MySQL

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Despre MySQL - Cea mai populara baza de date open source din lume

MySQL este cel mai popular software de baze de date open source, cu peste 100 de milioane de copii ale software-ului descarcat sau distribuit de-a lungul istoriei sale. Cu viteza sa superioara, fiabilitate, si usurinta de utilizare, MySQL a devenit alegerea preferata pentru Web, Web 2.0, SaaS, ISV, companii de telecomunicatii si managerii IT de corporatii, deoarece elimina problemele majore asociate cu timpul pierdut, intretinere si administrare pentru aplicatii moderne, on-line.

Multe dintre cele mai mari si dezvoltate rapid organizatii din lume folosesc MySQL pentru a economisi timp si bani, alimentand site-urile lor Web de mare volum, sisteme critice de business, si pachete software - inclusiv lideri din industrie, cum ar fi Yahoo!, Alcatel-Lucent, Google, Nokia, YouTube , Wikipedia, si Booking.com.

Produsul de varf MySQL Enterprise, este un set complet de software de productie testat, instrument de monitorizare proactiva, si servicii de suport premium disponibile intr-un abonament anual la preturi accesibile.

MySQL este o parte esentiala a LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP / Perl / Python), un open source ce creste rapid. Tot mai multe companii folosesc LAMP ca o alternativa la stiva costisitoare software, din cauza costurilor mai mici si libertatii fata de alegerea platforma de lucru.

MySQL a fost initial fondat si dezvoltat in Suedia, de doi suedezi si un finlandez: David Axmark, Allan Larsson si Michael "Monty" Widenius, care au lucrat impreuna inca din anii 1980. Mai multe informatii istorice despre MySQL sunt disponibile pe Wikipedia.

Valorile noastre MySQL:
Noi dorim ca baza de date MySQL sa fie:

 • Cele mai bune si cele mai utilizate baze de date din lume pentru aplicatiile online
 • Disponibile si accesibile pentru toti
 • Usor de utilizat
 • Imbunatatit permanent, in acelasi timp rapid, sigur si fiabil
 • Distractiv de a fi utilizat si de a imbunatati
 • Fara bug-uri

Dorim ca oamenii ce lucreaza pe MySQL:

 • Sa se aboneze la filozofia Open Source
 • De a fi buni cetateni
 • Sa prefere parteneri ce impartasesc valoarea si gandirea noastra
 • Sa raspunda la email si sa acorde asistenta utilizatorilor, clientilor, partenerilor si colaboratorilor
 • Sa fie o organizatie virtuala, in retea cu altii
 • Daca doriti sa stiti mai multe sau aveti o cerere sau o propunere pentru noi, va rugam vizitati contactele din pagina noastra pentru a invata cat mai multe de la noi.

Logo MySQL

MySQL

Preturi MySQL

MySQL Classic Edition
MySQL Classic Edition este baza de date incorporata ideala pentru ISV-uri, OEM-uri si VAR-uri dezvoltand aplicatii intensiv citite utilizand motorul de stocare MyISAM. Este dovedita ca o baza de date de inalta performanta si zero administrare. MySQL Classic Edition este disponibil doar ISV-urilor, OEM-urilor si VAR-urilor pentru a licentia baze de date. Cand aveti nevoie de capacitati aditionale este usor sa actualizati la MySQL Standard Edition, MySQL Enterprise Edition sau MySQL Cluster Carrier Grade Edition.
4 versiuni, intre 1758 si 15958 RON.
MySQL Standard Edition
MySQL Standard Edition va permite sa livrati aplicatii de inalta performanta si scalabile Online Transaction Processing (OLTP). Ofera usurinta de utilizare ceea ce a facut faimos MySQL impreuna cu performanta si fiabilitate, rezistente in industrie. MySQL Standard Edition include InnoDB, facandu-l o baza de date complet integrata si sigura in tranzactii, in conformitate cu ACID. In plus, MySQL Replication va permite sa livrati aplicatii performante si scalabile. Cand aveti nevoie de capacitati aditionale este usor sa actualizati la MySQL Enterprise Edition sau MySQL Cluster Carrier Grade Edition.
6 versiuni, intre 5853 si 53206 RON.
MySQL Enterprise Edition
MySQL Enterprise Edition va permite sa livrati aplicatii de inalta performanta si scalabile, Online Transaction Processing (OLTP). Este o baza de date complet integrata si sigura in tranzactii, in conformitate cu ACID. Include capacitati ca Full Commit, Rollback, Crash Recovery si Row Level Locking. Database Partitioning va permite sa imbunatatiti performanta si gestionarea mediilor de baze de date mari.
6 versiuni, intre 14633 si 133010 RON.
MySQL Cluster Carrier Grade Edition
Fie ca va grabiti sa introduceti un nou serviciu, sau incercati sa gestionati avalansa de date in timp real, baza dvs de date trebuie sa fie scalabila, rapida si extrem de disponibila sa intalneasca conditiile mereu schimbatoare si stricte ale pietei Service Level Agreements (SLA). MySQL Cluster este singura baza de date relationala si tranzactionala in timp real combinand disponibilitate 99.999% cu cel mai scazut Total Cost of Ownership (TCO) de open source. Prezinta o arhitectura distribuita „shared-nothing” cu nici un punct de defectiune pentru a asigura o valabilitate si performanta crescuta, permitandu-va sa intampinati si cele mai solicitante cerinte critice ale aplicatiilor.
6 versiuni, intre 29260 si 266019 RON.
  
software

Categorii software