Corel PaintShop Photo Express 2010

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

Gasiti imaginile dorite instant, reparati probleme comune cum ar fi ochii rosii si luminozitatea, creati albume foto uluitoare, slideshow-uri si multe altele in doar cateva minute, apoi tipariti-le

PaintShop Photo Express include un organizator foto usor care va ajuta sa grupati si sa vizualizati imaginile in functie de dosar, album, data, evaluare sau eticheta

PaintShop Photo Express 2010 este primul care combina un editor foto, organizator foto, partajare foto si proiecte foto intr-o singura si simplificata aplicatie.

PaintShop Photo Express detecteaza automat camere foto digitale, camere video si telefoane mobile, pentru ca dvs sa puteti trimite fisiere catre aplicatia Media Organizer pentru o vizualizare rapida.

Logo Corel PaintShop Photo Express 2010

Corel PaintShop Photo Express 2010

Preturi Corel PaintShop Photo Express 2010

Versiuni Corel PaintShop Photo Express 2010

Corel PaintShop Photo Express 2010 mini BOX, 1 utilizator

PSP2010IEMB
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel PaintShop Photo Express 2010

Corel® PaintShop Photo™ Express 2010

Program de editare foto

Pentru momente pe care nu vreti sa le uitati niciodata, Corel PaintShop Photo Express 2010 face editarea foto mai usoara ca niciodata. Cu un nou organizator foto simplificat si instrumente care nu au nevoie decat de un clic, are tot ceea ce aveti nevoie sa organizati, sa imbunatatiti si sa partajati fotografii – rapid. Gasiti imaginile dorite instant, reparati probleme comune cum ar fi ochii rosii si luminozitatea, creati albume foto uluitoare, slideshow-uri si multe altele in doar cateva minute. Apoi tiparitile, imprimatile pe DVD cu usurinta sau incarcati pozele pe internet.

PaintShop Photo 2010 Express face parte din suita Corel Digital Studio.

Prezentare generala

Cu PaintShop Photo Express, editarea pozelor dvs digitale este la fel de usoara ca si momentul in care fotografiati. La fel ca si cu camera foto digitala, doar indreptati si faceti clic! Sortati automat poze pe dosare, albume, date, evaluari sau eticheta. Folositi un singur clic pentru a fixa pe ce fotografii sa folositi efecte amuzante pentru a le face sa arate mai bine ca oricand. Creati minunate albume foto, calendare, felicitari si multe altele. Apoi puneti povestea acolo unde toata lumea poate sa o vada - pe email sau tiparita, pe DVD, Facebook, Flick sau YouToube. Toate doar cu cateva simple clic-uri!
 

Organizeaza

Pastrati toate pozele, clipurile video si muzica intr-un singur loc pentru a le gasi imediat. PaintShop Photo Express include un organizator foto usor care va ajuta sa grupati si sa vizualizati imaginile in functie de dosar, album, data, evaluare sau eticheta

Creati

Creati-va propriile albume foto, slideshow-ri, calendare, colaje si multe altele in doar cateva minute. Alegeti dintre modelele profesionale pentru orice ocazie, apoi adaugati text si muzica in pozele dvs pentru a adauga o nota personala.

Editati

Retusati poze pentru a inlatura semne sau marci, reparati efectul de ochi-rosii, recoltati si multe altele doar cu cateva clic-uri. PaintShop Photo Express face editarea foto usoara pentru toata lumea!

Impartasiti

Tipariti acasa, comandati tiparire online, imprimati pe DVD, trimiteti slideshow-uri direct pe Youtube, sau impartasiti poze cu prietenii pe Facebook sau Flickr.

PaintShop Photo Express 2010 - cel mai usor si mai complet program de editare foto ce il vei folosi vreodata.


Caracteristici

Dintre toate programele de foto editare existente pe piata, PaintShop Photo Express 2010 este primul care combina un editor foto, organizator foto, partajare foto si proiecte foto intr-o singura si simplificata aplicatie. Aruncati o privire la tutorialele video de mai jos si puteti vedea cat de usor este de a crea pe cont propriu, fotografii uimitoare digitale.


Organizati poze, clipuri video si muzica intr-un singur loc

Inca un motiv pentru care PaintShop Photo Express este mai bun decat alte programe de editare foto - noua aplicatie Media Organizer. Pastrati toate fisierele media digitale intr-un singur loc pentru a le gasi cand le cautati mai repede.

Import automat
Copiati rapid toate pozele, clipurile video si muzica de pe dispozitivul dvs pe computer. PaintShop Photo Express detecteaza automat camere foto digitale, camere video si telefoane mobile, pentru ca dvs sa puteti trimite fisiere catre aplicatia Media Organizer pentru o vizualizare rapida.

Organizare foto usoara
Cauta si acceseaza rapid pozele dvs digitale in aplicatia Media Organizer, un nou si simplu instrument care va permite sa vizualizati imagini pe categorii de dosare, albume, date sau evaluari. Pentru o organizare mai detaliata a pozelor, puteti crea etichete din cuvinte cheie, nume sau capturi pentru ca pozele sa fie mai usor de gasit si grupat.
Evaluare foto cu un singur clic
Gasiti pozele dvs favorite instant prin atribuirea de evaluari cu o singura atingere de mouse.


Editati imagini rapid cu programul de editare foto usor de folosit

Nu trebuie sa invatati sa folositi programe de editare foto complicate pentru a va distra si obtine rezultate foarte bune de la pozele dvs digitale. Rezolvati si imbunatatiti imagini cu usurinta, apoi deveniti creativi cu efecte speciale si proiecte foto.

Aplicatia Express Edit
Un dublu-clic pe o imagine lanseaza aplicatia Express Edit, care va ajuta sa retusati rapid poze si sa aplicati efecte amuzante. Derulati pozele dvs digitale, stergeti-le pe acelea care nu au iesit si faceti ajustari rapide celor pe care le pastrati. Bara Action localizata chiar deasupra pozei dvs. va permite un acces usor la sarcini simple precum inlaturarea efectului de ochi-rosii, indreptare si decupare.

Quick Fix
Relaxati-va si priviti cum PaintShop Photo Express imbunatateste pozele pentru dvs. Instrumentul Quick Fix ajusteaza automat luminozitatea, contrastul si claritatea, pentru ca dvs sa puteti imbunatati claritatea imaginilor si sa faceti culorile sa iasa mai mult in evidenta cu un singur clic.

O editare mai avansata
Cand sunteti pregatiti sa experimentati ceva mai mult, extindeti panoul More Tools pentru accesul mai multor tehnici aditionale de editare foto. Cu usurinta reparati pete, dinti albi, convertiti poze in alb-negru, sepia sau antic, si deveniti creativi cu o gama larga de rame foto si margini.

Makeover Tools
Faceti ca subiectii dvs sa arata mai bine ca niciodata in toate pozele cu instrumente distractive de transformare, incluzand instrumentele Blemish Remover, Teeth Whitener si Suntan Brush.

Creati proiecte foto incitante


Albume foto
Albumele foto sunt modul perfect de a prezenta amintirile favorite, in special daca sunt tiparite si legate profesional. Doar alegeti un stil de album foto, selectati pozele si da-ti clic pe Auto Fill sa creati un album atractiv.

Slideshow-uri foto si video
Faceti ca pozele dvs amuzante si de impartasit si distrati-va creand slideshow-uri foto. Personalizati cu usurinta proiectul dvs. alegand dintr-o varietate de stiluri, apoi adaugati rapid tranzitii, titluri si coloane sonore pentru a da pozelor dvs fundalul perfect. Pentru si mai multa actiune, combinati pozele dvs cu clipurile video intr-un singur slideshow. Instrumentele de editare video usor de folosit, va permite sa taiati clipuri pe care nu le doriti, sa creati o poza dintr-un clip si rotiti clipurile din mod portret in mod landscape.Proiecte foto tiparite
Spre deosebire de alte programe de editare foto, PaintShop Photo Express are integrate proiecte foto creative. Alegeti din modele profesionale pentru a crea albume foto, felicitari, colaje, calendare uimitoare si mult mai multe. Tipariti acasa sau incarcati proiecte pentru tiparire foto digitala profesionala.

Impartasiti si pastrati pozele dvs.

Odata ce ati editat pozele dvs si le-ati transformat in proiecte aspectuoase, veti dori sa va impartasiti povestea cu oamenii la care tineti. PaintShop Photo Express este programul de editare foto care va permite sa faceti totul intr-un singur loc!

Partajare foto usoara
Atatea moduri de a impartasi! Incarcati pozele dvs si impartasiti-le cu prietenii pe Facebook sau Flickr, postati slideshow-uri sau clipuri video pe contul dvs de YouTube, trimiteti poze prin email cu redimensionare automata, imprimati pe DVD, tipariti acasa sau comandati tipariri online.

PaintShop Photo Express 2010 - cel mai usor si rapid din programele de foto-editare.Cerinte de sistem

Oferiti pozelor dvs aerul memorabil de care au nevoie cu PaintShop Photo Express 2010, programul de editare foto pentru incepatori.
 

software

Categorii software