PANDA Security

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Panda Security este Tehnologie

Inovatia tehnologica este o caracteristica care stabileste compania noastra in afara de restul. Am reinvestit intotdeauna o mare parte a profiturilor noastre in cercetarea si dezvoltarea de noi produse si tehnologii.

Datorita premiatei noastre tehnologii Collective Intelligence, milioane de utilizatori Panda Security partajaza instantaneu informatii legate de malware, imbunatatind in mod automat protectia in toate computerele conectate. Prin folosirea cunostintelor comunitatii, tehnologia noastra ofera o mai buna, protectie in timp real, cu un impact minim asupra calculatorului dvs., care sa conduca la produse mai rapide si mai versatile. Doriti protectie in timp real, cu impact minim asupra PC-ului? Alaturati-va comunitatii Panda pentru a proteja lumea dvs. online!

Profil Panda Security

Panda Security este furnizorul mondial de solutii de securitate cloud-based, cu produse disponibile in mai mult de 23 de limbi si milioane de utilizatori aflati in 195 de tari din intreaga lume. Panda Security a fost prima companie de securitate IT ce a valorificat puterea de cloud computing cu tehnologia Collective Intelligence. Acest model de securitate inovator, poate analiza in mod automat si clasifica mii de mostre de malware noi in fiecare zi, care garanteaza clientilor corporate si utilizatorilor de acasa cea mai eficienta protectie impotriva amenintarilor de pe Internet, cu impact minim asupra performantelor sistemului. Panda Security are 56 de birouri in intreaga lume, cu sediul in Florida, SUA si sediul european in Spania.

Istoria Panda Security

Fondata de Mikel Urizarbarrena in 1990 la Bilbao, Spania, compania a operat sub numele de Panda Software pentru primii 17 de ani. Sub acest brand, a devenit lider de piata in Spania in 1995 si a inceput extinderea pe plan international in 1996. In momentul de fata ea are o prezenta de vanzari directe in 56 de locatii printr-o retea extinsa de filiale si francize. Anul 2007 a fost un punct de cotitura, marcand inceputul unei noi ere pentru compania in care s-a dorit a se consolida extinderea pe plan international. In primul rand, ea a suferit o schimbare de brand, iar acum se numeste Panda Security, un nume care sa reflecte mai bine angajamentul sau pentru asigurarea securitatii globale. Mai mult, grupurile majore de investitii, inclusiv Investindustrial, Gala Capital, HarbourVest Bridge Atlantic au intrat cu o cota in capitalul social al companiei. Compania a cumparat de la opt dintre francize care le avea in pietele cheie si, adevarat pentru spiritul sau de pionierat, a lansat primul antivirus cloud-based de pe piata. Panda sarbatoreste in prezent a 20-a aniversare.

Sloganul companiei noastre -One step ahead- se rezuma la avantajul competitiv ce a caracterizat compania noastra de la inceput: angajamentul nostru fata de inovatie continua si de schimbare, capacitatea noastra de a mentine un pas inainte in lupta impotriva amenintarilor informatice. In 2009, lideri notabili de opinie internationala au recunoscut Panda Security ca si Cloud Security Company.

Logo PANDA Security

PANDA Security

Preturi PANDA Security

Panda Antivirus Pro 2011
Panda Antivirus Pro 2011 ofera cea mai simpla si intuitiva protectie pentru computerul dvs. Instalati-l si uitati de virusi, spyware, rootkit-uri, hackeri si frauda online.
Epuizat
Panda Antivirus Pro 2012
Protectie esentiala. Cea mai simpla cale de a utiliza protectie. Instalati-l si uitati de virusi, spyware, rootkit-uri si hackeri. Protectie impotriva tuturor tipurilor de amenintari cunoscute si necunoscute. Protejati datele dvs. personale impotriva furtului de identitate. Protejati-va comunicatiile impotriva fraudei on-line. Protejati-va retelele dvs. impotriva hackerilor si a intrusilor
Epuizat
Panda Cloud Email Protection
Panda Cloud Protection, o solutie de securitate bazata pe tehnologia cloud, livrata pe baza modelului SaaS ce ofera servicii complete de protectie pentru cei mai priculosi vectori: endpoint, email si web. Un serviciu de securitate gestionat ce asigura protectie email-ului debarasand companiile de spam si malware 100% si blocheaza traficul non-productiv din perimetrul retelei. Acest produs mai ofera securitate neintrerupta pentru laptopuri, desktop-uri, servere, dispozitive detasabile (etc) cu Panda Cloud Office Protection, email cu Panda Cloud Email Protection si traficul pe internet cu noul Panda Cloud Internet Protection.
Epuizat
Panda Cloud Internet Protection
Panda Cloud Protection, o solutie de securitate bazata pe tehnologia cloud, livrata pe baza modelului SaaS ce ofera servicii complete de protectie pentru cei mai priculosi vectori: endpoint, email si web. Un serviciu de securitate gestionat, pentru traficul de internet, ce asigura cea mai furnizare de securitate si acces gestionat. O experienta bogata pe internet in timp ce se aplica politicile de securitate si de afaceri. Acest produs mai ofera securitate neintrerupta pentru laptopuri, desktop-uri, servere, dispozitive detasabile (etc) cu Panda Cloud Office Protection, email cu Panda Cloud Email Protection si traficul pe internet cu noul Panda Cloud Internet Protection.
Epuizat
Panda Cloud Office Protection
Panda Cloud Office Protection este o solutie de securitate pentru PC-uri si servere bazate pe conceptul Software as a Service (SaaS). Software as a Service permite companiilor sa se concentreze pe nucleul afacerii lor, eliberandu-i de activitatile de gestionare si costurile de operare asociate cu solutiile de securitate traditionale. Panda Cloud Office Protection este o solutie de securitate ce ofera protectie neintrerupta pentru PC-uri, servere si laptop-uri, gestionate de oriunde prin intermediul consolei sale web intuitive.
Epuizat
Panda Cloud Protection
Panda Cloud Protection, o solutie de securitate bazata pe tehnologia cloud, livrata pe baza modelului SaaS ce ofera servicii complete de protectie pentru cei mai priculosi vectori: endpoint, email si web. Panda Cloud Protection ofera protectie instantanee impotriva malware cunoscute si necunoscute. Acest produs mai ofera securitate neintrerupta pentru laptopuri, desktop-uri, servere, dispozitive detasabile (etc) cu Panda Cloud Office Protection, email cu Panda Cloud Email Protection si traficul pe internet cu noul Panda Cloud Internet Protection.
Epuizat
Panda Global Protection 2011
Panda Global Protection 2011. Dezlantuind puterea Collective Intelligence, va protejeaza impotriva tuturor amenintarilor din lumea digitala precum virusi, hackeri, frauda online, furtul de identitate si a tuturor amenintarilor cunoscute sau necunoscute
Epuizat
Panda Global Protection 2012
Protectie ALL-IN-ONE. Tot ce aveti nevoie pentru a proteja PC-ul dvs., datele si familia dvs. impotriva tuturor tipurilor de amenintari. Protectia identitatii impotriva cyber-criminalilor. Protejati-va familia impotriva atacurilor web si a continutului web inadecvat. Pastrati-va PC-ul in stare perfecta. Protectie impotriva tuturor tipurilor de amenintari.
Epuizat
Panda Internet Security 2011
Panda Internet Security 2011 este o suita de securitate care va permite sa utilizati internetul, de la cumparaturi la tranzactii bancare online, fara nici o grija si fara intreruperi. Va protejeaza de virusi, hackeri, frauda online, furtul identitatii si impotriva altor amenintari cunoscute sau necunoscute.
Epuizat
Panda Internet Security 2012
Protectie pentru familia dvs. Utilizati Internetul complet linistiti. Protectie impotriva virusilor, fraudei online, furtului de identitate, e-mail-urilor nesolicitate si infractorilor cibernetici. Protejati-va identitatea in timp ce navigati. Protejati-va PC-ul si retelele impotriva virusilor si altor amenintari. Discutati si utilizati mail-ul fara a va preocupa de fraude online sau spam. Faceti copii de rezerva a datelor in cazul in care aveti probleme cu PC-ul dvs.
Epuizat
Panda Internet Security for Netbooks
Panda Internet Security pentru Notebook este o suita de securitate care va permite sa utilizati la maxim Netebook-ul dvs pentru orice activitate offline sau online, de la cumparaturi la tranzactii bancare online, fara nici o grija si fara intreruperi.
Epuizat
Panda Security for Business
Program cuprinzator de securitate potrivit pentru endpoint-uri si servere de fisiere in medii Windows si Linux. Maximizati protectia cu o solutie integrata si usor de implementat. Panda Security for Business este solutia ideala de securitate pentru endpoint-uri. Va ofera protectie completa statiilor de lucru si serverelor de fisiere. Este o solutie usor de utilizat care va protejeaza computerele impotriva malware-ului (virusi, spam, phishing, spyware, rootkit-uri etc.) si alte amenintari cunoscute si necunoscute.
Epuizat
Panda Security for Business with Exchange
Program cuprinzator de securitate potrivit pentru servere Endpoint si Exchange. Evitati riscurile de securitate care vin de pe email in timp ca inchideti intrarea oricarei potentiale amenintari catre Endpoint. Protectie pentru statii de lucru, servere de fisiere si servere MS Exchange: Panda Security for Business with Exchange ofera tot ceea ce SMB-urile au nevoie sa se protejeze impotriva malware-ului, spam-ului si continutului nedorit.
Epuizat
Panda Security for Enterprise
Suita de securitate cuprinzatoare si scalabila pentru servere endpoint, email si gateway. Protectie eficienta si stratificata impotriva oricarui tip de malware (virusi, spam, phishing, spyware, rootkit etc.). Panda Security for Enterprise ofera cea mai avansata protectie proactiva intr-o arhitectura multi-stratificata flexibila care acopera toate straturile retelei. Functionalitatile acesteia includ audite in profunzime, acces la retea si controlul aplicatiei.
Epuizat
 
software

Categorii software