SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 10

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY

Vegas Movie Studio HD Platinum contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a produce filme spectaculoase in format HD.

Editati filme in aproape orice format inclusiv in formate HDV si AVCHD.

Caracteristici puternice pentru compozitia video, corectia culorilor si crearea coloanei sonore va ajuta sa obtineti rezultate filme de lung metraj direct din studioul dvs de acasa.

Incarcati filme pe YouTube, imprimati-le pe discuri Blu-ray sau creati DVD-uri utilizand teme frumos proiectate pe meniurile si graficele dvs personalizate.

Tutorialele interactive exclusive Sony Show Me How va ajuta sa incepeti mai repede

Logo SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 10

SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 10

Preturi SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 10

Versiuni SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 10

SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 10 RETAIL, 1 utilizator

MSPVMS10000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 10

Vegas Movie Studio HD Platinum - editare video de calitate profesionala si creare DVD

Putere la nivel profesional pentru studioul dvs de acasa

Programul Vegas Movie Studio HD Platinum contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a produce filme spectaculoase in format HD. Editati filme in aproape orice format inclusiv in formate HDV si AVCHD. Caracteristici puternice pentru compozitia video, corectia culorilor si crearea coloanei sonore va ajuta sa obtineti rezultate-filme de lung metraj direct din studioul dvs de acasa. Utilizati instrumente de sunet surround pentru a crea coloane sonore 5.1. Alegeti din sute de efecte, titluri si filtre profesionale 2D si 3D. Incarcati filme pe YouTube, imprimati-le pe discuri Blu-ray sau creati DVD-uri utilizand teme frumos proiectate pe meniurile si graficele dvs personalizate. Tutorialele interactive exclusive Sony Show Me How va ajuta sa incepeti mai repede

Standard sau Inalta definitie
Editati clipuri in aproape orice format inclusiv in formate HDV si AVCHD. Lucrati simultan atat cu definitie standard cat si cu HD in acelasi proiect.

Crearea simpla a DVD-urilor si a discurilor Blu-ray
Programul DVD Architect Studio este inclus pentru a crea si imprima cu usurinta proiecte cu aspect profesional pe DVD-uri si discuri Blu-ray, cu meniuri, butoane, fundaluri si navigare personalizate. 56 de teme usor de utilizat sunt incluse pentru a putea sa incepeti.

Nou! Device Explorer
Utilizati noua fereastra Device Explorer pentru o vizionare rapida a continutului din dispozitivele AVCHD, a hard disk-ului si de pe stick-ul de memorie. Vizualizati imediat fiserele media de pe dispozitiv si importati-le direct in program, maximizand astfel fluxul dvs de munca, importand doar fisierele de care aveti nevoie fara a mai fi nevoie sa faceti conversia.

Consolidarea si stabilizarea video
Alegeti din sute de efecte video, titluri si filtre profesionale in formate 2D si 3D. Instrumente automatizate si avansate de corectie a culorilor imbunatatesc filmarile spalacite. Salvati rapid clipurile video instabile cu ajutorul stabilizarii video.

Tutoriale New Project si Make Movie
Tutorialul New Project asigura un flux de lucru eficient pentru editarea video si ajuta sa va asigurati ca proiectele sunt create corect. Tutorialul Make Movie elimina presupunerile pentru livrare si ofera fisiere finale optimizate pentru Web, DVD si email fie ca doriti sa publicati filmul dvs pe Youtube.

Impartasiti creatiile dvs
Imprimarea pe CD, DVD si discuri Blu-ray este complet integrata in programul Vegas Studio HD Platinum 10 pentru ca dvs sa puteti crea cu usurinta discuri la nivel profesional. Imprimati fisiere audio cu cate un track pe rand sau alegeti disc-at-once (DAO) pentru a imprima un disc cu control total asupra pauzelor dintre track-uri. Imprimati rapid fisiere media in ordine cronologica pentru un simplu proiect creat sau imprimat pe DVD sau Blu-ray, cu meniuri si grafica personalizata folosind programul inclus DVD Architect Studio.

Nou! Fereastra pentru layout-uri personalizabile
Organizati si salvati mediile editabile Vegas Movie Studio HD Platinum 10 pentru a se incadra felului in care lucrati. Puteti andoca ferestre plutitoare impreuna si reorganiza interfata in functie de nevoile dvs. Creati, salvati si reveniti la interfata cu multiple layout-uri pentru varii activitati de editare.

Invatati pe parcurs cu tutoriale usoare
Tutorialele noastre exclusive Show Me How va ghideaza pe tot parcursul procesului creativ. Oricand aveti nevoie de ajutor doar apasati pe butonul Show Me How si alegeti subiectul dvs din tutoriale. Casute de dialog ajutatoare, indicatoare si ghiduri va vor arata ce sa faceti exact si unde sa apasati.

Editare Video
Programul Vegas Movie Studio HD Platinum 10 foloseste sistemul de editare simplu de drag-and-drop si comenzi de baza cum ar fi cut, copy si paste (taiati, copiati si lipiti), pentru a crea filme cu aspect profesional direct de pe PC-ul dvs. Puteti personaliza filmele dvs cu texte animate, titluri rulante si generice derulante. Redati filme in miscare lenta sau rapida, invers sau sa aplicati efecte speciale ca „ecranul verde” sau picture-in-picture - poti sa faci totul in Vegas Movie Studio HD Platinum 10

Text, titluri si fundaluri generate
Adaugati rapid text, titluri si fundaluri personalizate proiectelor dvs. Utilizati o coletie de presetari pentru credite rulante animate sau „lower-thirds”. Adaugati un dram de profesionalism pentru a incepe proiectul dvs cu bare de culori. Animati un gradient sau generati o culoare solida cu mascare personalizata pentru un aspect unic.

Impartasiti filme HD pe discuri Blu-ray
Programul Vegas Movie Studio HD Platinum face usoara partajarea filmelor dvs HD pe discuri Blu-ray. Imprimati filmul dvs pe discul Blu-ray direct din bara de meniu Vegas Movie Studio HD Platinum.

Instrumente de restaurare video
Instrumente de corectie avansata a culorilor imbunatatesc filmari spalacite, fac anumite culori sa iasa in evidenta si egaleaza diferentele din film cauzat de setarile camerei sau probleme de lumina. Instrumentele de restaurare a imaginilor inlatura efectul ochi-rosii din fotografii.
Nou! Corectati clipurile "tremurande"
Utilizati tehnologia de stabilizare a imaginilor pentru a reduce eftectele de agitatie si instabiliate a filmarilor dvs. Utilizatori cu filmari instabile, trase de obicei cu camera in mana si cu dispozitive portabile de buzunar, au abilitatea de a salva rapid aceste fisiere media folosind cateva presetari optimizate. 

Nou! Crearea mai usoara slideshow-urilor
Noua caracteristica va ofera abilitatea de a crea rapid un slideshow dinamic dintr-un set de imagini cu cateva clic-uri simple. Este proiectat sa fie simplu si usor de utilizat si cu care puteti crea rapid efecte de deplasare/marire si tranzitii peste o colectie de imagini statice.
Nou! Secondary Color Corrector
Instrumentul Secondary Color Corrector ofera utilizatorilor un set de instrumente detaliate pentru ajustarea diferentelor din clipurile video trase cu setari diferite ale camerei sau situatii de lumina; imbunatatiti filmarile plictisitoare si spalacite sau faceti anumite intervale de culori sa iasa in evidenta.
Nou! White balance
Instrumentul White Balance va ofera abilitatea de a face rapid un clip video sa arate grozav cand filmarea originala a fost trasa cu mici nivele de alb. Utilizatorii pot folosi instrumentul eye dropper pentru a selecta si ajusta nivelele albe dintr-un clip, ajustand automat culoarea intregului clip.

Track envelopes
„Envelopes” sunt o cale usoara de a controla parametrii ca volumul si deplasarea, in timp. Cu Vegas Movie Studio HD Platinum 10 puteti utiliza aplicatia „envelopes” pentru a controla volumul audio si deplasarea.
Efecte in timp real pe cadre cheie cu previzualizare
Cu Vegas Movie Studio HD Platinum 10 include efecte video si tranzitii 2D si 3D pentru a imbunatatii filmele dvs. Toate efectele clipului pot fi pe cadre cheie: puteti seta cadrul specific in care sa inceapa efectul si cadrul in care efectul se opreste. Puteti chiar specifica nivelul efectului pentru fiecare cadru dintre cele de unde incepe si unde se termina efectul!
Pentru a vedea efecte si tranzitii in actiune, Vegas Movie Studio HD Platinum 10 va permite sa previzualizati efecte si tranzitii in timp real la rezolutie maxima pe monitorul computerului dvs sau pe un al doilea monitor.

Instrumente Audio
Instrumentele audio puternice va permit sa creati filme care suna la fel de bine precum arata. Iata cateva exemple a ceea ce puteti face in programul Vegas Movie Studio HD Platinum: sa creati o coloana sonora personalizata, sa inlaturati zmogote nedorite din filmarile dvs, sa folositi „track envelopes” pentru a controla volumul audio si deplasare, sa inregistrati si sa editati muzica live si sa sincronizati audio cu video.

Inregistrari live
Puteti folosi Vegas Movie Studio HD Platinum pentru a inregistra propriul dvs clip audio ca voiceovers, muzica si narare pentru a le include in proiectul dvs. Vegas Movie Studio HD are 10 track-uri audio, oricare dintre ele pot fi folosite la inregistrari. Puteti de asemenea sa creati diferite duble pe care sa le puteti selecta si include in proiectul dvs.
Mixarea sunetului surround si codificare
Importati fisiere multichannel 5.1 din camerele video incluzand si modele Sony DVD si AVCHD Handycam. Folositi instrumentele de mixare a sunetelor surround si cele de deplasare pentru a crea coloane sonore surround DVD. Codificati mixaje AC-3 stereo sau 5.1 fara sa iesiti din program folosind programul de codificare inclus Dolby Digital AC-3.

Restaurati fisiere audio
Aplicati Audio Restoration pentru a elimina clic-uri, pocnituri si alte zgomote din muzica dvs si din clipurile audio pentru a asigura o coloana sonora de inalta fidelitate proiectului dvs video.

Adaugati muzica
Vegas Movie Studio HD Platinum include peste 360 de coloane sonore exclusive. Alegeti dintr-o gama larga de produse profesionale - fara drepturi de autor – care poate fi modificata sa se incadreze pe toata durata filmului dvs. Puteti de asemenea importa muzica dvs proprie direct de pe CD-uri sau din fisierele audio MP3.
Nou! Zplane élastique timestretching
Cu tehnologia Elastique Pro, puteti sa efectuati intinderi dramatice de timp si track-uri audio de inalta frecventa in timp ce retine la maxim calitatea sunetului.


Imprimare pe DVD si Blu-Ray Disc
Vegas Movie Studio HD Platinum ofera o gama larga de instrumente pentru imprimarea discurilor. Alegeti din o multime de template-uri sau creati propriile fundaluri si butoane. Creati titluri, meniuri multiple, meniuri de selectie a scenelor, slideshow-uri, compilatii muzicale si multe altele. Toate acestea pot fi apoi imprimate in formate DVD SD sau pe disc Blu-ray HD.

Suport pentru extensii video si audio
Programul DVD Architect Studio suporta cele mai populare formate video si audio din ziua de azi ca AVI, MPEG-1, MPEG-2 si AVCHD pentru a face discuri DVD si Blu-ray cu proiectele dvs care vor fi redate pe aproape toate player-ele DVD/BD sau pe computere capabile sa redea DVD/BD.
Previzualizare usoara DVD
Fereastra Preview va permite sa previzualizati proiectul dvs pe un ecran de televizor simulat cu o telecomanda virtuala. Folositi butoanele de pe telecomanda pentru a naviga si a va juca cu proiectul dvs.
Creare usoara pe DVD si disc Blu-ray
Vegas Movie Studio HD Platinum vine cu programul DVD Architect Studio pentru a crea si imprima mai usor discuri DVD sau Blu-ray cu un aspect profesional. Veti putea crea slideshow-uri cu imagini, DVD-uri cu un singur film, compilatii muzicale si meniuri de DVD-uri pe computerul dvs in cel mai scurt timp!

Imprimati direct din meniu

Imprimati fie un DVD fie un disc Blu-ray direct din meniul programului. Aceasta este cea mai rapida metoda pentru a crea un DVD sau un Blu-ray cu un singur film pentru a fi impartasite.


12 noi teme cu design profesional

Specificatii tehnice

Vegas Movie Studio HD Platinum are tot ce aveti nevoie pentru a produce filme spectaculoase de inalta definitie si imprimati-le pe DVD sau Blu-ray Disc™. Motorul sau de inalta performanta este mai mult ca rapid - a se vedea modificarile in timp real. Se poate lucra simultan cu definitie video standard si inalta definitie in acelasi proiect.
 

software

Categorii software