Panda Global Protection 2011

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: PANDA Security

Cu ajutorul Panda Global Protection 2011 va protejati fisierele de ochi curiosi cu File Encryption.


Panda Global Protection 2011 iti pastreaza casuta postala fara spam si iti permite sa navighezi pe internet privat si in siguranta prin tehnologia Panda Safe Browser.


Panda Global Protection 2011. Oriunde sunteti aveti acces la PC-ul dvs de acasa sau la cel de la birou datorita noului modul Remote PC Acces.

Logo Panda Global Protection 2011

Panda Global Protection 2011

Preturi Panda Global Protection 2011

Versiuni Panda Global Protection 2011

Panda Global Protection 2011, 3 utilizatori, 1 an

B12GP10
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Panda Global Protection 2011

Panda Global Protection 2011
Compatibil cu Windows 7

Bucurati-va de securitate si asigurati integritatea informatiilor dvs

NOU! Bucurati-va de securitate totala cu Panda Global Protection 2011. Dezlantuind puterea Collective Intelligence, va protejeaza impotriva tuturor amenintarilor din lumea digitala precum virusi, hackeri, frauda online, furtul de identitate si a tuturor amenintarilor cunoscute sau necunoscute. De asemenea iti pastreaza casuta postala fara spam si iti permite sa navighezi pe internet privat si in siguranta cu noul Panda Safe Browser. Cu ajutorul controlului parental copiii dvs pot naviga in siguranta pe internet si cu Panda Secure Vault puteti cripta cu usurinta fisierele si folderele dvs private sau sa le stergeti definitiv.

De ce Panda ?

Dezlantuie puterea tehnologiei Cloud. Multumita tehnologiei premiate Collective Intelligence, milioane de utiizatori Panda Security impartasesc instantaneu informatii legate de malware, imbunatatind automat protectia tuturor computerelor conectate. Prin folosirea cunostintelor adunate de comunitate, tehnologiile noastre ofera o protectie imbunatatita, in timp real cu un impact minim asupra computerului dvs, conducand catre produse mai rapide si mai versatile. Pentru a obtine protectie in timp real in lumea dvs online alaturati-va comunitatii Panda!

Mai multa securitate, mai multa protectie
Mai multa protectie: Collective Intelligence este o retea de informatii bazata pe o comunitate de utilizatori unde toata lumea contribuie. Detecteaza si protejeaza in timp real.

Mai simplu si mai rapid
Mai multa agilitate din partea PC-ului dvs: Pe langa faptul ca este foarte usor de folosit, foloseste si un sistem bazat pe informatii de pe internet, Collective Intelligence, care nu are un impact asupra PC-ului dvs.

Mai complet ca niciodata
Mai mult decat un simplu Antivirus: Include mai multe caracteristici noi si imbunatatite pentru siguranta dvs.


Ce este nou si imbunatatit ?

De 20 de ani Panda Security a fost inovatoare, dezvoltand tehnologii noi pentru a proteja clientii nostrii de diverse amenintari. In acest an Panda Global Protection 2011 include urmatoarele caracteristici noi si imbunatatiri pentru a proteja lumea dvs online:
 


Caracteristici si beneficii
 

 • IMBUNATATIT! Protectia impotriva tutror amenintarilor malware. Va protejeaza in timp real impotriva tuturor timpurilor de malware cunoscute si necunoscute multumita cunostintelor adunate din Comunitatea Panda.


 • Collective Intelligence - noua amenintare este identificata si intr-o chestiune de cateva secunde toti clientii Panda Security sunt protejati.


 • Personal Firewall Firewall cu securitate WiFi care blocheaza intrusii si hackerii chiar si in reteaua dvs wireless.


 • IMBUNATATIT! Panda USB Vaccine - Panda USB Vaccine protejeaza PC-ul dvs si unitatea USB sa se infecteze.


 • NOU! Tastatura Virtuala - Tastati parola dvs in siguranta cu ajutorul tastaturii virtuale.


 • BONUS! Navigare sigura cu Panda (Sanboxing) - Considerati ca o pagina de internet este periculoasa? Puteti sa o accesati fara riscuri cu Save Browser (sandboxing).


 • NOU! Modul Multimedia / Gaming - Bucurati-va de lumea multimedia si jucati-va fara intreruperi! Antivirusul dvs pazeste fara sa va deranjeze.

 • NOU! Home Network Manager - Verifica starea securitatii a computerelor dvs de acasa cu noul Home Network Manager.


 • Protectie anti-spam - Filtru anti-spam care mentine casuta dvs postala fara mail-uri nedorite.


 • IMBUNATATIT! Control Parental - Permite copiilor dvs. sa navigheze in siguranta pe internet evitand continutul neadecvat cu ajutorul Parental Control imbunatatit.


 • Protectia identitatii - Filtru informatii confidentiale care va protejeaza datele cu caracter personal.
 • Backup & Restore - Salvati si restaurati fisierele dvs importante cu modulul Backup and Restore evitand astfel pierderi accidentale.


 • IMBUNATATIT! Online Backup - Accesati informatiile dvs. de oriunde datorita spatiului de 2GB destinat copiilor dvs de rezerva.


 • NOU! Acces de la distanta la PC-ul dvs - Oriunde sunteti aveti acces la PC-ul dvs de acasa sau la cel de la birou datorita noului modul Remote PC Acces.


 • Optimizare - Imbunatateste performanta PC-ului dvs. cu utilitatile Tune-up.


 • NOU! Criptarea fisierelor - Protejati fisierele dvs de ochi curiosi cu File Encryption. • NOU! File Shredding - Stiati ca fisierele sterse pot fi recuperate? Stergeti-le definitiv asigurandu-va ca nimeni nu poate accesa datele dvs.


 • IMBUNATATIT! Panda SafeCD - Panda Safe CD curata diverse tipuri de malware din computerul dvs daca nu puteti sa porniti Windows-ul. Se conecteaza la internet pentru a obtine cele mai noi tehnologii antivirus oricand aveti nevoie.


 • Suport tehnic prin email sau pe internet - Servicii complete: 24 de ore, 365 de zile de asistenta tehnica prin intermediul Tehnical Support de la Panda prin intermediul email-ului sau pe pagina de internet.


 • Forumul suportului tehnic - Alaturati-va comintatii noastre de experti pentru a va ajuta si raspunde in timp real la toate intrebarile si problemele pe care le intampinati.


 • Actualizari in timp real - Combinand Collective Inteligence cu traditionalele semnaturi ale actualizarilor va protejeaza impotriva celor mai noi si mai periculoase amenintari cu o minima utilizare a bandei alocate.


 • SOS Virus - Acest serviciu reactie rapida va permite sa trimiteti direct inginerilor de la PandaLab fisiere suspecte.

Cerinte tehnice

Sisteme de operare
- Windows 7 32-bit si 64-bit
- Windows Vista 32-bit si 64-bit
- Windows XP 32-bit

Sisteme de operare
- Procesor: Pentium minim 300MHz
- RAM: 128 MB fara TruPrevent, 512MB cu TruPrevent (1GB recomadat)
- Hard Disk: 275 MB spatiu disponibil
- MS Internet Explorer 6.0

Browsere suportate
- Microsoft Internet Explorer 6.0 or higher
- Mozilla Firefox 2 or higher
- Google Chrome

software

Categorii software