SONY

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Software Sony Creative inspira exprimarea artistica cu linia sa de programe premiate cu produse pentru prelucrare digitala video, muzica, DVD, si productie audio.

Sound Forge, ACID, si programele Vegas au definit creatia de continut digital pentru o generatie de profesionisti, amatori, si entuziasti. Astazi, exista o aplicatie Sony Creative Software pentru fiecare nivel de expertiza, inclusiv o linie completa de software bazate pe aplicatiile companiilor profesionale.

Mai mult, compania ofera instrumente de talie mondiala la nivel de intreprindere Blu-ray Disc™ authoring: Blu-code™ encoder, Blu-print® software, si on-Q Create® pentru Blu-ray Java.

Aceste linii de produse continua sa avanseze media de productie prin furnizarea de instrumente puternice, accesibile.

Sony Creative produce software specializat:

  • Solutii profesionale
  • Solutii pentru studioul de acasa
  • Enterprise Blu-ray Authoring
  • Software pentru copii
  • Plug-in-uri Digital Audio
  • Pachete software

Logo SONY

SONY

Preturi SONY

SONY 1000 Ringtones for your iPhone
Personalizati iPhone-ul dvs cu ringtonuri personalizate. 1000 Ringtones for iPhone are sunetul perfect pentru fiecare apelant din agenda dvs telefonica. Atat de simplu – doar incarcati discul, alegeti-va ringtonul si sincronizati-l cu iPhone-ul dvs – fara descarcare sau taxe! De la efecte sonore de la Hollywood la clipuri muzicale uimitoare la o gama variata de ringtonuri vorbite, sunteti asigurat ca veti gasi sunetele potrivite care sa se potriveasca stilului dvs. 1000 Ringtones for your iPhone – nu este o solutie mai rapida, mai buna sau mai ieftina de a obtine ringtonuri uimitoare pe iPhone-ul dvs.
Epuizat
SONY ACID Music Studio 10
5 versiuni, intre 150 si 300 RON.
SONY ACID Music Studio 8
ACID Music Studio este cea mai buna solutie de a aduce la viata muzica dvs si de a impartasi-o cu altii. Contine track-uri nelimitate audio si MIDI, caracteristici de mixare si editare de calitate profesionala, peste 3000 de genuri, bucle de calitate pentru a le folosi in mix-uri, mash-up-uri si creatii de muzica originala
Epuizat
SONY Audio Master Suite 2
2 versiuni, intre 2502 si 3002 RON.
SONY Audio Master Suite Mac 2
2 versiuni, intre 1651 si 2502 RON.
SONY CD Architect 5.2
Produceti CD-uri audio profesionale cu specificatii Red Book cu ajutorul programului CD Architect 5. Recent actualizata, verisiunea 5.2 include citire si scriere pentru CD-uri text si suport pentru actualizarea driver-elor.
Epuizat
SONY Imagination Studio Suite 2
Imagination Studio Suite combina cinci aplicatii puternice Sony pentru ca dvs sa puteti imbunatati si impartasi muzica, fotografiile si filmele cum nu ati facut-o niciodata.
Epuizat
SONY Imagination Studio Suite 3
Imagination Studio este cea mai usoara modalitate de a obtine cel mai mult din filmarile digitale, muzica, si imagini. Aceasta suita de aplicatii multimedia completa are tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe rapid, inclusiv tutoriale "Show Me How" de la Sony. Acest sistem unic de predare interactive prevede un ajutor pas-cu-pas, astfel incat sa puteti invata, crea, si sa va distrati, totul in acelasi timp!
Epuizat
SONY Movie Studio 13
Pret: 250 RON
SONY Movie Studio 13 Platinum
5 versiuni, intre 150 si 400 RON.
SONY Movie Studio 13 Suite
5 versiuni, intre 150 si 700 RON.
SONY Photo Go
Programul Photo Go va ajuta sa ramaneti organizat cu o interfata simpla si usor de navigat si instrumente esentiale de editare, care fac gestionarea fotografiilor distractiva si fara dureri de cap. Importati, organizati si ajustati cu usurinta fotografiile dvs pentru a pastra amintirile dvs in cea mai buna stare.
Epuizat
SONY Professional Training for Sound Forge Pro 10
Aceste 2 discuri de training va vor oferi tot ceea ce aveti nevoie sa stiti, sa intelegeti, sa utilizati si sa evoluati cu Sound Forge Pro 10. Este un program interactiv, proiectat sa va indrume catre caracteristicile si functiile acestui software dinamic. Aceste seminarii au fost scrise de aceleasi personae care au dezvoltat programul.
Epuizat
SONY Professional Training for Vegas Pro 10
Este un pachet cu 2 DVD-uri care ofera training prin exercitiu pentru utilizatori de la intermediari la avansati, despre cum se foloseste programul Vegas Pro 10 in proiectele dvs. Discul 1 contine videoclipuri care au fost optimizate pentru vizualizare pe ecrane wide pe televizorul dvs., printr-un DVD player standard, iar Disc 2 sau discul insotitor include versiuni de videoclipuri pentru training care au fost optimizate pentru redarea pe computerul dvs. Scris de dezvoltatorii Vegas Pro 10, pachetul Professional Training include un ghid pas-cu-pas si un tur interactiv printre noile caracteristici ale programului.
Epuizat
SONY Sound Forge Audio Studio 10
Sound Forge Audio Studio este cea mai usoara solutie de a inregistra, edita, codifica si masteriza fisiere audio direct in PC-ul dvs. Pentru a inregistra audio live, pur si simplu conectati un microfon sau un instrument la placa de sunet a PC-ului si apasati butonul Record.
Epuizat
SONY Sound Forge Audio Studio 10 (2014)
5 versiuni, intre 150 si 300 RON.
SONY Sound Forge Pro 10
Sound Forge Pro 10 eficient si sigur, ofera editorilor si producatorilor audio un control complet asupra tuturor aspectelor de editare si masterizare audio. Sound Forge Pro 10 livreaza cea mai noua suita de productie all-in-one pentru inregistrare si masterizare audio, design de sunet, restaurare audio si creare de CD-uri Red Book
Epuizat
SONY Sound Forge Pro 11
7 versiuni, intre 150 si 2001 RON.
SONY Sound Forge Pro Mac 2.5
7 versiuni, intre 150 si 1501 RON.
SONY SpectraLayers Pro 3
2 versiuni, intre 1001 si 2001 RON.
SONY Vegas Movie Studio HD 9
Creati clipuri video captivante care cer sa fie vizionate iar si iar, utilizand Vegas Movie Studio HD. Instrumentele de editare video digitala adauga stralucire profesionala cu tranzitii, titluri si efecte speciale incluzand ecranul verde si miscare lenta. Formati rapid filme pentru partajare online, pe site-uri precum Facebook, YouTube si multe altele.
Epuizat
SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 10
Vegas Movie Studio HD Platinum contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a produce filme spectaculoase in format HD. Editati filme in aproape orice format inclusiv in formate HDV si AVCHD. Caracteristici puternice pentru compozitia video, corectia culorilor si crearea coloanei sonore va ajuta sa obtineti rezultate filme de lung metraj direct din studioul dvs de acasa.
Epuizat
SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 11
Vegas Movie Studio HD Platinum 11 contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a produce filme spectaculoase in format HD. Editati filme in aproape orice format inclusiv in formate HDV si AVCHD. Sunt incluse instrumente inovatoare 3D stereoscopic, caracteristici puternice pentru compunere video, corectie culoare si crearea de coloane sonore pentru rezultate carecteristice unui film, in studioul de acasa.
Epuizat
SONY Vegas Movie Studio HD Platinum PRODUCTION SUITE
Vegas Movie Studio HD Platinum Production Suite include tot ceea ce aveti nevoie pentru editare video, audio si imprimare DVD/Blu-ray la nivel profesional. Editati clipuri video cu usurinta inclusiv HD, HDV sau AVCHD. Creati filme pentru a le impartasi pe suport DVD sau Blu-ray, dispozitive portabile sau online
Epuizat
SONY Vegas Pro 10
Colectia Vegas Pro 10 pentru creatie profesionala video HD, audio si Blu-ray integreaza doua puternice aplicatii care lucreaza strans impreuna pentru a oferi un mediu eficient si intuitiv pentru difuzare video profesionala.
Epuizat
SONY Vegas Pro 13
7 versiuni, intre 150 si 3002 RON.
SONY Vegas Pro 13 Edit
6 versiuni, intre 150 si 2001 RON.
SONY Vegas Pro 13 Suite
5 versiuni, intre 1001 si 4003 RON.
SONY Vegas Pro Production Assistant 2
Instrumente de automatizare si productivitate pentru editori si statii de emisie. Dezvoltat in parteneriat cu VASST, plug-in-ul Vegas Pro Production Assistant imbunatateste functionalitatea programului Vegas Pro cu o serie de procese grupate si instrumente de automatizare a activitatilor.
Epuizat
SONY ACID Pro 7
Programul ACID Pro 7 este un puternic instrument care combina inregistrare si mixare multitrack complete, secventiere MIDI si functionalitate legendara de secvente audio ACID pentru crearea de muzica omogena si mediul post-productie. Mai mult un partener creativ decat un instrument de productie, programul ACID Pro 7 va inspira mai mult decat orice altceva
3 versiuni la 750 RON.
SONY Professional Training for ACID Pro 7
Acesta este mai mult decat o examinare si un tutorial cuprinzator al lui ACID 7. A fost creat de aceleasi persoane care au scris programul original facandu-l o adevarata experienta de invatare, deoarece doar acestia ar fi putut sa il predea cel mai bine, persoanele care au scris programul original. Setul contine 2 discuri video ce sunt optimizate sa fie redate pe TV (format widescreen), prin intermediul unui DVD player standard.
Pret: 475 RON
 
software

Categorii software