SONY Vegas Pro 10

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY

Sony Vegas Pro 10 este o suita cuprinzatoare ce ofera cea mai robusta si progresiva platforma disponibila pentru crearea si productia de continut. Cu suport pentru o gama larga de formate, procesare superioara de efecte, suport audio de neegalat si un set de instrumente complementare editoriale, colectia Vegas Pro 10 usureaza fluxul dvs de munca. De la achizitionare pana la livrare, de la camera video pana la discuri Blu-ray, colectia Vegas Pro 10 livreaza exact ceea ce aveti nevoie pentru a produce rezultate uimitoare.

Interfata Vegas Pro 10 ofera un spatiu de lucru personalizat pentru realizarea unei game largi de cerinte de productie. Andocati multiple ferestre pe intinsul mai multor monitoare si salvalti layout-urile dvs pentru a se incadra in anumite activitati de editare, adunati proiectele Vegas in bara de planificare, personalizati si salvati comenzi pe taste si utilizati aplicatii de tip script pentru a repeta automat anumite activitati.

Programul Vegas Pro 10 suporta nativ cele mai noi formate de camere video profesionale incluzand XDCAM, NXCAM, AVCHD si RED. Vegas Pro 10 include de asemenea si suportul pentru imagini statice cu o rezolutie mai mare de un gigapixel. Utilizati aplicatia Pan and Scan pentru a crea o secventa de film din aceste imagini mari mentinand o rezolutie HD.

Logo SONY Vegas Pro 10

SONY Vegas Pro 10

Preturi SONY Vegas Pro 10

Versiuni SONY Vegas Pro 10

SONY Vegas Pro 10 RETAIL, 1 utilizator

ESVDVD10000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

SONY Vegas Pro 10 UPGRADE, 1 utilizator

SVDVD1004
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY Vegas Pro 10

Sony Vegas Pro 10 - creare profesionala video HD, audio si Blu-ray

Prezentare Vegas Pro 10

Colectia Vegas Pro 10 integreaza doua puternice aplicatii care lucreaza strans impreuna pentru a oferi un mediu eficient si intuitiv pentru difuzare video profesionala. Aceasta suita cuprinzatoare ofera cea mai robusta si progresiva platforma disponibila pentru crearea si productia de continut. Cu suport pentru o gama larga de formate, procesare superioara de efecte, suport audio de neegalat si un set de instrumente complementare editoriale, colectia Vegas Pro 10 usureaza fluxul dvs de munca. De la achizitionare pana la livrare, de la camera video pana la discuri Blu-ray, colectia Vegas Pro 10 livreaza exact ceea ce aveti nevoie pentru a produce rezultate uimitoare.

Instrumente precise de editare
Editati clipuri video in format SD si HD cu ajutorul functionalitatii drag-and-drop, scurtaturi pe mouse si tastatura, si editare de propaganda. Caracteristicile includ tehnologia „titling” ProType, instrumente de editare pentru mai multe tipuri de camere video, procesare video 32-bit, fereste de layout-uri personalizabile, coduri culori, suporta HDV/AVCHD/RED/SDI/XDCAM, sincronizare de detectie si reparare A/V si cuantificare automata a cadrelor.
Flux de lucru profesional pe 32-bit si 64-bit
Interfata Vegas Pro 10 ofera un spatiu de lucru personalizat pentru realizarea unei game largi de cerinte de productie. Andocati multiple ferestre pe intinsul mai multor monitoare si salvati layout-urile dvs pentru a se incadra in anumite activitati de editare, adunati proiectele Vegas in bara de planificare, personalizati si salvati comenzi pe taste si utilizati aplicatii de tip script pentru a repeta automat anumite activitati. Gestionarea fisierelor de pe tot cuprinsul sistemului dvs produce eficienta maxima.
Editare 3D stereoscopica
Creati proiecte 3D stereoscopice utilizand acelasi flux de munca care a fost oferit si pentru fisiere media 2D! Vegas Pro 10 ofera abilitatile pentru a importa, ajusta, edita si publica fisiere media 3D stereoscopice – toate acestea folosind formate de livrare de standarde profesionale incluzand fisiere singulare sau duale cu codificare side-by-side, top/bottom sau line-alternate. Monitorizare anaglifica si iesire de asemenea suportate.


Control audio superior
Utilizati track-uri nelimitate, audio pe 24-bit/192 kHz, inregistrari punch-in, mixare surround 5.1, automatizarea efectelor si timp compresat/expandat. Aplicati efecte in timp real ce pot fi personalizate ca EQ, Reverb, Delay si multe altele. Extindeti procesarea audio si optiunile de mixare cu plug-in-uri audio suportate ca DirectX si VST. Utilizati aplicatia Mixing Console pentru un control audio mai precis.
Suport pentru o gama larga de formate video
Programul Vegas Pro 10 suporta nativ cele mai noi formate de camere video profesionale incluzand XDCAM, NXCAM, AVCHD si RED. Vegas Pro 10 include de asemenea si suportul pentru imagini statice cu o rezolutie mai mare de un gigapixel. Utilizati aplicatia Pan and Scan pentru a crea o secventa de film din aceste imagini mari mentinand o rezolutie HD.
Imprimare puternica de discuri Blu-ray
Imprimati filme pe discuri Blu-ray direct din meniul Vegas Pro pentru o livrare de calitate superioara. Utilizati programul DVD Architect Pro (inclus cu colectia Vegas Pro) pentru a imprima fisiere pe discuri DVD sau Blu-ray cu multiple unghiuri video, subtitrari, multiple limbi si caracteristici speciale. Previzualizati si testati lucrarile dvs in timp real. Aplicati filtre de luminozitate si contrast, Auto Levels, Crop si Anti-Flicker. Setati stegulete pentru protectie de copiere CSS si Macrovision pentru lucrarile de master.

Invatati in timp ce lucrati cu tutoriale interactive si usoare
Programul Vegas Pro 10 contine un sistem de ajutor cuprinzator, precum si tutoriale interactive detaliate care ofera demonstratii si prezentari de functionalitati si caracteristici uzuale. Aceste tutoriale ofera o metoda usoara pas-cu-pas de studiu al produsului si un flux de lucru necesar pentru a completa cele mai comune activitati.

Compatibilitate Microsoft Windows 7
Vegas Pro 10 este perfect compatibil cu platforma Microsoft Windows 7.


Putere neegalata de editare video

Rapid, flexibil si bogat in caracteristici, Vegas Pro 10 este ideal pentru productia video digitala SD si HD, crearea de continut streaming, productii de difuzare si multe altele.

4K support
Vegas Pro 10 suporta nativ dimensiuni de cadre de pana la 4096x4096. standardul imaginilor 4K pentru proiectii digitale de cinema este de 4096x2160 de pixeli. Acest nivel de rezolutie ofera mai mult detaliu si flexibilitate pentru a deplasa si taia. Este ideal pentru lucrul de compozitie si efecte video, oferind un produs finit de inalta calitate pentru publicare. Vegas Pro 10 suporta de asemenea nativ fisiere RED ONE. Puteti deschide si edita fisiere .r3d direct pe bara de planificare.
Text si fundaluri generate
Adaugati rapid text, titluri si fundaluri personalizate proiectelor dvs. Utilizati o colectie de presetari pentru generice animate sau terte parti personalizate. Adaugati un aer profesional cu bare de culori pentru a incepe proiectul dvs. Animati o panta sau generati o culoare solida cu mascare personalizata pentru un aspect unic.
Efecte in timp real Keyframeable
Cu Vegas Pro 10 include efecte video si tranzitii 2D si 3D pentru a imbunatatii filmele dvs. Toate efectele clipului pot fi "keyframeable": puteti seta cadrul specific in care sa inceapa efectul si cadrul in care efectul se opreste. Puteti chiar specifica nivelul efectului pentru fiecare cadru dintre cele de unde incepe si unde se termina efectul! Pentru a vedea efecte si tranzitii in actiune, Vegas Pro 10 va permite sa previzualizati efecte si tranzitii in timp real la rezolutie maxima pe monitorul computerului dvs sau pe un al doilea monitor.


Nou! Structura imbunatatita a plug-in-urilor video
Noul plug-in Video Effects SDK (Software Developer’s Kit), bazat pe platforma Open Effects Association, ofera tehnologie actualizata si imbunatattita care permite tertilor dezvoltatori de plug-in-uri sa dezvolte plug-in-uri de efecte video avansate mult mai usor si mai rapid. Aceste plug-in-uri aditionale ofera editorilor Vegas Pro 10 o gama mai variata de efecte si tehnici speciale pentru crearea proiectelor de nivel profesional.
Nou! Stabilizarea Imaginii
Utilizati tehnologia de stabilizare a imaginilor pentru a reduce efectele de agitatie si instabiliate a filmarilor dvs. Utilizatorii cu filmari instabile, trase de obicei cu camera in mana si in medii in care un trepied nu a fost disponibil, au abilitatea de a salva rapid aceste fisiere media folosind cateva presetari optimizate.

Multicam
Editati productii filmate cu mai multe camere video instinctiv si rapid prin specificarea cadrelor in timp ce urmariti proiectul dvs. Comutati intre 32 de surse video cu o comanda din tastatura sau un clic de mouse. Programul Vegas Pro 10 pastreaza toate cadrele nefolosite – extindeti un clip filmat cu mai multe camere in mai multe parti componente pentru a vedea mai usor care clipuri video sunt in proiectul Vegas si sa rafinati editarea.
Flux de munca bogat in efecte speciale
Efectele video si audio pot fi aplicate la o varietate de nivele pentru a va oferi cel mai bun control asupra felului si locului unde sa aplicati efectele. Pentru clipurile video puteti aplica efecte la nivel de media, la nivel de eveniment, la nivel de clip sau pe cuprinsul intregului proiect si pe toate clipurile si evenimentele la nivelul de previzualizare. Efectele audio pot fi aplicate la nivel de eveniment, de clip si la nivele bus si master bus. Aditional puteti folosi aplicatia „envelopes” direct din tastatura pentru a controla nivelul si sa schimbati parametrii efectelor in timp.


Derularea activitatilor in Vegas Pro 10

Interfata Vegas Pro 10 ofera un spatiu de lucru complet personalizabil pentru realizarea unei game largi de cerinte de productie. Andocati multiple ferestre si salvati layout-uri pentru a se incadra in anumite activitati, adunati proiectele Vegas Pro in bara cronologica, proiectati si salvati comenzi pe taste si folositi aplicatii script pentru a automatiza activitati repetative. Gestionarea fisierelor media din intregul sistem produce o maximizare a eficientei.
 

Instrumente puternice de editare
Editati si aranjati eficient evenimente in bara cronologica a programului Vegas Pro folosind operatii drag-and-drop. Aplicati efecte, tranzitii, aplicatii envelopes, schimbari de culori, derulari, efecte de dilatare a timpului si efecte de miscare in timp real. Editati ca un adevarat expert proiecte complexe SD sau HD folosind scurtaturi din mouse sau din tastatura impreuna cu moduri puternice de editare pulsata.
Redare si editare
Derulati si editati efecte video, tranzitii si compozitii pe langa alte activitati fara sa randati in timp ce vizualizati fiecare schimbare instanta pe monitoare externe in timp real. Vegas Pro profita de puterea de procesare a PC-ului atragand procese si efecte complexe direct pe memoria RAM pentru o redare si o previzualizare lipsite de probleme.
Fereastra pentru layout-uri predefinite
Personalizati mediul de editare Vegas Pro pentru a maximiza productivitatea. Andocati multiple ferestre si salvati pana la 10 configuratii de layout-uri pentru sistemele cu un singur sau cu doua monitoare. Retrageti cu usurinta o fereastra cu layout personalizata pentru o anumita activitate de editare si schimbati instant catre noi layout-uri in timpul redarii. Layout-urile traditionale Video Editing, Audio Mixing si Color Correction sunt oferite ca baza pentru a incepe sa lucrati la spatiile dvs de lucru personalizate.
Mapare personalizata a tastaturii
Personalizati comenzile de pe tastatura Vegas pentru a le incadra in procesul de editare. Creati si editati noi scurtaturi pe tastatura, importati o schema de mapare a tastaturii sau salvati layout-ul curent pentru a il folosi ca backup – puteti chiar impartasi cu utilizatorii Vegas layout-uri pentru tastatura.

Optiuni de previzualizare video.
Vizualizati bara cronologica Vegas Pro atat pe un monitor intern cat si pe un dispozitiv extern (un al doilea monitor) simultan. Previzualizarea simultana permite editorilor sa lucreze cu clientii intr-un mediu de studio si pentru a seta un mediu profesional de vizualizare pastrand pe monitor mediul de editare al editorului. Optiunile de previzualizare ofera solutii pentru cerinte de vizionare uzuale cu auto-incadrare, oferind o maxima vizualizare pentru spatiul disponibil. Previzualizati folosind un al doilea monitor Windows sau previzualizati folosind un monitor de referinta video HD via HS-SDI utilizand fie placa de editare AJA Kona sau Blackmagic Decklink.Nou! Gestionarea track-urilor
Vegas Pro 10 ofera abilitatea de a grupa track-uri. Gruparea track-urilor economiseste spatiu in bara cronologica oferind track-uri derulante dintr-un singur preambul. Aceasta este o cale rapida si usoara de a organiza si a gestiona proiecte complexe, grupand anumite sectiuni audio/video.
"Project nesting"
Aplicatia "Nesting" va permite sa adaugati proiecte Vegas (.veg) barei cronologice, sa editati si sa aplicati efecte exact in acelasi mod in care ati face pentru un eveniment media standard. "Nesting" de asemenea va poate ajuta sa organizati o bara cronologica sau sa aplicati alte efecte.


"Closed captioning"
Mai multe imbunatatiri au fost aduse suportului de "closed captioning" in Vegas Pro 10. "Closed captioning" CEA608 pot fi acum afisate ca o suprapunere cand sunt derulate in ferestrele Preview si Trimmer facand usoara verificarea plasarii, editarii si sincronizarea informatiilor CC. Stilul CC CEA708 este creat automat cand datele CEA608 sunt create. "Line 21 Closed Captioning" este acum suportat si pe capturi si tipariri de "closed captioning" HD-SDI de pe placi de editare video AJA Blackmagic Design. Suportul Line 21 ofera o derulare de activitati din media existenta si mostenita.

Alte imbunatatiri includ suport marit pentru multiple tipuri de fisiere de "closed captioning", precum si abilitatea de a exporta date de "closed captioning" pentru DVD Architect, Youtube, RealPlayer, QuickTime si Windows Media Player.Inregistrarea automatizata Envelope
Inregistrati track-uri "envelope" si setati parametrii pe taste in timp real folosind mouse-ul sau alta suprafata de control externa cu moduri de atingere si de blocare a inregistrarii si functia automata Post-Record Keyframe Thining. Controlul automatizat al parametrilor este disponibil atat pentru track-uri si bus-uri stereo si 5.1 cat si pentru track-uri "envelope".
"Snapping" de precizie
Vegas Pro ofera mai multe optiuni de „snapping” sau anticipare. Puteti anticipa evenimente pe orice track. Aditional, indicatori de anticipare a culorilor-codate denota un tip de obiecte de anticipare: semn, regiune, eveniment, cursor, grila. Proiectele complexe implica multiple track-uri, fiecare continand mai multe evenimente, dovada a dificultatii cand vine vorba de alinierea precisa a evenimentelor. Oferind mai multe obiecte de anticipare pe cuprinsul tuturor track-urilor, plasarea precisa a evenimentelor este simplificata.


Creati proiecte 3D la fel de usor ca cele 2D

Editorii video pot acum crea proiecte stereoscopice 3D utilizand aceleasi derulari de activitati care au fost oferite pentru fiserele media 2D. Vegas Pro 10 ofera abilitatea de a importa, ajusta, previzualiza si a publica fisiere media stereoscopice 3D – toate folosind formate de livrare la standarde profesionale incluzand fisiere unice sau duale cu codificare side-by-side, top/bottom sau line-alternate. Monitorizare anaglifica si output sunt de asemenea suportate.

Formate de intrare si iesire flexibile
Vegas Pro 10 ofera suport pentru formate de varf stereoscopice 3D:

Input: Separate Left si Right, Top/Bottom (half), Top/Bottom (full), Side by side (half), Side by side (full), si Line Alternating.

Output: Separate Left si Right, Top/Bottom (half), Top/Bottom (full), Side by side (half), Side by side(full), Line Alternating, Anaglyphic, Checkerboard, Blend, si Difference.
Solutii puternice de monitorizare
Este extrem de important sa puteti monitoriza in 3D atunci cand faceti editari 3D. Fereastra Video ofera o selectie cuprinzatoare de optiuni de vizualizare incluzand canalizare specifica, top/bottom, side by side, un amestec din amandoua (folositor pentru anumite ajustari 3D) sau afisare anaglifica. Editorii experti pot utiliza o conexiune SDI sau HDMI cu o afisare alternanta pentru a oferi o experienta de previzualizare sofisticata.


Ajustari integrate 3D
Vegas Pro 10 ofera instrumente integrate pentru ajustari de baza 3D. Corectiile tipice includ compensatii orizontale si verticale, discrepante de marire, bolte si rotatii. Instrumentele de rotire video orizontala si verticala pentru a taia imagini automat va ajuta sa obtineti rezultate profesionale 3D.
CineForm Neo3D
Vegas Pro 10 ofera suport integrat pentru ficiere CineForm Neo3D. Dupa ce produsul CineForm Neo3D a fost instalat, Vegas Pro poate citi si scrie fisiere incluzand randare inteligenta pentru cadre AVI si continut CineForm.
Filmari auto-corectate
Pentru a va ajuta sa va asigurati ca filmarile 3D sunt corect aliniate, Vegas Pro 10 pot corecta fisiere video 3D automat pentru a aplica rapid ajustari calculate 3D si sa salvati setari minore usor discrepante de pe camera video.Adaugati profunzime elementelor 2D
Elementele 2D – ca fundaluri, titluri, elemente grafice sau videoclipuri presetate pe taste – pot fi amestecate cu continut 3D folosind metodele traditionale de compozitie Vegas Pro. Folosind aceleasi instrumente de ajustare a diferentelor orizontale folosite pentru fisierele media 3D, acestor elemente li se poate adauga profunzime in produsul 3D. Pentru ca acestea nu sunt stereoscopice, ele vor fi plane, dar pot fi plasate in fata sau in spatele profunzimii ecranului.
Aparat stereoscopic 3D pentru compozitia miscarii in track-urile 3D
Creati efecte de miscare 3D cu un control de precizie asupra profunzimii-Z, intersectarea planului, compozitie si multe altele. Modelul de track parinte/copil de la Vegas Pro permite mai multor track-uri sa se miste si sa se roteasca in spatiu 3D. Miscarea 3D se petrece in timp real si este previzualizabila instant.

Productie Audio

Colectia Vegas Pro include un set puternic de instrumente audio pentru cele mai solicitante productii. Amestecati fisere audio intr-un mediu multitrack pe un numar nelimitat de track-uri. Folositi pe loc inregistrari punch-in, contoare de inregistrare, efecte ce pot fi atribuite, iesiri Master si Aux si bus-uri de intrare. Efectuati automat treceri usoare si profitati de posibiliatea de a folosi suprafete touch-screen si inregistrari automate envelope. Nici un alt NLE ofera un set audio atat de robust precum programul Vegas Pro.

Mediu multitrack complet
Vegas Pro ofera un mediu robust pentru multitrack-uri audio cu track-uri nelimitate pentru inregistrare, editare si mixare. Inregistrate voci, muzica, narare si efecte speciale incadrate precis.
Suport audio pentru fisiere audio pe 24-Bit/192kHz
Vegas Pro 10 suporta fisiere de rezolutie maxima pe 24-bit 192 kHz pentru fidelitate audio suprema. Importati, salvati si chiar inregistrati la aceasta rezolutie daca aparatele dvs suporta.

Nou! Contoare VU
Contoarele VU diponibile in consola de mixaj, ofera o masuratoare lenta fata de varfurile si trecerile medii pentru a oferi o reprezentare vizuala a intensitatii percepute a materialului.
Efecte audio extinse
Vegas Pro Suporta efecte DirectX si VST de la o varietate de furnizori. Efectele audio pot fi aplicate tuturor evenimentelor de pe un track, bus-urilor sau efectelor asociabile. Aplicati peste 30 de efecte audio in timp real ce pot fi personalizate. Intarzieri, ecouri, EQ automate si multe altele cu controlul envelope pentru fiecare parametru. Folositi efecte automate ca Track EQ, REVERB, Chorus, Delay, Noise Gate, si Flange/Wah/Phase. 5.1 DirectX si pentru master bus include instrumente de compresie EQ, Dither si Wave Hammer Surround.


Fereastra Mixing Console
Consola de mixaj ofera emulare hardware sofisticata pentru mixajul audio, routare specificata, atribuirea efectelor audio si control automatizat. Personalizati layout-ul consolei dvs si detaliile tuturor track-urilor si comenzile bus-urilor – incluzand trimiterile FX – pentru a face lucrul cu mixajele audio mai eficiente si mai productive.

Nou! Bus-uri de intrare
Inregistrati, monitorizati si faceti mixaje audio de pe dispozitive audio via bus-uri de intrare. Folositi optiunea de randare in timp real pentru a face mixaje audio de pe dispozitive audio externe in randarea dvs finala via bus-uri de intrare.
Nou! Efecte pentru evenimentele audio
Vegas Pro permite editorilor sa atribuie efecte audio iesirilor principale, nivelurilor bus, track si acum Nou! atribuirea de efecte la nivelul evenimentelor pentru o mai mare flexibilitate cand lucrati cu proiecte multitrack.


Nou! Contor de iesire pentru track-urile audio principaleTrack-urile principale ofera deplasare diminuanta dedicata, oferind acces atat la deplasarea cat si diminuarea volumului in acelasi timp. Aditional, contoarele de iesiri a track-urilor afiseaza nivelurile audio in timpul redarii.


Motor de multiprocesare audio
Softul Vegas Pro 10 profită de noile tehnologii multicore si hyper-threading ale computerelor pentru a maximiza resursele hardware disponibile. Prin valorificarea deplină a capacităţilor hardware şi reducerea incarcarii directe a procesorului, veţi observa:
 • un numar mai mare de track-uri si efecte audio-video pentru previzualizarea in timp real
 • performanta imbunatatia cu latente mai joase
 • timp de redare mai rapid
Codificare si mixare audio surround
Vegas Pro 10 detine numeroase instrumente pentru crearea mixajelor surround 5.1. Deplasare ce poate fi setata pe tastatura pentru track-uri si bus-uri va permite sa mixati si cele mai solicitante coloane sonore in format DVD fara sa parasiti mediul Vegas Pro. Aplicati efecte audio 5.1 bus-ului original pentru imbunatatirea controlului asuprea mixajelor in format DVD. Exportati proiecte ca si track-uri discrete pentru codificare ulterioara, sau codificati direct catre Dolby Digital Surround cu codificatorul AC-3 certificat Dolby Digital inclus in programul Sony Creative. Programul DVD Architect Pro 5.2 importa fisiere AC-3 pentru crearea DVD-urilor 5.1.
Suport pentru formatul Broadcast Wave
Vegas Pro 10 poate salva fisiere audio cu Broadcast Wave Metadata cand inregistrati fisiere .wav. Puteti folosi fisiere Broadcast Wave Format pentru a schimba intre editori audio si platforme de transmisie fisiere audio. Fisierele Broadcast Wave Format sunt similare cu fisierele standard .wav, dar ele contin metadate aditionale, incluzand marcaje de timp care spun programului unde sa adauge fisiere audio in bara cronologica a programului Vegas Pro.

Faceti capturi, importati si exportati

Programul Vegas Pro 10 contine suport pentru captura, import si export pentru fisierele audio si video. Cu ajutorul colectiei Vegas Pro puteti edita si procesa eficient formate DV, AVCHD, HDV, SD/HD-SDI, R3D si toate fisierele XDCAM in timp real, sa faceti reglaje fine audio cu precizie si imprimati fisiere audio surround pe formate DVD si Blu-ray.

Nou! Redare AVC mai rapida
Utilizatorii care folosesc placa video NVIDIA cu tehnologie CUDA sunt capabili sa codifice formatul Sony AVC folosind randare accelerata GPU. Acesta ofera performanta si viteza de randare AVC imbunatatita, care permite proiectelor finale sa fie publicate mai repede ca oricand.
Captură catre MXF de la dispozitive SD/HD-SDI
Luati casetele vechi facute cu HDCAM sau DVCPRO 100 si convertiti-le in formate MPEG-2 in conformitate cu standardul MXF. Utilizaţi aceste fişiere în software-ul Vegas PRO imediat sau stocati-le pe un server pentru o utilizare viitoare. Formatul fisierului Sony MXF este de aproximativ un sfert din rata de biţi a altor tehnologii de compresie HD, cum ar fi Avid DNxHD sau ProRes Apple, făcându-l mai eficient pentru stocarea pe hard disc. În ciuda dimensiunii sale mici, un fişier MXF poate produce încă o frumoasă imagine de 4:2:2 la o rezolutie de 1920x1080.
Editare HDSLR
Editati clipuri originale HDSLR independent sau amestecate cu alte formate. Lucrati cu formate HDSLR, inclusiv cu AVCHD, AVC+ACC in formate .mp4 si AVC+PCM in QuickTime si experimentati o performanta imbunatatita cu pana la 300% fata de versiunile anterioare ale Vegas Pro atunci cand lucrati cu fisiere .mov Canon. Clipurile HDSLR devin formatul preferat al fotografilor si al agentiilor profesionale de productie pentru versatilitatea sa si pentru acuratete. Setul de instrumente cuprinzator al Vegas Pro 10 va pune in fruntea revolutiei.

Nou! Imbunatatiri pentru Device Explorer
Imbunatatirile facute aplicatiei Device Explorer pentru ca dvs sa puteti deschide fisiere din Device Explorer in aplicatia Timmer. Pentru a adauga fisiere media proiectului dvs, trageti fisierele media din Device Explorer direct in Media Pool, in bara cronologica sau fereastra Trimmer. Imbunatatirile operatiunilor de cautare fac mai usoara navigarea in fisierele media de pe camere DVD, AVCHD, XDCAM EX si NX.
Tehnologie de randare inteligenta
Tehnologia de randare inteligenta ofera codificare mai rapida pentru proiecte realizate doar din taieturi sau proiecte cu minimum de transformari in timp ce oferiti nici o pierdere de generare deoarece cadrele video trec prin motor nealterate. Cand randati fisiere video in oricare din urmatoarele formate, cadre video needitate sunt sarite fara recompresie (randare inteligenta):

DV AVI, DV MXF, IMX MXF (IMX 24p MXF nu este suportat pentru randare fara recompresie), HD MXF, MPEG-2 (pentru fisiere ca cele de pe camerele video HDV si DVD), si XDCAM EX.

Marcaje de capitole si subtitrati pentru exporturi catre DVD Architect
Marcajele de capitole ale Vegas Pro 10 pot fi importate in programul DVD Architect Pro 5.2 ca puncte de capitol pentru crearea rapida de scene. Denumite regiuni Vegas, acestea pot fi exportate ca fisiere text si apoi importate in programul DVD Architect Pro ca subtitrari pe cadre exacte.

XDCAM
Derularea activitatilor programului Vegas Pro 10 pentru XDCAM şi XDCAM EX este extrem de intuitiv şi eficient. Softul Vegas Pro 10 oferă toate instrumentele necesare pentru a edita proxy şi in rezoluţie full-HD fişiere SD XDCAM MXF şi suporta toate vitezele cadrelor şi toate formatele de imagine, fisiere audio 5.1, Essence Marks, şi toate tipurile de compresie XDCAM HD şi SD. Vegas Pro 10 poate citi nativ XDCAM EX toate vitezele de cadru şi toate rezoluţiile. Dispozitivul integrat Explorer vă permite să previzualizati si sa importati numai fişierele de care aveţi nevoie pentru proiectul curent.
Nou! Optiuni de imprimare pe caseta
Asistenta Prin to Tape a fost actualizata, permitand utilizatorilor sa schimbe locatia pentru crearea fisierelor pre-randate. Acesta ofera flexibilitatea de a folosi unitati de citire alternative ca unitatile RAID pentru o mai buna performanta.

Caracteristica XDCAM Optical-specific include:

 • Suport pentru captura direct pe fisiere MXF XDCAM-compatible de la surse ce suporta SD/HD-SDI
 • Mod acces fisier (FAM)
 • transfer iLINK
 • transfer Ethernet
 • Panou XDCAM Explorer
 • Suport Essence Marks (toate tipurile)
 • Editare Proxy
 • Master to disc (toate formatele)
 • Multichannel audio read (toate configuratiile suportate, rezolutie full/proxy)


 • Import lista PDZ, cu rezolutie proxy/full conforma capabilitatilor
 • SD Import (toate modurile suportate, editare nativa .MXF)
 • HD Import (toate modurile suportate, editare nativa .MXF)
 • Cronologie proxy conforma la rezolutie full (cu file trimming daca este suportat de catre deck)
 • Conform tuturor media proxy selectate in baza de date Vegas la rezolutie full
 • Randare SD (toate modurile suportate per format)


 • Randare HD (toate modurile suportate per format)
 • Multichannel audio write (toate configuratiile-canal suportate)
XDCAM EX-specific features include:

 • Suport citire fisier Native XDCAM EX
 • Navigheaza fisiere XDCAM EX direct pe camera cu Device Explorer
 • Suport pentru toate rezolutiile XDCAM EX si rata cadrelor de redare

Imprimarea pe discuri DVD si Blu-ray

Nimic nu intrece programul DVD Architect Pro pentru imprimarea profesionala a discurilor. Este curat, cu o interfata drag-and-drop si cu instrumente de imprimare si creare a layout-urilor care fac mai usoara dezvoltarea dinamica bazata pe meniuri a proiectelor DVD si Blu-ray. Creati proiecte ce contin multe meniuri cu filme, slideshow-uri cu imagini si compilatii muzicale.

Imprimati direct din bara cronologica
Imprimati fie un disc DVD fie un disc Blu-ray direct din meniul Vegas Pro. Aceasta este cea mai rapida metoda de a crea DVD-uri sau discuri Blu-ray cu un singur film pentru a impartasi productiile dvs.
Proiectare si layout-uri profesionale pentru DVD-uri
Imprimati DVD-uri bazate pe meniuri si discuri Blu-ray cu un singur titlu folosind fundaluri, meniuri in miscare, butoane, text si efecte. Setati continutul sa se repete, sa stea in loc sau sa intre in pauza la sfarsitul unei scene. Importati fisiere suprapuse Photoshop (PSD) pentru a le utiliza ca fundaluri, butoane, masti si grafica.

Nou! 36 de sabloane de meniuri HD
Incepeti proiectul dvs rapid folosind unul dintre cele mai noi sabloane de meniuri pe 16x9.
Nou! Tehnoligie de scriere a discurilor actualizata
Vegas Pro 10 poate folosi Image Mastering API (IMAPI). Unitatile de disc Microsoft Image Mastering API (IMAPI) ofera un suport crescut unitatilor de citire cand imprimati proiecte pe DVD si Blu-ray.
Butoane in clipurile video
Adaugati un buton ca punct de atractie intr-un clip video si controlati plasarea, durata si legaturile acestuia. Acesta creaza o experienta interactiva pentru uitlizatorii finali, permitandu-le sa navigheze catre alte fisiere media care au legatura cu o anumita scena de pe discul dvs.

Previzualizare DVD simplificata
Fereastra de examinare vă permite să previzualizati proiectul dvs. pe un ecran de televizor simulat cu o telecomandă virtuală. Utilizaţi butoanele de pe telecomanda pentru a naviga si pentru a reda proiectul.
Cadre cheie şi transformare
Adauga cadrele cheie in bara cronologica a DVD Architect Pro pentru a anima obiecte cum ar fi butoanele şi graficele. Puteţi utiliza, de asemenea, cadrele cheie pentru a controla in timp atributele deplasare/taiere

Suport video si audio extins
Programul DVD Architect Pro suporta formatele cele mai populare din ziua de azi ca si: AVI, MPEG-1, MPEG-2, cat si AVCHD pentru ca tu sa poti face un DVD sau un Blu-ray Disc care sa poata fi redat pe aproape orice dispozitiv de redare DVD/BD sau pentru orice calculator capabil sa redea DVD/BD
 
DVD scripting
Softul DVD Pro Arhitect sprijină posibilitatea de a crea si a rula scripturi în designul final al DVD-ului. Cu scripting, puteţi construi interactivitate robusta în proiectele dvs.
Control parental
Cu programul DVD Architect Pro 5.2 aveţi posibilitatea să setaţi proprietăţile de proiect pentru a permite diverse setari de control parental. Aceste setări restrictioneaza redarea unui DVD pentru a potrivi nivelurile de control parental stabilite în dispozitivul de redare DVD al utilizatorului, asa cum este stabilit de Motion Picture Association of America (MPAA)


Produselor din familia de produse Vegas

Toate produsele din familia de programe Vegas fac mai usoara editarea filmelor, imaginilor si muzicii pentru ca dvs sa puteti sa incepeti sa creati urmatoarea capodopera video sau audio. Fie ca sunteti incepator, un producator de filme experimentat sau un producator profesional, exista o solutie Vegas care sa indeplineasca nevoile dvs.

Galerie

Colectia Vegas Pro 10 ofera un mediu eficient si intuitiv pentru productia audio si video profesionala, cat si pentru imprimarea pe discuri DVD si Blu-ray. Aceasta suita cuprinzatoare ofera cea mai robusta si progresiva platforma disponibila pentru crearea de continut si productie. Cu instrumente inovatoare de stereoscopie 3D, suport larg de formate, procesare superioara de efecte video, suport audio de neegalat si un set de caracteristici video complementare, Colectia Vegas Pro 10 livreaza tot ceea ce aveti nevoie pentru a produce rezultate uimitoare.

Specificatii tehnice

Colectia Vegas Pro 10 integreaza 2 puternice aplicatii care lucreaza strans impreuna pentru a oferi un mediu eficient si intuitiv pentru fisiere video si difuzare profesionala. Aceasta suita cuprinzatoare ofera cea mai robusta si progresiva platforma disponibila pentru crearea de continut si productie. Cu un suport larg de formate, procesare superioara a efectelor, suport audio de neegalat si un set de instrumente editoriale complementare, colectia Vegas Pro 10 va usureaza munca. De la achizitie pana la livrare, de la camere video la discuri Blu-ray, colectia Vegas Pro 10 livreaza exact ceea ce aveti nevoie pentru a produce rezultate uimitoare.

Cerinte de sistem pentru Vegas Pro 10
 

software

Categorii software