecran complet, chiar și parcurgere pe pasi. Este combinația perfectă a Office-ului ce-l cunoasteti și in care credeti, și a Mac-ului pe care-l iubiti.
14 versiuni, intre 441 si 1992 RON.
Microsoft Office Audit and Control Management Server
Microsoft Audit and Control Management Server automatizeaza controlul intern asupra foilor de calcul business-critical și bazelor de date Access printr-o monitorizare și raportare a schimbărilor la nivel de sistem. Audit and Control Management Server automatizeaza cheile de control, inclusiv următoarele: auditarea nivelului celulă, controlul versiunii, controlul schimbării, securitatea, integritatea datelor, separarea sarcinilor, și raportarea.
4 versiuni, intre 8998 si 27546 RON.
Microsoft Office Audit and Control Management Server 2013
Microsoft Office Audit and Control Management (ACM) Server 2013 este un software pentru server de control de revizuire pentru monitorizarea și gestionarea schimbarilor aduse foilor de calcul Excel si bazelor de date Access. Audit and Control Management Server automatizeaza cheile de control, inclusiv următoarele: auditarea nivelului celulă, controlul versiunii, controlul schimbării, securitatea, integritatea datelor, separarea sarcinilor, și raportarea.
2 versiuni, intre 17997 si 18364 RON.
Microsoft Office for Mac
Microsoft Office pentru Mac oferă o suită de programe concepute pentru a vă ajuta să gestionați sarcinile de zi cu zi la birou, acasă, și la școală mai productiv. Acum puteți crea documente profesionale, foi de calcul utile, prezentări convingătoare, și organiza informațiile personale fără probleme. Construit special pentru sistemul de operare Mac OS X este proiectat pentru a vă ajuta să lucrați mai inteligent, nu mai greu, vă permite să adăugați rapid accente artistice tuturor documentelor de birou, pentru a fi mai compatibile cu programele Windows.
20 versiuni, intre 262 si 3176 RON.
Microsoft Office MAC
Microsoft lanseaza Office for Mac 2011. Noua suită permite creșterea performanței și reduce timpul de lansare al aplicațiilor
Epuizat
Microsoft Office Multi Language Pack 2013
Microsoft Office Multi-Language Pack este aditie la sistemul Microsoft Office. Se adresează nevoilor individuale multi-lingvistice, care creează în mod curent sau editeaza fișiere în diferite limbi, precum și organizațiile care implementează aplicații Microsoft Office în medii în care PC-urile sunt partajate de vorbitori de limbi diferite sau în cazul în care serviciul este furnizat clienților din diferite țări. Office Multi-Language Pack conține mai multe limbi care pot fi instalate pe un PC, permițându-vă să schimbați cu ușurință interfața de utilizator a aplicatiilor (meniuri, casete de dialog, ajutor) a limbii dorite; și de a crea și edita fișiere în alte limbi, utilizând instrumentele integrate, inclusiv dicționar, tezaur, corector ortografic, hyphenator, și corector gramatical / stil.
2 versiuni, intre 517 si 528 RON.
Microsoft OneDrive for Business
Microsoft OneDrive for Business - Un loc pentru orice din viata ta de lucru. Salvați fișierele de lucru in OneDrive for Business astfel încât să fie întotdeauna cu dvs. Stocati sigur toate fișierele și împărtășiți-le cu colegii. Fiecare utilizator primește 1 TB de stocare. Sincronizati-va fișiere pe mai multe dispozitive și accesați-le de oriunde, chiar și atunci când sunteți offline. Găsiti fișierele de care aveți nevoie în câteva secunde cu căutare simplă. Sau utilizați Office Delve pentru a descoperi un nou conținut relevant.
2 versiuni, intre 277 si 424 RON.
Microsoft Outlook 2010
Microsoft Outlook 2010 ofera instrumente premium business si gestionare e-mail personal la peste 500 milioane de utilizatori Microsoft Office la nivel mondial. Odata cu lansarea Outlook 2010, veti obtine un set bogat de experiente pentru a va satisface nevoile de comunicare la locul de munca, acasa, si scoala. De la un aspect reproiectat la organizarea avansata de e-mail, cautare, comunicare si caracteristici de retele sociale, Outlook 2010 va ofera o experienta de clasa mondiala pentru a ramane productiv si in legatura cu retelele dvs. personale si de afaceri.
Epuizat
Microsoft Outlook 2016
Gestionați e-mail-ul, calendarul și contactele cu Outlook 2016. Outlook vă ajută să va păstrați organizat și pe drumul cel bun. Atașamentele din OneDrive permit mai ușoară partajarea și colaborarea pe documente și calendarele pot fi vizualizate side-by-side pentru o mai bună planificare. Vizualizarea conversației păstrează legaturile dintre mesaje împreună. Puteti chiar vedea toate informatiile cheie de contact într-un singur loc, ceea ce face mai ușor de a gestiona toate comunicațiile într-un singur loc.
2 versiuni, intre 364 si 441 RON.
Microsoft Power BI
Power BI transformă datele companiei dvs. în imagini bogate pentru tine pentru a colecta și organiza astfel încât să vă puteți concentra asupra a ceea ce este important. Fi la curent, identifica tendințele așa cum se întâmplă și împinge afacerea mai departe.
Pret: 520 RON
Microsoft PowerPoint 2010
Creati, gestionati, si colaborati cu alte persoane. PowerPoint 2010 introduce cateva instrumente fantastice noi pe care le puteti utiliza pentru a crea in mod eficient, sa gestionati si sa colaboratu cu altii pe propriile prezentari. PowerPoint 2010 este o aplicatie vizuala si grafica, utilizata in principal pentru crearea de prezentari. Cu PowerPoint, puteti crea, vizualiza, si prezenta sabloane combinate cu text, forme, imagini, grafice, animatie, clipuri video, audio, si multe altele.
Epuizat
Microsoft PowerPoint 2016
Comunica cu incredere prin PowerPoint 2016. Creați, colaborati, și prezentati în mod eficient ideile dvs. în prezentări vizuale convingătoare folosind forme personalizate, animații și ghiduri inteligente. În Presenter View, veti putea vedea notele care însoțesc slide-urile dvs. și sa examinați slide-urile viitoare pe un al doilea ecran. Examinati cu ușurință sau editati prezentările impreuna cu colegii dvs., în timp ce gestionati cu ușurință istoricul versiunilor.
2 versiuni, intre 971 si 991 RON.
Microsoft Project 2010
Microsoft ® Project 2010 este un software de gestionare a proiectului, care da managerilor de proiect un mod nou si mai usor de a gestiona o gama larga de proiecte si programe. Cu actualizari semnificative si imbunatatiri vizuale, acest software pentru gestionarea de proiect ofera mai mult cu gestionarea resurselor si instrumentele de colaborare in echipa utilizand Microsoft® SharePoint® Foundation 2010 pentru a completa cu succes toate tipurile de proiecte. Si, folosind Project 2010, dvs. si organizatia dvs. poate realiza rezultatele proiectului unificate si de gestionare a portofoliului, prin adaugarea Microsoft Project Server 2010.
Epuizat
Microsoft Project 2016
Păstrați proiectele organizate. Păstrati proiectele organizate și pe drumul cel bun cu Project Standard 2016. Profita de caracteristici flexibile, care vă ajută să începeți și si sa fiti mai eficient și mai productiv. Creati cu ușurință rapoarte moderne pentru a măsura progresul și de a comunica detalii proiect eficient cu echipa și asociatii. Păstrați-proiectele dvs. pe drumul cel bun. Microsoft Project Professional 2016 vă ajută să planificați cu ușurință proiecte și sa colaborati cu alte persoane de aproape oriunde. Stati organizat și păstrati-va proiectele pe drumul cel bun cu singurul sistem de management de proiect creat pentru a lucra perfect cu alte aplicații Microsoft și servicii cloud. Project Professional 2016 poate fi utilizat ca produs independent sau poate fi conectat la un server. Project Professional 2016 include Project Server Client Access License (CAL).
10 versiuni, intre 2982 si 5457 RON.
Microsoft Project Lite
Proiect Lite permite membrilor echipei pentru a vizualiza fisele pontaj, de a introduce ore, adăuga sau elimina sarcini din fisele de pontaj și de le transforma în fise pontaj. Cu Project Lite, membrii echipei pot raporta progresul de sarcini, adăuga noi sarcini, atribuirea lor la sarcini deja existente, și atribuirea sarcinilor la altcineva în echipă.
Pret: 374 RON
Microsoft Project Online
Microsoft Project Online - solutie Cloud-based - Ca parte integrantă a Office 365, solutia cloud-based Microsoft Office, Project Online furnizează aproape toate funcțiile de proiect și de administrare a portofoliului prin intermediul browser-ului. Această nouă soluție cloud-based ofera multe din aceleași caracteristici și beneficii ca si cel instalat local Project Server 2013.
2 versiuni, intre 1685 si 2962 RON.
Microsoft Project Professional
Microsoft Project Professional este programul de management de proiect Microsoft Office destinat a fi utilizat cu Microsoft Project Server pentru managementul proiectului de întreprindere. Acesta are toate caracteristicile de bază de management de proiect găsite în Microsoft Project Standard, pentru a putea gestiona planurile de proiect, de a comunica stadiul proiectului, precum și informațiile raportului de proiect rapid și eficient. Atunci când este utilizat cu Microsoft Project Server, acesta include, de asemenea capacități de gestionare a resurselor întreprinderii și caracteristici de administrare a portofoliului, cum ar fi raportarea în timp real și instrumente de analiză scenariu. Aceste instrumente permit managerilor de proiect și factorilor de decizie in afaceri in a vizualiza proiecte și informații despre resurse în departamentul lor sau întreaga organizație.
5 versiuni, intre 1277 si 8013 RON.
Microsoft Project Server
Microsoft Project Server este o soluție flexibilă pentru managementul portofoliului de proiecte (PPM) și munca de zi cu zi. Membrii echipei, participanții la proiect, și factorii de decizie de afaceri pot începe, prioritizarea investițiilor portofoliului de proiecte și să livreze valoarea de business destinat practic de oriunde. Necesită SharePoint 2013, vândut separat.
12 versiuni, intre 464 si 45909 RON.
Microsoft Project Server 2013
Microsoft Project Server 2013 este o soluție flexibilă pentru managementul portofoliului de proiecte (PPM) și munca de zi cu zi. Membrii echipei, participanții la proiect, și factorii de decizie de afaceri pot începe, prioritizarea investițiilor portofoliului de proiecte și să livreze valoarea de business destinat practic de oriunde. Necesită SharePoint 2013, vândut separat.
6 versiuni, intre 909 si 30606 RON.
Microsoft Publisher 2010
Microsoft Publisher 2010 va ajuta sa creati, sa personalizati si sa partajati o gama larga de publicatii profesionale de calitate si materiale de marketing cu usurinta. Cu Publisher 2010, aveti posibilitatea sa comunicati cu usurinta mesajul intr-o varietate de tipuri de publicatii, economisind timp si bani. Fie ca va creati brosuri, buletine informative, carti postale, felicitari, notificari prin e-mail, puteti livra rezultate de inalta calitate fara a avea o experienta de design grafic. Faceti treaba chiar de prima data cu Publisher 2010.
Epuizat
Microsoft Publisher 2016
Publica ca un profesionist cu Microsoft Publisher 2016. Ușor de a crea, personaliza și partaja o gamă largă de publicații de calitate profesională. Fotografii swap cu un simplu drag & drop, sau adăugati imagini direct din albumele online. Folositi efectele speciale pentru a face publicațiile să iasă în evidență. Alegeti dintr-o serie de piese de pagină, cum ar fi barele laterale și stories, precum și calendare, borders, reclame, și multe altele.
2 versiuni, intre 697 si 712 RON.
Microsoft SharePoint Online
SharePoint Online oferă caracteristicile puternice ale SharePoint, fără costurile asociate cu administrarea infrastructurii pe cont propriu. Opțiunile de management flexibile asigura că încă mai păstrează controlul de care aveți nevoie pentru a îndeplini cerințele de conformitate a organizației dvs. Puteți achiziționa SharePoint în sistem Cloud ca o oferta de sine stătătoare sau ca parte a unei suite Office 365, unde puteti obține de asemenea si acces la Exchange, Skype for Business, clienții Office, și aplicații web.
2 versiuni, intre 277 si 424 RON.
Microsoft SharePoint Server
Microsoft Office SharePoint Server este un server de productivitate de afaceri care aduce managementul informatiei si accesul, colaborarea și procesele conduse de oameni în mediul familiar în care oamenii fac munca lor in fiecare zi. Microsoft SharePoint face mai ușor pentru oameni să poata lucra împreună. Oamenii dvs. pot configura site-uri Web pentru a partaja informații cu alte persoane, sa gestioneze documente de la început până la sfârșit, și să publice rapoarte pentru a ii ajuta pe toti in a lua decizii mai bune.
20 versiuni, intre 238 si 55093 RON.
Microsoft SharePoint Server 2013
Microsoft Office SharePoint Server 2013 este un server de productivitate de afaceri care aduce managementul informatiei si accesul, colaborarea și procesele conduse de oameni în mediul familiar în care oamenii fac munca lor in fiecare zi. Microsoft SharePoint face mai ușor pentru oameni să poata lucra împreună. Oamenii dvs. pot configura site-uri Web pentru a partaja informații cu alte persoane, sa gestioneze documente de la început până la sfârșit, și să publice rapoarte pentru a ii ajuta pe toti in a lua decizii mai bune.
10 versiuni, intre 456 si 36728 RON.
Microsoft SharePoint Workspace 2010
Microsoft SharePoint Workspace 2010, noul nume pentru Microsoft Office Groove, extinde limitele de colaborare prin care sa permita rapiditate, oricand, oriunde accesul la site-urile echipei Microsoft SharePoint. Sincronizarea SharePoint Server 2010 cu biblioteci de documente SharePoint Workspace astfel incat sa puteti accesa, vizualiza si edita fisiere oricand si de oriunde de pe computerul dvs. Cum ar fi liste de discuţii, sarcini, si listele personalizate, ce sunt suportate de asemenea. Puteti chiar sa sincronizati liste Business Connectivity Services astfel incat sa accesati sistemele dvs. SharePoint Workspace 2010 introduce intr-un mod cu totul nou de a lucra cu site-urile echipei SharePoint.
Epuizat
Microsoft Skype for Business
Microsoft Skype for Business pe toate dispozitivele: conectati-va cu echipa dvs. oriunde folosind aplicațiile noastre mobile pentru Windows, iOS și Android TM, sau aduceti participanții la distanță în spații de întâlnire de toate dimensiunile, cu Skype for Business Room Systems and Surface Hub. Soluție completa pentru intalniri: lucreaza ca tine avand tot într-o singură cameră, chiar și atunci când nu esti. De la sesiunile in echipa de colaborare la transmisiile pe scara larga sau apelarea într-o conferință folosind un telefon, Skype for Business este conceput pentru toate nevoile necesare unei întâlniri. Modern Voice cu Cloud PBX: face, primeste și transfera apeluri de afaceri la birou, acasă, sau pe drum cu ajutorul telefonului, PC-ului, și mobilului. Crește agilitatea și consolideaza managementul cu serviciile de voce în Office 365.
8 versiuni, intre 111 si 424 RON.
Microsoft Skype for Business 2016
În centrul unei echipe este o foarte buna comunicare. Conectați echipele cu experiența pe care o iubesc, în aplicațiile Office pe care le utilizează în fiecare zi. Acum, cu Skype for Business vă puteți simplifica infrastructura cu o singură platformă pentru apelare, conferința, video și partajare.
2 versiuni, intre 178 si 181 RON.
Microsoft Skype for Business Server
Sporeste instalările Windows cu Skype. Skype este pentru a face lucruri împreună, ori de câte ori oamenii sunt în afară. Text-ul, vocea si video-ul Skype il face mai simplu pentru ca oamenii sa împărtășeasca experiențele cu cei care contează pentru ei, oriunde s-ar afla.
28 versiuni, intre 97 si 29543 RON.
Microsoft Skype for Business Server 2015
Lync este acum Skype for Business, o platformă de comunicare și colaborare care reunește o experiență inspirată de Skype cu securitate enterprise, respectare și controlul Lync. Skype for Business oferă caracteristici, inclusiv prezența, IM, voce și apeluri video, precum și întâlniri online. Skype for Business oferă o nouă experiență de client, o noua versiune de server, și actualizări la serviciul în Office 365. Dacă utilizatorii din organizația dvs. sunt deja familiarizați cu Skype, ei vor aprecia puterea și simplitatea Skype for Business în cazul în care este ușor de găsit și conectat cu co-lucrătorii. Dacă utilizatorii din organizație vin la Skype for Business din Lync, vor recunoaște toate caracteristicile pe care le folosesc deja, dar într-o nouă interfață proaspătă, cu comenzi simplificate și noi completări. În plus față de noua experiență de client, Skype for Business Server 2015 oferă mai multe caracteristici noi pentru a îmbunătăți manevrabilitatea serverelor și soluțiile hibride.
14 versiuni, intre 179 si 19695 RON.
Microsoft Social Engagement
Microsoft Social Listening este un serviciu puternic in care organizația ta poate utiliza pentru a monitoriza canalele media sociale precum Facebook și Twitter. Utilizeaza Microsoft Social Listening pentru a urmări produsele, mărcile, concurenții și campaniile la nivel global și în timp real pentru a obține o adevărată înțelegere a clienților dvs. și a afacerii in cadrul rețelei sociale. Socialul a schimbat modul în care oamenii se angajeaza și comunica. Clienții de azi sunt mai informați și isi obțin informațiile în moduri noi și din surse noi. Deciziile sunt influențate de discuții online și de evaluari ale clienților. In fapt, 75% dintre clienții B2B sunt mai degraba pentru a utiliza social media pentru a influența deciziile lor de cumpărare, iar clienții sunt peste 60% din drum prin ciclul de vânzări înainte ca acestia să vă contacteze. Cele mai multe dintre instrumentele sociale de azi de ascultare, cu toate acestea, sunt atât de complexe și costisitoare, incat sunt disponibile numai cateva de elita - ceea ce înseamnă că informațiile relevante rareori ajung la linia frontului de cei care au nevoie.
Pret: 5107 RON
Microsoft SQL Server
Microsoft SQL Server este un sistem de gestiune a bazelor de date dezvoltat de Microsoft. Ca server de baze de date, acesta este un produs software cu funcția principală de stocare și extragere a datelor solicitate de către alte aplicații software, care pot rula fie pe același computer sau pe un alt computer printr-o rețea (inclusiv pe Internet). Piețele Microsoft cel puțin o parte din ediții diferite ale Microsoft SQL Server, care vizează diferite segmente de public și pentru încărcări de lucru, de la mici aplicatii single-machine la aplicatii mari ce necesita Internet cu mai mulți utilizatori simultan.
26 versiuni, intre 558 si 111415 RON.
Microsoft SQL Server 2008
SQL Server 2008 R2 Standard ofera un management de date complet si de platforma business intelligence pentru departamentele si organizatiile mici pentru a rula aplicatiile lor, dand posibilitatea gestionarii bazei de date eficient cu resurse minime IT. Urmatoarele capacitati sunt noi la Standard: Backup Compression pentru a reduce datele de backup cu pana la 60% si de a ajuta la reducerea timpului petrecut pe backup-uri; Pot fi gestionate instante pentru aplicatii si capacitati de gestionare multi-server; Eveniment la scara ridicata de prelucrare complexa cu SQL Server StreamInsight; Construit pe baza solida a SQL Server 2008, SQL Server 2008 R2 ofera capabilitati mai dezvoltate, care va permite organizatiei dvs. la ridice operatiunile de baza date cu incredere, sa imbunatateasca IT si eficienta dezvoltatorului.
Epuizat
Microsoft SQL Server 2014
SQL Server 2014 face mai ușor și mai rentabil sa construiasca aplicatii critice de înaltă performanță, active Big Data de întreprindere, și soluții BI care ajută companiile să ia decizii mai bune, mai rapid. Aceste soluții pot fi implementate local, în cloud, sau într-un mediu hibrid, și pot fi gestionate printr-un set de instrumente comune și familiare. SQL Server 2014 Developer Edition permite dezvoltatorilor să construiască aproape orice tip de aplicație de baze de date din varful SQL Server. Este licentiat pentru utilizare ca un sistem de dezvoltare și de testare, nu ca un server de producție, și este o alegere ideală pentru persoanele care construiesc și aplicații de baze de date de testare.
16 versiuni, intre 210 si 74277 RON.
Microsoft System Center
Solutiile System Center ajuta să gestionați mediile IT fizice si virtuale in centrele de date, computere client, și dispozitive. Folosind aceste solutii de management integrate și automatizate, puteti fi un furnizor de servicii mai productiv pentru afacerile dvs. System Center surprinde si reuneste cunoștințe despre sisteme, politici, procese și cele mai bune practici, astfel încât să puteți optimiza infrastructura pentru a reduce costurile, pentru a îmbunătăți disponibilitatea aplicatiei, și de a spori furnizarea de servicii.
8 versiuni, intre 2336 si 19488 RON.
Microsoft System Center Client Management Suite
Microsoft System Center joacă un rol central în viziunea Microsoft pentru a ajuta beneficiul organizațiilor IT prin auto-gestionare, sisteme dinamice. Solutiile System Center capteaza și reunesc cunostinte despre infrastructura, politici, procese, și cele mai bune practici, astfel incat personalul IT sa poata construi sisteme de gestionat și operatiuni automatizate, în scopul de a reduce costuri, de a îmbunătăți disponibilitatea de aplicare, și de a spori furnizarea de servicii. Solutiile System Center sunt reglate pentru a simplifica gestionarea sistemelor și aplicațiilor care compania le are deja implementate, inclusiv Microsoft SQL Server, Microsoft Exchange Server, sistemul Microsoft Office, Microsoft .NET Framework. În plus, soluțiile System Center interacționeaza cu terte instrumente de management, astfel încât să puteti profita din plin de investițiile existente și de a construi pe fundația System Center cu încredere. Soluțiile System Center furnizează fiabilitate, scalabilitate, și securitatea necesara pentru a gestiona cele mai critice sisteme IT, aplicații și servicii.
8 versiuni, intre 217 si 807 RON.
Microsoft System Center Configuration Manager Client
Microsoft System Center Configuration Manager (anterior Systems Management Server) oferă un management bazate pe cunoaștere pentru infrastructurile IT dinamice de astăzi. Capacitățile sale puternice vă permit să evaluati, implementati și actualizati clientii dvs., servere, și dispozitive mobile în sistemele informatice în mediile fizice, virtuale, distribuite, si mobile. Construit pe tehnologii cheie Microsoft, cum ar fi Microsoft Windows Server Update Services (WSUS), Windows Server Active Directory, și Windows architecture, System Center Configuration Manager va îmbunătățește perspectiva si controleaza asupra infrastructurii IT. Cu Configuration Manager organizațiile pot asigura că sistemele IT sunt conforme cu starile de configurație dorite pentru a îmbunătăți disponibilitatea sistemelor, securitatea și performanța la nivel de rețea.
8 versiuni, intre 124 si 451 RON.
Microsoft System Center Essentials 2010
System Center Essentials 2010 este o soluție de management creata pentru un administrator de sistem IT într-o organizație de tip mijlociu (până la 50 de servere și 500 de clienți). Folosind design-ul Essentials 2010 single console, administratorii IT de sistem pot securiza cu ușurință, actualiza, monitoriza și urmări întregul lor mediu IT. În plus, Essentials 2010 include multe rapoarte predefinite care afișează diferite tipuri de informații și de pachete de gestionare preîncărcate pentru a ajuta la monitorizarea componentelor comune ale sistemului de operare, servicii și aplicații. Essentials 2010 vă permite să gestionati centralizat servere bazate pe Windows și alte computere și dispozitive de rețea în organizația dvs.
2 versiuni, intre 121 si 644 RON.
Microsoft Visio 2010
Visio 2010 este o aplicatie grafica si desen care va ajuta in a vizualiza, explora, si de a comunica informatie complexa. Cu Visio, puteti transforma text complicat si tabele ce sunt greu de inteles, in diagrame Visio ce comunica informatii dintr-o privire. Visio prevede forme moderne si template-uri pentru nevoile unui set divers de diagrame, inclusiv IT, management, modelarea proceselor, constructii si arhitectura, design UI, managementul resurselor umane, management de proiect, si multe altele.
Epuizat
Microsoft Visio 2016
Microsoft Visio Standard 2016 este o platformă de diagrame puternică, cu un set bogat de sabloane incorporate. Aceasta vă ajută să simplificati informații complexe prin diagrame simple si ușor de înțeles. Visio standard include sabloane pentru mediul de afaceri, diagrame de rețea de bază, grafice, scheme logice de bază, și diagrame generale multi-scop. Cu Microsoft Visio Professional 2016 creati cu usurinta diagrame avansate. Microsoft Visio Professional 2016 face mai ușor ca niciodată pentru persoane fizice si echipe de a crea și partaja diagrame profesionale, versatile, care simplifică informații complexe. Acesta include toate funcționalitățile din Visio Standard 2016 precum și forme actualizate, template-uri, și stiluri; suport îmbunătățit pentru colaborarea în echipă, inclusiv capacitatea de mai mulți oameni care să lucreze pe o singură diagramă, în același timp; și capacitatea de a lega diagrame datelor.
10 versiuni, intre 1319 si 3032 RON.
Microsoft Visio Pro for Office 365
Visio Pro for Office 365 - lucreaza cu echipa ta pentru a crea diagrame avansate si versatile cu subscriptie Visio. Microsoft Visio Pro pentru Office 365, disponibil sub forma de abonament prin intermediul Microsoft Office 365, include aceleași capacități ca și Visio Professional 2016. În plus, aceasta permite fiecărui utilizator să instaleze Visio pentru până la cinci PC-uri care rulează Windows 10, Windows 8 sau Windows 7. Se instalează în mod automat cele mai recente actualizări (atât funcții cat și de securitate) pe durata abonamentului.
Pret: 670 RON
Microsoft Visual Studio 2005
Microsoft Visual Studio este principalul IDE (Integrated Development Environment) realizat de Microsoft. Poate fi folosit pentru a dezvolta aplicatii pentru console si pentru GUI la fel ca si pentru aplicatii Windows Forms, site-uri web, aplicatii web si servicii web atat in cod normal cat si in cod adaptat pentru toate platformele suportate: Microsoft Windows, Windows Mobile, .NET Framework, .NET Compact Framework si Microsoft Silverlight.
Epuizat
Microsoft Visual Studio 2010 Professional
Microsoft Visual Studio 2010 Professional este un instrument esential pentru persoanele fizice ce indeplinesc sarcini de baza de dezvoltare. Acesta simplifica creatia, depanarea, si implementarea de aplicatii pe o varietate de platforme, inclusiv SharePoint si Cloud. Visual Studio 2010 Professional vine cu suport integrat pentru dezvoltarea test-driven, precum si instrumente de depanare care va ajuta in a asigura solutii de inalta calitate. Lasati Visual Studio 2010 Professional sa va dezlantuie imaginatia si sa va livreze usor ideile.
Epuizat
Microsoft Visual Studio 2015
Visual Studio 2015 este un mediu bogat de dezvoltare integrat, pentru crearea de aplicatii uimitoare pentru Windows, Android, și iOS, precum și pentru aplicații web moderne și servicii de cloud. Instrumente și servicii pentru proiecte de orice dimensiune sau complexitate. C #, Visual Basic, F #, C ++, Python, Node.js, si HTML / JavaScript. Planificarea Sprint. Depanare avansata, testare automata și manuala, și profilare. DevOps cu implementari automate și monitorizarea continuă.
2 versiuni, intre 2636 si 2690 RON.
Microsoft Visual Studio Enterprise with MSDN
Visual Studio Enterprise. O solutie integrata, end-to-end, pentru echipele de orice dimensiune, cu exigente nevoi de calitate și de scară. Profita de instrumente si servicii cuprinzatoare pentru proiectarea, construirea și gestionarea aplicațiilor enterprise complexe.
8 versiuni, intre 13885 si 48249 RON.
Microsoft Visual Studio Professional Edition with MSDN
Visual Studio Professional - Instrumente și servicii de dezvoltare profesionale pentru dezvoltatorii individuali sau echipe mici. Calitate și colaborare de-a lungul procesului de dezvoltare.
4 versiuni, intre 4972 si 6149 RON.
Microsoft Visual Studio Team Foundation Server
Team Foundation Server. Un server de întreprindere de grad pentru echipe pentru a partaja cod, urmarire muncă, și livrare software - pentru orice limbă, toate într-un singur pachet. Este un complement perfect pentru IDE. Ce este Team Foundation Server? Instrumentele de colaborare pentru întreaga echipă. Team Foundation Server oferă un set de instrumente de colaborare care lucreaza cu IDE-ul existent sau editor, astfel încât echipa ta poate lucra în mod eficient pe proiecte software de toate formele și mărimile.
24 versiuni, intre 821 si 3611 RON.
Microsoft Visual Studio Test Professional with MSDN
Visual Studio Test de Professional 2015 oferă acces la hub-ul de testare în Visual Server Studio Team Foundation și Visual Studio Online. Coordoneaza toate activitățile de management de testare, inclusiv planul de teste, creatie, execuție și urmărire de la o locație centrală. Hub-ul de testare oferă proprietarilor de produse și analiștilor in afaceri informații esențiale in progres în raport cu criteriile de acceptare definite și valorile de calitate. Cu Visual Studio Test de Professional cu abonament MSDN, ai software-ul și beneficiile de care ai nevoie ca să rămâi actualizat: inclusiv accesul la software-ul de bază Microsoft pentru dezvoltare și testare, credite cloud lunare, instrumente de colaborare, cursuri de formare, sprijin profesional, și mai mult - cele mai recente de la Microsoft.
8 versiuni, intre 3997 si 13888 RON.
Microsoft Voice Command
Microsoft Voice Command este o aplicație care poate controla dispozitivele Windows Mobile prin voce. Prima versiune a fost anunțata în noiembrie 2003. Cea mai recentă versiune este 1.6, și este un upgrade gratuit pentru utilizatorii de versiuni anterioare. Din 20 mai 2009, cea mai recentă revizuire a fost 1.6.21040 (21715 de asemenea exista) și cuprinde modificările necesare pentru interfata Windows Mobile 6.5 Titanium. Aceasta versiune a fost pusa la dispoziția producătorilor de telefoane și nu este disponibilă pentru public.
Pret: 185 RON
Microsoft Windows 10 Enterprise
Windows 10 Enterprise este proiectat pentru a răspunde nevoilor organizațiilor mari și mijlocii, prin furnizarea catre profesioniștii IT cu: protecție avansată împotriva amenințărilor de securitate moderne, optiuni de implementare flexibile, actualizare și support, management si control complet pentru dispozitive si aplicații. Ediția LTSB oferă clienților acces la Long Term Servicing Branch ca o opțiune de implementare pentru dispozitivele lor de misiune critică și medii.
2 versiuni, intre 1558 si 1589 RON.
Microsoft Windows 2003
Windows Server 2003 este un sistem de operare pentru servere realizat de Microsoft. Introdus pe piata la data de 24 aprilie, 2003 este succesorul Windows 2000 Server, si este considerat de catre Microsoft piesa cea mai valoroasa din linia de afaceri si productie Windows Server System. O versiune updatata, Windows Server 2003 R2 a fost lansata pe data de 6 decembrie 2005.
Epuizat
Microsoft Windows 7
Windows 7 este PC-ul tau simplificat. Bucura-te de media oriunde doresti, ramai productiv cu noul desktop inteligent, si fi creativ cu Windows Live Photo Gallery. Windows 7 functioneaza asa cum doresti - invata cum sa iti faci PC-ul mai rapid, mai fiabil si sigur. Windows 7 simplifica sarcinile de zi cu zi - afla cum iti poti simplifica lucrurile pe care le faci in fiecare zi. Windows 7 face ca lucrurile sa fie posibile - invata cum sa gestionezi media dintrun singur loc
Pret: 881 RON
Microsoft Windows 8
Windows 8 a introdus schimbări majore în platforma sistemului de operare si interfata de utilizator pentru a îmbunătăți experiența de utilizare pe tablete, unde Windows a fost acum concurent cu sistemele de operare mobile, inclusiv Android și iOS. În special, aceste modificări au inclus un Windows optimizat-touch pe baza limbajului design Microsoft "Metro", ecranul de pornire (care afișează programele și conținutul actualizat în mod dinamic pe o grilă de plăci), o nouă platformă pentru dezvoltarea de aplicații cu accent pe touchscreen, integrare cu servicii on-line (inclusiv capacitatea de sincronizare a aplicatiilor și setărilor între dispozitive), și Windows Store, un magazin online pentru descărcarea și achiziționarea de software nou. Windows 8 a adăugat suport pentru USB 3.0, formate hard disk avansate, comunicații, și cloud computing.
12 versiuni, intre 668 si 965 RON.
Microsoft Windows Embedded 8
Windows Embedded Standard 8 este un sistem de operare modular, care oferă întreprinderilor și producătorilor de dispozitive, libertatea de a alege ce capacități vor face parte din dispozitivele lor industriale și soluții inteligente de sistem. Bazat pe Windows 8, Windows Embedded 8 Standard prezintă tehnologii pentru a crea experiențe multi-touch care mențin clienții ocupati și angajații informati și productivi, precum și instrumente pentru a asigura acestuia orientarea, siguranta și consecventa.
2 versiuni la 38347 RON.
Microsoft Windows Enterprise
Windows Enterprise oferă experiențele oamenilor cu solutiile organizațiilor, prin reunirea a tot ceea ce faci - de la aplicații mobile pentru afacerea ta, la muncă productiva Office, prin a căuta și naviga, la accesarea tuturor datelor de oriunde. Experiența ta Windows funcționează pe toate dispozitivele - de la cea mai buna tableta business, la un notebook subțire și ușor, la stația de lucru de înaltă performanță sau all-in-one, indiferent dacă esti acasă, în sau în afara biroului sau lucrand de pe drum.
4 versiuni, intre 695 si 1712 RON.
Microsoft Windows Intune
Simplifica gestionarea aplicațiilor și a dispozitivelor. Microsoft Intune oferă management pentru dispozitive mobile, managementul aplicatiilor mobile, precum și capacitățile de gestionare a PC-ului din cloud. Utilizand Intune, organizațiile pot oferi angajaților săi, cu acces la aplicațiile companiei, date, și resurse practic de oriunde de pe aproape orice dispozitiv, ajutând în același timp să păstreze sigure informațiile companiei.
2 versiuni, intre 221 si 332 RON.
Microsoft Windows Mobile 10
Windows 10 Mobile este un sistem de operare mobil dezvoltat de Microsoft. Este o iterație a liniei de produse Windows Phone și un succesor la Windows Phone 8.1, dar este comercializat ca fiind o ediție a Windows 10, sistemul de operare al Microsoft pentru calculatoarele personale, ca parte a planurilor Microsoft de a unifica platformele lor într-un singur sistem de operare convergent. Windows 10 Mobile își propune să ofere o mai mare coerență cu omologul său pentru calculatoarele personale, inclusiv sincronizarea mai extinsă de conținut, o nouă platformă de aplicație universală, care permite o aplicație sa ruleze pe multiple dispozitive cu Windows 10, cum ar fi PC-uri, dispozitive mobile și Xbox, precum și capacitatea, pe hardware-ul suportat, de a conecta dispozitive la un monitor extern și de a folosi un "PC-like" interfață cu suport intrare mouse și tastatura.
2 versiuni, intre 139 si 142 RON.
Microsoft Windows MultiPoint Server
Windows MultiPoint Server este un sistem de operare bazat pe Microsoft Windows Server utilizând tehnologia Remote Desktop Services pentru a găzdui mai multe stații de calcul independente simultane sau terminale conectate la un singur calculator. Windows MultiPoint Server 2012 a fost versiunea finală și va fi înlocuit de Windows Server 2016.
24 versiuni, intre 290 si 6617 RON.
Microsoft Windows MultiPoint Server 2012
Windows MultiPoint Server este un sistem de operare bazat pe Microsoft Windows Server utilizând tehnologia Remote Desktop Services pentru a găzdui mai multe stații de calcul independente simultane sau terminale conectate la un singur calculator. Windows MultiPoint Server 2012 a fost versiunea finală și va fi înlocuit de Windows Server 2016.
12 versiuni, intre 579 si 4411 RON.
Microsoft Windows Remote Desktop Services
Remote Desktop Services, anterior Terminal Services, este un rol de server în Windows Server care oferă tehnologii ce permit utilizatorilor să acceseze desktop-urile bazate pe sesiune, desktop-uri virtuale bazate pe mașini sau aplicații în centrul de date atât în cadrul unei rețele corporative și de pe Internet. Remote Desktop Services permite o experiență bogat-fidela de desktop sau aplicație, și ajută la conectarea în siguranță, utilizatorii de la distanta de la dispozitive gestionate sau negestionate.
12 versiuni, intre 283 si 82500 RON.
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012
Remote Desktop Services 2012, anterior Terminal Services, este un rol de server în Windows Server care oferă tehnologii ce permit utilizatorilor să acceseze desktop-urile bazate pe sesiune, desktop-uri virtuale bazate pe mașini sau aplicații în centrul de date atât în cadrul unei rețele corporative și de pe Internet. Remote Desktop Services permite o experiență bogat-fidela de desktop sau aplicație, și ajută la conectarea în siguranță, utilizatorii de la distanta de la dispozitive gestionate sau negestionate.
12 versiuni, intre 547 si 55001 RON.
Microsoft Windows Rights Management Services
Active Directory Rights Management Services (AD RMS, cunoscut sub numele de Rights Management Services sau RMS înainte de Windows Server 2008) este un software de tip server pentru managementul drepturilor informatiei livrate împreună cu Windows Server. Aceasta folosește criptare și o formă de negare selectivă a funcționalitatii pentru limitarea accesului la documente, cum ar fi e-mail-urile corporative, documente Microsoft Word, și pagini web, precum și utilizatorii operațiunilor autorizate pot lucra pe ele. Companiile pot folosi această tehnologie pentru a cripta informația stocata în astfel de formate de documente, precum și prin intermediul unor politici integrate în documente, pentru a preveni conținutul protejat de a fi decriptat cu excepția de către persoane sau grupuri specificate, în anumite medii si condiții, și pentru anumite perioade de timp. Operațiuni specifice cum ar fi imprimarea, copierea, editarea, transmiterea și ștergerea poate fi permisă sau interzisă de autori de conținut pentru piese individuale de conținut, iar administratorii RMS pot implementa șabloane RMS ce grupeaza aceste drepturi împreună în drepturi predefinite care pot fi aplicate în masă.
12 versiuni, intre 113 si 147704 RON.
Microsoft Windows Rights Management Services 2012
Active Directory Rights Management Services (AD RMS, cunoscut sub numele de Rights Management Services sau RMS înainte de Windows Server 2008) este un software de tip server pentru managementul drepturilor informatiei livrate împreună cu Windows Server. Aceasta folosește criptare și o formă de negare selectivă a funcționalitatii pentru limitarea accesului la documente, cum ar fi e-mail-urile corporative, documente Microsoft Word, și pagini web, precum și utilizatorii operațiunilor autorizate pot lucra pe ele. Companiile pot folosi această tehnologie pentru a cripta informația stocata în astfel de formate de documente, precum și prin intermediul unor politici integrate în documente, pentru a preveni conținutul protejat de a fi decriptat cu excepția de către persoane sau grupuri specificate, în anumite medii si condiții, și pentru anumite perioade de timp. Operațiuni specifice cum ar fi imprimarea, copierea, editarea, transmiterea și ștergerea poate fi permisă sau interzisă de autori de conținut pentru piese individuale de conținut, iar administratorii RMS pot implementa șabloane RMS ce grupeaza aceste drepturi împreună în drepturi predefinite care pot fi aplicate în masă.
6 versiuni, intre 209 si 98470 RON.
Microsoft Windows Server
Windows Server este un nume de brand pentru un grup de sisteme de operare pentru servere lansat de Microsoft. Acesta include toate sistemele de operare Windows de marcă "Windows Server", dar nu orice alt produs Microsoft. Prima ediție a Windows server pentru a fi lansata sub această marcă a fost Windows Server 2003. Cu toate acestea, prima ediție de server a Windows a fost Windows NT 3.1 Advanced Server, urmat de Windows NT 3.5 Server, Windows NT 4.0 Server și Windows 2000 Server; acesta din urmă a fost prima ediție de server pentru a include Active Directory, DNS Server, DHCP Server, Group Policy, precum și multe alte caracteristici populare folosite astăzi.
24 versiuni, intre 92 si 49890 RON.
Microsoft Windows Server 2008
Windows Server 2008 R2 se bazeaza pe fundatia premiata a Windows Server 2008, extinderea tehnologiei existente si adaugarea de noi caracteristici pentru a permite organizatiilor sa creasca fiabilitatea si flexibilitatea infrastructurilor server. Noile instrumente de virtualizare, resursele Web, accesorii de management, si integrarea incitanta a Windows 7 ajuta la economisirea timpului, reduce costurile, şi ofera o platforma pentru un date center gestionat dinamic si eficient. Instrumente puternice, cum ar fi Internet Information Services (IIS) versiunea 7.5, Server Manager actualizat si platforme Hyper-V si Windows PowerShell versiunea 2.0 se combina pentru a oferi clientilor un control mai mare, cresterea eficientei, si capacitatea de a reactiona la afaceri de prima-linie ce au nevoie de rapiditate mai multa decat oricand.
Epuizat
Microsoft Windows Server 2012 R2
Experimentați o mai mare flexibilitate și agilitate. Windows Server 2012 R2 aduce experienta noastra furnizand servicii de tip cloud la scară globală în infrastructura dvs. cu caracteristici și îmbunătățiri în virtualizare, management, stocare, rețelistica, infrastructură desktop virtuală, acces și protecție a informației, precum și platforma web și de aplicatie.
19 versiuni, intre 175 si 33260 RON.
Microsoft Windows Sideloading Rights
Obțineti un computer cu ecran tactil și puteți lucra în continuare cu mouse-ul, tastatura, si Windows desktop asa cum ati lucrat si pana acum. Utilizați practic orice imprimantă. Toate elementele de bază, de la inceputuri la securitate, sunt mai bune decât oricând. Windows vă oferă o lume de divertisment a ecranelor tactile, cu aplicații din Windows Store, precum și modalități de atingere, glisare, și navigare. Lucrati cu până la patru aplicații separate, în același timp, pe tablete cu Windows și PC-uri, astfel încât să puteți lucra și juca în același timp.
2 versiuni, intre 540 si 550 RON.
Microsoft Windows Small Business Server 2008
Versiunile Small business de Windows Server exista de ceva timp iar fiecare implemetare au urmat cam acelasi tipar. Toate au fost bazate pe o editie standard a Windows Server impreuna cu o copie a Microsoft Exchange e-mail server, plus o serie de alte aplicatii incluse, toate sustinute de o rutina de instalare unificata si o interfata de gestionare simplificata fiind cea mai recenta iteratie, Windows Small Business Server 2008 (SBS2008). Se limiteaza la sustinerea doar a 75 de utilizatori si este disponibil in doua editii - Standard si Premium - ambele concepute pentru a rula pe un server gazda configurat ca un controler de domeniu Active Directory.
Epuizat
Microsoft Windows Vista
Windows Vista aduce claritate in lumea dumneavoastra pentru a va putea focaliza atentia spre ceea ce va intereseaza si conteaza mai mult pentru dumneavoastra. Lumea digitala din zilele noastre este in acelasi timp palpitanta si uimitoare, insa uneori este coplesitoare. Desi uneltele necesare administrarii informatiilor digitale au crescut in aptitudini si varietate, ele tot va cer investirea unei cantitati destul de importante de timp necesare invatarii modului de utilizare. Iar posibilitatile uimitoare pe care tehnologia le aduce la viata sunt uneori eclipsate astfel de frustrare.
Epuizat
Microsoft Windows XP
Windows XP este o linie de sisteme de operare realizate de Microsoft pentru utilizarea sa pe computere, adresat publicului larg, cu scopuri generale, incluzand facilitati pentru lucrul acasa, pentru afaceri, pentru notebook-uri si centre media. Numele de “XP” provine de la eXPerienta (eXPerience).
Epuizat
Microsoft Word 2010
Microsoft Word 2010 ofera caracteristici imbunatatite pentru a crea documente de calitate profesionala, modalitati usoare de a lucra impreuna cu oameni, si aproape oriunde cu acces la fisierele dvs. Proiectat pentru a va oferi cele mai bune instrumente de formatare document, Word 2010, de asemenea, va ajuta sa organizati si sa scrieti documente mai eficient, sa puteti capta cele mai bune idei ori de cate ori si oriunde ar aparea.
Epuizat
Microsoft Word 2016
Word 2016 pe care l-ați tot așteptat. Creați și partajați documente cu aspect profesional, cu editare state-of-the-art, revizuire și instrumente de partajare. Selectați o frază și cautati informații relevante de pe Web din cadrul Word cu funcția inteligentă Smart Lookup. Invitați alte persoane să editeze același document simultan și folositi comentarii filetate pentru a urmări feedback-ul, transformand iterații în conversații.
2 versiuni, intre 971 si 991 RON.
Microsoft Yammer
Lumea se misca rapid. Misca-te mai repede cu Yammer. Yammer este o rețea socială privată care ajută angajații să colaboreze în departamente, locații și aplicații de afaceri.
Pret: 169 RON
Microsoft Windows 10
Este Windows-ul pe care il cunosti, doar ca e mai bun Familiar și actualizat Ești deja un expert cu meniul familiar Start, bara de activități, și desktop. Ferestrele live furnizeaza actualizări a ceea ce conteaza cel mai mult, instantaneu. Windows 10 este proiectat pentru a fi compatibil cu hardware-ul, software-ul, și perifericele deținute deja. Și actualizări activate, întotdeauna pentru a vă ajuta să fiți la curent cu privire la caracteristicile și securitatea pe durata de viață a dispozitivului dvs. "Acesta combina punctele forte ale Windows 8 cu Windows 7" - Windows Insider
25 versiuni, intre 518 si 1057 RON.
Microsoft Office 2016
Noul Office 2016. Colaborare mai buna. De acasă la serviciu, de pe desktop la web și la dispozitivele utilizate pe parcurs, Office vă oferă instrumentele necesare pentru a finaliza lucrul. Office este modul in care puteti duce la bun sfarsit lucrul.
11 versiuni, intre 599 si 2744 RON.
Microsoft Office 365
Office 365, oricând și oriunde ai nevoie Funcționează oriunde, oricând, pe orice dispozitiv. Office 365 este gata odată cu tine. Office 365 se menține actualizat la zi, astfel încât să ai întotdeauna cele mai recente caracteristici din Word, Excel, PowerPoint, etc.
19 versiuni, intre 23 si 1965 RON.
Microsoft Windows Small Business Server 2011
Windows Small Business Server 2011 Standard (SBS 2011 Standard) este serverul potrivit pentru intreprinderile mici care au nevoie de o solutie completa, cu tehnologii de clasa enterprise server Windows pentru comunicare si colaborare, in timp ce versiunea Windows Small Business Server 2011 Premium Add-on (SBS 2011 Premium Add-on) este o solutie de analiza puternica si de gestionare date ce include o a doua licenta Windows Server 2008 R2 si tehnologii SQL Server 2008 R2.
34 versiuni, intre 321 si 8595 RON.
Microsoft Exchange Server 2010
Microsoft Exchange Server 2010 va permite sa atingeti noi niveluri de fiabilitate si performanta, prin caracteristici ce simplifica administrarea dvs., ajuta la protejarea comunicarilor dvs., si incanta utilizatorii dvs. prin indeplinirea cerintelor acestora pentru o mai mare mobilitate. Microsoft Exchange, piatra de temelie a Microsoft solutie de comunicatii unificate, a fost mult timp alegerea organizatiilor, pentru a permite colaborare si productivitate in randul utilizatorilor sai. Cea mai recenta versiune de Exchange va poate ajuta sa obtineti rezultate mai bune in afaceri in timp ce exista controlul costurilor de implementare, administrare, si de conformitate. Exchange ofera cea mai larga gama de optiuni de implementare, protectie integrata impotriva scurgerilor de informatii, si capabilitati avansate de conformitate, care se combina pentru a forma cea mai buna solutie de mesagerie si colaborare disponibila.
3 versiuni, intre 2235 si 6678 RON.
Microsoft OneNote 2010
Microsoft OneNote 2010 este o agenda digitala care furnizeaza un singur loc unde puteti aduna toate notele si informatiile dvs., cu beneficii adaugate ale capacitatilor de cautare puternice pentru a gasi ceea ce cautati cu rapiditate, plus agende partajate usor de utilizat, astfel incat sa puteti gestiona supraincarcarea cu informatii si sa lucrati impreuna cu altii mai eficient. Spre deosebire de sistemele bazate pe hartie, programe de procesare de text, sisteme de e-mail, sau alte programe de productivitate, OneNote ofera flexibilitatea de a aduna si organiza text, imagini, scrisul digital, inregistrari audio si video, si multe altele.
Epuizat
Microsoft Works
Microsoft Works are inclusa compatibilitatea cu documente Microsoft Office, inclusiv ablititatea, fata a fi limitata, ca Word Processor sa deschida documente Microsoft Word si de asemenea abilitatea Spreadsheet de a deschide foi de calcul realizate in Microsoft Excel.
Epuizat
  
software

Categorii software