Microsoft SharePoint Workspace 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Microsoft

Cu SharePoint Workspace 2010 puteti:

   - Obtine acces mai facil la instrumentele potrivite la momentul potrivit
   - Lucra impreuna cu mai mult succes
   - Accesa informatiile dvs din mai multe locuri cu Office Mobile

Microsoft SharePoint Workspace 2010, noul nume pentru Microsoft Office Groove, extinde limitele de colaborare, permitand rapid, oricand, si oriunde accesul la site-urile echipei Microsoft SharePoint.

Cu doar cateva click-uri, puteti sincroniza librariile si listele SharePoint computerului dvs.

Accesati librariile document SharePoint ca si cum acestea ar fi fost fisiere Windows locale.

Cautati cu usurinta prin copiile locale de continut, folosind o integrare puternica a Windows Search.

SharePoint Workspace Mobile, disponibil ca part a Office Mobile pe dispozitive Windows Phone 7, va ofera psobilitatea de a rezolva lucrurile de pe telefonul Windows:

Logo Microsoft SharePoint Workspace 2010

Microsoft SharePoint Workspace 2010

Preturi Microsoft SharePoint Workspace 2010

Versiuni Microsoft SharePoint Workspace 2010

Microsoft SharePoint Workspace 2010 RETAIL, 32-bit/x64, engleza

ZUD-00010
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Microsoft SharePoint Workspace 2010 RETAIL, 32-bit/x64, romana

ZUD-00028
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Microsoft SharePoint Workspace 2010

Caracteristici si Beneficii SharePoint Workspace 2010

Microsoft SharePoint Workspace 2010, noul nume pentru Microsoft Office Groove, extinde limitele de colaborare, permitand rapid, oricand, si oriunde accesul la site-urile echipei Microsoft SharePoint.

Sincronizarea bibliotecilor de documente SharePoint Server 2010 cu SharePoint Workspace astfel incat sa puteti accesa, vizualiza, si edita fisiere oricand si oriunde de la propriu computer. Liste cum ar fi Discutii, Activitati, si listele particularizate sunt acceptate, de asemenea. Puteti chiar sa si sincronizati listele Business Connectivity Services, astfel, accesul la sistemele backend este chiar mai usor. SharePoint Workspace 2010 introduce intr-un mod cu totul nou de a lucra cu site-urile echipei dvs. SharePoint.
 

Sincronizarea cu site-urile SharePoint

Cu doar cateva click-uri, puteti sincroniza librariile si listele SharePoint computerului dvs.
 • Accesati librariile sincronizate SharePoint si listele, local pe PC-ul dvs., chiar si atunci cand este deconectat de la propriul server SharePoint.
 • Editati continutul atunci cand nu este conectat la SharePoint server, iar schimbarile dvs sunt memorate in cache - in asteptare pentru sincronizare.
 • Fiti sigur ca modificarile dvs. vor fi sincronizate automat serverului cand veti fi conectat online.
 • Economisiti timp cand incarcati si descarcati continut deoarece SharePoint Workspace sincronizeaza doar modificarile dvs., nu intregul document.
 • Ramaneti la curent. Cand fisierele ajug sa fie actualizate pe site-ul dvs. SharePoint, aveti posibilitatea sa vedeti mai tarziu in SharePoint Workspace.

Adaugati continut cu Direct Folder Access

Accesati librariile document SharePoint ca si cum acestea ar fi fost fisiere Windows locale.
 • Lucrati cu fisiere dintr-un site SharePoint, navigati prin acestea in dosarele locale, sau chiar salvati fisierele din alte aplicatii in acele dosare asemanatoare.
 • Fiti sigur ca fisierele adaugate se vor sincroniza inapoi la site-ul SharePoint.

Cautati toate spatiile de lucru disponibile

Cautati cu usurinta prin copiile locale de continut, folosind o integrare puternica a Windows Search.
 • Aveti posibilitatea de a particulariza interogarile de cautare pentru a indica cu exactitate rezultatele.
 • Cautati de la bara de lansare, spatiul de lucru, sau direct din butonul de start Windows.
Lucrati impreuna cu mai mult succes

Cand sunteti conectat la SharePoint Server 2010, puteti sa:
 • Utilizati controalele Check Out / Check In pentru a limita accesul la continutul la care lucrati.
 • Analizati titl-ul, tag-urile, si cuvintele cheie adaugate continutului dvs. (folosind proprietati SharePoint) ce fac continutul dvs. sa fie mai usor in cautare si gasire.
 • A se vedea istoricul versiunii, chiar si revenirea la versiunile anterioare, daca este necesar.
 • Co-editati in Word 2010 si PowerPoint 2010.
In plus fata de spatiile de lucru SharePoint, puteti utiliza spatiile de lucru Groove pentru a colabora cu securitate avansata, direct intre membrii echipei fara SharePoint Server. Spatiile de lucru Groove sunt spatii de lucru de colaborare "la egalitate" familiare utilizatorilor de Microsoft Office Groove.

Ca si inainte, spatiile de lucru Groove pot avea unul sau mai mult membrii, si ofera o varietate de instrumente de productivitate, cum ar fi Discutii, Calendar, si Documente.

Puteti alege dintre cele 2 versiuni de Groove workspaces: 2010 (care este implicit), iar 2007 (pentru compatibilitate cu Microsoft Office Groove 2007).

Fiecare versiune Groove workspace va permite sa adaugati o colectie diferita de instrumente. Este important sa retineti ca versiunile spatiului de lucru se exclud reciproc si ca se aplica urmatoarele restrictii: Toti membrii spatiului de lucru 2010 trebuie sa ruleze Microsoft SharePoint Workspace 2010. Toti membrii spatiului de lucru 2007 trebuie sa ruleze Microsoft Office Groove 2007 sau Microsoft SharePoint Workspace 2010.

Obtineti acces cu usurinta la instrumentele potrivite la momentul potrivit.

Caracteristicile noi si imbunatatite va pot ajuta sa fiti mai productiv, dar numai daca le puteti gasi atunci cand aveti nevoie. Panglica (Ribbon) inlocuieste meniurile si barele de instrumente traditionale cu un aspect vizual proaspat al comenzilor, grupate logic in file, pentru a va ajuta sa gasiti caracteristicile de care aveti nevoie rapid. Noul Ribbon (panglica) este de asemenea personalizabil pentru a intruni stilul personal de lucru.

Utilizati Ribbon (panglica) pentru a verifica continut la intrare si la iesire sau pentru a verifica rapid versiunea fisierului. Utilizati noul Microsoft Office Backstage™ view pentru a vizualiza bara de lansare sau cautarea de continut. Acum, puteti personaliza mai usor experienta SharePoint Workspace 2010, totul dintr-o sigura locatie convenabila.

Accesati informatia dvs. din mai multe locuri cu Office Mobile 2010

SharePoint Workspace Mobile, disponibil ca part a Office Mobile pe dispozitive Windows Phone 7, va ofera psobilitatea de a rezolva lucrurile de pe telefonul Windows:
 • Vizualizati librarii Document si liste: conectati-va rapid la server-ul SharePoint si accesati continut de oriunde.
 • Accesati documente via telefon: Deschideti documente utilizand Office Mobile direct din SharePoint; editati-le si salvati inapoi pe server cu usurinta.
 • Accesati modificari offline si de sincronizare: Puteti sincroniza un document pe telefon pentru a-l accesa mai tarziu. Cand faceti acest lucru, orice modificare se salveaza din nou in SharePoint in mod automat.
 • Ramaneti la curent: Pastrati un document sincronizat la nivel local, astfel incat, atunci cand membrii echipei se schimba, veti fi intotdeauna la zi.
 • Ramaneti sincronizat: Puteti vedea intregul continut, calendar, si contacte in timp ce sunteti in miscare.
Uitati-va la cele 10 moduri in care SharePoint Workspace va ajuta sa obtineti lucrurile mai usor si mai rapid.


 

Top 10 motive pentru a incerca SharePoint Workspace 2010

 

 In miscare? Luati SharePoint Workspace cu dvs.
Nu aveti timp sa duceti lucrurile la finalizare in functie de programul dvs.? Sincronizati librariile si listele SharePoint 2010 la computer-ul dvs. cu doar cateva click-uri. Actualizati cu usurinta documente si liste offline, si fiti increzator ca totul va fi sincronizat automat la server cand veti reveni online.


 Redefiniti modul in care lucrati impreuna.
Prin co-editare, nu trebuie sa lucrati in aceeasi locatie ca si partenerii pentru a finaliza proiectele de echipa. Puteti lucra simultan impreuna in fisiere Word si PowerPoint postate in SharePoint Workspace din locatii diferite. Salvati timp editand documente, foi de calcul, prezentari, sau continut cu alte persoane, si fiti sigur ca modificarile dvs. sunt stocate si actualizate in SharePoint Workspace si pe SharePoint Server. Cu co-editare, puteti lucra impreuna simultan in fisiere Word si PowerPoint postate in SharePoint Workspace din diferite locatii.

 Rapid si usor gasiti ceea ce aveti nevoie.
SharePoint Workspace 2010 include integrare puternica cu Windows Search, astfel incat sa puteti cauta cu usurinta dupa continut prin copiile locale. Cu suport pentru interogari particularizate, aveti posibilitatea sa indicati rezultatele exact asa cum doriti.


 Analizati si gestionati documente cu usurinta.
Suport pentru caracteristici cum ar fi Check In si Check Out, il face sa fie mai usor in a controla documente. De asemenea puteti analiza versiunile stocate pe server cu usurinta - oferindu-va posibilitatea controlului asupra continutului dvs. Sunt suportate caracteristici cum ar fi drag-and-drop de oriunde - chiar si alte aplicatii Office cum ar fi Outlook, direct in spatiul de lucru!

 Lucrati mai eficient cu listele usor de folosit SharePoint.
Spatiile de lucru SharePoint pot contine majoritatea tipurilor standard de liste de continut SharePoint, inclusiv Discussion, Announcements, Links, si liste particularizate. Previzualizarea si editarea formelor este furnizata prin tehnologia Microsoft InfoPath 2010. Listele SharePoint personalizate de InfoPath vor fi complet intacte.
 Accesati si faceti modificari catre sursele de date externe.
SharePoint Business Connectivity Services activeaza conexiuni catre sursele externe de date - inclusiv citire si acces de scriere pentru aplicatii line-of-business. Atunci cand sunt combinate cu capabilitatea offline de spatii de lucru SharePoint, aveti posibilitatea sa revizuiti datele externe in interiorul SharePoint Workspace, cautare/filtrare/grupare, chiar si realizarea de modificari ale datelor. SharePoint Workspace sincronizeaza modificarile dvs. direct surselor de date externe.

 Obtineti acces rapid la continutul SharePoint din Windows Explorer.
Dupa sincronizarea continutului SharePoint pe computer-ul dvs., puteti accesa rapid aceleasi fisiere din Windows Explorer. Aceasta face mai usor ca oricand de a lucra cu fisierele proprii de la un site SharePoint - rasfoiti-le in dosarele locale sau chiar le puteti utiliza in a salva direct din aplicatii in aceleasi dosare.

 Verificati pentru actualizari pe scurt.
Bara de lansare va permite sa vizualizati cu usurinta toate spatiile de lucru in cadrul carora sunteti membru. Puteti vedea care spatii de lucru curente au oameni ce lucreaza in acestea si care au materiale noi pe care nu le-ati vazut pana acum. Puteti obtine alerte pentru noul continut SharePoint care s-a sincronizat la computer-ul dvs.

 Do things faster.
SharePoint Workspace 2010 adopta acum Ribbon (Panglica). Cu nou si imbunatatitul Ribbon (Panglica), puteti accesa comenzile favorite, rapid, si puteti crea file particularizate pentru personaliza experienta stilului dvs. de munca. In noul Microsoft Office Backstage™ view, puteti seta alerte, partaja, imprima, si gestiona conturi cu doar cateva click-uri.

 Partajati fisiere cu aproape oricine.
Nu aveti nevoie de acces la SharePoint Server pentru a finaliza munca in SharePoint Workspace. Puteti crea local, spatii de lucru Groove pentru a partaja documente cu altii si pentru a vizualiza dintr-o privire ce continut este nou, actualizat, sau necitit.Cerinte sistem SharePoint Workspace 2010

software

Categorii software