SONY Photo Go

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONYProgramul Photo Go va ajuta sa ramaneti organizat cu o interfata simpla si usor de navigat si instrumente esentiale de editare, care fac gestionarea fotografiilor distractiva si fara dureri de cap. Importati, organizati si ajustati cu usurinta fotografiile dvs pentru a pastra amintirile dvs in cea mai buna stare. Puteti chiar invata pe parcurs cu ajutorul tutorialelor interactive care va indruma pas cu pas.

Programul Photo Go sorteaza toate fotografiile dupa ora, data si atribute. Etichetati fotografiile dvs cu cuvinte cheie care va ajuta sa gasiti si sa recuperati fotografiile dvs cu usurinta

Logo SONY Photo Go

SONY Photo Go

Preturi SONY Photo Go

Versiuni SONY Photo Go

SONY Photo Go RETAIL, 1 utilizator

SPG1000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY Photo Go

Photo Go - Program de editare si organizare foto

Timpul dvs este la fel de pretios ca si fotografiile pe care le faceti

Programul Photo Go va ajuta sa ramaneti organizat cu o interfata simpla si usor de navigat si instrumente esentiale de editare, care fac gestionarea fotografiilor distractiva si fara dureri de cap. Importati, organizati si ajustati cu usurinta fotografiile dvs pentru a pastra amintirile dvs in cea mai buna stare. Puteti chiar invata pe parcurs cu ajutorul tutorialelor interactive care va indruma pas cu pas.

Organizare foto completa intr-o clipa
Daca colectia dvs de fotografii digitale creste fara control, programul Photo Go va poate ajuta sa organizati totul intr-o maniera care functioneaza pentru dvs. Photo Go importa automat fotografii de pe camera dvs foto digitala si gaseste imagini stocate pe computer, pentru ca dvs sa puteti vizualiza, edita, eticheta si sorta cu usurinta fotografii cu o singura aplicatie convenabila.
Gasiti fotografii rapid
Programul Photo Go sorteaza toate fotografiile dupa ora, data si atribute. Etichetati fotografiile dvs prin cuvinte cheie care va ajuta sa gasiti si sa recuperati fotografiile dvs cu usurinta.

Creati favorite de 5 stele
Faceti ca fotografiile dvs sa iasa in evidenta in colectia dvs cu ajutorul stelelor de evaluare. Atribuiti pana la 5 stele si apoi folositi programul Photo Go pentru a filtra fotografiile in functie de evaluari si vizualizati toate favoritele in acelasi timp.
Adaugati impact cu ajutorul efectelor
Creati instantanee clasice prin conversia fotografiilor in tonuri de alb si negru sau sepia. Sau, folositi efecte aditionale pentru a da fotografiilor aspectul unui ziar vechi sau a unei bacnote.

Reparatii fotografii cu un singur clic
Programul Photo Go face mai usoara repararea defectelor comune ale fotografiilor. Taiati, inlaturati efectul de ochi-rosii, ajustati contrastul si culoarea si imbunatatiti luminozitatea cu o singura apasare de buton.
Partajare usoara a fotografiilor dvs
Odata ce ati facut fotografiile sa arate asa cum ati dorit, este usor sa le impartasiti cu oricine. Puteti tipari fotografii folosing propria imprimanta foto digitala, sa trimiteti fotografii prin email catre familie si prieteni sau creati slideshow-uri pe care sa le urmariti pe computer.
Grupati fotografii in stiluri de vizualizare
Grupati cu usurinta fotografiile in diferite stiluri de vizualizare in cadrul programului Photo Go. Cu stilurile de vizualizare Photo Go creati slideshow-uri grozave pentru vizualizare si partajare pe care puteti chiar sa le trimiteti pe email prietenilor.
Invatati pe parcurs cu tutoriale usoare
Tutorialele noastre exclusive Show Me How va ghideaza pe tot parcursul procesului de creativitate. Oricand ai nevoie de ajutor, doar apasa butonul Show Me How si alegeti tutorialul cu subiectul dvs. Casete de dialog ajutatoare, indicatoare si ghizi care va vor arata ce sa faceti si unde sa apasati.

Caracteristici Photo Go
 

 • Importati fotografii de pe o camera foto conectabila la USB, de pe un cititor de carduri de memorie sau de pe CD/DVD ROM
 • Cautati fotografii folosind etichete, titluri sau alte cuvinte cheie
 • Evaluati fotografiile favorite
 • Grupati fotografii dupa an, luna, zi sau dupa marimea fisierelui
 • Creati si vizualizati slideshow-uri
 • Rotiti, indreptati, oglinditi si taiati fotografii
 • Ajustati culoarea, luminozitatea si contrastul
 • Ajustati automat fotografii cu un singur clic
 • Corectati fotografiile cu Red-Eye Reduction
 • Trimiteti email-uri cu fotografii familiei si prietenilor
 • Invatati pe parcurs cu tutoriale interactive Show Me How
 • Luminozitate si Contrast
 • Nuanta si Saturatie
 • Ajustare Automata
 • Alb si negru
 • Sepia (calda, rece, fotografii vechi, ziare vechi, bacnote)
 • Indreptare
 • Taiere
 • Rotiti in sensul acelor de ceasornic/ invers acelor de ceasornic
 • Oglindire
Formate suportate

Image: .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .targa, .tga, .tif, .tiff

Video: .avi, .mov, .mp4, .mpeg, .mpg, .qt, .wmv

Cerinte de sistem Photo Go
 

software

Categorii software