Corel PaintShop Photo Pro X3

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: Corel

PaintShop Photo X3 Pro face usoara crearea fotografiilor cu aspect profesional. Importati, editati si partajati imaginile dvs - toate intr-un singur loc. Noul organizator va ajuta sa sortati, evaluati si eticheta mai repede decat oricand. Faceti remedieri rapide in aplicatia imbunatatita Express Lab sau folositi instrumente mai avansate de editare foto precum noul Smart Carver. Apoi incarcati-le pe internet, creati albume foto si proiecte, sau salvati-le pe un disc. Sunt toate sarcinile tale de editare foto intr-un pachet de performanta.
Cu Ultima colectie de programe pentru editare foto PaintShop Photo X3 Ultimate puteti crea fotografii de exceptie! Primiti puterea renumita de editare foto cu Corel PaintShop Photo Pro X3, incluzand un flux de lucru RAW complet, proiecte foto aspectuoase, partajare usoara online, chiar si proiecte video HD. Ultimate Edition include de asemenea crearea usoara de site-uri web, efecte foto puternice si pictura digitala, toate impreuna la un pret foarte bun.

Logo Corel PaintShop Photo Pro X3

Corel PaintShop Photo Pro X3

Preturi Corel PaintShop Photo Pro X3

Pro

Corel PaintShop Photo Pro X3 mini BOX, 1 utilizator

PSPPRX3IEMB
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Ultimate

Corel PaintShop Photo Pro X3 Ultimate mini BOX, 1 utilizator

PSPPRX3ULIEMB
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Corel PaintShop Photo Pro X3

Corel PaintShop Photo Pro X3

Program de editare foto

Daca pasiunea dvs este fotografia, Corel PaintShop Photo Pro X3 este programul de editare foto pentru dvs. Cu noile caracteristici RAW Lab si procesarea foto grupata, este singurul program avansat de editare foto care combina intr-un singur pachet gestionarea foto, proiecte creative, partajarea foto chiar si slideshow-uri video HD. Este tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine rezultate cu aspect profesional de care veti fi mandru sa le impartasiti. Ideal pentru camere DSLR!
PaintShop Photo Pro X3 este proaspat actualizat cu mai mult de 50 de imbunatatiri pentru sporirea vitezei si performantei (la 22 Iulie 2010)

Corel PaintShop Photo Ultimate X3

Ultima colectie de programe pentru editare foto

Este tot ceea ce aveti nevoie pentru a crea fotografii de exceptie! Primiti puterea renumita de editare foto cu Corel PaintShop Photo Pro X3, incluzand un flux de lucru RAW complet, proiecte foto aspectuoase, partajare usoara online, chiar si proiecte video HD. Ultimate Edition include de asemenea crearea usoara de site-uri web, efecte foto puternice si pictura digitala, toate impreuna la un pret foarte bun.

Include:

Corel PaintShop Photo Pro X3 - editare foto puternica dar usor de folosit
Incomedia™ WebSite X5® Special Edition - creare de site-uri web in 5 pasi simpli
Corel® KPT® Collection - 24 de efecte si filtre creative pentru imagini
Corel® Painter™ Essentials 4 - schitati, pictati si editati foto

Prezentare generala

PaintShop Photo X3 face usoara crearea fotografiilor cu aspect profesional. Importati, editati si partajati imaginile dvs - toate intr-un singur loc. Noul organizator va ajuta sa sortati, evaluati si eticheta mai repede decat oricand. Faceti remedieri rapide in aplicatia imbunatatita Express Lab sau folositi instrumente mai avansate de editare foto precum noul Smart Carver. Apoi incarcati-le pe internet, creati albume foto si proiecte, sau salvati-le pe un disc. Sunt toate sarcinile dvs. de editare foto intr-un pachet de performanta.

Caracteristici noi si imbunatatite:

 


Organizati si gestionati
 • Organizati toate fotografiile si clipurile video intr-un singur loc
 • Folositi modul thumbnail si previzualizarile pentru a selecta rapid imagini
 • Cautati, evaluati si etichetati imagini pentru a gasi favoritele dvs rapid
 • Capturati ajustarile unei fotografii apoi aplicati usor schimbarile facute pe multe alte fotografii
Combinati fotografii si clipuri video HD
 • Importati si exportati clipuri video HD
 • Folositi sabloane de inalta calitate pentru a combina proiecte foto sau video
 • Creati si impartasiti slideshow-uri folosind clipuri video HD din camera dvs DSLR
 • Capturati un singur cadru din clipul dvs HD

Editati si retusati
 • Primiti suport RAW complet, incluzand cele mai noi formate Camera RAW
 • Folositi cu usurinta procesarea grupata pentru a edita mai multe fotografii in acelasi timp – fara script-uri complicate
 • Editati rapid cu noile instrumente avansate precum Smart Carver, Vibrancy si Object Extractor
 • Navigati prin sarcinile de editare comune in Express Lab
Creati si impartasiti
 • Incarcati fisiere foto si video direct pe Facebook, Flickr si YouTube
 • Copiati fotografii si clipuri video pe CD sau DVD
 • Impartasiti rapid fotografii prin email cu ajutorul redimensionarii foto automate
 • Tipariti direct de pe PC-ul dvs sau comandati tiparirea online
 • .
 • Creati albume foto cu aspect profesional, calendare, colaje, felicitari si slideshow-uri

PaintShop Photo Pro X3 - software editare foto realizat pentru camere DSLR. Acum si cu HD video!


Ce este nou

Aceasta este o actualizare obligatorie pentru utilizatorii de PaintShop si detinatorii de camere DSRL! Cea mai rapida versiune de pana acum este acest program de editare foto ce ofera noi si incitante caracteristici, precum Smart Carver, o noua aplicatie RAW Lab, o procesare grupata si un organizator foto. Deprindeti cum sa accelerati fluxul dvs de munca si primiti rezultate de cea mai buna calitate.

Un flux de munca digital imbunatatit

NOU! Organizator foto
Personalizati fluxul dvs de munca digital cu noi capacitati de gestionare. Utilizati multiple vizualizari, inclusiv modul thumbnail si previzualizari, pentru a selecta rapid fotografii.

NOU! RAW Lab, calitatea imaginii si control
Faceti ajustari RAW in timpul procesului de incarcare si lucrati cu mai multe formate de camera RAW – mai repede ca oricand.

NOU! Procesare grupata usoara
Faceti ajustari unei singure fotografii apoi aplicati aceleasi schimbari pe mai multe fotografii chiar in aplicatia imbunatatita Organizer.

Imbunatatit! Viteza si performanta
Primiti mai multa viteza si putere de editare cu suportul pentru procesoare multi-core si pentru mai multe fire de executie.

Imbunatatit! Express Lab
Aplicati editari comune cu un singur clic. Eliminati zgomote, imagini neclare si ajustati rapid contrastul, cartografierea tonurilor locale si mult mai multe.

Noi instrumente avansate de editare foto

NOU! Smart Carver
Elimina fara probleme obiecte dintr-o imagine de calitate profesionala. Smart Carver de asemenea va permite sa mariti sau sa micsorati obiecte fara a le distorsiona.

NOU! Vibrancy
Imbunatatiti culorile in cele mai putin saturate zone ale unei fotografii fara sa afectati restul imaginii.

NOU! Object Extractor
Aplicatia integrata Object Extractor izoleaza un obiect – chiar si in cazuri dificile precum parul in vant sau blana de animale incetosata – pentru a putea fi copiat pe un nou fundal sau un nou fundal poate fi lipit in spatele obiectului.

NOU! Editarea textului pe o imagine
Cu motor pentru text actualizat, este mai usor, mai rapid si mai natural sa aplicati text pe o imagine. Ajustati fonturi, culori, plasare, pozitie, dimensiune si impachetare a textului in contextul imaginii. Reselectati textul din imagine si continuati sa tastati, sau sa aplicati text pe o cale.

NOU! Slideshow-uri video HD Ca un numar in continua creste de capturi video cu camere DSLR, PaintShop Photo Pro ofera acum instrumente care va permit sa combinati proiectele foto cu cele video. Creati slideshow-uri HD si filme din fotografiile si clipurile dvs video, totul cu acelasi instrument.

NOU! Compatibilitate Windows® 7
PaintShop Photo Pro X3 este pe deplin compatibil cu Windows 7, precum si cu Windows XP si Windows Vista. Profitati de viteza si performanta Windows 7 pentru a experimenta un nou nivel de creativitate.

Bonus! Corel® Painter™ Photo Essentials 4
Acest program distractiv va permite sa transformati fotografiile dvs intr-o opera de arta unica in doar 3 pasi simpli:

1. Alegeti o fotogafie si un stil de pictura pe care vreti sa le aplicati.
2. Lasati tehnologia de pictura sa creeze un tablou uimitor.
3. Imbunatatiti capedopera dvs cu mana daca doriti.

Bonus! KPT® Plug-in Filters
O adaugare naturala programului de editare foto, filtrele KPT care va ajuta sa creati rapid tranformari remarcabile ale imaginilor si efecte originale. PainShop Photo Pro X3 include KPT Goo, KPT LensFlare, KPT Projector si KPT Equalizer

Proiecte si partajare foto integrate

Partajare foto mai usoara Partajati rapid fotografii si clipuri video direct pe Flickr, Facebook sau Youtube. Puteti de asemenea sa trimiteti email-uri, tipari de acasa sau sa comandati tipariri online*.

Proiecte foto integrate
Utilizand noua aplicatie Project Creator, creati rapid si usor albume foto cu un aspect extraordinar, slieshow-uri HD, colaje, felicitari si mult mai multe.

PaintShop Photo Pro X3 - software editare si management foto, toate intr-un singur pachet!Caracteristici

Cel mai bun program de editare foto pentru camerele DSLR, PaintShop Photo Pro pune distractia inapoi in fotografia digitala. Faceti ca fluxul dvs de munca sa fie rapid si usor pentru a crea fotografii cu aspect profesional de care veti fi mandru.

Simplificati fluxul dvs de munca digital

Imbunatatit! Organizator Foto Personalizati fluxul dvs de munca digital cu noi capacitati de gestionare in PaintShop Photo ProX3 Photo Organizer. Utilizati multiple vizualizari, inclusiv modul thumbnail si previzualizari, pentru a selecta rapid fotografii.

Nou! Procesare grupata usoara
Faceti ajustari unei singure fotografii apoi aplicati aceleasi schimbari pe mai multe fotografii chiar in aplicatia imbunatatita Organizer.


Imbunatatit! Express Lab
Noua interfata face editarea foto mai rapida ca oricand. Previzualizati fotografii si clipuri video sau faceti schimbari in acest mod rapid de editare. Ajustati rapid contrastul, aplicati cartografiere de tonuri locale, eliminati zgomote si faceti imaginile mai clare. Puteti de asemenea sa ajustati nivele, claritate si balanta de culoare, editati multiple fotografii si multe altele.

Pastrare automata a originalelor
Automat stocati o copie a fotografiei dvs originale cand salvati o versiune editata.

Suport pentru camere RAW
Mai multe ajustari RAW in timpul procesului de incarcare si de munca cu mai multe formate RAW – mai rapid ca oricand. Lucrand cu aceste „negative digitale” puteti obtine rezultatele dorite cu un control si o flexibilitate mai mare, fara sa suprascrieti peste fisierele originale RAW.Faceti mai multe cu instrumentele avansate de editare foto

Nou! Smart Carver™
Elimina fara probleme obiecte dintr-o imagine de calitate profesionala. Smart Carver de asemenea va permite sa mariti sau sa micsorati obiecte fara a le distorsiona.

Nou! Vibrancy
Imbunatatiti culorile in cele mai putin saturate zone ale unei fotografii fara sa afectati restul imaginii.

Nou! Object Extractor
Aplicatia integrata Object Extractor izoleaza un obiect - chiar si in cazuri dificile precum parul in vant sau blana de animale incetosata – pentru a putea fi copiat pe un nou fundal sau un nou fundal poate fi lipit in spatele obiectului.

Depth of Field Effect
Acest efect va permite sa creati efecte pe care lentilele camerei nu le poate crea. Atrageti atentia pe o zona anume dintr-o imagine concentrand-o pe o singra regiune si aplicand un efect de ceata out-of-focus in restul imaginii. Creati un efect in secunde fata de cat necesita de obicei lentilele precise de deschideri pentru ajustari manuale.

Nou! Editarea textului pe o imagine
Cu motor pentru text actualizat, este mai usor, mai rapid si mai natural sa aplicati text pe o imagine. Ajustati fonturi, culori, plasare, pozitie, dimensiune si impachetare a textului in contextul imaginii. Reselectati textul din imagine si continuati sa tastati, sau sa aplicati text pe o cale.

Nou! Slideshow-uri video HD
Ca un numar in continua crestere de capturi video cu camere DSLR, PaintShop Photo Pro ofera acum instrumente care va permit sa combinati proiectele foto cu cele video. Creati slideshow-uri HD si filme din fotografiile si clipurile dvs video, totul cu acelasi instrument.

Nou! Compatibilitate Windows® 7
PaintShop Photo ProX3 este pe deplin compatibil cu Windows 7, precum si cu Windows XP si Windows Vista. Profitati de viteza si performanta Windows 7 pentru a experimenta un nou nivel de reativitate.

HDR Photo Merge
Imbinati rapid fotografii cu aceeasi scena luate in diferite expuneri, sau cu luminozitate diferita si setari diferite de contrast, pentru a crea o imagine finala care dispune de o gama completa de detalii de lumina sau umbre.

Fotografii alb & negru
Creati imagini in alb&negru, sepia sau in stil antic simuland fotografii facute cu lentile colorate.

Layere si ajustari layere
Ajustati culoarea sau tonul imaginilor dvs fara a modifica pixelii pe fiecare layer. Puteti adauga multiple layere de ajustare unei imagini pentru a testa varii corecturi de culoare sau sa vedeti cum mai multe corecturi ar arata cand sunt combinate.

Ajustati nivele si curbe
Ajustati cu precizie tonuri, balanta de culori si expunerea cu un control de exceptie. Casuta de dialog Curves include o histograma care va ajuta cu usurinta si intuitiv sa va ajustati munca. Trei setari automate permite utilizatorilor mai putin experimentati sa optimizeze nivelurile de contrast si culoare pe imagini cu doar cateva clic-uri.

Instrumente avansate pentru claritate
Transfomati fotografii neclare in imagini clare fara sa compresati sau sa degradati calitatea imaginii.

Repararea distorsiunilor create de lentile
Indeparteaza cu usurinta defectele „ochi de peste”, "de butoi" sau alte distorsiuni ale lentilelor.

Logo-uri vizibile
Protejati si aveti incredere in fotografiile dvs adaugand cu usurinta un logo vizibil pentru a eticheta munca dvs.

Rezolvati rapid cu Express Lab

Nu lasati micile probleme sa va incetineasca! Bucurati-va de accesul cu un singur clic la rezolvarile foto comune.

Centrul de instruire Centrul de instruire premiat, imputerniceste pe oricine pentru a valorifica puterea editarii foto avansate, indiferent de experienta dvs anterioara cu aceste programe. Cladeste increderea dvs si face mai usoara dezvoltarea abilitatilor dvs ajutandu-va sa realizati activitati in cateva secunde de la lansarea PaintShop Pro Photo.

Instrumente de transformare
Asigurati-va ca oamenii din fotografiile dvs arata mai bine ca oricand cu ajutorul instrumentelor care sunt usor si distractiv de folosit. Ajutati subiectii dvs sa arate mai slabi in cateva secunde, sa albiti ochi injectati, riduri fine, vopsea sau bronz si sa inlaturati petele.

Imbunatatit! Inlaturati zgomote de pe camera digitala
Inlaturati artefacte de „zgomote” care interfereaza cu claritatea imaginilor dvs digitale – mai repede ca oricand! Aplicatia Noise Removal intr-un singur pas netezeste imaginile dvs cu un singur clic. Digital Camera Noie Removal va ofera un control precis asupra felului in care sunt aplicate corecturile.

Smart Photo Fix
Corectati instant probleme de luminozitate si culoare cu ajutorul instrumentelor automate, sau faceti corecturi manual.

Red Eye Removal
Eliminati efectul „ochi-rosii” cu un singur clic sau utilizati aplicatii avansate de eliminare a efectului „ochi-rosii” care functioneaza pe animale.

Variatii de culoare
Schimbati cu usurinta culoarea obiectelor din fotografiile dvs digitale, precum haine, pereti sau mobila. Decat sa schimbati pur si simplu o culoare, Color Changer detecteaza si analizeaza variatii de luminozitate, apoi face ajustarile necesare pentru a produce un efect realistic.

Deveniti creativi cu proiecte si partajare foto

Imbunatatit! Proiecte creative incorporate
PaintShop Photo ProX3 este singurul program foto entuziast si pro-calitate pentru a integra proiecte creative cu editare foto. Noua aplicatie Project Creator este un mod rapid si simplu de a crea albume foto, colaje, felicitari si multe altele – toate in plus fata de optiunile de partaje online ale PaintShop.
Nou! Partajare foto usoara
Impartasiti imagini si clipuri video unde si cum vreti, folosind email-ul, Flickr, Facebook si Youtube. Imprimati acasa, trimiteti prin email sau imprimati rapid pe DVD pentru a va bucura pe televizorul dvs.

Layer Styles
Aplicati cu usurinta efecte artistice layer-elor individuale, precum umbre, reflectii si relief.

PictureTubes™
Decorati fotografiile dvs cu 30 de seturi de elemente profesionale proiectate artistic. Favoritul utilizatorilor mai vechi, acest instrument va permite sa pictati pe fotografii cu o varietate de teme de arta. De exemplu, adaugati fluturi si gandaci unui cadru de picnic sau umpleti un acvariu cu pesti.

Rame pentru fotografii si margini foto
Adaugati cu usurinta retusuri finale atragatoare imaginilor dvs cu ajutorul aplicatiei Picture Frames. O varietate de stiluri si abilitatea de a edita va ofera mai multe posibilitati creative.

Masina timpului
Mergeti inapoi in timp si dati un aspect retro fotografiilor dvs folosind efecte care reproduc aspectul unic al fotografiilor facute in anii 1800, 1950 sau in alte puncte din istorie.

Fotografii in alb-negru
Convertiti cu usurinta fotografiile dvs color in alb-negru, imitati filmul infrarosu sau adaugati o nota de clasa transformandu-le cu tonuri de sepia.

Efecte speciale de film
Produceti fotografii interesante cu o gama larga de efecte inspirate de filmele clasice si tipuri de filtre. Simulati aspectul unic al unui diapozitiv sau portret, mimati efectul de folosire a filtrelor colorate pe camera dvs cu lentile sau aplicati un model din aplicatia Film Look folosind diferite tipuri de film folosite pe o camera clasica.

Capturi
Adaugati forme sau cuvinte fotografiilor dvs pentru un plus de creativitate, pentru a creste impactul sau notati date si evenimente importante.

PaintShop Photo Pro X3- cel mai bun software editare foto pentru camerele DSLR.

Ultimate Bonus Pack!

Corel PaintShop Photo Pro X3 Ultimate reuneste puterea de editare foto a PaintShop Photo Pro cu trei noi produse pentru publicare web si proiecte creative. Este o valoare adaugata incredibila in editarea foto!

Ultimate Edition Bonus Pack include:

- Incomedia™ WebSite X5® Special Edition
- Corel® KPT® Collection
- Corel® Painter™ Essentials 4

Creati site-uri web in doar 5 pasi

Incomedia™ WebSite X5® Special Edition

Acum puteti crea un site web complet functional fara sa invatati programe complexe si codificare!
 

Site-ul dvs web in 5 pasi:

1. Alegeti-va design-ul
Fiecare sablon este proiectat profesional si usor de personalizat pentru a face site-ul dvs unic, totul fara batai de cap sau fara a mai avea nevoie sa invatati grafica.

2. Aspectul site-ului
WebSite X5 Special Edition este proiectat pentru a face fata la tot incepand de la pagina „Hello World” pana la un site complex plin de sute si foarte detaliate pagini. Caracteristicile layout-urilor inteligente fac organizarea mai simpla. Grupati pagini similare intr-unul din cele patru nivele care sunt apoi convertite automat in meniuri pentru site.

3. Introduceti continutul dvs.
WebSite X5 Special Edition are un sistem de intrare unic cu instrumente inteligente pentru introducerea oricarui tip de continut pentru pagini web – cuvinte, imagini, animatii, clipuri video, slideshow-uri si multe altele. Creati chiar si cel mai complex layout pentru pagina cu doar cateva clic-uri!

4. Selectati caracteristicile avansate
Odata ce ati introdus continutul dvs puteti adauga retusuri de finisare site-ului dvs. Imbunatatiti aspectul textului si al meniurilor, facand mai usor pentru vizitatori sa navigheze pe site-ul dvs.

5. Urcati site-ul dvs pe internet
Folosind orice spatiu web, motorul ftp incorporat face o joaca de copii publicarea si actualizarea site-ului dvs.

Transformati imagini cu efecte incredibile

Corel® KPT® Collection

O colectie obligatorie ce contine plug-in-uri de filtre creative, KTP Collection include 24 de filtre care va permit sa aplicati efecte uimitoare fotografiilor dvs.

Schiteaza, picteaza si transformati fotografiile dvs in picturi

Corel® Painter™ Essentials 4

Transformati fotografiile dvs in picturi superbe in doar 3 pasi simpli


Cerinte de sistem

software

Categorii software