SONY Sound Forge Pro 10

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY

Suita de productie audio digitala profesionala Sony Sound Forge Pro 10 ofera editorilor si producatorilor audio un control complet asupra tuturor aspectelor de editare si masterizare audio. Fie ca il folositi in studio sau pe teren, este cea mai recenta suita profesionala de productie all-in-one pentru inregistrare si masterizare audio, procesare sunet, restaurare audio crearea de CD-uri Red Book.

Noile caracteristici din Sound Forge Pro10 includ editare precisa bazata pe evenimente, imprimare integrata disc-at-once pentru CD-uri, procesare si editare a fisierelor muzicale ce contin sunete de instrumente si conversie audio imaculata si efecte de time streching.

Sound Forge Pro 10 contine un set complet de instrumente pentru inregistrare audio. Inregistrati direct in placa dvs de sunet sau folositi aplicatia Record Timer pentru a incepe si a termina o sesiune de inregistrare la o anumita data si ora.

Logo SONY Sound Forge Pro 10

SONY Sound Forge Pro 10

Preturi SONY Sound Forge Pro 10

Versiuni SONY Sound Forge Pro 10

SONY Sound Forge Pro 10, RETAIL, 1 utilizator

SF10000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY Sound Forge Pro 10

Sound Forge Pro 10 - professional digital audio production suite

Programul Sound Forge Pro 10 eficient si sigur, ofera editorilor si producatorilor audio un control complet asupra tuturor aspectelor de editare si masterizare audio. Fie ca il folositi in studio sau pe teren, este cea mai recenta suita profesionala de productie all-in-one pentru inregistrare si masterizare audio, design de sunet, restaurare audio crearea de CD-uri Red Book. Noile caracteristici din Sound Forge Pro10 includ editare precisa bazata pe evenimente, imprimare integrata disc-at-once pentru CD-uri, procesare si editare a fisierelor muzicale ce contin sunete de instrumente si conversie audio imaculata si efecte de time streching.


Sunet de calitate
Programul Sound Forge Pro 10 suporta rezolutie maxima de 24-bit si 32-bit/64bit float cu 192 kHz pentru cea mai buna fidelitate audio. Capturati nuante subtile si nuante de instrumente, voci si schimbari de efecte. Sound Forge Pro 10 include iZotope MBIT+ Dither (conversie bit-depth) si 64-Bit SRC (rata de conversie a esantionului) pentru cea mai buna calitate audio.
Editare audio de precizie
Editati fisiere audio mono, stereo si cu mai multe canale (pana la 32 de canale) pana la nivelul de esantion. Folositi comenzi familiare Windows pentru a taia, copia, lipi, mixa si pentru a folosi treceri gradate audio. Efectuati editare precisa de evenimente si creati, treceri, treceri gradate si mixati fisiere audio cu usurinta. Trageti si plasati fisiere audio intre canale si lucrati pe un singur fisier in acelasi timp in care procesati alte fisiere in fundal.
Inregistrare audio puternica
Sound Forge Pro 10 contine un set complet de instrumente pentru inregistrare audio. Inregistrati direct in placa dvs de sunet sau folositi aplicatia Record Timer pentru a incepe si a termina o sesiune de inregistrare la o anumita data si ora. Alternativ puteti incepe sa inregistrati cand un anumit prag audio este atins cu ajutorul aplicatiei Threshold Record Triggering. Puteti de asemenea sa inregistrati si sa editati fisiere audio cu mai multe canale la fel de usor ca si pe fisierele stereo.

Include instrumente pentru masterizare si design de sunet
Aditional programului Sound Forge Pro 10, aceasta suita de productie audio cuprinzatoare include plug-in-urile Noise Reduction 2 pentru a rezolva probleme audio comune precum suierul benzii, zumzetul camerei, clicuri si pocnituri, instrumente eficiente Spectrum Analysis pentu analizarea audio si Mastering Effects Bundle 2 powered by iZotop, o colectie de 6 plug-in-uri profesionale. Programul Sound Forge Pro mai include masterizare integrata disc-at-once (DAO) pentru CD, pentru crearea CD-urilor audio Red Book.
Prelucrarea efectelor
Aplicati peste 40 de efecte profesionale si procese incluzand efectele Normalize, EQ, Chorus, Volume, Dynamics, Noise Gate, Pitch Shift, Flange si Vibrato. Programul Sound Forge Pro 10 include Zplane elastique Pro timestretch si plug-in-ul Pitch Shift pentru masterizare audio de calitate si Mastering Effects Bundle 2, Powered by iZotope. Acest pachet include 6 plug-in-uri audio profesionale: Mastering EQ, Mastering Reverb, Multiband Compressor, Mastering Limiter, Stereo Imager si Harmonic Exciter.
Suport 24-bit, 32-bit/64-bit float/192 kHz
Programul Sound Forge Pro 10 suporta rezolutie maxima de 24-bit si 32-bit/64bit cu 192 kHz pentru cea mai buna fidelitate audio. Capturati nuante subtile si nuante de instrumente, voci si schimbari de efecte pe care fisierele audio de 24-bit le ofera. Cu programul audio Sound Forge puteti importa, salva si chiar sa inregistrati la aceasta rezolutie daca folositi dispozitive care o suporta.

Audio-pentru-Video
Sound Forge Pro 10 suporta multiple formate printre care sunt incluse AVI, WMV si MPEG-1 si MPEG-2. Sincronizeaza cu precizie fisiere audio si video, cadru cu cadru. Sound Forge Pro 10 include template-uri MPEG-2 pentru scrierea fisierelor compatibile-HDV la rezolutiile de 720p si 1080i, si template-uri folosind codecul CineForm CFHD pentru redari intermediare de 720p si 1080i. De asemenea sunt incluse template-uri pentru codificari WMV 720p si 1080i.
Export Dolby Digital AC-3
Folositi programul Sound Forge Pro 10 pentru a exporta fisiere multicanal in format surround AC-3 folosind plug-in-ul Dolby Digital AC-3.
Caracteristici generale

Apreciat pentru puterea, stabilitatea si un proces de derulare al activitatilor exceptionale, Sound Forge Pro 10 este cea mai buna solutie de a ajunge de la fisiere audio brute la masterizare finala. Cu suport audio pentru rezolutie inalta de 24-bit/192 kHz pentru cea mai inalta fidelitate audio, impreuna cu o interfata de utilizator complet personalizabila si imbunatatiri ale fluxului de lucru, Sound Forge Pro 10 este alegerea perfecta dintre intstrumentele profesionisionale audio si multimedia.

Compatibilitate Microsoft Windows 7
Sound Forge Pro 10 este perfect compatibil cu platforma Microsoft Windows 7.
Nou! Fereastra plutitoare andocata
Sound Forge Pro 10 include imbunatatiri pentru personalizarea aspectului si pozitionarii spatiului de lucru traditional Sound Forge. Andocati si grupati ferestre in interfata Sound Forge, personalizand mediul pentru a se potrivi stilului dvs de lucru.
Nou! Fereastra pentru personalizarea layout-urilor
Proiectati medii de editare Sound Forge Pro 10 pentru a va mari productivitatea. Creati si salvati mai multe configurari ale layout-urilor de interfata pentru sisteme cu un singur sau doua monitoare. Reveniti cu usurinta la layout-ul unei ferestre pentru activitati specifice de editare incluzand si editarea audio, layout-uri pentru CD, editarea fisierelor multicanal si multe altele.

Nou! Tipuri predefinite de tranzitii
Setati mixul wet/dry si tranzitia curbei in/out care vor fi folosite cand veti edita fisiere audio, oferind o desfasurare a asctivitatilor mai eficienta in timpul unei sesiuni de editare.

Indentificatorul Gracenote pentru albume CD
Sound Forge Pro 10 suporta serviciul de recunoastere Gracenote MusicID Media Recogniction Service. Cand extrageti fisiere audio de pe un CD, puteti vizualiza informatii care includ titluri, artisiti, si de asemenea prezentari ale cantecului.

Ferestrele Region List si Playlist
Ferestrele Region List si Playlist din Sound Forge Pro 10 contin caracteristici de editare si sortare pe loc. Editati rapid regiuni tastand noile valori in campurile Name, Start, End sau Length.

Interfata color pentru personalizare
Interfata de utilizator Sound Forge Pro 10 este complet personalizabila. Cele mai multe elemente ale interfetei includ pachete si forme de culori, marcaje si inaltimi ale ferestrei predefinite ce pot fi personalizate pentru a se incadra in fluxul dvs de munca.
Nou! Navigare utilizand file
Cu programul Sound Forge Pro 10 puteti grupa impreuna ferestre maximizate de date si sa navigati cu usurinta pe ele cu ajutorul filelor (tab), sporind viteza si eficienta cand editati mai multe fisiere audio.


Nou! Selectie personalizata cu grile
Creati repetari din materialul existent acum mai usor ca niciodata. Folositi liniile grilei pentru a divide vizual selectiile audio in parti egale bazate pe semnatura timpilor pentru o editare mai eficienta si mai precisa.
Nou! Tutoriale interactive
Petreceti mai putin timp invatand si mai mult timp editand si masterizand folosind noile tutoriale integrate din Sound Forge Pro 10. Aceste tutoriale ofera demonstratii pas-cu-pas, prezentand caracteristicile uzuale si functionalitati, incluzand imprimarea DAO pe CD, inregistrarile pe vinyl, si restaurare si conversie usoara din format analog in format digital, si multe altele.
Explorator Media cu previzualizare automata
Rapid si usor gasiti, previzualizati si deschideti fisiere media folosind fereastra Media Explorer. Trageti fisiere si regiuni din Explorer direct in spatiul de lucru sau intr-un alt fisier deschis pentru o mai usoara lipire, mixare sau trecere gradata. Explorati fisiere audio de pe un CD-ROM si extrageti automat tragand din Explorer direct in spatiul de lucru Sound Forge.
Instrumente de creare a buclelor ACID
Creati propriile bucle muzicale pentru folosirea in programul ACID. Afisati si editati prorietatile fisierelor ACID .wav inclusiv tempo-ul si notele originale, editati subtil clipuri audio si selectii de mutare pentru a obtine sunetul pe care il doriti. Cand creati o bucla, informatia pe care ati setat-o este incorporata in fisier, astfel incat buclele vor schimba tempo-ul si pitch-shift-ul impreuna cu proiectul dvs ACID.


Inregistrare si redare

Fie ca inregistrati audio de inalta fidelitate in format stereo sau multicanal, Sound Forge Pro 10 ofera instrumentele pentru rezultate profesionale. Monitorizati cu acuratete nivelele audio folosind contoare VU pentru redare si inregistrare RMS, folositi inregistrarea bazata pe praguri de timp pentru varii activitati, si folositi optimizarile de performanta pentru o viteza si productivitate crescute.

Inregistrare audio multicanal

Cu programul Sound Forge Pro 10 puteti inregistra audio multicanal cand folositi dispozitive cu mai multe canale de sunet. Fiecare flux audio poate fi setat pe un singur canal si poate fi editat in interfata Sound Forge exact ca un fisier stereo. Scenarii unde poti folosi programul Sound Forge Pro 10 pentru inregistrari multicanal:
  • Folosind microfoane surround si preamplificatoare pentru inregistrati configurate pe mai multe canale.
  • Inregistrati si transcriptii legale
  • Inregistrarea audio pentru medii de sunete surround cu mai multe canale in timp real, incluzand instrumente individuale si lucrarea Foley.
  • Inregistrari 5.1 pentru televiziune si alte formate de transmisie
  • Inregistrarea si pregatirea fisierelor pentru utilizarea pe DVD-uri ce suporta sunet surround
  • Inregistrare fluxuri audio multicanal pentru redare continut cum ar fi fisiere multicanal .wma
  • Inregistrati mai multe surse simultan, inclusiv voce, telefon, statii radio si alte surse audio.
  • Inregistrari pentru dezvoltatorii de jocuri video pentru o livrare in format multicanal

Inregistrari automate
Elementele pot fi programate sa inregistreze in mod periodic. Alegeti timpul de incepere, durata si timpul de terminare a inregistrarii. Elementele pot fi programate sa inregistreze la minut, zilnic sau la un interval saptamanal.
Suport pentru driver-ul ASIO
Utilizati drivere de latenta joasa ASIO, oferind rezultate profesionale mai rapide si suport aditional pentru placile de sunet. Cu ASIO este posibil sa monitorizati iesirile programului aproape in timp real pentru a putea auzi (spre exemplu) orice taiere care are loc in convertoarele de alimentare ale programului Sound Forge.
Nou! Optimizarea performantei
Programul Sound Forge include o noua optiune media de cache, care permite personalizarea cantitatii rezervate de memorie RAM pentru citirea fisierelor media de pe un disc scris, rezultat in urma imbunatatirii performantei si vitezei cand editati si procesati fisiere.
Contoare VU
Determina cu acuratete nivelele de volum RMS si ofera un mai mare control asupra intensitatii percepute cand masterizati proiecte audio.


Editare si fluxul de munca

Sound Forge Pro 10 include instrumente de editare profesionala si imbunatatiri ale fluxului de lucru pentru fisiere audio profesionale exigente. Utilizati editare precisa bazata pe evenimente, editati si procesati fisiere ce contin sunete de instrumente muzicale, editati cu usurinta fisiere ce contin metadate, si efectuati editare si procesare a fisierelor in format stereo si cu mai multe canale.


Nou! Editare bazata pe evenimente
Sound Forge Pro 10 include un nou instrument de editare care ofera mai multa putere si precizie cand lucrati cu fisiere audio. Cu instrumentul Event, puteti rapid sa mutati, sa impartiti si sa taiati multiple evenimente, sa creati tranzitii, sa aplicati pachete ASR (attack/sustain/release) si tranzitii gradate intr-o singura fereastra de date. Editarea bazata pe evenimente ofera o solutie mai usoara de a edita margini si tranzitii si este ideal pentru o masterizare audio mai precisa, asamblarea schitelor unui proiect, sau sa expuneti track-uri pentru imprimarea mai multor CD-uri o data.
Nou! Procesarea fisierelor ce contin sunete de instrumente muzicale
Programul Sound Forge Pro 10 deschide, editeaza, proceseaza si salveaza fisiere ce contin sunete de instrumente muzicale DLS, GigaStudio/GigaSampler si SoundFont 2.0, permitandu-va sa adaugati efecte si procesare esantioanelor existente. Taiati, copiati, lipiti si efectuati editari chirurgicale direct pe fisierele cu sunetele instrumentelor muzicale. Vizualizati rapid panouri, instrumente, game de note si informatii despre esantioane. Efecte si procese pot fi adaugate cu usurinta direct pe esantioane.

Nou! Ferestre cu metadate
Editarea fisierelor ce contin metadate este mai eficienta cu programul Sound Forge Pro 10. Vizualizati rapid si editati informatii despre CD, Region List, Playlist.Cutlist, Proprietati ACID, Sampler Information, Sampler Loops si Summary Information cu ajutorul ferestrelor cu metadate. Ferestrele ce contin metadate pot fi folosite impreuna cu ferestrele ce contin ferestre de date si sunt usor de andocat in interiorul interfetei lui Sound Forge.
Curbe grafice de tranzitie
Efectuati rapid si usor tranzitii grafice, aparitii treptate, disparitii treptate si tranzitii gradate. Tipuri de tranzitii: rapide, lente, netede, clare si de retinere, sunt disponibile in dialogurile Graphic Fade, Pan/Expand, Pitch-bend, Envelope si FM Synthesis.
Prestare multitasking in fundal
Lucrati pe un fisier in timp ce Sound Forge Pro 10 proceseaza altul in fundal. 

Editare drag-and-drop intre canale
Functionalitatea de editare a Sound Forge Pro 10 a fost imbunatatita pentru a va permite sa trageti si sa plasati selectii a unui fisier pentru lipirea si mixarea intre canale, permitand o editare mai rapida.
Waveform volume si pan envelopes
Programul Sound Forge Pro 10 include aplicatiile Volume si Pan Envelopes care va permit sa adaugati vizual schimbari precise in fisierul dvs audio de-a lungul timpului pentru o mixare mai usoara.
Procesare si editare a fisierelor cu format multicanal
Deschideti, editati si salvati fisiere cu mai multe canale exact ca si cu fisierele stereo. Aceia care au nevoie sa editeze fisiere de pe XDCAM, aparate de inregistrat pe teren in format multicanal si mixaje surround pot lucra pe mai multe canale intr-un singur fisier la nivel de esantion.

Nou! Suport imbunatatit pentru formatul Broadcast Wave (.bwf)
Metadatele sunt tratate mai eficient rezultand o productivitate crescuta. Vizualizati si editati mai usor proprietatile formatului Broadcast Wave .bwf direct din fereastra Broadcast Wave Metadata.
Mapare personalizata a tastaturii
Cu Sound Forge Pro 10 nu a fost niciodata mai usor sa setati comenzi personalizate pe taste pentru o utilizare frecventa a proceselor.
Procesare si editare in timp real
Editati fisiere intr-un mod nedistructiv in timp real la nivel de esantion si auziti schimbarile dvs imediat.


Instrumente si efecte

Obtineti rezultate profesionale cu arsenalul de instrumente audio si efecte in programul Sound Forge Pro 10. Utilizati imprimare integrata DAO pentru CD-uri, analizati si procesati fisiere audio, inlaturati zgomote si restaurati fisiere audio, efectuati extinderea timpului pe fisiere audio si masterizati fisiere audio cu peste 20 de efecte audio de la DirectX si cu Mastering Effects Bundle 2 powered by iZotope.
 

Nou! Include Mastering Effects Bundle 2, powered by iZotope
Realizat de iZotope, marcajul de talie mondiala in instrumente audio de masterizare, acest pachet puternic include sase plug-in-uri audio profesionale: Mastering EQ, Mastering Reverb, Multiband Compressor, Mastering Limiter, Stereo Imager, si Harmonic Exciter. Utilizati aceste plug-in-uri pentru a masteriza ca un expert si imbunatatiti fisiere dvs audio.
Nou! Imprimare integrata DAO a CD-urilor
Programul Sound Forge Pro 10 include masterizare completa DAO a CD-urilor. Generaţi o premasterizare compatibila DAO Red Book de muzică adecvata pentru replicare profesionala. Efectuati coduri complete de editare PQ, creati CD-uri in stil live, adaugati pe CD text si metadate si folositi surse audio de inalta rezolutie cu conversie precisa in fisiere audio Red Book. Imprimarea integrata DAO pe CD rezulta economisire de timp si ofera o desfasurare mai eficienta a activitatilor cand faceti asamblarea proiectelor pe CD.
Plug-in-uri audio de restaurare Noise Reduction
Restaurati cu usurinta fisiere audio de pe LP-uri, casete, CD-uri si multe altele. Colectia de plug-in-uri Noise Reduction 2 contine Noise Reduction, Audio Restoration, Click and Crackle Removal si Clipped Peak Restoration. Folositi aceste plug-in-uri pentru a remedia probleme audio comune ca suieratul benzii, clicuri si pocnituri, salvati inregistrari deteriorate si dati o noua viata fisierelor dvs audio.

Nou! iZotope 64-bit SRC (sample rate conversion)
Programul Sound Forge Pro 10 include iZotope Sample Rate Conversion (SRC), care este un proces necesar cand faceti conversia materialului de la o rata de esantion (ca si calitatea din studio de 192 kHZ) la o alta rata (ca si calitatea de CD la 44.1 kHz). iZotope SRC utilizeaza un design hibrid de filtru de trecere joasa, rezultand in fisiere audio imaculate cu mai putine pseudonime cand faceti reesantionarea audio.
Nou! iZotope MBIT+™ dither (bit-depth conversion)
Cea mai buna sonorizare audio necesita cel mai inalt esantion de profunzime a bit-ului. Sound Forge Pro 10 include cuantizare iZotope+. MBIT+ foloseste metode psihoacustice de distribuire a zgomotului in game mai putin sonore, rezultand un sunet imbunatatit si tranzitii mai line.
Nou! Plug-in-ul Zplane elastique Pro timestretch
Folositi efectul de timestreching si plug-in-ul pitch shift de la DirectX pentru o calitate audio imaculata. Alegeti din metode variate de extindere care sunt „croite” pentru sursa dvs audio inclusiv modurile Pro, Soloist si Efficient. Monitorizati si ajustati setarile in timp ce le previzualizati.Include comenzi de schimbare a formei fisierului audio pentru a ajusta gama de frecventa fundamentala armonica.

Contorizarea nivelelor hardware si canalelor
Fereastra Hardware Meters si tranzitia de crestere va permite sa ajustati si sa monitorizati nivelul de iesire al fisierului dvs audio. Puteti ajusta nivele de previzualizare in timpul redarii.
Nou! Plug-in-ul Resonant filter
Creati tranzitii dramatice rezonante, rotiri si efecte incluse alaturi de Resonant Filter in programul Sound Forge Pro 10.
Convertor de canal pentru fisiere multicanale
Instrumentul Channel Converter din Sound Forge Pro 10 suporta formate de fisiere multicanal pentru trecerea fisierelelor multicanal in fisiere stereo sau mono.
Nou! Mixuri wet/dry si optiuni de tranzitii pentru efecte
Dialogurile de procesare si efectele din Sound Forge Pro 10 va permit sa lucrati pe fisierele media si sa ajustati parametrii incluzand nivele wet/dry. Schimbati rapid intre dialogurile proceselor si ferestrele cu date in timp ce munciti pentru a ajusta selectia, aparitii si disparitii si sa castigati nivele.

Phase Scope si masurarea compatibilitatii mono
Contoarul Phase Scope din Sound Forge Pro 10 va ajuta sa monitorizati continutul unui semnal audio pentru a gasi anularile fazelor printre canale intr-un fisier audio. Instrumentul Phase Scope va da o masuratoare simpla si rapida a continutului audio. Tipurile de masuri includ si: Lissajous - XY Plot, Lissajous - Rotated, Polar - Linear Plot, si Polar - Circular Plot. Noul contor de compatibilitate mono ajuta in detectarea corelarii sau diferentelor dintre canalele unui fisier care poate cauza anularea fazei atunci cand se trece pe mono
Analiza spectrului fisiere multicanal
Vizualizati frecvenţe şi accente de canale diferite într-un fişier audio. Instrumentul Spectrum Analysis arată grafice multiple în funcţie de cât de multe canale sunt selectate. Analizati si vizualizati frecventele fundamentale şi accentele din înregistrările dvs. Monitor audio şi modificări de efecte, luati mai multe instantanee si vizualizari suprapuse pentru a compara şi a potrivi frecvenţele de la un fişier la altul. Butoanele din bara de instrumente includ opţiuni pentru dimensiunea FFT şi vizualizarea normală sau sonograma.

Suport pentru efecte VST
Suport nativ pentru plug-in-uri VST, inclusiv automatizarea parametrilor, marirea numarului de efecte pe care il puteti aplica fisierelor dvs audio, in cele din urma crescand flexibilitatea de masterizare.
Aplicare de scripting
Aplicati scripturi pentru a automatiza activitati comune si creati caracteristici personalizate. Noi instrumente de scripting includ fereastra Script Editor si bara de instrumente. In plus Sound Forge Pro 10 include script-uri ale activitatilor utilizate frecvent. Limbajele de scripting suportat sunt C#, Jscript si VBScript.
Conversie grupata
Cu Batch Conversion puteti aplica aceleasi efecte si procese mai multor fisiere, salvand ore din timpul de editare. Convertiti fisiere audio digitale in formate diferite incluzand MP3, WMA, AIF si RM – eliminand activitatile repetitive. Convertiti cate fisiere doriti dintr-o singura miscare. Adaugati simplu un grup de fisiere in interfata Batch Conversion, selectati un efect sau un proces, si rulati script-ul. Sound Forge Pro 10 va avea grija de restul. Puteti de asemenea sa salvati si sa reveniti la script-urile grupate pe care le folositi frecvent.
Peste 40 de efecte şi procese incorporate
Aplică peste 40 de efecte profesionale de studio şi procese care includ 200 presetări. Efectele automatizate includ volum, Delay, Chorus, şi multe altele.

Detectare si marcare a decupajelor de varf
Softul Sound Forge Pro 10 scaneaza automat secţiuni din fisierul dvs si marcheaza esantioane ale varfurilor care sunt taiate. Acesti indicatori apar si in Regions List pentru o identificare imediata. Instrumentele Audio Restoration elimina clicurile, pocniturile si alte zgomote din mixul tau.
Generatoare de zgomote albe, roz si maro
Generatoare de zgomote albe, roz si maro sunt de nepretuit pentru testarea audio, analizarea acusticii de camera si masuratori. Aceste generatoare sunt de asemenea folositoare pentru crearea efectelor sonore ca sunetul apei, vantului, elicopterelor si multe altele.
Plug-in-ul Acoustic Mirror
Aplicati diverse medii fisierelor dvs audio care includ poduri, biserici, Sali de concerte, microfoane moderne si clasice si multe altele.


Familia Sound Forge

Programul premiat de editare audio digitala Sound Forge include un set puternic de procese audio, instrumente si efecte pentru manipularea fisierelor audio. Fie ca sunteti nou in editarea audio sau sunteti un inginer de sunet, exista un produs Sound Forge care este potrivit pentru dvs.

Specificatii tehnice

Programul Sound Forge Pro 10 include o suita completa de instrumente pentru editare si productie audio profesionala, imprimare pe CD, plus instrumente Noise Reduction pentru restaurarea audio. Noile caracteristici din Sound Forge Pro 10 includ editare bazata pe evenimente, imprimare DAO pe CD, plug-in-urile Zplane elastique Pro time stretch si Pitch-shift, Mastering Effects Bundel 2 powered by iZotope, o colectie de 6 plug-in-uri profesionale audio.

Cerinte sistem Sound Forge Pro 10:


Sound Forge Pro 10 ofera eficient si cu incredere editorilor si producatorilor, un control complet asupra tuturor aspectelor de editare audio si masterizare. Fie ca il folositi in studio sau pe teren, este cea mai recenta suita profesionala de productie all-in-one pentru inregistrare si masterizare audio, design de sunet, restaurare audio crearea de CD-uri Red Book. Cu noile caracteristici din Sound Forge Pro 10 includ editare precisa bazata pe evenimente, imprimare integrata disc-at-once pentru CD-uri, procesare si editare a fisierelor muzicale ce contin sunete de instrumente si conversie audio imaculata si efecte de time streching, Sound Forge Pro 10 livreaza cea mai noua suita de productie all-in-one pentru inregistrare si masterizare audio, design de sunet, restaurare audio si creare de CD-uri Red Book. Include Noise Reduction 2, CD Architect 5.2, plus Mastering Effects Bundle 2 powered by iZotope.

software

Categorii software