Sunet

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Preturi Sunet

Adobe Audition CC
Adobe Audition CC. Statie de lucru audio profesionala pentru mixare, finisare și editare de precizie. Ce se poate face cu Adobe Audition? Mix, editare și creare conținut audio cu un set de instrumente cuprinzător, ce include multitrack, waveform și afișare spectrală. Această stație de lucru audio puternica este proiectata pentru a accelera fluxurile de lucru de producție video și de finisare audio - si sa livreze un mix lustruit cu sunet curat.
6 versiuni, intre 98 si 163 RON.
Adobe Creative Cloud for teams: All Apps
6 versiuni, intre 261 si 380 RON.
SONY ACID Music Studio 10
5 versiuni, intre 150 si 300 RON.
SONY Audio Master Suite 2
2 versiuni, intre 2502 si 3002 RON.
SONY Audio Master Suite Mac 2
2 versiuni, intre 1651 si 2502 RON.
SONY Sound Forge Pro 11
7 versiuni, intre 150 si 2001 RON.
SONY Sound Forge Pro Mac 2.5
7 versiuni, intre 150 si 1501 RON.
SONY SpectraLayers Pro 3
2 versiuni, intre 1001 si 2001 RON.
SONY Vegas Pro 13
7 versiuni, intre 150 si 3002 RON.
SONY Vegas Pro 13 Edit
6 versiuni, intre 150 si 2001 RON.
SONY Vegas Pro 13 Suite
5 versiuni, intre 1001 si 4003 RON.
SONY Sound Forge Audio Studio 10 (2014)
5 versiuni, intre 150 si 300 RON.
SONY ACID Pro 7
Programul ACID Pro 7 este un puternic instrument care combina inregistrare si mixare multitrack complete, secventiere MIDI si functionalitate legendara de secvente audio ACID pentru crearea de muzica omogena si mediul post-productie. Mai mult un partener creativ decat un instrument de productie, programul ACID Pro 7 va inspira mai mult decat orice altceva
3 versiuni la 750 RON.
SONY Professional Training for ACID Pro 7
Acesta este mai mult decat o examinare si un tutorial cuprinzator al lui ACID 7. A fost creat de aceleasi persoane care au scris programul original facandu-l o adevarata experienta de invatare, deoarece doar acestia ar fi putut sa il predea cel mai bine, persoanele care au scris programul original. Setul contine 2 discuri video ce sunt optimizate sa fie redate pe TV (format widescreen), prin intermediul unui DVD player standard.
Pret: 475 RON
Avid Studio
Creati productii video si multimedia la nivel profesional cu o sofisticata librarie media si instrumente de corectie, ecran-verde, efecte, sunet Dolby 5.1 surround, creare Blu-ray si multe altele. Transformati clipurile video HD, fotografiile, si fisierele audio in experiente bogate, experiente multimedia cu software-ul de productie video Avid® Studio - oferind aceeasi tehnologie utilizata de editorii de top de la Hollywood. Editati ca un profesionist cu instrumente de corectie video si foto, o librarie puternica ce organizeaza toata fisierele media intr-un singur loc, circuite cronologice nelimitate pentru efecte avansate, si multe altele.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio HD v.15
Capturati amintiri si creati filme originale ca un profesionist cu peste 1800 efecte si alt continut, postare usoare pe web si YouTube, creare DVD si multe altele. Pinnacle Studio™ HD v.15 face usoara editarea ca un profesionist cu ajutorul noilor caracteristici intuitive, performanta ultra rapida, si o colectie masiva de continut. Importati rapid clipuri video si fotografii dintr-o gama larga de dispozitive - apoi editati scene si creati filme HD cu aspect profesional cu peste 1800 de efecte incluse, titluri, si alt tip de continut.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio HD Ultimate v.15
Cuprinde toate caracteristicile din Studio HD, plus efecte aditionale, sunet uimitor Dolby Digital 5.1 surround si creare Blu-ray. lider in lume in tehnologia de creatie audio si video profesionala, Pinnacle Studio™ HD Ultimate v.15 il face mai usor de editat ca un profesionist cu ajutorul caracteristicilor noi intuitive, performanta ultra rapida, si un continut de colectie masiv. Importati rapid video si foto - apoi editati scene si faceti filme HD cu peste 2000 efecte si alt continut.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio HD Ultimate Collection v.15
Contine toate caracteristicile din Studio Ultimate HD, plus un ecran-verde si multe alte efecte, tranzitii si alt continut. Pinnacle Studio™ HD Ultimate Collection v.15 il face mai usor de editat ca un profesionist cu ajutorul caracteristicilor noi intuitive, performanta ultra rapida, si un continut de colectie masiv. Importati rapid video si foto - apoi editati scene si faceti filme HD cu peste 2200 efecte si alt continut.
Epuizat
Avid Pinnacle Sibelius 6 First
Scrieti. Impartasiti. Redati. Creati partituri, tab-uri si pagini introductive. Este timpul sa impartasiti cantecele din mintea dvs cu restul lumii. Daca va simtiti mai comfortabili cu chitara si clapele decat cu complicatiile notarii muzicale, Sibelius First este pentru dvs. Este cea mai rapida si mai usoara solutie de a crea partituri utilizand tehnologia de notare aclamata de la Sibelius – gata de imprimare, impartasire, interpretare si postare online.
Epuizat
 

Producatori Sunet

AdobeSONYavid
software

Categorii software