Sisteme de operare

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Sistemul de operare reprezintă ansamblul de programe care asigură utilizarea optimă a resurselor fizice şi logice ale unui sistem de calcul. El are rolul de a gestiona funcţionarea componentelor hardware ale sistemului de calcul, de a coordona şi controla execuţia programelor şi de a permite comunicarea utilizatorului cu sistemul de calcul.

Folosirea hardware-ului unui sistem de calcul ar fi dificilă şi ineficientă în lipsa unui sistem de operare.

Preturi Sisteme de operare

Microsoft Windows 10
Este Windows-ul pe care il cunosti, doar ca e mai bun Familiar și actualizat Ești deja un expert cu meniul familiar Start, bara de activități, și desktop. Ferestrele live furnizeaza actualizări a ceea ce conteaza cel mai mult, instantaneu. Windows 10 este proiectat pentru a fi compatibil cu hardware-ul, software-ul, și perifericele deținute deja. Și actualizări activate, întotdeauna pentru a vă ajuta să fiți la curent cu privire la caracteristicile și securitatea pe durata de viață a dispozitivului dvs. "Acesta combina punctele forte ale Windows 8 cu Windows 7" - Windows Insider
25 versiuni, intre 518 si 1057 RON.
Microsoft Windows 8
Windows 8 a introdus schimbări majore în platforma sistemului de operare si interfata de utilizator pentru a îmbunătăți experiența de utilizare pe tablete, unde Windows a fost acum concurent cu sistemele de operare mobile, inclusiv Android și iOS. În special, aceste modificări au inclus un Windows optimizat-touch pe baza limbajului design Microsoft "Metro", ecranul de pornire (care afișează programele și conținutul actualizat în mod dinamic pe o grilă de plăci), o nouă platformă pentru dezvoltarea de aplicații cu accent pe touchscreen, integrare cu servicii on-line (inclusiv capacitatea de sincronizare a aplicatiilor și setărilor între dispozitive), și Windows Store, un magazin online pentru descărcarea și achiziționarea de software nou. Windows 8 a adăugat suport pentru USB 3.0, formate hard disk avansate, comunicații, și cloud computing.
12 versiuni, intre 668 si 965 RON.
Microsoft Windows 7
Windows 7 este PC-ul tau simplificat. Bucura-te de media oriunde doresti, ramai productiv cu noul desktop inteligent, si fi creativ cu Windows Live Photo Gallery. Windows 7 functioneaza asa cum doresti - invata cum sa iti faci PC-ul mai rapid, mai fiabil si sigur. Windows 7 simplifica sarcinile de zi cu zi - afla cum iti poti simplifica lucrurile pe care le faci in fiecare zi. Windows 7 face ca lucrurile sa fie posibile - invata cum sa gestionezi media dintrun singur loc
Pret: 881 RON
Microsoft Windows Mobile 10
Windows 10 Mobile este un sistem de operare mobil dezvoltat de Microsoft. Este o iterație a liniei de produse Windows Phone și un succesor la Windows Phone 8.1, dar este comercializat ca fiind o ediție a Windows 10, sistemul de operare al Microsoft pentru calculatoarele personale, ca parte a planurilor Microsoft de a unifica platformele lor într-un singur sistem de operare convergent. Windows 10 Mobile își propune să ofere o mai mare coerență cu omologul său pentru calculatoarele personale, inclusiv sincronizarea mai extinsă de conținut, o nouă platformă de aplicație universală, care permite o aplicație sa ruleze pe multiple dispozitive cu Windows 10, cum ar fi PC-uri, dispozitive mobile și Xbox, precum și capacitatea, pe hardware-ul suportat, de a conecta dispozitive la un monitor extern și de a folosi un "PC-like" interfață cu suport intrare mouse și tastatura.
2 versiuni, intre 139 si 142 RON.
Microsoft Windows 10 Enterprise
Windows 10 Enterprise este proiectat pentru a răspunde nevoilor organizațiilor mari și mijlocii, prin furnizarea catre profesioniștii IT cu: protecție avansată împotriva amenințărilor de securitate moderne, optiuni de implementare flexibile, actualizare și support, management si control complet pentru dispozitive si aplicații. Ediția LTSB oferă clienților acces la Long Term Servicing Branch ca o opțiune de implementare pentru dispozitivele lor de misiune critică și medii.
2 versiuni, intre 1558 si 1589 RON.
Microsoft Windows Enterprise
Windows Enterprise oferă experiențele oamenilor cu solutiile organizațiilor, prin reunirea a tot ceea ce faci - de la aplicații mobile pentru afacerea ta, la muncă productiva Office, prin a căuta și naviga, la accesarea tuturor datelor de oriunde. Experiența ta Windows funcționează pe toate dispozitivele - de la cea mai buna tableta business, la un notebook subțire și ușor, la stația de lucru de înaltă performanță sau all-in-one, indiferent dacă esti acasă, în sau în afara biroului sau lucrand de pe drum.
4 versiuni, intre 695 si 1712 RON.
Microsoft Windows Server 2012 R2
Experimentați o mai mare flexibilitate și agilitate. Windows Server 2012 R2 aduce experienta noastra furnizand servicii de tip cloud la scară globală în infrastructura dvs. cu caracteristici și îmbunătățiri în virtualizare, management, stocare, rețelistica, infrastructură desktop virtuală, acces și protecție a informației, precum și platforma web și de aplicatie.
19 versiuni, intre 175 si 33260 RON.
Microsoft Windows Server
Windows Server este un nume de brand pentru un grup de sisteme de operare pentru servere lansat de Microsoft. Acesta include toate sistemele de operare Windows de marcă "Windows Server", dar nu orice alt produs Microsoft. Prima ediție a Windows server pentru a fi lansata sub această marcă a fost Windows Server 2003. Cu toate acestea, prima ediție de server a Windows a fost Windows NT 3.1 Advanced Server, urmat de Windows NT 3.5 Server, Windows NT 4.0 Server și Windows 2000 Server; acesta din urmă a fost prima ediție de server pentru a include Active Directory, DNS Server, DHCP Server, Group Policy, precum și multe alte caracteristici populare folosite astăzi.
24 versiuni, intre 92 si 49890 RON.
Microsoft Core Client Access License
Microsoft Core CAL este un nou mod al clienților să gestioneze în mod convenabil licențe CAL Microsoft (licențe acces client) pentru componentele de bază server în cadrul companiei. Acesta înlocuiește BackOffice CAL în toate ofertele de licențiere de volum, și servește la calificarea clienților Enterprise Agreement (EA) pentru Platforma discount la fel ca BackOffice CAL. Core CAL oferă o modalitate convenabilă de a licenția componente server de bază de pe toate desktop-urile din cadrul firewall. În plus, reduce complexitatea generală în gestionarea de licențe CAL pentru software de tip server pentru profesioniștii IT. Core CAL include licențele CAL (licențe acces client) pentru Windows Server, Exchange Server, System Management Server și SharePoint Portal Server. Fie printr-o EA sau orice alt acord de licențiere în volum, clienții care cumpără Core CAL vor cumpăra mereu Software Assurance atașat. În acest fel, clienții vor fi licențiati în mod corespunzător, indiferent de versiunea de software utilizată.
8 versiuni, intre 624 si 2293 RON.
Microsoft Windows Small Business Server 2011
Windows Small Business Server 2011 Standard (SBS 2011 Standard) este serverul potrivit pentru intreprinderile mici care au nevoie de o solutie completa, cu tehnologii de clasa enterprise server Windows pentru comunicare si colaborare, in timp ce versiunea Windows Small Business Server 2011 Premium Add-on (SBS 2011 Premium Add-on) este o solutie de analiza puternica si de gestionare date ce include o a doua licenta Windows Server 2008 R2 si tehnologii SQL Server 2008 R2.
34 versiuni, intre 321 si 8595 RON.
  

Producatori Sisteme de operare

Microsoft
software

Categorii software