SONY CD Architect 5.2

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY
Programul CD Architect ofera toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a produce CD-uri profesionale de la inceput pana la sfarsit. Efectuati editare completa de coduri PQ, aplicati efecte, creati tranzitii graduale personalizate si generati premasterizari DAO potrivite pentru reproduceri profesionale.

CD Architect ofera cele mai precise instrumente de masterizare si imprimare pentru CD-uri. Aranjati proiectul dvs CD Architect folosind operatii simple de drag-and-drop.

Generati mai multe variante a unei melodii pentru a le folosi in proiectul dvs inainte de imprimare. Creati CD-uri in stilul inregistrarilor live cu fisiere audio intre track-uri, aplicati pachete de volum si pachete de evenimente ASR - creati chiar si track-uri ascunse. Programul CD Architect suporta o lista lunga de drivere, incluzand si dispozitive FireWire si USB.

Logo SONY CD Architect 5.2

SONY CD Architect 5.2

Preturi SONY CD Architect 5.2

Versiuni SONY CD Architect 5.2

SONY CD Architect 5.2, 1 utilizator

SCDR5200
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY CD Architect 5.2

SONY CD Architect 5

Masterizare profesionala Red Book pentru CD-uri audio

Produce professional audio CDs to Red Book specification with CD Architect™ 5 software. Newly updated version 5.2 includes CD text reading and writing, and updated drive support. Perform full PQ code editing, trim events from full-length media and add as new tracks, import regions from Sound Forge® software as tracks, master audio by applying over 20 real-time DirectX® effects to events and the master output, and perform disc-at-once CD burning.

CD Architect ofera cele mai precise instrumente de masterizare si imprimare pentru CD-uri. Aranjati proiectul dvs CD Architect folosind operatii simple de drag-and-drop. Produceti tranzitii graduale complexe si megamix-uri in stil de DJ. Generati mai multe variante a unei melodii pentru a le folosi in proiectul dvs inainte de imprimare. Creati CD-uri in stilul inregistrarilor live cu fisiere audio intre track-uri, aplicati pachete de volum si pachete de evenimente ASR - creati chiar si track-uri ascunse. Programul CD Architect suporta o lista lunga de drivere, incluzand si dispozitive FireWire si USB.

De ce programul CD Architect ?

Instrumente puternice de creare a CD-urilor
Programul CD Architect ofera toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a produce CD-uri profesionale de la inceput pana la sfarsit. Efectuati editare completa de coduri PQ, aplicati efecte, creati tranzitii graduale personalizate si generati premasterizari disc-at-once potrivite pentru reproduceri profesionale.

Peste 20 de efecte in timp real de la DirectX
Programul CD Architect va ofera flexibilitatea de care aveti nevoie sa masterizati profesional produsul dvs finit. Masterizati proiectele dvs. CD folosind peste 20 de efecte in timp real de la DirectX incluzand EQ, compresie, narare si porti de zgomote. Aplicati efecte pe track-uri individuale, sectiuni de track-uri sau pe bus-ul principal.Caracteristici puternice de editare
Mariti la nivel de esantion si efectuati editari in timp real, tranzitii si tranzitii graduale precise. Mutati, taiati, copiati, lipiti si despartiti evenimente. Inversati faze audio. Normalizati track-uri si efectuati "scrubbing audio" – aplicati chiar si schimbari de pas si extindere a timpului.

Instrumente de extractie media
Creati CD-uri „Best-Of” in cateva minute. Previzualizati si extrageti track-uri cu muzica dvs, adaugati-le proiectului dvs apoi imprimati pe CD. Track-urile sunt extrase cu informatii PQ complete incluzand punctele de start ale acestuia, informatii despre sincronizare si multe altele.

Instrumente profesionale de mixare
Creati tranzitii intre melodii sau asezati in straturi fisierele audio pentru a produce tranzitii graduale complexe si megamix-uri in stiluri de DJ. Creati CD-uri „live” cu fisiere audio intre track-uri, aplicati pachete de volum si ASR evenimentelor si creati chiar si track-uri ascunse.

Caracteristici puternice de proiectare a CD-urilor
Aranjati track-uri audio folosind operatii simple de Drag-and-drop. Creati multiple variante ale melodiilor pentru a le folosi in proiectele dvs inainte de imprimare. Previzualizati si schimbati intre mai multe variante si alegeti-o pe cea care se potriveste cel mai bine proiectului dvs.

Caracteristici de imprimare profesionala a CD-urilor
Programul CD Architect include suport pentru o gama larga de unitati de imprimare a CD-urilor printre care FireWire, USB, IDE si SCSI. Efectuati imprimari de test inainte de a scrie pe un CD. CD Architect ofera de asemenea si protectie tampon in timpul scrierii – prevenind astfel crearea de discuri care nu pot fi utilizate.

Tiparirea instructiunilor de transfer
Impartasiti lista de informatii a track-urilor cu alte aplicatii sau cu o casa de multiplicare a CD-urilor. Puteti copia lista de informatii a track-ului, salvati-o intr-un fisier text sau imprimati o copie direct din aplicatia CD Architect.

Editare completa de cod PQ
Programul CD Architect va permite sa aranjati track-uri cu viteza si precizie. Efectuati editare completa de coduri PQ incluzand pozitiile index-ilor si track-urilor, codurilor ISRC si timpii de pauza.

Mediu de lucru protejat
Lucrati cu incredere - Programul CD Architect creaza si salveaza automat o copie de rezerva la fiecare 5 minute. In plus utilizati istoria undo/redo pentru a restaura editari anterioare cu usurinta. Vizualizati editari anterioare – chiar si grupuri de undo sau redo in acelasi timp.

Suport pentru multiple formate de fisiere
Utilizati multiple formate de fisiere in proiectul dvs - programul CD Architect efectueaza conversia pentru dvs. Convertiti din zbor fisierele dvs preferate din MP3 in WAV, imprimati noi CD-uri audio si ascultati-le oriunde. Programul CD Architect suporta formate populare printre care MP3, AIFF, Windows Media Audio, Ogg Vorbis si multe altele.

Spatii de lucru complet personalizabile
Programul CD Architect va permite sa personalizati mediul dvs pentru a se potrivi stilului dvs de lucru. Andocati ferestre sau faceti-le sa pluteasca oriunde in spatiul dvs de lucru, ferestre ca Playlist, Tracklist, Trimmer, Media Pool si Mixer.

Fidelitate audio absoluta
Folositi cea mai inalta calitate audio in proiectele dvs CD, cu surse audio de pana la 32-bit/192 kHZ – nu este necesara nici o conversie. Convertiti track-urile dvs in fisiere audio Red Book cu o reesantionare si cuantizare de inalta calitate cu ajutorul modelarii zgomotului.

Ce puteti face cu programul CD Architect:
 


Caracteristici noi

Editare generala
 • Suport CD Text
 • Suport surse audio pe 32-bit/192 kHz
 • Reesantionare si cuantizare de inalta calitate
 • Fereastra Trimmer
 • Lista de istorie a aplicatiei de undo/redo
 • Suport pentru multiple formate de fisiere
 • Previzualizarea fisierelor media
 • Ferestre multiple file/andocate
 • Mai mare ca originalul
 • Editarea frecventei
 • Suport pentru mai multe monitoare
 • Personalizarea barei de instrumente
 • Media Explorer
 • Salvari automate si recuperari
 • Suporta MP3, AIFF, Ogg Vorbis, Windows Media Audio si multe altele
Masterizare
 • Peste 20 de efecte in timp real de la DirectX
 • Modele de efecte eveniment/track si bus principal
 • Inversarea fazelor audio
 • Normalizarea evenimentelor
 • Asezarea in straturi a fisierelor audio pentru crearea tranzitiilor graduale complexe
 • Schimbarea pasului si extinderea timpului in timp real
 • Taieri rapide
 • Puncte de pachete de volum nelimitate
 • Audio scrubbing
Proiectarea si scrierea CD-urilor
 • Suport extins inclsuiv USB si WireFire
 • Protectie tampon in timpul scrierii
 • Inregistrarea inteligenta a track-urilor
 • Multiple variante pentru evenimente
 • Tiparirea instructiunilor de transfer
 • Detectarea taierilor audio
 • Indicator automat a pauzelor de timp


Editarea generala
 

Suport pentru surse audio de 32-bit/192 kHz
Folositi cea mai buna calitate audio in proiectele dvs CD, cu surse audio de pana la 32-bit/192 - nu necesita conversie. Importati formate audio altele decat 16bit/44.1 kHz (calitatea CD-ului), si programul CD Architect va reasambla fisierele media la viteza esantioanelor din proiect si va efectua oscilatii corectoare cu modelari avansate ale zgomotului.
Fereastra Trimmer
Utilizati fereastra Trimmer pentru a selecta cu usurinta portiuni ale melodiilor pentru a le plasa ca noi track-uri in proiectul dvs. Deschideti, adaugati, selectati si editati orice fisier media pentru a-l folosi in proiectul dvs. Adaugati si salvati marcaje si regiuni unui track, chiar si un fisier audio deschis intr-un program extern de editare audio ca Sound Forge

Lista cu istoria de actiuni undo/redo
Programul CD Architect va permite sa restaurati editari anterioare cu usurinta. Vizualizati editari anterioare – chiar faceti si refaceti grupuri intregi in acelasi timp.
Suport pentru multiple formate de fisiere fara conversie
Utilizati multiple formate de fisiere in proiectul dvs – nu este necesara conversia. Tipurile de fisiere suportate pot fi adaugate in bara cronologica sau imprimate pe CD fara a mai fi nevoie de o conversie in fisiere WAV. Programul CD Architect suporta formate de fisiere populare printre care MP# Windows Media Audio, Ogg Vorbis si multe altele.
Previzualizarea fisierelor media
Programul CD Architect va face mai usoara alegerea track-urilor pe care doriti sa le utilizati in proiectul dvs. Previzualizati fisiere media din fereastra Explorer sau Media Pool inainte sa le adaugati in proiectul dvs si vizualizati si ajustati volumul folosind indicatorul de previzualizare.
Ferestre multiple/andocate
Personalizati mediul dvs pentru a se potrivi stilului dvs de lucru. Andocati ferestre sau faceti-le sa pluteasca oriunde in spatiul dvs de lucru, ferestre ca Playlist, Tracklist, Trimmer, Media Pool si Mixer.
Suport Dual monitor
Profitati de spatiul dvs de lucru pentru masterizarea CD-urilor. CD Architect suporta sisteme cu doua monitoare.
Editarea frecventei
Editati multiple evenimente in acelasi timp folosind editarea frecventei. Taiati, stergeti si lipiti evenimente intr-un interval de timp specificat si editati rapid evenimente.

Personalizarea Barei de instrumente
Aranjati butoane pe bara dvs de instrumente pentru a se potrivi fuluxului dvs de munca. CD Architect va permite sa adaugati, sa inlaturati si rearanjati butoane pe bara de instrumente.
Fereastra Media Explorer
Vizualizati, previzualizati si adaugati fisiere media proiectului dvs in bara cronologica folosind fereastra Explorer. Alegeti dintr-o varietate de tipuri de vizualizari printre care Tree, Region, Summary si Details.
Salvari automate si recuperari
Lucrati cu incredere. Programul CD Architect creaza si salveaza automat o copie de rezerva a proiectului la fiecare 5 minute. In cazul unei cedari a sistemului, puteti deschide fisierele de rezerva si sa va salvati munca.


Mastering

Peste 20 de efecte in timp real de la DirectX
Masterizati proiectele dvs CD folosind peste 20 de efecte in timp real de la DirectX incluzand EQ, compresie, narare si porti de zgomote. Aplicati efecte pe track-uri individuale, sectiuni de track-uri sau pe bus-ul principal. Programul CD Architect ofera suport total DirectX, pentru ca dvs sa puteti folosi plug-in-urile audio preferate pentru imbunatatirea proiectelor dvs.

Inversarea fazelor audio
Preveniti anularea fazelor cand introduceti tranzitii graduale in fisierele audio. Inversati din zbor fazele evenimentelor cand mixati sau introduceti tranzitii graduale in semnale audio.
Asezarea in straturi a fisierelor audio si tranzitii graduale complexe
Stratificarea diferentiata in programul CD Architect 5.0 face masterizarea, sabloanele si proiectarea CD-urilor extrem de eficiente. Creati tranzitii graduale si megamix-uri complexe in stil de DJ. Adaugati efecte sonore si voci de narare intr-o clipa. Redati portiuni din fisiere audio impreuna, puneti cap la cap bucati din melodii si alegeti din diferite mixu-uri pentru a crea o varianta finala perfecta.
Normalizarea Evenimentelor
Maximizati volumul audio al proiectului dvs CD pentru a preveni taierile. Multiple evenimente pot fi normalizate instant prin selectarea evenimentelor si verificarea casetei de selectare Normalize din fereastra Playlist.


 

Extinderea timpului si schimbarea pasului
Editati timpul si pasul track-urilor din zbor. Extindeti lungimea unui eveniment si efectuati o schimbare de pas sau extindeti timpul, bazate pe proprietatile evenimentelor.

 

Taieri rapide
Mentineti precizia cu care editati fisierele audio cand lucrati cu evenimente audio. Utilizati Slip Trimming pentru a pastra durata evenimentelor si pozitionarea, in acelasi timp schimband punctele in/out folosite de eveniment.
Mai mare ca originalul
Aplicati tranzitii si tranzitii graduale extrem de precise. Micsorati mai mult de 1 pixel la un esantion, permitand o editare mai precisa.
Pachete de puncte de volum nelimitate
Ajustati volumul in timp si creati tranzitii si tranzitii graduale personalizate intre evenimente folosind pachete ASR. CD Architect include de asemenea 2 noi tipuri de tranzitii: Smooth si Sharp.
Audio scrubbing
Gasiti rapid puncte de editare folosind Scrub Control in programul CD Architect. Scanati pe tot cuprinsul proiectului dvs, inainte sau inapoi si accelerati viteza de redare. Folositi comenzi de pe tastatura JKL pentru a gasi rapid sectiuni in proiectele dvs.


Proiectarea si scrierea CD-urilor

Suport extins pentru unitatile de imprimare ce includ USB si FireWire
Programul CD Architect include suport pentru o gama larga de unitati de imprimare a CD-urilor printre care FireWire, USB, IDE si SCSI


Inregistrarea inteligenta a track-urilor
Aranjati proiectul dvs CD Architect folosind operatii simple de drag-and-drop. Mutati marcaje ale track-urilor si pozitionati cu usurinta track-uri in bara cronologica, totul in timp ce pastrati pauza critica de 2 secunde intre track-uri
Mai multe variante ale track-urilor
Creati diferite variante a unei melodii pentru a le folosi in proiectul dvs inainte de imprimare. Previzualizati si schimbati intre diverse variante si alegeti-o pe cea care se potriveste cel mai bine proiectului dvs.
Protectie tampon in timpul scrierii
CD Architect previne crearea de discuri care nu pot fi utilizate cu ajutorul suportului pentru unitati compatibile MMC cu tehnologia de protectie tampon in timpul scrierii.

 

Tiparirea instructiunilor de transfer
CD Architect va permite sa impartasiti lista de informatii a track-urilor cu alte aplicatii sau cu o casa de multiplicare a CD-urilor. Puteti copia lista de informatii a track-ului, salvati-o intr-un fisier text sau imprimati o copie direct din aplicatia CD Architect.
Detectarea automata a taierilor
Detectati taieturi audio inainte sa imprimati. Daca fisierele dvs sunt pline de taieturi datorita procesarii excesive sau datorita nivelelor volumului, CD Architect va atentioneaza inainte sa imprimati, prevenind astfel distorsiunile nedorite.
Timpul de indicare al auto-pauzei
Programul CD Architect face mai usoara aranjarea proiectelor dvs CD. Mentineti plasamentele precise ale evenimentelor prin vizualizarea pauzele dintre fiecare track cand mutati fisierele media.

Caracteristici

General Editing

 • Suport CD Text
 • Suport surse audio pe 32-bit/192 kHz
 • Reesantionare si cuantizare de inalta calitate
 • Liste de redare cu un singur sau mai multe fisiere
 • Pachete de volum si ASR pentru orice eveniment
 • Multiple nivele de undo/redo
 • Optiunea de validare a erorii de suprascriere
 • Conversie din mono in stereo intr-o clipa
 • Comenzi de transport CD
 • Deschiderea fisierelor direct in programul Sound Forge
 • Crearea track-urilor cu regiuni din Sound Forge
 • Fereastra Trimmer
 • Media Explorer
 • Editarea frecventei
 • Redarea CD-urilor cu fisiere imagine
 • Tranzitii graduale automate
 • Mai mare decat 1:1 time zoom
 • Citirea si extractia datelor PQ odata cu track-urile audio
 • Control complet asupra track-urilor, plasarea marcajelor si index-urilor
 • Previzualizati multiple track-uri sau intinderi audio inainte de extractie de pe o unitate CD suportata
 • Tranzitie stereo a volumului principal si pachete de comenzi ajustabile pentru orice regiune.
 • Media Pool
 • Multiple file format support without conversion
 • Salvari automate in cazul cedarii sistemului
 • Lista istorica a activitatilor de undo/redo
 • Suport pentru MP3, AIFF, Ogg Vorbis, Windows Media Audio si multe altele
Mastering

 • Peste 20 de plug-in-uri in timp real de la DirectX
 • Modele de efecte pentru evenimente si bus-uri principale
 • Stratificare audio pentru crearea de tranzitii graduale complexe
 • Normalizarea evenimentelor
 • Extinderea timpului si schimbarea pasului in timp real
 • Taieri rapide
 • Inversarea fazelor audio
 • Frecari audio
 • Pachete de puncte de volum nelimitate
Proiectarea CD-urilor

 • Suport complet pentru editarea codurilor PQ, incluzand pozitionarea index-urilor si track-urilor si timpilor de pauze
 • Numar nelimitat de multiplicare
 • Tiparirea instructiunilor de transfer si notelor formatelor de CD
 • Pana la 99 de track-uri
 • Pana la 99 de subindex-uri per track
 • Rearanjare inteligenta a track-urilor
 • Indicatori automatizati pentru note lineare
 • Relative times for liner notes
 • Blocarea evenimentelor in ordine cronologica
 • Pauze ajustabile
 • Audio CD player un-mute fade emulation
Scrierea CD-urilor

 • Imprimari DAO pentru CD-uri pentru multiplicarea profesionala
 • Suport pentru unitatile de imprimare USB, FireWire, SCSI si IDE/ATAPI CD-R si CD-RW
 • Suport Overburn pentru CD-R de 80 minute si alte marimi
 • Protectie tampon in timpul scrierii
 • Modul de imprimare test
 • Verificarea listei PQ pentru compatibilitati Red Book inainte de imprimare
 • Selectia vitezei de imprimare
 • Steaguri de inhibare a copierii
 • Steaguri de atentionare
 • Corectie a nivelului de maxim audio
 • International Standard Recording Codes (ISRC)
 • Universal Product Codes (UPC)
 • Media Catalog Numbers (MCN)


Cerinte de sistem
 Formate de fisiere suportate
 

Import
 • Wave (.wav)
 • CD Audio (.cda)
 • CD Architect™ 4 or 5 project (.cdp)
 • Audio Interchange File Format (.aif, .aiff)
 • MPEG-1 Layer 3 (.mp3)
 • Windows Media Audio (.wma)
 • Ogg Vorbis (.ogg)
 • QuickTime® audio (.qt, .mov)
 • Perfect Clarity Audio (.pca)
 • Wave64 (.w64)
 • Sony Creative Software Audio (.sfa)
 • Dialogic VOX ADPCM (.vox)
 • Intervoice (.ivc)
 • NeXT/Sun (.au, .snd)
 • Sound Designer 1 (.dig, .sd)
Export
 • Wave Image (.wav)
 • CD Architect 5 Project (.cdp)
software

Categorii software