SONY ACID Pro 7

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY

Programul ACID Pro este un lider in crearea de muzica bazata pe secvente audio de aproape 10 ani. Versiunea 7 contine toate caracteristicile de baza ale ACID Pro: pas automatizat si potrivire de tempo, previzualizare in timp real a secventelor audio, track-uri nelimitate, si interfata care reprezinta semnatura noastra Alege/Picteaza/Reda. Programul ACID Pro include de asemenea peste 3000 de secvente audio Sony Sound Series si 1000 de fisiere MIDI pentru ca dvs sa puteti incepe sa creati muzica direct din cutie.

Pentru o productie live sau de studio cu o calitate a sunetului necompromisa de 24-bit/192 kHz, ACID Pro 7 contine un set cuprinzator de caracteristici pentru o maxima performanta audio. Fie ca inregistrati trupa dvs sau creati secvente de studio bazate pe fisiere MIDI, programul ACID Pro 7 este platforma optima pentru inregistrare si productie multitrack de incredere: activati/dezactivati intr-o clipa, track-uri nelimitate pentru fisiere audio si MIDI, suport pentru suprafete de control, procesare puternica a plug-in-urilor si mixare surround 5.1.

Logo SONY ACID Pro 7

SONY ACID Pro 7

Preturi SONY ACID Pro 7

Versiuni SONY ACID Pro 7

SONY ACID Pro 7 licenta electronica

SAC7099ESD
750.35 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

SONY ACID Pro 7, volum achizitie de la 100+ utilizatori

KSAC70SL3
750.35 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

SONY ACID Pro 7, volum achizitie intre 5 si 99 utilizatori

KSAC70SL1
750.35 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara SONY ACID Pro 7

ACID Pro 7 - Statie de lucru audio digitala profesionala

Noul dvs partener creativ

Programul ACID Pro 7 este un puternic instrument digital de prelucrare audio ce combina facilitati complete de inregistrare si mixare multitrack, secventiere MIDI si functionalitatea legendara de secvente a lui ACID cu mediu omogen de creare muzica si post-productie. Mai mult un partener creativ decat un instrument de productie, programul ACID Pro 7 va inspira mai mult decat orice altceva. Cu proiectarea Transparent Technology, programul ACID Pro 7 inlatura barierele tipice in desfasurarea activitatilor creative pentru ca dvs sa transformati fara efort idei in rezultate reale.

Inregistrare multitrack profesionala
Pentru o productie live sau de studio cu o calitate a sunetului necompromisa pe 24-bit/192 kHz, ACID Pro 7 contine un set cuprinzator de caracteristici pentru o maxima performanta audio. Fie ca inregistrati trupa dvs sau creati secvente de studio bazate pe fisiere MIDI, programul ACID Pro 7 este platforma optima pentru inregistrare si productie multitrack de incredere: activati/dezactivati intr-o clipa, track-uri nelimitate pentru fisiere audio si MIDI, suport pentru suprafete de control, procesare puternica a plug-in-urilor si mixare surround 5.1.
Creare de muzica inovativa bazata pe secvente audio
Programul ACID Pro este lider in crearea de muzica bazata pe secvente audio de aproape 10 ani. Versiunea 7 contine toate caracteristicile de baza ale ACID Pro: potrivire automata pitch si tempo, previzualizare in timp real a secventelor audio, track-uri nelimitate, si interfata noastra propritara alege/picteaza/reda. Programul ACID Pro include de asemenea peste 3000 de secvente audio Sony Sound Series si 1000 de fisiere MIDI pentru ca dvs sa puteti incepe sa creati muzica direct din pachet.
Suport MIDI cuprinzator
Experimentati secventiere MIDI de neegalat cu ACID Pro, cu o procesare MIDI in timp real si un control precis asupra evenimentelor MIDI. Toate notele si datele de control poti fi inregistrate si editate pe bara cronologica la fel de usor ca si track-urile audio. Folositi pachete de track-uri pentru a automatiza si modifica in timp modularea, expresia sau alte tipuri de date MIDI. Alte caracteristici va permit sa inregistrati multiple track-uri MIDI, sa aplicati cuantificare MIDI in timp real, sa efectuati filtrari si procesari, sa creati si editati tipare de tobe si inregistrare in pasi. ACID Pro 7 include de asemenea peste 1000 de fisiere MIDI gratuite pentru creare de muzica.
Editare si mixare superioare
Programul ACID Pro 7 contine o consola de mixare dedicata pentru un mediu flexibil si eficient de inregistrare. Specificati ruta, atribuiti efecte audio si folositi procesatoare de efecte externe cu track-uri si magistrale. Programul ACID Pro 7 de asemenea suporta automatizare suprafetelor de control si trasare de canale pentru dispozitive ca Mackie Control si Frontier Design TranzPort. Instrumentul unic Beatmapper face remixarea usoara iar instrumentul Chopper va ajuta sa creati completari drum impresionante, distorsiuni si efecte in stil de DJ.

Efecte profesionale si suport Soft Synth
Extindeti paleta de sunete cu suport nativ pentru instrumentele VST, precum si adaugari VST si DirectX audio. Creati treceri rezonante, estompari dramatice, schimbari EQ si efecte cu automatizarea parametrilor. Spuortul ReWire si ASIO va permite sa integrati omogen programul ACID Pro 7 in studioul existent.
Instrumente exclusive de cuantificare
Transformati secvente audio si track-uri MIDI in sunete noi si proaspete, cu instrumentele noastre exclusive de cuantificare, Groove Mapping si Groove Cloning. Schimbati ritmul unui track, aplicati diferite ritmuri aceluiasi track, extrageti un ritm de dintr-un fisier si aplicati-l pe un altul sau chiar creati ritmuri personalizate.
Caracteristici profesionale pentru fluxurile de lucru
Maximizati eficienta cu dosare pentru track-uri si editare grupata pentru a trage, schimba pasul, taia, copia si lipi sectiuni de secvente audio. Utilizati Clip Pool pentru a alege si aranja evenimente pentru a le folosi in compozitii. Creati schimbari de tempo subtile sau dramatice folosind noi curbe de tempo. Oferiti proiecte in aproape orice format fara sa parasiti mediul ACID Pro 7.
Nou! Tutoriale interactive
Programul ACID Pro 7 include acum tutoriale interactive incorporate pentru ajutor pas-cu-pas. Lucrati impreuna cu tutorialele din interiorul proiectului pentru a invata si crea in acelasi timp.
Nou! Inclus cu ACID Pro 7
ACID Pro 7 include software pentru productie si editare muzicala profesionala, incluzand ACID Pro Effects Rack, powered by iZotope, Garritan Aria for ACID Pro Player, Sonoma Wire Works KitCore si Native Instruments Guitar Combos.
Bucle si secvente audio gratuite
Adaugati in libraria dvs de continut cu 8packs de pe ACIDplanet.com. Disponibil ca si descarcare gratuita in fiecare saptamana, 8packs sunt 8 secvente audio aranjate intr-o melodie. Utilizatorii ACID Pro inregistrati pot de asemenea descarca continut exclusiv in mod gratuit folosind Get Media. Apasati pe Get Media din bara de instrumente ACID Pro 7 pentru acces instant la dosare pline de secvente audio fara drepturi de autor.Elemente de baza

Programul ACID Pro include un set puternic de caracteristici in timp real pentru a compune melodii originale. Interfata sa revolutionara si intuitiva alege/picteaza/reda va permite sa va concentrati pe creatia imediata de muzica. Folosind un numar nelimitat de track-uri audio/MIDI si cuprinzatorul mediu de editare al ACID Pro 7, va veti gasi intr-o noua lume cu posibilitati creative nelimitate.

Peste 3000 de secvente audio si 1000 de fisiere MIDI
Programul ACID Pro 7 include mai mult de 3000 de secvente audio Sony Sound Series si 1000 de fisiere MIDI pentru crearea de muzica. Secventele audio Sound Series sunt ACIDizate metadatele proprietare de schimbare a pasului (pitch-shifting) si etrindere a timpului (time-stretching) pentru cea mai fluida performanta posibila. Obtineti mai multe secvente audio gratuite in fiecare luna prin intermediul caracteristicii ACID Pro Get Media de pe ACIDplanet.com. Extindeti si mai mult colectia media prin achizitionarea de titluri din vasta noastra colectie de licrarii de secvente audio lipsite de drepturi de autor.
Calitate audio impecabila
Programul ACID Pro are crea mai scurta cale posibila de la interfata audio la hard disk, fara conversii in virgula mobila care pot creste latenta si potentialele pierderi. Arhitectura optimizata de inregistrare la 24-bit/192 kHz include suport pentru procesoare cu nucleu dublu sau multi-nucleu si optimizarea redarii dinamice pentru o performanta audio maximizata.
Optimizare redare dinamica
Obtineti un spor de performanta pe la sisteme cu un singur procesor sau cu procesoare multi-nucleu, cu ajutorul memoriei tampon pentru trak-uri audio. ACID Pro 7 utilizeaza fire separate de procesare pentru a interpreta audio din track-uri. Pe calculatoare cu mai multe procesoare sau cu nuclee multiple, procesarea este distribuita in mod egal tuturor procesoarelor pentru a creste performanta de redare.
Identificarea albumului prin intermediul Gracenote MusicID
ACID Pro 7 suporta Gracenote MusicID pentru ca dvs sa puteti vizualiza si trimite informatii despre un track CD, incluzand titul, artistul si titlul melodiei.
Inscriptionare CD integrata
ACID Pro 7 are integrate metodele de inscriptionare CD track-at-once si disc-at-once, pentru a scrie CD-uri audio cu remixuri personalizate si track-uri in stil DJ.


Caracteristici de mixare si editare

Noile caracteristici de inregistrare profesionala ale programului de editare audio digitala ACID Pro 7 faciliteaza munca char si celor mai complexe productii audio. Inregistrati simultan mai multe track-uri audio si MIDI, activati si dezactivati intr-o clipa si ascultati efectele cu semnalul dvs inainte de inregistrare. Programul ACID Pro 7 mareste performanta de redare pe computerele cu mai multe procesoare sau cu procesoare multi-nucleu prin crearea de fire separate pentru fiecare procesor.

Inregistrare multitrack: Audio si MIDI
Inregistrati simultan multiple track-uri audio si MIDI in bara cronologica a ACID Pro 7 printr-o varietate de metode, printre care inregistrarea cu pas, activarea/dezactivarea, secventierea audio continua si multe altele. Incarcati multiple track-uri audio, inregistrati variante alternante ca si clipuri si selectati-l pe cel care suna cel mai bine pentru a il folosi in compozitia dvs.

Nou! Consola de mixaj audio si MIDI
Noua consola de mixaj ofera o vizualizare integrata a tuturor track-urilor si magistralelor dintr-un proiect ACID cu ajutorul aspectului de consola de mixaj traditionala. Aspectul poate fi personalizat pentru a va oferi cea mai buna vizualizare chiar si pentru cele mai complexe sesiuni. Noua consola de mixaj audio si MIDI detine de asemenea si optiuni aditionale de rutare, permitand un mediu de studio de inregistrare mai flexibil si mai eficient.


 

Nou! Magistrale de intrari (Input busses)
Folositi noile magistrale de intrari pentru a inregistra de pe dispozitive externe cu efecte, amestecati surse audio externe cu proiecte, folositi procesatoare de efecte externe cu track-uri si magistrale si pentru monitorizare in timp real a intrarilor. Magistralele de intrare va ajuta sa castigati mai mult control in rutarea semnalelor de intrare, rezultand in mai multe optiuni de personalizare si mixare.
Nou! Interpretare in timp real
Interpretarea in timp real permite utilizatorilor sa includa iesirea de la o sursa de intrare externa cu un proiect. Utilizatorii pot include semnalul audio directionat catre dispozitive externe care includ unitati de efecte si masini drum in proiectul lor, rezultand astfel optiuni aditionale pentru mixare si posibilitati de efecte in timpul unei sesiuni.
Nou! Masuratori pentru audio, MIDI si magistrala pista
Vizualizati si reglati rapid nivelele MIDI si audio de mixare in timp real, folosind masuratori per track. Masuratoarea la nivel de track este ideala pentru o mixare mai precisa, pentru ca dvs sa obtineti mixari audio mai bune si cu o acuratete crescuta. Aceste noi masuratori pot fi personalizate, incluzand pozitia, dimensiunea si optiunile orizontale si vericale ale instrumentului.
Nou! Suprafata de control externa si canale de urmarire
Cand o suprafata de control este activata, programul ACID Pro 7 afiseaza un indicator in lista de track-uri a consolei de mixaj (Mixing Console track list) pentru a arata ce canale sunt sub control extern. Aceasta caracteristica face mai usoara organizarea cand lucrati cu numeroase track-uri.


Mixare Surround 5.1
Stabiliti si mixati fisiere proiect 5.1 surround pentru productii audio si DVD. Utilizati panoramarea surround pentru un control precis asupra pozitiilor canalelor pentru a putea optimiza proiectele pentru amplasarea difuzoarelor si redarea in stilul salilor de cinema. Automatizati mixu-ul dvs 5.1 pe bara cronologica folosind cadre cheie.

Nou! Curbe Tempo
Stabiliti temporizari diferite intre doua marcaje tempo pentru tranzitii graduale de la un tempo la altul pe toata durata unui proiect ACID Pro 7. Tipurile de tranzitii includ: lniar (Linear), rapid (Fast), lent (Slow), ascutit (Sharp) si mentinut (Hold). Curbele tempo sunt o solutie eficienta pentru a crea schimbari de tempo dramatice sau subtile in proiectele ACID Pro.
Nou! Numerotare cu ajutorul metronomului
Metronomul programului ACID Pro 7 numeroteaza un numar determinat de bare inainte de inregistrare sau redare, pentru sincornizare si accuratete mai mare cand inregistrati o reprezentatie. Selectati cu usurinta numarul de bare si alegeti sunetele motronomului dintr-o varietate de blocuri de lemn, tobe, bete si multe altele.

Panoranare surround in stilul filmelor
Panoramarea surround in stilul filmelor va permite sa deplasati intre perechi de difuzoare adiacente folosind un model constant de putere, si este optimizat pentru amplasarea difuzoarelor in stilul celor din sala de cinematograf.

Orchestratie video cu precizie de cadru
Compuneti o coloana sonora pentru clipurile dvs video in cadrul spatiului de lucru al programului ACID. Doar importati clipul, setati marcajele si urmariti tempo-ul coloanei sonore cu indicatoare vizuale alese. Lucrati independent cu fisierele media asociate clipului video si redati proiectul final intr-o gama variata de formate.

Sectiuni proiect ACID
Creati sectiuni de proiect pentru a putea rearanja segmentele evenimentelor audio si MIDI in functie de timpi acestora in proiectele ACID Pro 7. Trageti si plasati pentru a muta sau copia sectiuni de proiect si ascultati noi aranjamente fara a mai fi nevoie sa refaceti intregul proiect.

Suport pentru suprafete de control
Efectuati mixare manuala folosind dispozitive externe cu programul de editare audio digitala ACID Pro 7. Versiunea 7 suporta nativ Mackie Control Universal si Frontier Design TranzPort, si va permite alocare personalizata a pana la cinci suprafete de control definite de utilizator. Trimiteti si primiti comenzi catre dispozitive externe compatibile (pentru a controla inregistrarea, transportul, pachetele, tranzitiile, taierile de sonor, solo-urile, deplasarile si automatizarea efectelor).

Nou! Etichete particularizate pentu ASIO™ devices and ports
Personalizati porturile unitatilor ASIO cu etichete pentru a le potrivi in configuratiile dvs, decat sa va bazati pe numele unitatii implicite.

Nou! Imbunatatirea gestionarii si scanarii plug-in-urilor
Cu noul Plug-in Manager puteti acum sorta plug-in-uri in diverse categorii, precum si redenumirea plug-in-urilor pentru o mai buna organizare. De asemenea, procesul de scanare a fost imbunatatit in versiunea 7, oferindu-va un acces mai rapid la colectia dvs de plug-in-uri.

Masuratori inregistrare track-uri
ACID Pro 7 include masuratori pentru fiecare track pentru a monitoriza cu acuratete nivelele in timpul inregistrarii.

Clipuri media nelimitate per track
Plasati mai multe tipuri de media pe un singur track pentru a crea compozitii muzicale dinamice. Adaugati sunete care nu se repeta, clipuri Beatmapped, secvente audio si fisiere pe acelasi track. Utilizati Clip Pool pentru a organiza si a alege evenimentele pe care doriti sa le folositi in compozitiile dvs - optiunile dvs de mixare sunt nelimitate.
Nou! Evenimente tragere si plasare intre track-uri (Cross-Track Event Drag and Drop)
Pur si simplu taiati, copiati si lipiti evenimente pe mai multe track-uri pentru o editare si mai rapida.
Pachete de inregistrare automata (Envelope Automation Recording)
Inregistrati pachete de track-uri si parametrii cadrelor cheie in timp real folosind un mouse sau o suprafata de control externa, cu moduri de blocare si touch si subtierea cadrelor cheie dupa inregistrarea automata. Automatizarea controlului parametrilor este disponibila atat pentru track-urile si magistralele stereo cat si pentru cele 5.1.
Nou! Comutatoare inclusiv Normalizare, Iversare faza si Blocare
Noile comutatoare pentru track, clip si eveniment din ACID Pro 7 includ Normalizare, Inversare faza, Amutire si Blocare. Folositi comutatoarele pentru a normaliza rapid evenimente si efectuati alte procese in cadrul spatiului de lucru ACID Pro.
Track Folders
Dosarele Track ofera o solutie mai eficienta de a vizualiza proiectul dvs. Cresteti eficienta prin organizarea mai multor track-uri intr-un singur dosar cu track-uri pe bara cronologica ACID Pro. Folositi editarea grupata pentru a trage (drag), a schimba pasul (pitch-shift), a taia, a copia si lipi sectiuni intregi de secvente audio.

Inversarea evenimentelor in timp real
Inversati instant secvente audio, sunete care nu se repeta si melodii in timp real - nu este nevoie sa exportati fisierele in alta aplicatie de editare.
Redirectionare magistrala-la-magistrala (Bus-to-Bus Routing)
Noua redirectionare magistrala-la-magistrala permite crearea complexa a sub-mix-urilor.
Monitorizare Downmix
ACID Pro 7 ofera previzualizare downmix in timp real audio din surround 5.1 in stereo, sau din stereo in mono, pentru a va asigura ca mixul dvs suna exact cum ati intetionat, indiferent de dispozitivul pe care se va face redarea.
Instrumentul de remixare Beatmapper
Utilizati instrumentul Beatmapper pentru a adauga informatii despre tempo fisierelor de lungimea unei melodii, incluzand MP3-uri, pentru a remixa si combina secvente muzicale si pentru a crea mixuri originale. Adaugati beat-uri, clipuri suprapuse si da-ti melodiilor dvs un aer avangardist.

Nou! Beatmap imbunatatit pentru track-uri si schimbari de tempo
Noile imbunatatiri din programul ACID Pro 7 fac mai usoara editarea proprietatilor clipurilor si melodiilor Beatmap cu diverse tempo-uri si semnaturi de timp. Acestea va ofera mai multa flexibilitate cand compuneti melodii si interpretati remixuri.
Instrumentul de editare a secventelor audio Chopper
Instrumentul de editare Chopper creeaza uimitoare drum fill-uri, distorsiuni si efecte in stil DJ. Puteti de asemenea utiliza Chopper pentru a „clona” secvente audio, pentru a crea evenimente taiate, pentru a ajusta cu finete parti separate ale secventelor audio, chiar si pentru a amesteca bucati ale mai multor secvente audio pentru a crea mostrele dvs personalizate. Toate evenimentele taiate vor fi redate si sincronizate cu proiectele ACID Pro 7. Puteti folosi de asemenea comenzi de pe tastatura pentru a plasa evenimente din Chopper pe bara cronologica in timp real.

Plasati sunete nerepetabile (one-shots) in timp real
Introduceti secvente audio si sunete nerepetabile in timp ce redati proiectul. Puteti de asemenea sa creati propriile secvente aduio in Chopper si apoi le puteti adauga in bara cronologica, in timp real, in timpul redarii, cu ajutorul comenzilor de pe tastatura, pentru mixare live.

Caracteristici MIDI

ACID Pro 7 este un mediu complet pentru inregistrare, editare si secventiere MIDI. Cresteti productivitatea si flexibilitatea muzicala cu vizualizarea si editarea notelor in stil liniar. Alte noi caracteristici MIDI includ pachetele cu track-uri MIDI si cadre cheie, mod de editare a grilei drum cu harti de taste drum, filtrare, procesare si export fisiere MIDI.

Editare MIDI liniara
Manipulati datele MIDI direct pe bara cronologica MIDI cu ajutorul interfetei de rulou pian sau a grliei drum. Editati toate pozitiile notelor, viteza, curba pasului si informatiile controller-elor in cadrul interfetei principale pentru multitrack-uri.
                                                                                    
Cadre cheie si pachete cu track-uri MIDI
Utilizati pachete de track-uri si cadre cheie pentru a implementa controller continuu si schimbari de program. ACID Pro 7 dispune o interfata intuitiva pentru ca dvs sa modificati eficient pasul, modularea, expresia sau sa schimbati datele controller-elor MIDI, incluzand schimbari la nivelul intregului proiect.

Filtrare si procesare MIDI
Procesati date MIDI direct din bara cronologica ACID Pro 7, incluzand cuantificare, editare valori viteza, modificarea duratei evenimentului si multe altele.

Nou! MIDI Track Freeze
Nou in programul de editare audio digitala ACID Pro 7, puteti „ingheta” track-uri MIDI care directionate catre programe de sintetizare. Odata „inghetate” track-urile sunt transmise si redate ca fisiere audio. Aceasta creaza un flux de lucru mai eficient si salveaza valoroasa putere procesare a procesorului.

Automatizare paramentrii VSTi
Cresteti flexibilitatea de mixare prin incorporarea pachetelor de automatizare pentru controlul instrumentelor VST in proiecte ACID Pro 7.

Modul Grila Drum
Modul Drum Grid al ACID Pro 7 va ofera o solutie usoara si intuitiva pentru a crea si edita tipare drum direct din bara cronologica.

Editori harti Drum si Patch
Creati sau editati eficient harti drum. Utilizati sabloane pentru a eticheta numele drum-urilor si patch-urilor pentru sintetizatoarele MIDI si masinile drum hardware sau software. De asemenea, puteti salva sabloane pe care le puteti partaja cu alti utilizatori ACID Pro 7.

 

 


Control audio

Programul ACID Pro 7 este o statie de lucru puternica pentru productie muzicala scalabila, cu caracteristici profesionale, incluzand efecte audio la calitate de studio si suport pentru plug-in-uri.

Efecte audio DirectX
ACID Pro 7 include peste 20 de efecte audio DirectX precum Delay, EQ, Compressor, Resonant Filter, Reverb, Flange, Chorus si Distortion. ACID Pro 7 suporta de asemenea si efecte DirectX bazate pe tempo care vor reactiona la schimbari in mixul dvs, incluzand Flange/Wah/Phase, Amplitude Modulation, Simple Delay si Chorus, extinzand astfel creativitatea muzicala.

Suport Multiport VSTi Soft Synth
Utilizati VST soft synths cu multiple porturi de iesire si individual taiati sonorul, solo, adaugati efecte la si ajustati volumul pentru fiecare comanda soft synth bus.

Nou! Timestretching si Pitch Shifting Zplane élastique Audio
Avand ca si caracteristica tehnologia Zplane élastique Pro, ACID Pro 7 permite extinderi de timp si schimbari de pas dramatice ale track-urilor Beatmapped mentinand in acelasi timp calitatea maxima a sunetului.

Suport efecte VST cu automatizare si tempo sync
ACID Pro 7 suporta nativ efecte VST, incluzand automatizarea parametrilor efectelor, deschizand paleta de sunete disponibila.
Automatizarea inregistrarii pachetelor
Inregistrati pachetul track-ului si parametrii cadrelor cheie in timp real, folosind un mouse sau o suprafata de control externa, cu moduri de inregistrare atingere si blocare si rarirea automata a cadrelor cheie la post-inregistrare. Automatizarea controlului parametrilor este disponibila atat pentru track-urile si bus-urile stereo cat si pentru cele 5.1.
Monitorizarea intrarilor de inregistrare
Noul flux de inregistrare multitrack va ofera abilitatea de a monitoriza semnale audio cu efecte track DSP in timp real, in timpul sesiunilor de inregistrare.
Suport dispozitive si mixer ReWire
Programul ACID Pro lucreaza atat ca un mixer/host ReWire cat si ca un dispozitiv/instrument. Utilizati ACID ca parte integrata a fluxului dvs de munca sincronizat cu aplicatii compatibile precum Sonar, Nuendo, Cubase SX, Live sau programul Pro Tools.
Audio Plug-In Manager
Plug-in Manager va permite sa adaugati rapid efecte unui track, bus, lant de efecte asociabile sau soft synth bus. De asemenea puteti redenumi si organiza cu usurinta plug-in-urile.


Instrumente de cuantificare

ACID Pro contine tehnologiile patentate de cuantificare Groove Mapping si Groove Cloning. Cu aceste instrumente puteti extinde semnificativ colectia de secvente audio prin transformarea secventelor audio existente in sunete noi si proaspete.

Schimbati ritmul unui track
Este usor sa aplicati un ritm track-urilor din proiectul dvs. In zona Window Docking, apasati pe fila Groove Pool. Din sectiunea de sus a lui Groove Pool trageti ritmul pe care doriti sa il folositi pe track-ul dorit. Observati ca un eveniment al ritmului este afisat de-a lungul partii de jos a track-ului. Cresteti inaltimea track-ului pentru a vedea numele ritmului si mariti pentru a afisa o reprezentatie vizuala in evenimentul ritmului. Trageti un ritm diferit pe track pentru a inlocui ritmul actual.

Aplicati mai multe ritmuri aceluiasi track
Puteti aplica diferite ritmuri unui singur track pentru a mari interesul asupra compozitiei. Apasati pe sageata Groove Tool din bara principala de butoane ACID Pro si alegeti ritmul dorit. Acesta selecteaza de asemenea si Groove Tool. Trageti instrumentul Groove peste o sectiune mica a track-ului. Un track poate avea cat de multe sectiuni de ritm doriti.
Extragerea unui ritm dintr-un fisier si aplicarea acestuia pe un altul
Daca unul din track-uri contine un ritm pe care doriti sa il folositi si pe un alt track, faceti clic-dreapta pe antetul primului track si alegeti Add to the Groove Pool din meniul pop-up. Acum apasati pe fila Groove Pool pentru a o aduce in fata daca nu este deja vizibila si observati ca un nou ritm (cu numele fisierului de pe track-ul de pe care l-ati extras) a aparut in Groove Pool. Folositi metodele descrise mai sus pentru a adauga acest nou ritm oricarui track din proiectul dvs. Acum, track-urile impart acum acelasi ritm.

Creati ritmuri personalizate
Modificati un ritm deja existent si salvati versiunea modificata ca un nou ritm. In Groove Pool, selectati unul din ritmurile exstente si apasati butonul Duplicate Selected Grooves. Ajustati marcajele albastre Pre-Groove pentru a schimba ritmul, sau creati un nou ritm personalizat de la zero. Apasati butonul New Groove. Din nou, asjutati marcajele albastre Pre-Groove.

Folosirea proprietatilor track-ului pentru a crea noi ritmuri
Modificati proprietatile unui track existent si creati un nou ritm bazat pe aceste modificari. Clic-drepata pe antetul track-ului si alegeti Properties din meniul de scurtaturi. In dialogul Track Properties, clic pe fila Strech si efectuati ajustari diferitelor marcaje. Clcik pe butonul Play Quantized pentru a asculta cum modificarile afecteaza ritmul fisierului. Clic pe butonul Play pentu a auzi ritmul original al fisierului. Cand sunteti multumit cu modificarile facute, clic pe butonul Add to Groove Pool. Noul ritm apare acum in Groove Pool.
Exportarea ritmurilor personalizate
Dupa ce ati creat un nou ritm si decideti ca acesta se poate potrivi si cu alte proiecte, puteti exporta ritmul astfel incat sa il puteti utiliza in orice proiect sau il puteti partaja cu un partener. In Groove Pool, selectati din lista ritmul pe care doriti sa il exportati apoi clic pe butonul Export Selected Groove. Puteti salva ritmul in orice locatie doriti in calculator.


Media Manager

Folositi Media Manager pentru a eticheta, organiza si cauta in colectia dvs de secvente audio pentru a gasi rapid fisierele media potrivite pentru compozitiile dvs ACID Pro 7. Media Manager pastreaza o baza de date cu continutul dvs, incluzand atributele fisierelor, metadate ACID, si etichete pe care le puteti atribui pentru a clasifica fisierele media. Instalati Media Reference Library pentru a eticheta automat secvente audio Sony Sound Series existente si mostre de pe hard drive-ul dvs. Listate mai jos sunt doar cateva lucruri pe care le puteti face cu aceasta noua si incitanta tehnologie.

Compuneti libraria media in mod automat
Madia Manager poate scana unitatile de stocare din computerul dvs pentru a adauga automat fisiere la libraria dvs. Apasati pe butonul Add Files din Media Library, specificati fiecare dosar in care doriti sa il scanati, alegeti tipul fisierelor media pe care doriti sa le adaugati si apasati butonul Search. Media Manager cauta in dosarele specificate fisierele media si adauga tot ce gaseste in libraria actuala.

Previzualizati si adaugati fisiere media direct din Media Manager
Utilizati aceleasi tehnici pe care le folositi in fereastra Explorer pentru a previzualiza fisiere din libraria dvs. Selectati un fisier din librarie si apasati butonul Start Preview pentru a asculta fisierul chiar daca proiectul este in curs de redare, pentru a putea sa evaluati fisierele media impreuna cu compozitia dvs. Pentru a opri previzualizarea apasati butonul Stop Preview. Apasati butonul Auto Preview pentru ca previzualizarea sa inceapa automat cand selectati fisierul. Cand gasiti fisierul pe care il doriti, trageti-l direct din Media Manager in bara cronologica a proiectului dvs.

Perfectionati intrarile si cautarile din Media Library
Pentru a adapta libraria nevoilor dvs exacte, creati etichete personalizate si aplicati-le intrarilor media din librariile dvs. In panoul Search, apasati pe o eticheta care se afla la nivelul la care doriti sa adaugati noua eticheta. Apasati butonul Add Tag. Schimbati numele noii etichete in orice va ajuta sa cautati mai eficient. Acum aplicati eticheta intrarilor din libraria dvs si cautati in aceasta exact cum ati face cu etichetele implicite.

Creati cautari extrem de precise cu instrumentele avansate de cautare
In sectiunea Advanced din panoul Search, puteti personaliza cautarile dvs pentru a fi extrem de specifice. Apasati pe butonul Add New Search Criteria. In Search Criteria Chooser, efectuati dublu-clic pe fiecare criteriu dupa care doriti sa cautati. Ajustati controalele de parametru ale criteriilor pentru a adapta cautarea dvs. Selectati casutele din dreptul fiecarui criteriu pe care doriti sa il folositi.
Extindeti cautarile media cu librarii de referinta
Utilizati Sony Sound Series: libraria de referinta Loops and Samples pentru a cauta vastele colectii de fisiere media disponibile de la Sony Sound Series. De pe discul de instalare ACID Pro, instalati Sony Sound Series Library. Alegeti Options din lista Media Library Actions, apoi alegeti Sony Loops and Samples din lista Reference Library. Apasati OK apoi apasati butonul Switch to Reference Library. Alegeti un fisier din panoul Search Results si apasati link-ul Buy Now din panoul Product Information pentru a primi mai multe informatii, pentru a previzualiza fisierul si pentru a achizitiona colectia secventelor audio asociate.
Revedeti istoricul cautarilor
In timp ce lucrati prin diferite cautari din libraria dvs, posibil veti dori sa va reintoarceti la o cautare pe care ati facut-o mai devreme. Decat sa incercati sa va amintiti cum sa reconstruiti o cautare complexa, apasati butonul Previous Search pentru a parcurge istoricul cautarilor. Odata ce ati parcurs istoricul in acest fel, apasati butonul Next Search pentru a parcurge in directia opusa.


Get Media

Un singur clic pe Get Media de la pictograma Web de pe bara de instrumente a programului ACID Pro va trimite direct in zona de descarcare Get Media, un depozit disponibil doar membrilor, ce reuneste o gama larga de continut gratuit si proaspat care nu poate fi gasit in nici un alt loc. In fiecare luna, bucurati-va de acces instant la dosare pline de secvente audio libere de drepturi de autor care pot fi folosite imediat in proiecte. Continutul Get Media este o adaugare semnificativa catalogului Sony Sound Series, care ofera pachete de dosare pline de sunete ce extind potentialul oricarei librarii. Get Media ofera cele mai profunde perspective posibile despre cum poate catalogul nostru sa functioneze pentru dvs. Acest continut este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati ACID Pro.
ACID Pro 7 adauga valoare prin programele incluse

ACID Pro 7 include programe pentru productia si editarea profesionala, incluzand ACID Pro Effects Rack, powered by iZotope, Garritan Aria pentu ACID Pro Player, Sonoma Wire Works KitCore si Native Instruments Guitar Combos.

Garritan Aria pentru ACID Pro Player
De la Garritan, lider si pionier la nivel global in librarii de sample-uri, dezvoltat in legatura cu Plogue Art et Technologie Inc., arritan's ARIA pentru ACID Pro Player pune accent pe redarea exceptionala. Include o suita completa de sample-uri MIDI orchestrale, big band si generale.

ACID Pro Effects Rack, powered by iZotope
ACID Pro Effects Rack bundle este o suita de efecte compuse de iZotope DSP technology. Efectele includ algoritmi de inalta calitate pentru o calitatate exceptionala a sunetului, fapt pentru care iZotope este cunoscut. ACID Pro Effects Rack bundle include efecte Flanger, Phaser, Analog Delay si Dynamics.

Native Instruments Guitar Combos Bundle
Acest bundle Native Instruments bundle reproduce trei combinatii de chitare clasice. Pachetul include AC Box Combo, Plexi Combo si Twang Combo cu peste 100 de preset-uri profesionale. Combinatiile de tuburi precis emulate au un sunet absolut autentic, sunet dinamic si cald, producand cele mai pure tonuri.

Sonoma Wire Works KitCore Drums
Noul KitCore ofera grozave sunete drum cu incarcare minima a procesorului. KitCore versiunea 2 include un kit Matt Sorum (Velvet Revolver) si doua kit-uri Ben Smith (Heart) rock/pop, un kit jazz Jon Bishop (Ernie Watts), un set de sunete percutie Luis Conte Latin, un kit drum slefuit si doua kit-uri urban/electronic.

Abonament de un an la serviciul ACIDplanet.com ProZone
Maximizati prezenta online cu un cont ACIDplanet.com® ProZone™. Obtineti mai multa vizibilitate cu pagini de artist imbunatatite ce includ fotografii, proiecte, discografie si marfa de vanzare. Personalizati paginile pentru a reflecta mai bine stilul personal si prezentati ultimile lucrari. Membrii ProZone beneficieaza de pagini de artist fara reclame, gazduire podcast si vidcast, spatiu de stocare nelimitat si multe alte.

Optiuni de import si export

Cu programul ACID Pro puteti deschide o gama variata de tipuri de fisiere, printre care WAV, Windows Media si MP3. Exportati melodii complete ca WAV, MP3 si multe altele - sau incarcati muzica dvs pe ACIDplanet.com, site-ul de top din intreaga lume pentru muizica independenta.

Nou! Suport pentru formatele FLAC, AAC, ACE si MPEG-2
Programul ACID Pro 7 ofera un suport marit pentru formate audio. Programul ACID Pro 7 include de asemenea plug-in-ul Dolby Digital AC-3 Studio pentru a exporta mixuri in format surround.

Formate de fisiere suportate
 Scriere pe CD
Programul ACID pro 7 are inclusa scriere CD disc-at-once CD (DAO) pentru ca dvs sa puteti imprima CD-uri audio cu remixuri personalizate sau sa produceti mixuri de DJ cu track-uri sincronizate-Beatmapper.

Publicati pe ACIDplanet.com
Tot ceea ce aveti nevoie este programul ACID Pro 7 si conexiune la internet pentru a publica instant muzica dvs originala pe ACIDplanet.com, prima destinatie pentru partajare online si pentru muzicieni si artisti independenti. Oferiti si primiti reactii asupra muzicii de la alti profesionisti. Alaturati-va serviciului ACIDplanet ProZone si primiti beneficii aditionale de membru incluzand propriile pagini cu discografie si cu produse puse la vanzare.

Technical Specifications
 

Fundamente
 • Nou! Suprafata de control externa si urmarirea canalelor
 • Nou! Etichete personalizate pentru porturi si dispozitive ASIO™
 • Nou! Tutoriale interactive
 • Suport pentru suprafete de control incluzand Mackie® Control si Frontier Design Tranzport™
 • Optimizarea redarii dinamice maximizeaza perfomanta audio
 • Suport pentru procesoare cu doua sau mai multe nuclee
 • Suport pentru ATRAC3™, ATRAC3plus™ si ATRAC Advanced Lossless™
 • Track-uri audio si MIDI nelimitate
 • Potrivirea tempo-ului si a pasului in timp real
 • Peste 3000 de secvente audio muzicale in multiple genuri
 • Suport pentru sematuri de timp alternative
 • Suport audio 24-bit, 192 kHz
 • Suport driver ASIO
 • Track-uri magistrala master, auxiliary, soft synth si effects
 • Suport pentru multiple formate de fisiere
 • Inregistrare audio live
 • Tehnologie Media Manager
 • Interfata de utilizator si alocare taste personalizabile
 • Import forma fisier Flash™ (.swf)
 • Functie Autosave penru recuperare in cazul erorilor
 • Suport pentru doua monitoare / monitor extern
 • Metronom pentru redare si inregistrare
 • Istoric undo/redo nelimitat
 • Optiune descarcare media de pe Web pri Get Media
Mixare si editare
 • Nou! Consola mixaj Audio si MIDI
 • Nou! Contoare pentru track-uri audio, MIDI si bus
 • Nou! Magistrale intrare
 • Nou! Interpretare in timp real
 • Nou! Tempo curves
 • Nou! Evenimente cross-track tragere-si-plasare
 • Nou! Beatmapping imbunatatit pentru trak-urile cu schimbari de tempo
 • Nou! Timestretch si pitch-shifting imbunatatit cu élastique Pro
 • Nou! Numerotare cu ajutorul metronomului
 • Nou! Comutatoare ce includ Normalize, Invert Phase, si Lock
 • Inregistrare multitrack pentru audio si MIDI
 • Clipuri nelimitate per track
 • Intregistrare punch-in instanta
 • Monitorizarea intrarilor de inregistrare
 • Clip Pool management
 • Sectiuni ACID Project
 • Pachete automatizate de inregistrare
 • Desenare libera pachere pe bara cronologica
 • Modul de panoramare a proiectelor surround 5.1 in stilul filmelor
 • Track-uri grupate pe directoare
 • Inversarea evenimentelor in timp real
 • Redirectare magistrala-la-magistrala
 • MonitorizareDownmix
 • Plasare one-shots in timp real
 • Dosare proiect media persaonalizabile
 • Modificari envelope aplicate mai multor evenimente selectate
 • 5.1 surround mixing
 • Instrument remixare Beatmapper
 • Instrument editare Chopper cu clonare loop
 • Taste de comenzi presetate pentru Mute si Solo
 • Video scoring track (AVI, MOV, WMV)
 • Editarea in unda pe mai multe track-uri
 • Envelope-uri Attack, Sustain si Release (ASR)
 • Marcatori modificare Tempo, time signature si key change
 • Marcatori Metadata command
 • Plasare marcatori in timp real, in timpul redarii
 • Pachere volum si deplasare
 • Tempo si alocare taste
MIDI si efectes
 • Nou! "Inghetarea" track-urilor MIDI
 • Nou! Gestiune imbunatatita a plug-in-urilor
 • Nou! Scanare optimizata a plug-in-urilor folosind Plug-in Manager
 • Editare MIDI in linie
 • Pachete de track-uri MIDI si cadre cheie
 • Drum grid editing mode with drum key maps
 • Filtrare si procesare MIDI
 • Automatizare parametrii VSTi
 • Editor Program Map
 • Export fisiere MIDI
 • Filtrare la scala rulou pian MIDI
 • Listare evenimente MIDI si inregistrare cu pas
 • Suport ReWire (mixer si dispozitiv)
 • Suport efecte VST cu automatizare si potrivire tempo
 • Efecte DirectX® bazate pe tempo
 • Instrumente de cuantizare ritm
 • Audio Plug-in Manager
 • Comanta Bypass a tuturor efectelor
 • Generare si declansare din MIDI Time Code (MTC)
 • Legaturi directe catre editoare audio/MIDI
 • Suport soft synth DLS 1 & 2
 • Suport plug-in DirectX
 • Automatizare efecte plug-in
 • Peste 20 de efecte DirectX in timp real
 • 32 lanturi de efecte atribuibile
 • 26 magistrale de efecte
 • Track-uri magistrala de efecte

Efecte DirectX
 • Compression
 • Pitch Shift
 • Chorus
 • Delay / Echo
 • Noise Gate
 • Multiband Dynamics
 • Graphic Dynamics
 • Parametric EQ
 • Paragraphic EQ
 • Graphic EQ
 • Amplitude Modulation
 • Flange / Wah-Wah / Phase
 • Smooth / Enhance
 • Gapper / Snipper
 • Vibrato
 • Distortion
Export si scriere CD
 • Nou! Suport nativ pentru formatele FLAC, AAC, AC-3 Studio si MPEG-2
 • Identificare album Gracenote® CD
 • Scriere CD disc-at-once
 • Extragere CD audio
 • Export: WAV, MP3, WMA, WMV, RM, WAV, AIF, PCA si AC3
 • Publicare muzica cu un singur-click pe ACIDplanet.com
Efecte automate DirectX
 • Track EQ
 • Resonance Filter
 • Flange/Wah/Phase
Efecte DirectX bazate pe tempo
 • Simple Delay
 • Flange / Wah / Phase
 • Amplitude Modulation
 • Chorus

Inclus cu ACID Pro 7
ACID Pro 7 include urmatoarele aplicatii pentru productia si editarea de muzica: ACID Pro Effects Rack powered by iZotope, Garritan Aria Player, Sonoma Wire Works KitCore, si Native Instruments Guitar Combos.

Cerinte de sistem
 

software

Categorii software