SONY ACID Music Studio 8

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY



ACID Music Studio este instrumentul perfect pentru crearea de muzica originala, inregistrarea audio, productie MIDI, mixare de calitate si procesarea efectelor.

Noile caracteristici din ACID Music Studio 8 includ un plug-in pentru mixarea MIDI (Micing Console), efectele audio Elastique timestretch/pitch-shift, curbe tempo, si suport pentru formate AAC si FLAC.

ACID Music Studio este instrumentul perfect pentru crearea melodiilor originale, inregistrarii audio, productiei MIDI, mixare de calitate si procesarea efectelor.

Logo SONY ACID Music Studio 8

SONY ACID Music Studio 8

Preturi SONY ACID Music Studio 8

Electronic

SONY ACID Music Studio 8 DOWNLOAD, 1 utilizator

SAMS8099ESD
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

RETAIL

SONY ACID Music Studio 8 RETAIL, 1 utilizator

MSAMS8000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

SONY ACID Music Studio 8 UPGRADE, 1 utilizator

MSAMST8004
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY ACID Music Studio 8

ACID Music Studio 8 - lansare versiune 2011 - Creare, remixare si partajare audio facute usor

Un studio de inregistrare complet pentru acasa

Daca sunteti serios in ceea ce priveste crearea de muzica, ACID Music Studio este instrumentul perfect pentru crearea melodiilor originale, inregistrarii audio, productiei MIDI, mixare de calitate si procesarea efectelor. Impartasiti cantecele dvs in orice fel doriti - imprimati CD-uri, incarcati-le pe internet sau exportati catre dispozitive portabile de redare a Mp3-urilor ca PSP sau iPod. Cu tutoriale incorporate care sa va ghideze, veti compune, remixa si masteriza ca un profesionist in cel mai scurt timp.



 


Inregistrati si importati cu usurinta
ACID Music Studio 8 face ca inregistrarea sa fie o joaca de copii. Doar conectati microfonul sau instrumentul la placa de sunet de pe PC-ul dvs si apasati pe butonul Record. Faceti capturi la cate un track sau la intreaga banda in acelasi timp cu fiecare instrument pe un track diferit.
Adaugati efecte de calitate
Condimentati muzica dvs folosind efecte ca EQ, Reverb, Delay, Chorus si Distortion. Schimbati frecventa si tempo-ul mixului dvs in timp real. ACID Music Studio 8 include aplificatorul pentru chitara Studio Devil British Valve Custom si plug-in-ul TruePianos Amber Lite Piano - un set de pachete puternice de calitate superioara.
Creati muzica noua cu MIDI
Efectuati editare, inregistrare si secventiere completa MIDI. Manipulati date MIDI direct in linia cronologica a lui ACID Music Studio cu o interfata rulabila de pian si o retea de tobe. Aplicati instrumente VST fisierelor MIDI pentru o varietate larga de optiuni audio.


Cearea de melodii in 3 pasi simpli:

Alegeti muzica
peste 3000 de secvente muzicale intr-o varietate de genuri
Ascultati in timp real secvente muzicale impreuna cu mix-ul dvs.
Pictati-o
Utilizati instrumentul pensula pentru a picta muzica pe track-urile dvs.
Creati cu track-uri audio si MIDI nelimitate
Redati
Apasati Play pentru a reda melodia dvs.
Ajustati frecventa si tempo-ul in timp real.

Nou! Librarie gratuita coloane sonore de la SONY
ACID Music Studio contine acum un cod de descarcare pentru libraria de titluri gratuite Sony Sound Series - la o valoare de ~ 400 RON. Alegeti dintr-o gama variata de genuri si dati startul in a creea muzica dorita, imediat.
Invatati pe parcurs cu tutoriale usoare
Tutorialele noastre exclusive Show Me How va ghideaza pe tot parcursul procesului de creativitate. Oricand ai nevoie de ajutor doar apasa butonul Show Me How si alegeti tutorialul cu subiectul dvs. Casete de dialog ajutatoare, indicatoare si ghizi care va vor arata ce sa faceti si unde sa apasati.
Impartasiti creatiile dvs
Imprimati muzica pe CD-uri, salvati melodiile in formate populare inclusiv MP3, incarcati melodii pe site-uri web inclusiv pe ACIDplanet.com sau exportati melodii pe iPod sau iPhone.

Compatibilitate Microsoft® Windows® 7
Programul ACID Music Studio 8 este complet compatibil cu platforma Microsoft Windows 7.


Inregistrare, import si export

Inregistrati vocile si instrumente proprii peste buclele din ACID Music Studio. Extrageti audio de la CD-uri si importati fisiere MP3 pentru remixuri si crearea de seturi DJ dinamice. ACID Music Studio va ofera flexibilitatea de a inregistra de pe aproape orice sursa pentru a produce rezultate uimitoare. Inscriptionati CD-ul de muzica, salvati cantece pentru incarcarea pe site-urile Web preferate, inclusiv ACIDplanet.com, si convertiti fisiere audio in fisiere MP3 pentru redarea pe toate dispozitivele portabil de redare preferate.

Inregistrare multitrack de studio
ACID Music Studio va ofera libertate si flexibilitate completa pentru a va inregistra muzica. Inregistrati track cu track sau faceti captura intregii benzi in acelasi timp dar cu fiecare instrument pe track-uri diferite. Acesta va ofera control total asupra volumului, deplasarii si efectelor pe fiecare instrument sau track vocal pentru un mix perfect.
Nou! Librarie gratuita de bucle sonore
ACID Music Studio include acum un cod rambursabil pentru o librarie gratuita de bucle din Sony Sound Series. Alegeti din zeci de titluri intr-o varietate de genuri, introduceti codul, si descarcati un nou titlu din biblioteca de bucle!
Adaugati muzica proprie mixului
Adaugati muzica aditionala proiectului dvs din propriile fisiere audio. Cu programul ACID Music Studio puteti adauga muzica mixului dvs din aproape orice sursa incluzand CD, .mp3 si .wav.





 

Codificare audio usoara
Functionalitatea puternica de codificare va permite sa salvati melodiile dvs in formate pentru incarcarea pe internet sau exportati-le pe dispozitive portabile. Suporta formate ca MP3, WMA, WMV, AAC, FLAC si multe altele.
Publicati propriile melodii
Vreti sa va faceti auzit? ACIDplanet.com este primul site de pe internet pentru muzicieni si dezvoltatori de continut. Alaturati-va ACIDplanet pentru a incarca si partaja compozitii, melodii ale artistilor consacrati remixate, si colaborati cu alti membrii pe o gama larga de proiecte video si muzicale.
Peste 3000 de secvente muzicale incluse
ACID Music Studio include peste 3000 de secvente muzicale de calitate intr-o gama variata de genuri avand astfel posibilitati nelimitate cand creati un mix. Luati secventa pe care doriti sa o folositi, ascultati-o impreuna cu mixul dvs, pictati-o pe un track si redati creatia dvs.



Layout si imprimare pe CD
ACID Music Studio face mai usoara crearea propriilor CD-urilor in doar cateva minute. Layout-ul si imprimarea pe CD sunt integrate complet in program pentru a crea convenabil muzica dvs si sa produceti sonorizare profesionala pe CD, toate acestea intr-o singura aplicatie.
Suport pentru formate de fisiere
Importati si exportati o varietate de formate de fisiere, pentru a permite o mai mare flexibilitate in productia de muzica, precum si generarea tuturor fisierelor de streaming web si playere portabile.

Mixaje, editare si MIDI

ACID Music Studio ofera un set complet de instrumente de nivel profesional care va ofera un control precis asupra mixajului audio, procesarea efectelor, rutare audio si iesiri finale. Creati propriile bucle muzicale cu ajutorul instrumentului Chopper. Adaugati pachete de deplasare si volum pentru un control mai precis. Personalizati mixul dvs cu ajutorul efectelor audio incorporate sau schimbati frecventa si tempo-ul, si inversati fisiere audio in timp real.


Instrumente imbunatatite pentru remixare
Pentru a remixa melodiile dvs preferate, doar ACID Music Studio detine instrumentul Beatmapper. Acest instrument gaseste imediat tempo-ul unei melodii intregi, facand mai usoara remixarea. Noi marcaje in ACID Music Studio 8 va permit sa folositi Beatmapper pe melodii cu diferite tempo-uri si semnaturi de timp.
Efecte audio de calitate
Aplicati efecte si procese audio de calitate profesionala incluzand Elastique timestretching, EQ, Reverb, Delay, Chorus, Flange, Phase, Distortion si Echo. ACID Music Studio include suport pentru efectele audio DirectX si VST precum si suport pentru instrumente VST pentru ca dvs sa puteti reda track-urile MIDI prin sintetizatoare virtuale, filtre si efecte.







Editare MIDI controlata
Cresteti productivitatea si flexibilitatea muzicii dvs cu editarea controlata cu note usor de vizualizat. Editarea controlata face datele MIDI mai usor de editat si va ofera un acces mai rapid la note. Folositi pachete si taste presetate pentru un control precis asupra datelor MIDI. Grila pentru tobe va permite editarea mai usoara a notelor MIDI pentru o sintetizare usoara care au harti definite pentru tobe.
Consola de mixaj pentru fisiere audio si MIDI
Consola Mixing ofera o vizualizare integrata a tuturor track-urilor si bus-urilor din proiectul dvs cu aspectul traditional a unui dipozitiv de mixare traditional. Aspectul poate fi personalizat pentru a va oferi cea mai buna vizualizare chiar a celei mai complexe sesiuni. Noul plug-in Mixing Console pentru fisiere audio si MIDI are optiuni aditionale de rutare, care permit un mediu de inregistrare mai eficient si mai flexibil. ACID Music Studio 8 suporta de asemenea pana la patru bus-uri audio si patru efecte in lant ce pot fi asociate.

Nou! Pachete de programe exclusive de chitara si pian

ACID Music Studio 8 include amplificator pentru chitara Studio Devil British Valve Custom si plug-in-ul pentru pian TruePianos Amber Lite - un set de pachete puternice de calitate superioara.

Plug-in-ul pentru pian TruePianos Amber Lite
TruePianos Amber Lite este un plug-in VST pentru pian, de inalta calitate, care include optiuni pentru a controla dinamica si ecoul pentru o experienta realistica de pian.

Programul Studio Devil British Valve Custom (BVC)
Plug-in-ul Studio Devil British Valve Custom VST foloseste emulare amplificata bazata pe o stiva Marshall. Ajustati unitatea de control si puterea amplificata a compresiei cu modul de emulare incorporat de 4x12.









Filtrare si procesare MIDI
ACID Music Studio include filtare si procesare MIDI cum ar fi cuantificarea, viteza si durata pentru setarea parametrilor notelor MIDI. Cu aceste procese puteti aplica editare degradanta editand evenimente MIDI pe linia cronologica, cuantificarea datelor din evenimente, editarea valorilor vitezelor, schimbati durata unui eveniment sau transpunerea datelor MIDI.
Pachete cu track-uri MIDI
Schimbari pe fisiere MIDI pot fi facute pe un proiect folosind pachete de track-uri. Pachetele cu track-uri sunt o solutie vizuala si usoara de a ajusta volumul, pentru deplasare, pentru reglarea parametrilor, sau pentru programarea dinamica a schimbarilor pe durata unui track. ACID Music Studio va permite sa atrageti pachete direct pe bara cronologica, faceti clic dreapta pentru a adauga pachete de puncte sau trageti puncte cu mouse-ul pentru a face ajustari precise.
Curbe de tempo
Creati cu usurinta tranzitii graduale de la un tempo la altul pe durata unui proiect ACID Music Studio. Tipurile de tanzitii includ Linear, Fast, Slow, Smooth, Sharp si Hold. Curbele tempo sunt o solutie eficienta pentru a crea schimbari de tempo dramatice sau subtile in proiectul dvs.

Tehnologia Zplane elastique timestretching
Cu tehnologica Elastique Pro puteti efectua efecte de time-stretching si pitch-shift a track-urilor Beatmapping in timp ce retineti calitatea maxima a sunetului.

Familia ACID

Linia de produse ACID include un set puternic de inregistrare multitrack, mixare si instrumente de procesare a efectelor pentru o productie de muzica originala. Fie ca suneti nou in crearea de muzica sau sunteti un adevarat profesionist, exista un produs ACID care este potrivit pentru dvs.

Specificatii tehnice

ACID Music Studio este instrumentul perfect pentru crearea de muzica originala, inregistrarea audio, productie MIDI, mixare de calitate si procesarea efectelor. Noile caracteristici din ACID Music Studio 8 includ un plug-in pentru mixarea MIDI (Micing Console), efectele audio Elastique timestretch/pitch-shift, curbe tempo, si suport pentru formate AAC si FLAC.

ACID Music Studio 8.0 system requirements
 


ACID Music Studio este cea mai buna solutie de a aduce la viata muzica dvs si de a impartasi-o cu altii. Contine track-uri nelimitate audio si MIDI, caracteristici de mixare si editare de calitate profesionala, peste 3000 de genuri, secventa de calitate pentru a le folosi in mix-uri, mash-up-uri si creatii de muzica originala. Inregistrati multiple instrumente sau voci, fiecare pe track-ul lor pentru un mixaj precis si o slefuire profesionala. Impartasiti creatiile dvs cu ceilalti - imprimati mixuri pe CD, publicati-le pe internet sau convertiti-le in cele mai populare formate inclusiv in format mp3. Creati fisiere pentru PSP, iPod si iPhone. ACID Music Studio pune puterea de mixare a profesionistilor pe desktopul dvs si transforma PC-ul dvs in cel mai nou studio de inregistare in casa dvs.

software

Categorii software