SONY Imagination Studio Suite 2

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONYImagination Studio Suite combina cinci aplicatii puternice Sony pentru ca dvs sa puteti imbunatati si impartasi muzica, fotografiile si filmele cum nu ati facut-o niciodata.

Transformati clipurile dvs video in filme in stilul celor de la Hollywood. Creati propria muzica sau creati remixu-uri si mash-up-uri cu cantecele dvs preferate. Organizati toate fotografiile dvs. Imprimati proiectul dvs pe DVD sau pe disc Blu-ray si impartasiti viata dvs digitala cu familia si prietenii

Pachetul Imagination Studio Suite 2 include:

- Vegas Movie Studio HD Platinum
- Sound Forge Audio Studio
- DVD Architect Studio
- ACID Music Studio
- Photo Go

Logo SONY Imagination Studio Suite 2

SONY Imagination Studio Suite 2

Preturi SONY Imagination Studio Suite 2

Versiuni SONY Imagination Studio Suite 2

SONY Imagination Studio Suite 2 RETAIL, 1 utilizator

MSIS3000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY Imagination Studio Suite 2

Imagination Studio Suite 2 - Creati, editati & impartasiti viata dvs digitala

Imaginati-va ce puteti face

Imagination Studio Suite combina cinci aplicatii puternice Sony pentru ca dvs sa puteti imbunatati si impartasi muzica, fotografiile si filmele cum nu ati facut-o niciodata. Transformati clipurile dvs video in filme in stilul celor de la Hollywood. Creati propria muzica sau creati remixu-uri si mash-up-uri cu cantecele dvs preferate. Organizati toate fotografiile dvs. Imprimati proiectul dvs pe DVD sau pe disc Blu-ray si impartasiti viata dvs digitala cu familia si prietenii.

 

Editati videoclipuri HD

Programul Vegas Movie Studio HD Platinum are tot ceea ce aveti nevoie pentru a produce filme in inalta definitie spectaculoasa. Pur si simplu trageti clipuri video HD sau SD pe bara cronologica si incepeti sa editati. Aplicati cu usurinta sute de efecte video si tranzitii incorporate pentru un aspect cizelat. Cand ati terminat, imprimati filmul dvs pe DVD sau pe disc Blu-ray. Instrumentele incluse fac mai eficienta munca de compozitie video, corectarea culorilor avansata si mixare surround 5.1.
Mai multe despre Vegas Movie Studio HD Platinum
Inregistrati si editati audio

Inregistrati, editati si masterizati fisiere audio la calitate profesionala pe PC-ul dvs cu programul Sound Forge Audio Studio. Intr-un mod profesional echilibrati nivelele audio, taiati sectiuni nedorite si sincronizati audio cu video. Personalizati fisierele audio cu efecte incorporate ca EQ, Delay, Chorus si Reverb. Digitalizati si restaurati inregistrarile de pe viniluri si casete audio. Instrumentele de restaurare audio inlatura clicuri, pocnituri si alte zgomote. Puteti chiar inlatura voci de pe majoritatea melodiilor pentru a crea track-uri personalizate de karaoke.
Mai multe despre Sound Forge Audio Studio
Creati DVD-uri uimitoare

Acum disponibil pe DVD si disc Blu-ray: propriile filme captivante, albume foto multimedia si compilatii muzicale. Creati rapid DVD-uri cu aspect profesional in mod fulscreen sau panorama cu meniuri, titluri, caracteristici speciale si muzica. Programul DVD Architect Studio include 56 de teme pentru DVD frumos proiectate cu butoane de meniu coordonate. Puteti de asemenea sa importati fotografii si grafica pentru a crea propriile teme personalizate.
Mai multe despre DVD Architect Studio

Creati muzica originala

ACID Music Studio este cea mai buna solutie de a aduce muzica dvs la viata si sa o impartasiti cu ceilalti. Inregistrati voci, chitara, clape, fisiere MIDI si alte instrumente pe track-uri nelimitate. Importati propriile melodii pentru remixare si potrivirea beat-ului. Schimbati tempo-ul si pasul in timp real. Imbunatatiti mixul dvs cu efecte incorporate si cu peste 1300 de secvente audio de inalta calitate. Imprimati CD-uri sau exportati melodii in MP3 pentru dispozitivele portabile ca PSP, iPod si iPhone.
Mai multe despre ACID Music Studio
Coloane sonore exclusive

Imagination Studio Suite include 360 se coloane sonore exclusive. Aceasta colectie de muzica fara drepturi de autor ofera accentul perfect pentru filmul dvs. Aceste coloane sonore, de lungimi diferite, functioneaza perfect pentru secvente de actiune, filme de nunta, filme cu vacanta familiei si multe altele. Inalta fidelitate, productii profesionale si fara drepturi de autor. Pur si simplu adaugati muzica proiectului dvs si apoi impartasiti creatia dvs cu lumea.
Obtine imaginea

Organizati si sortati toate fotografiile dvs cu programul Photo Go. Reparati rapid defecte comune ale fotografiilor pentru ca amintirile dvs sa arate bine mereu. Ajustati culoarea, luminozitatea si contrastul. Rotiti, adunati si inlaturati efectul ochi-rosii. Convertiti fotografiile in alb si negru sau tonul sepia pentru un aspect clasic. Gasiti fotografii repede cu ajutorul evaluarilor si etichetelor prin cuvintele cheie pe care le atribuiti. Sortati fotografiile in vizualizari conveniente si creati slideshow-uri captivante pentru a le urmari pe PC-ul dvs. Trimiteti prin email fotografii catre prieteni si familie.
Mai multe despre Photo Go

Cerinte sistem
 

software

Categorii software