SmartDraw

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Despre SmartDraw Software

SmartDraw este primul procesor vizual din lume
Asa cum un procesor de text face posibil pentru oricine de a crea documentatie frumos scris formatata, procesorul vizual face posibil pentru oricine de a crea efecte vizuale de prezentare calitative, la fel de usor.

Inainte de procesorul vizual, vizualizarile a trebuit sa fie create manual, cu software complex grafic. Chiar si pentru experti, realizarea unui mod vizual ca o organigrama a fost consumator de timp, iar rezultatele nu au fost de multe ori de calitate. SmartDraw automatizeaza crearea de efecte vizuale in masura in care oricine o poate face, si sa obtina rezultate foarte bune in cateva minute.

Prin inovatia a primului procesor vizual din lume, SmartDraw Software aduce puterea de comunicare vizuala pe fiecare desktop, ajutand companiile sa-si mareasca limita, prin imbunatatirea comunicarii, sa-si perfectioneze operatiunile, finalizarea proiectelor la timp, si de punere in aplicare cu succes a planurilor lor.

SmartDraw este folosit de mai mult de jumatate din Fortune 500, si mii de firme de avocatura, departamente de politie, sistemele de sanatate si de intreprinderile private de toate dimensiunile din intreaga lume.

Fondata in 1994, SmartDraw Software are capital privat cu sediul in San Diego, California.

SmartDraw Software pe scurt:

  • Important furnizor de software de comunicare vizuala pentru piata afaceri, educatie, si guvern.
  • Lansat ca primul procesor vizual in lume in anul 2010.
  • In fiecare an mai mult de 3 milioane de oameni instaleaza si utilizeaza SmartDraw.
  • In total mai mult de jumatate din Fortune 500 in calitate de clienti
  • Capital privat si asezat cu sediul in San Diego, California.

Logo SmartDraw

SmartDraw

Preturi SmartDraw

SmartDraw Visual Processor
SmartDraw este Primul Procesor Visual din Lume. Precum procesorul de cuvinte face posibil pentru toata lumea sa creeze formate de documentatii scrise, procesorul vizual face posibil pentru toata lumea sa creeze prezentari vizuale de calitate la fel de usor. Inainte de procesorul vizual, imaginile trebuiau sa fie create manual cu programe complexe de grafica. Chiar si pentru experti, producerea unei imagini precum o diagrama, consuma timp iar rezultatele erau adesea nu de buna calitate. SmartDraw automatizeaza crearea de imagini la un nivel la care toata lumea o poate face, si obtineti rezultate uimitoare in cateva minute.
9 versiuni, intre 259 si 101865 RON.
  
software

Categorii software