SONY Sound Forge Audio Studio 10

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY


Sound Forge Audio Studio este tot ceea ce aveti nevoie pentru a edita si masteriza fisiere audio la calitate profesionala de pe computerul dvs de acasa. Inregistrati live instrumente si voce, editati si restaurati fisiere audio, aplicati efecte de calitatea celor din studio si convertiti fisiere cu viteza luminii.

Pentru a inregistra audio live, pur si simplu conectati un microfon sau un instrument la placa de sunet a PC-ului si apasati pe Record. Capturati cu usurinta instrumente, vocale, clape si multe altele. De asemenea puteti importa fisiere audio de pe propriile CD-uri sau MP3-uri sau folositi instrumentele Vinyl Recording si Restoration pentru a inregistra audio de pe LP-uri si casete.

Sound Forge Audio Studio 10 include plug-in-yl Vocal Eraser. Inlaturati cu usurinta voci de pe majoritatea inregistrarilor sau izolati vocile.

Logo SONY Sound Forge Audio Studio 10

SONY Sound Forge Audio Studio 10

Preturi SONY Sound Forge Audio Studio 10

Electronic

SONY Sound Forge Audio Studio 10 DOWNLOAD, 1 utilizator

SFAS10099ESD
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

RETAIL

SONY Sound Forge Audio Studio 10 RETAIL, 1 utilizator

MSFAS10000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

SONY Sound Forge Audio Studio 10 UPGRADE, 1 utilizator

MSFAST10004
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY Sound Forge Audio Studio 10

Sound Forge™ Audio Studio - versiune 2011 - Inregistrari, editari si masterizare facute mai usor

Studioul dvs de acasa pentru productia audio

Sound Forge Audio Studio are tot ceea ce aveti nevoie pentru a edita si masteriza fisiere audio la calitate profesionala de pe computerul dvs de acasa. Inregistrati instrumente si vocale live, editati si restaurati fisiere audio, aplicati efecte de calitatea celor din studio si convertiti fisiere cu viteza luminii. Puteti crea si propriile track-uri de karaoke cu instrumentul Vocal Eraser. Cu cateva comenzi de baza, puteti produce fisiere audio de inalta fidelitate direct de pe PC-ul dvs.
Capturati performanta
Pentru a inregistra audio live, pur si simplu conectati un microfon sau un instrument la placa de sunet a PC-ului si apasati pe Record. Capturati cu usurinta instrumente, vocale, clape si multe altele. De asemenea puteti importa fisiere audio de pe propriile CD-uri sau MP3-uri sau folositi instrumentele Vinyl Recording si Restoration pentru a inregistra audio de pe LP-uri si casete.
Instrumente puternice de editare
Pur si simplu trageti si plasati fisiere audio pentru a balansa nivelele de sunet, taiati sectiuni nedorite si sincronizati audio cu video. Puteti de asemenea folosi programul Sound Forge Audio Studio pentru a crea propriile secvente muzicale si esantioane folosind programul ACID Music Studio.
Creati-va propriile piese pentru karaoke
Programul Sound Forge Audio Studio 10 include plug-in-ul Vocal Eraser. Inlaturati cu usurinta voci de pe majoritatea inregistrarilor sau izolati vocile. Puteti de asemenea folosi acest plug-in pentru a extrage voci din melodii sau din remixuri. Plug-in-ul Vocal Eraser contine presetari pentru diverse tipuri de inregistrari si vocale.

Nou! Plug-in potentator audio
Sound Forge Audio Studio include acum plug-in-ul exclusiv Audio Enhancer *, un singur plug-in ce combina 5 procese critice care pot ridica eleva fisiere audio la standarde de difuzare calitative cu un singur click de mouse. Presetarile utilizatorului includ setari pentru muzica cat si pentru dialog.
*Disponibil numai in achizitii stand-alone si upgrade-uri la software-ul Sound Forge Audio Studio 10.0.
Nou! Video de instruireIn plus fata de tutorialele "Show Me How", Sound Forge Audio Studio include acum 4 clipuri video in profunzime * ce furnizeaza pas cu pas instructiuni pentru crearea de CD-uri, masterizare audio, restaurare vinil, si creatie podcast.
*Disponibil numai in achizitii stand-alone si upgrade-uri la software-ul Sound Forge Audio Studio 10.0.
Impartasiti-va creatiile
Creati CD-uri in Sound Forge Audio Studio. Scrieti in modul "track at a time", sau alegeti modul "disc-at-once" si obtineti controlul deplin asupra pauzelor dintre piese. Convertiti rapid fisiere audio in formate populare inclusiv MP3 si FLAC. Creati toate fisierele potrivite pentru Web si playerele portabile favorite.

Suport pentru extensii video
Sound Forge Audio Studio face mai usoara sincronizarea audio cu video pentru notare video. Importati formate video populare incluzand formatele Windows Media, Quick Time si multe altele.
Personalizati fisiere audio cu ajutorul efectelor
Personalizati fisiere dvs audio cu peste 30 de efecte audio incorporate ca EQ, Delay, Chorus si Reverb, precum si aplicatia inclusa 1001 Sound Effects. Suportul DirectX si VST extinde numarul de efecte pe care le puteti aplica si sporeste flexibilitatea de masterizare.
Inregistrare, editare si partajare

Sound Forge Audio Studio va permite sa capturati muzica si sunet de pe aproape orice sursa - pur si simplu conectati un microfon sau un instrument la placa de sunet a PC-ului si incepeti inregistrarea. Apoi energizati, indulciti, chiar si restabiliti fisiere audio cu instrumente de procesare a efectelor si semnalului de calitate, si convertiti fisierele noi in formate populare pentru streaming web si partajati pe toate playerele portabile.
 

Instrumente de inregistrare puternice
Doar conectati microfonul, instrumentul sau dispozitivul de redare si lasati Sound Forge Audio Studio sa faca restul. Importati muzica de pe CD-uri sau de pe dispozitive de redare MP3, inregistrati reprezentatii live, faceti capturi audio de pe vinyl, casete si multe altele.
Suporta fisiere audio de 24-bit, 32-bit/64 float / 192 kHz
Programul Sound Forge Audio Studio suporta rezolutie maxima de fisiere si placi de sunet de 24-bit cu 192 kHz pentru cea mai buna fidelitate audio. Capturati nuante subtile si nuante de instrumente, voci si schimbari de efecte pentru o mai buna sonorizare a mixajelor.

Editare usoara drag-and-drop
Editati asa cum o fac profesionistii. Programul Sound Forge Audio Studio va permite sa taiati, copiati si sa lipiti materiale audio in timp real pentru a putea auzi rezultatele imediat. Echilibrati nivelele de sunet, inlaturati zgomote, taiati sectiuni nedorite si sincronizati audio cu video in mod profesional. Creati propriile secvente muzicale si esantioane folosind programul ACID Music Studio. Programul Sound Forge Audio Studio include peste 30 de efecte si procese incorporate pentru a imbunatati proiectele dvs audio.
Fereastra pentru personalizarea layout-urilor
Organizati si salvati mediile editate in Sound Forge Audio Studio 10 pentru a se incadra in felul in care lucrati. Creati, salvati si intoarceti-va la multiple layout-uri pentru interfata pentru varii activitati de editare incluzand editare si restaurare audio, imprimare pe CD si multe altele. Puteti de asemenea sa andocati ferestre plutitoare si ferestre de cautare a datelor impreuna folosind tab-uri pentru mai multa flexibilitate.
Suport AAC
Impartasiti muzica dvs cu ceilalti! Sound Forge Audio Studio poate exporta si importa fisiere stereo .AAC pentru a le utiliza pe iTunes si pe un iPod.

Suport pentru drivere ASIO
Suportul pentru drivere ASIO ofera utilizatorilor cu o redare a latentei joasa si capacitati de inregistrare, plus acces la placi de sunet si dispozitive audio aditionale.

Imprimare a CD-urilor integrata
Imprimarea pe CD este integrata in programul Sound Forge Audio Studio pentru ca dvs sa puteti crea cu usurinta CD-uri cu o sonorizare profesionala. Alegeti sa imprimati cate un track pe rand sau alegeti sa imprimati tot discul odata (DAO) pentru a imprima un disc cu un control total asupra pauzelor dintre track-uri.
Exportati fisiere audio catre dispozitive portabile
Extrageti melodii de pe CD-urile sau Mp3-urile dvs proprii si salvati-le si impartasiti-le pe dispozitive portabile ca PSP, iPod, iPhone si multe altele.

Extrageti fisiere audio de pe CD-uri si dispozitive de redare MP3
Puteti folosi programul Sound Forge Audio Studio pentru a extrage melodii de pe propriile CD-uri si de pe dispozitivele de redare MP3 pentru o mixare si o editare imediata.
Creati podcasturi si seminarii audio pentru web
Fie ca narati, faceti o transmisie sau creati un blog audio, Sound Forge Audio Studio are tot ceea ce aveti nevoie pentru a face podcast-ul dvs mai placut pentru ascultatorii dvs. Editati fisiere audio, eliminati aerul mort, reparati fisiere audio problematice, normalizati nivelele volumului si multe altele. Imbunatatiti podcast-ul dvs cu efecte audio incorporate sau cu aplicatia inclusa 1001 Sound Effects.
Publicarea pe Web
Vreti sa va faceti auzit? ACIDplanet.com este primul site de pe internet pentru muzicieni si dezvoltatori de continut. Alaturati-va ACIDplanet pentru a incarca si partaja compozitii, melodii ale artistilor consacrati remixate, si colaborati cu alti membrii pe o gama larga de proiecte video si muzicale.


Restaurare, efecte si procese audio

Folositi Sound Forge Audio Studio pentru a digitaliza inregistrarile dvs de pe viniluri sau casete, si inlaturati cu usurinta clicuri, pocnituri sau alte zgomote de pe fisiere audio. Personalizati fisierele dvs. audio cu peste 30 de efecte si procese audio incorporate ca EQ, Delay, Chorus si Reverb, precum si aplicatia inclusa 1001 Sound Effects. Pur si simplu trageti si plasati pentru a aplica efecte mixurilor dvs si ascultati rezultatele imediat. Sound Forge Audio Studio 10 include o suita completa de efecte si procese de inalta calitate pnetru ca dvs sa obtineti rezultate profesionale.
 

Instrumente imbunatatite pentru restaurarea inregistrarilor de pe viniluri
Digitizati inregistrarile rare de vinil LP si casete, si gestionati arhiva personala audio pur si simplu cu Studio Sound Forge Audio. Inregistrarea Vinyl imbunatatita si instrumentului de restaurare va ghideaza prin intermediul procesului de conversie si creeaza fisiere noi chiar atunci cand detecteaza pauze. Reglati orele de incepere si sfarsit de piese, si efectuati reglaje fine inregistrarilor, inainte de inscriptionarea CD-urilor sau convertirea in formate MP3 si alte formate populare.Peste 30 de efecte audio incorporate
Personalizati fisiere audio cu peste 30 de efecte si procese audio incorporate ca EQ, Delay, Chorus si Reverb si multe altele. Efectele de Time Stretch si Pitch Sift va ajuta sa potriviti lungimea fisierelor video sau sa creati efecte. Normalizati, reesantionati si inversati fisiere audio cu usurinta.
Suport VST
Sound Forge Audio Studio suporta nativ plug-in-uri audio VST, marind numarul optiunilor de procesare a efectelor si semnalelor.
Plug-in-ul Resonant Filter
Sound Forge Audio Studio include plug-in exclusiv Resonant Filter, perfect pentru creearea de efecte in remix-uri, setari DJ, si muzica originala.


Plug-in-ul Vocal Eraser
Sound Forge Audio Studio 10 include plug-in-ul Vocal Eraser. Inlaturati cu usurinta voci de pe majoritatea inregistrarilor, sau izolati si extrageti piese vocale din melodii pentru remixare. Plug-in-ul Vocal Eraser contine presetari pentru genurile variate si tipurile vocale.
Efecte sonore exclusive
Colectia 1001 Sound Effects este inclusa in Sound Forge Audio Studio, incarcata cu esantioane audio oferindu-va continut creativ nesfarsit. Software-ul Sound Forge Audio Studio include colectia exclusiva Sony Sound Series 1001 Sound Effects, incarcate cu mostre audio perfecte pentru prezentari, reclame, site-uri web, animatii pe computer, si multe altele.

Familia Sound Forge

Programul premiat de editare audio digitala Sound Forge include un set puternic de procese audio, instrumente si efecte pentru manipularea fisierelor audio. Fie ca sunteti nou in editarea audio sau sunteti un inginer de sunet, exista un produs Sound Forge care este potrivit pentru dvs.

Cerinte sistem Sound Forge Audio Studio 10.0

Programul Sound Forge Audio Studio este poarta de acces la inregistrare, editare, codificare si masterizare a fisierelor audio. Caracteristicile profesionale din Sound Forge Audio Studio 10 includ suport audio de 24-bit/32-bit float cu suport 192 kHz, instrumente imbunatatite de inregistrare si restaurare vinil, fereastra de personalizare a layout-urilor, suport pentru formate FLAC si ACC si multe altele. Acum este inclus cu Sound Forge Audio Studio si plug-in-ul exclusiv Audio Enhancer de la iZotope *, o solutie "one-click" pentru a atinge standarde de difuzare audio de calitate.
 


Programul Sound Forge Audio Studio este cea mai usoara solutie sa inregistrati, editati, codificati si masterizati fisiere audio direct in PC-ul dvs. Pentru a inregistra audio live, pur si simplu conectati un microfon sau un instrument la placa de sunet a PC-ului si apasati pe butonul Record. Editati inregistrati si echilibrati nivelele de sunet, taiati sectiuni nedorite sau sincronizati audio cu video intr-un mod profesional. Personalizati creatiile dvs cu efecte incorporate ca EQ, Delay, Chorus si Reverb si multe altele. Pentru a partaja, pur si simplu imprimati propriile dvs CD-uri sau convertiti formate audio ideale pentru transmisii web sau dispozitive de redare audio portabile care includ PSP, iPod si iPhone.

software

Categorii software