Panda Internet Security 2011

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: PANDA Security

Panda Internet Security 2011 va protejeaza de virusi, hackeri, frauda online, furtul identitatii si impotriva altor amenintari cunoscute sau necunoscute.


Panda Internet Security 2011 mai multa protectie: Collective Intelligence este o retea de informatii bazata pe o comunitate de utilizatori unde toata lumea contribuie. Detecteaza si protejeaza in timp real.


Panda Internet Security 2011 cu ajutorul controlului parental copiii dvs pot naviga in siguranta pe internet.

Logo Panda Internet Security 2011

Panda Internet Security 2011

Preturi Panda Internet Security 2011

Versiuni Panda Internet Security 2011

Panda Internet Security 2011, RETAIL, 3 utilizatori, 1 an

B12IS10
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara Panda Internet Security 2011

Panda Internet Security 2011
Compatibil cu Windows 7

Protectie maxima impotriva tuturor amenintarilor de pe internet

NOU! Panda Internet Security 2011 este o suita de securitate care va permite sa utilizati internetul pentru orice, de la cumparaturi la tranzactii bancare online, fara nici o grija si fara intreruperi. Va protejeaza de virusi, hackeri, frauda online, furtul identitatii si impotriva altor amenintari cunoscute sau necunoscute. De asemenea iti pastreaza casuta postala fara spam si iti permite sa navighezi pe internet privat si in siguranta cu noul Panda Safe Browser. Cu ajutorul controlului parental copiii dvs pot naviga in siguranta pe internet.

Daca doriti sa va pastrati informatiile si fisierele personale in siguranta si accesibile oricand si de oriunde, va sfatuim sa cumparati Pana Global Protection 2011

De ce Panda ?

Dezlantuie puterea tehnologiei Cloud. Multumita tehnologiei premiate Collective Intelligence, milioane de utiizatori Panda Security impartasesc instantaneu informatii legate de malware, imbunatatind automat protectia tuturor computerelor conectate. Prin folosirea cunostintelor adunate de comunitate, tehnologiile noastre ofera o protectie imbunatatita, in timp real cu un impact minim asupra computerului dvs, conducand catre produse mai rapide si mai versatile. Pentru a obtine protectie in timp real in lumea dvs online alaturati-va comunitatii Panda!

Mai multa securitate, mai multa protectie
Mai multa protectie: Collective Intelligence este o retea de informatii bazata pe o comunitate de utilizatori unde toata lumea contribuie. Detecteaza si protejeaza in timp real.

Mai simplu si mai rapid
Mai multa agilitate din partea PC-ului dvs: Pe langa faptul ca este foarte usor de folosit, foloseste si un sistem bazat pe informatii de pe internet, Collective Intelligence, care nu are un impact asupra PC-ului dvs.

Mai complet ca niciodata
Mai mult decat un simplu Antivirus: Include mai multe caracteristici noi si imbunatatite pentru siguranta dvs.


Ce este nou si imbunatatit ?

De 20 de ani Panda Security a fost inovatoare, dezvoltand tehnologii noi pentru a proteja clientii nostrii de diverse amenintari. In acest an Panda Internet Security 2011 include urmatoarele caracteristici noi si imbunatatiri pentru a proteja lumea dvs online:
 


Caracteristici si beneficii
 

 • IMBUNATATIT! Protectia impotriva tutror amenintarilor malware. Va protejeaza in timp real impotriva tuturor timpurilor de malware cunoscute si necunoscute multumita cunostintelor adunate din Comunitatea Panda.


 • Collective Intelligence - noua amenintare este identificata si intr-o chestiune de cateva secunde toti clientii Panda Security sunt protejati.


 • Personal Firewall Firewall cu securitate WiFi care blocheaza intrusii si hackerii chiar si in reteaua dvs wireless.


 • IMBUNATATIT! Panda USB Vaccine - Panda USB Vaccine protejeaza PC-ul dvs si unitatea USB sa se infecteze.


 • NOU! Tastatura Virtuala - Tastati parola dvs in siguranta cu ajutorul tastaturii virtuale.


 • BONUS! Navigare sigura cu Panda (Sanboxing) - Considerati ca o pagina de internet este periculoasa? Puteti sa o accesati fara riscuri cu Save Browser (sandboxing).


 • NOU! Modul Multimedia / Gaming - Bucurati-va de lumea multimedia si jucati-va fara intreruperi! Antivirusul dvs pazeste fara sa va deranjeze.

 • NOU! Home Network Manager - Verifica starea securitatii a computerelor dvs de acasa cu noul Home Network Manager.


 • Protectie anti-spam - Filtru anti-spam care mentine casuta dvs postala fara mail-uri nedorite.


 • IMBUNATATIT! Control Parental - Permite copiilor dvs. sa navigheze in siguranta pe internet evitand continutul neadecvat cu ajutorul Parental Control imbunatatit.
 • Protectia identitatii - Filtru informatii confidentiale care va protejeaza datele cu caracter personal.


 • Backup & Restore - Salvati si restaurati fisierele dvs importante cu modulul Backup and Restore evitand astfel pierderi accidentale.


 • IMBUNATATIT! Online Backup - Accesati informatiile dvs. de oriunde datorita spatiului de 2GB destinat copiilor dvs de rezerva.


 • NOU! Acces de la distanta la PC-ul dvs - Oriunde sunteti aveti acces la PC-ul dvs de acasa sau la cel de la birou datorita noului modul Remote PC Acces.


 • IMBUNATATIT! Panda SafeCD - Panda Safe CD curata diverse tipuri de malware din computerul dvs daca nu puteti sa porniti Windows-ul. Se conecteaza la internet pentru a obtine cele mai noi tehnologii antivirus oricand aveti nevoie.


 • Suport tehnic prin email sau pe internet - Servicii complete: 24 de ore, 365 de zile de asistenta tehnica prin intermediul Tehnical Support de la Panda prin intermediul email-ului sau pe pagina de internet.


 • Forumul suportului tehnic - Alaturati-va comintatii noastre de experti pentru a va ajuta si raspunde in timp real la toate intrebarile si problemele pe care le intampinati.


 • Actualizari in timp real - Combinand Collective Inteligence cu traditionalele semnaturi ale actualizarilor va protejeaza impotriva celor mai noi si mai periculoase amenintari cu o minima utilizare a bandei alocate.


 • SOS Virus - Acest serviciu reactie rapida va permite sa trimiteti direct inginerilor de la PandaLab fisiere suspecte.

Cerinte tehnice

Sisteme de operare
- Windows 7 32-bit si 64-bit
- Windows Vista 32-bit si 64-bit
- Windows XP 32-bit

Cerinte Tehnice
- Procesor: Pentium minim 300MHz
- RAM: 128 MB fara TruPrevent, 512MB cu TruPrevent (1GB recomadat)
- Hard Disk: 265 MB spatiu disponibil
- MS Internet Explorer 6.0

Browsere suportate
- Microsoft Internet Explorer 6.0 or higher
- Mozilla Firefox 2 or higher
- Google Chrome

software

Categorii software