PC TOOLS

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Despre PC Tools

PC Tools este dedicat pentru a oferi securitate simpla, eficienta si securitate on-line accesibila si a sistemului de software utilitar pentru computerele cu Windows®. Suntem furnizori de practica, nuinstrumente fara sens, special conceputa pentru a furniza o protectie puternica si performanta imbunatatita pentru PC-ul dvs. Atentia noastra concentrata si mentalitatea pentru rezultate, a castigat numeroase premii in intreaga lume si ne-a intarit ca un lider mondial in industrie.

Cu birourile situate in Australia, Irlanda, SUA, Marea Britanie si Ucraina. PC Tools este un brand cu o crestere rapida, cu echipe dedicate de Cercetare si Dezvoltare care sa asigure PC Tools ca mentine un avantaj competitiv. Produsele si serviciile noastre sunt folosite de milioane de consumatori din intreaga lume, clienti inregistrati in peste 180 de tari si milioane de descarcari pana in prezent.

Produsele PC Tools continua sa castige premii si recomandari din comentariile respectate si laboratoarele independente de testare din intreaga lume. PC Tools cea mai recenta lansare a primit Editors Choice si distinctia "Produsul Anului 2009" de la PC Mag.com, Best Buy PC World si PC Advisor Recommended. In 2010, portofoliul de securitate PC Tools a primit certificarea VB100 de la Virus Bulletin si de prestigiosul Advanced +rating de la AV Comparatives.

Logo PC TOOLS

PC TOOLS

Preturi PC TOOLS

PC TOOLS Internet Security 2011
Instrumente cuprinzatoare de securitate impotriva spyware-ului, virusilor si infractiunilor informatice. PC Tools Internet Security 2011 livreaza protectie impotriva amenintarilor online, incorporand componente antispyware, antivirus, antispam si firewall intr-o singura solutie de securitate online si usor de utilizat. Behavior Guard care este integrat, blocheaza noile amenintari mai rapid decat produsele traditionale de securitate, in timp de Browser Defender protejeaza impotriva atacurilor de pe internet precum incercarile de phishing si descarcari malitioase.
Pret: 207 RON
PC TOOLS Performance Toolkit 2011
Program cu instrumente de performanta PC usor de utilizat pentru a accelera, mentine si optimiza PC-ul dvs. PC Tools Performance Toolkit ofera instrumente usor de utilizat pentru a accelera PC-ul dvs, pentru a optimiza performanta si pentru a proteja intimitatea dvs. Imbunatateste experienta dvs Windows in ceea ce priveste nivelul de dvs. de expertiza utilizand tehnologia avansata pentru a mari viteza, a imbunatati stabilitatea, monitoriza sistemul dvs si pentru conectarea serviciilor. In plus, accelereaza timpii de pornire, recupereaza date pierdute si repara hard-disk-uri pentru a mentine computerul dvs sa ruleze ca nou.
Pret: 155 RON
PC TOOLS Registry Mechanic 2011
Un program usor de utilizat pentru curatarea registrilor si pentru accelerarea PC-ului dvs. Registry Mechanic ofera instrumente de optimizare usor de utilizat pentru a accelera si imbunatati stabilitatea lui Windows® 7, Windows Vista®, sau Windows XP PC. Indiferent de nivelul dvs de experienta, Registry Mechanic curata, repara si omptimizeaza in sigurata registrii si automat salveaza schimbarile pentru o viitoare recuperare. Acum include instrumente esentiale pentru a repara bresele de securitate din Windows. Sterge permanent activitatea dvs de pe internet, fisiere personale si elibereaza spatiu pentru a pastra informatiile dvs departe de ochii curiosilor.
Pret: 103 RON
PC TOOLS Spyware Doctor 2011
Antispyware premiat pentru a securiza PC-ul dvs pentru confidentialtate, detecteaza amenintari si malware. Spyware Doctor livreaza protectie puternica antispyware cu un impact minim asupra PC-ului dvs. Apara computerul dvs impotriva atacurilor malware prin mai multe tehnici utilizand protectie proactiva, reactiva si automatizata pentru a opri amenintarile la fiecare punct de intrare. Acum include scanarea memoriei, profile de comportament si cartele cu rapoate de protectie pentru a oferi protectie actualizata si monitorizare a starii PC-ului dvs.
2 versiuni, intre 103 si 155 RON.
  
software

Categorii software