SONY Vegas Movie Studio HD 9

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY

Programul Vegas Movie Studio HD face editarea video usoara si distractiva. Si mai mult decat atat, este un editor video in timp real

Vegas Movie Studio HD contine tot ceea aveti nevoie sa produceti filme spectaculoase in HD. Sa editati in format HD este simplu; doar puneti clipurile dvs pe aplicatie si incepeti sa lucrati.

Motorul sau de inalta performanta este mult prea rapid iar dvs urmariti cum schimbarile au loc in timp real. Puteti lucra simultan in acelasi proiect si cu formate SD si cu formate HD. Cand ati terminat exportati filmul dvs intr-o varietate de formate HD pentru o partajare mai usoara.

Partajati filmele dvs pe retelele de socializare de top precum Youtube, Facebook, Myspace si multe altele!

Logo SONY Vegas Movie Studio HD 9

SONY Vegas Movie Studio HD 9

Preturi SONY Vegas Movie Studio HD 9

Versiuni SONY Vegas Movie Studio HD 9

SONY Vegas Movie Studio HD 9 RETAIL, 1 utilizator

MSMSHD9000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY Vegas Movie Studio HD 9

Vegas Movie Studio HD - Creati filme uimitoare in cateva minute

Creare video fara limite

Creati clipuri video captivante care cer sa fie vizionate iar si iar, utilizand Vegas Movie Studio HD. Instrumentele de editare video digitala adauga stralucire profesionala cu tranzitii, titluri si efecte speciale incluzand ecranul verde si miscare lenta. Formati rapid filme pentru partajare online, pe site-uri precum Facebook, YouTube si multe altele.

Filme, Slideshow-uri si multe altele

Programul Vegas Movie Studio HD face editarea video usoara si distractiva. Si mai mult decat atat, este un editor video in timp real nedistructiv. Indiferent de schimbarile pe care le faceti clipurilor si fotografiilor dvs in program, fisierele dvs nu vor fi niciodata afectate! Programul Vegas Movie Studio va ofera libertatea sa experimentati si sa va distrati cu editarea video, fara sa va faceti griji ca ati putea face vreo greseala.

Utilizati programul Vegas Movie Studio HD sa:


Creati filme uimitoare in HD

Vegas Movie Studio HD contine tot ceea aveti nevoie sa produceti filme spectaculoase in HD. Sa editati in format HD este simplu; doar puneti clipurile dvs pe aplicatie si incepeti sa lucrati. Motorul sau de inalta performanta este mult prea rapid iar dvs urmariti cum schimbarile au loc in timp real. Puteti lucra simultan in acelasi proiect si cu formate SD si cu formate HD. Cand ati terminat exportati filmul dvs intr-o varietate de formate HD pentru o partajare mai usoara.

Partajati filmele dvs online

Partajati filmele dvs pe retelele de socializare de top precum Youtube, Facebook, Myspace si multe altele! Cu caracteristici precum integratul "direct publish tu YouTube" (publicati direct pe Youtube) puteti incarca instant clipurile dvs online.


Invatati pe parcurs cu tutoriale usoare

Tutorialele noastre exclusive Show Me How va ghideaza pe tot parcursul procesului creativ. Oricand aveti nevoie de ajutor doar apasati pe butonul Show Me How si alegeti subiectul dvs din tutoriale. Casute de dialog ajutatoare, indicatoare si ghiduri va vor arata ce sa faceti exact si unde sa apasati.

Imbunatatiti filmul dvs cu ajutorul muzicii

Creati coloana sonora perfecta cu instrumente de calitate de studio, importati muzica proprie direct de pe CD-uri, MP3-uri sau alegeti din peste 200 de coloane sonore exclusive.

Tutoriale pentru proiectele dvs

Noul tutorial Project asigura un flux de lucru eficient pentru editarea video si ajuta sa va asigurati ca proiectele sunt setate corect. Tutorialul Make Movie elimina presupunerile pentru livrare si ofera fisiere finale optimizate cu doar cateva clic-uri - fie ca doriti sa publicati filmul dvs pe Youtube sau pe alte site-uri, imprimati pe DVD* sau sa le trimiteti atasate pe un email.
*Necesita program de imprimare ca DVD Architect Studio

Putere profesionala

Proiectata cu ajutorul tehnologiei programului premiat Vegas Pro folosit in filme si in studiouri de inregistrare in intreaga lume, programul Vegas Movie Studio HD pune puterea profesionistilor direct pe desktop-ul dvs.


Editare video

Programul Vegas Movie Studio HD foloseste sistemul de editare simplu de drag-and-drop si comenzi de baza cum ar fi cut, copy si paste (taiati, copiati si lipiti), pentru a crea filme cu aspect profesional direct de pe PC-ul dvs. Puteti personaliza filmele dvs cu texte animate, titluri rulante si generice derulante. Redati filme in miscare lenta sau rapida, invers sau sa aplicati efecte speciale ca „ecranul verde” sau picture-in-picture - poti sa faci totul in Vegas Movie Studio HD.

Adaugati magie filmelor

Imbunatatiti si personalizati filmele dvs cu tranzitii, titluri si efecte speciale ca „ecranul verde” si slow motion. Sute de optiuni pre-create ofera rezultate creative impresionante.

Tintiti catre perfectiune

Restaurati imagini plictisitoare, spalacite, aplicati luminozitate si contrast, claritate, echilibrati culorile si inlaturati efectul de ochi-rosii din fotografiile dvs. Vegas Movie Studio HD include instrumente sofisticate de restaurare si corectie a culorilor pentru o varietate de activitati.

Efectul Ken Burns

Numit dupa realizatorul de documentare american care a fost inovatorul acestei tehnici, Efectul Ken Burns da viata imaginilor statice in filmele dvs prin marirea incetinita a subiectilor de interes si deplasand imaginea de la un subiect la altul. Programul Vegas Movie Studio HD va permite sa realizati efecte ca acesta cu ajutorul instrumentelor Pan si Crop. Mariti si micsorati cu usurinta, deplasati si scanati, si rotiti imaginile in orice directie pentru a crea slideshow-uri dinamice si filme cu aspect profesional.

Efecte in timp real

Programul Vegas Movie Studio HD include peste 500 de tranzitii, filtre si efecte ce pot fi personalizate, efecte ce imbunatatesc filmele dvs. Toate efectele clipului pot fi incadrate in taste: puteti seta cadrul specific in care sa inceapa efectul si cadrul in care efectul se opreste. Puteti chiar specifica nivelul efectului pentru fiecare cadru dintre cele de unde incepe si unde se termina efectul.

Pentru a vedea in actiune efectele si tranzitiile, Vegas Movie Studio HD va permite sa previzualizati efecte si tranzitii in timp real la rezolutie maxima pe monitorul computerului dvs sau pe un al doilea monitor.

Importati cu usurinta de pe orice camera video

Transferati rapid fotografii si clipuri video digitale dintr-o varietate de dispozitive digitale incluzand DV, HDV si AVCHD. Programul Movie Studio HD organizeaza in mod profesional totul pentru ca dvs sa puteti cauta, sorta si vizualiza fisierele dvs media.

Instrumente audio

Instrumentele audio puternice va permit sa creati filme care suna la fel de bine precum arata. Iata cateva exemple a ceea ce puteti face in programul Vegas Movie Studio HD: sa creati o coloana sonora personalizata, sa inlaturati zmogote nedorite din filmarile dvs, sa folositi „track envelopes” pentru a controla volumul audio si deplasare, sa inregistrati si sa editati muzica live si sa sincronizati audio cu video.

Adaugati muzica

Vegas Movie Studio include peste 200 de coloane sonore exclusive. Alegeti dintr-o gama larga de muzica produsa profesionale - fara drepturi de autor - care poate fi modificata sa se incadreze pe toata durata filmului dvs. Puteti de asemenea sa importati muzica dvs proprie direct de pe CD-uri sau din fisierele audio MP3.

Restaurati fisiere audio

Aplicati Audio Restoration pentru a elimina clic-uri, pocnituri si alte zgomote din muzica dvs si din clipurile audio pentru a asigura o coloana sonora de inalta fidelitate proiectului dvs video.

Inregistrari live

Puteti folosi Vegas Movie Studio HD pentru a inregistra propriul dvs clip audio ca voiceovers, muzica si narare pentru a le include in proiectul dvs. Vegas Movie Studio HD are patru track-uri audio, oricare dintre ele pot fi folosite la inregistrari. Puteti de asemenea sa creati diferite duble pe care sa le puteti selecta si include in proiectul dvs.Suporta ACID loops

Pentru o notare video si o mixare audio mai usoara, Vegas Movie Studio HD include si suport pentru ACID loops. ACID loops sunt mostre de muzica fara drepturi de autor care contin metadate speciale care le permit sa se potriveasca automat tempo-ului si notei existente din proiect. Colectia Sound Series: Loops & Samples contine peste 100 de librarii cu ACID loops in aproape orice gen de muzica sau stil imaginabil.Familia Vegas

Toate produsele din familia de software Vegas fac mai usor importul si editarea filmelor, imaginilor si muzica astfel incat sa puteti trece direct la startul creatiei video sau audio. Fie ca sunteti incepator, un regizor cu experienta sau un producator, exista o solutie Vegas pentru a va satisface nevoile.

Specificatii tehnice

Software-ul Vegas Movie Studio HD are tot ce aveti nevoie pentru a produce filme spectaculoase de inalta definitie. Motorul sau de inalta performanta este rapid - vezi cum schimbarile se petrec in timp real. Puteti lucra chiar si simultan in definitie standard si definitie inalta in cadrul aceluiasi proiect.

Formate suportate

Import: AIFF, ATRAC, AVI, BMP, CDA, FLAC, GIF, JPG, LPEC, MMV, MP3, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Sony M2TS, OGG, PCA, PNG, PSD, QuickTime®, SFA, SWF, TGA, TIF, W64, WAV, WMA, WMV Export: AC-3, ATRAC, AVI, FLAC, MP3, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, OGG, PCA, QuickTime, RealAudio®, RealVideo®, W64, WAV, WMA, WMV

software

Categorii software