SONY Imagination Studio Suite 3

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY

Imagination Studio 3 este cea mai usoara modalitate de a obtine cel mai mult din filmarile digitale, muzica, si imagini. Aceasta suita de aplicatii multimedia completa are tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe rapid, inclusiv tutoriale "Show Me How" de la Sony. Acest sistem unic de predare interactive prevede un ajutor pas-cu-pas, astfel incat sa puteti invata, crea, si sa va distrati, totul in acelasi timp!

Logo SONY Imagination Studio Suite 3

SONY Imagination Studio Suite 3

Preturi SONY Imagination Studio Suite 3

Electronic

SONY Imagination Studio Suite 3, DOWNLOAD, 1 utilizator

SIST3099
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

RETAIL

SONY Imagination Studio Suite 3 RETAIL, 1 utilizator

MSIST3000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

SONY Imagination Studio Suite 3, UPGRADE, 1 utilizator

MSIST3004
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY Imagination Studio Suite 3

Imagination Studio Suite 3 - O suita completa pentru a Crea & Partaja viata dvs. digitala

Imaginati-va ceea ce puteti face

Imagination Studio este cea mai usoara modalitate de a obtine cel mai mult din filmarile digitale, muzica, si imagini. Aceasta suita de aplicatii multimedia completa are tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe rapid, inclusiv tutoriale "Show Me How" de la Sony. Acest sistem unic de predare interactive prevede un ajutor pas-cu-pas, astfel incat sa puteti invata, crea, si sa va distrati, totul in acelasi timp!

 

Editati clipuri video HD

Mult premiatul Vegas Movie Studio HD Platinum are puterea, caracteristicile, instrumente avansate necesare pentru a edita video in aproape orice format inclusiv HD si stereoscopic 3D. Acesta include sute de efecte audio si video incorporate precum si instrumente integrate pentru animatie text, stabilizator video, si corectie culoare. Cu acest program si prin creativitatea dvs., nu vor exista limite la ceea ce puteti realiza.
Mai multe despre Vegas Movie Studio HD Platinum
Inregistrati si editati audio

Sound Forge Audio Studio este cel mai usor mod de a inregistra si edita fisiere audio pe computerul de acasa. Capturati performante live - pur si simplu introduceti un microfon sau instrument si apasati butonul de inregistrare. Dati pieselor audio presenta si stralucire cu efectele incorporate. Creati propriile CD-uri si generati fisiere pentru partajare online. Puteti crea propriile piese karaoke cu instrumentul Vocal Eraser. Cu ajutorul a cativa pasi simplu, puteti produce audio de calitate pe PC-ul dvs.
Mai multe despre Sound Forge Audio Studio
Creati DVD-uri uimitoare

Acum disponibil pe DVD si disc Blu-ray: propriile filme captivante, albume foto multimedia si compilatii muzicale. Creati rapid DVD-uri cu aspect profesional in mod fullscreen sau panorama cu meniuri, titluri, caracteristici speciale si muzica. Programul DVD Architect Studio include 56 de teme pentru DVD, frumos proiectate cu butoane de meniu coordonate. Puteti de asemenea sa importati fotografii si grafica pentru a crea propriile teme personalizate.
Mai multe despre DVD Architect Studio

Creati muzica originala

ACID Music Studio transforma PC-ul dvs. in ultimul studio de inregistrare de acasa. Cele 1300 de bucle muzicale incluse va vor permite sa faceti muzica extraordinara in cateva minute - chiar daca sunteti un nou venit in lumea muzicii pe computer. Tutorialele noastre va vor arata cum sa inregistrati vocals si instrumente si sa adaugati stralucire utilizand aceleasi efecte gasite in studiourile profesionale. Dupa ce ati obtinut combinatia perfecta, imprimati CD-uri si faceti MP3-uri pentru a partaja online si pentru a incarca in playerele dvs. portabile favorite .
Mai multe despre ACID Music Studio
Coloane sonore exclusive

Imagination Studio Suite 3 include 360 de coloane sonore gata de utilizat, care vor furniza scoruri perfecte pentru filmele dvs. si prezentari multimedia. Aceste coloane sonore, de lungimi diferite, functioneaza perfect pentru secvente de actiune, filme de nunta, filme cu vacanta familiei si multe altele. Productii profesionale si fara drepturi de autor. Pur si simplu adaugati muzica proiectului dvs si apoi impartasiti creatia dvs cu lumea.
Obtineti imaginea

Organizati si sortati toate fotografiile si imaginile dvs. Reparati rapid defecte comune ale fotografiilor si faceti ca acestea sa arate bine. Ajustati culoarea, luminozitatea si contrastul. Rotiti, taiati si inlaturati efectul ochi-rosii. Convertiti fotografiile in alb si negru sau tonul sepia. Gasiti fotografii repede cu ajutorul evaluarilor si etichetelor prin cuvintele cheie. Sortati fotografiile in vizualizari conveniente si creati slideshow-uri pentru a le urmari pe PC-ul dvs.
Mai multe despre Photo Go

* Ochelarii 3D nu sunt inclusi la achizitia descarcabila.
* Include suport tehnic nelimitat prin email.

Cerinte sistem
 

software

Categorii software