SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 11

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY

Editia Vegas Movie Studio HD Platinum 11 contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a produce filme spectaculoase in format HD. Editati filme in aproape orice format inclusiv in formate HDV si AVCHD. Instrumentele inovatoare 3D stereoscopic incluse, caracteristici puternice pentru compozitia video, corectia culorilor si crearea coloanei sonore va ajuta sa obtineti rezultate-filme de lung metraj direct din studioul dvs de acasa.

Utilizati instrumente de sunet surround pentru a crea coloane sonore 5.1. Alegeti din sute de efecte, titluri si filtre profesionale 2D si 3D. Incarcati filme pe YouTube, imprimati-le pe discuri Blu-ray sau creati DVD-uri utilizand teme frumos proiectate sau creat meniuri si grafice personalizate. Tutoriale interactive exclusive Sony Show Me How va ajuta sa incepeti mai repede.

Vegas Movie Studio HD Platinum 11 are tot ce aveti nevoie pentru a produce filme spectaculoase de inalta definitie si pentru a fi imprimate pe DVD sau Blu-ray Disc™. Motorul sau de inalta performanta este mai mult ca rapid - a se vedea modificarile in timp real. Se poate lucra simultan cu definitie video standard si inalta definitie in acelasi proiect.

Logo SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 11

SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 11

Preturi SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 11

Electronic

SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 11 DOWNLOAD, 1 utilizator

SPVMS11099ESD
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

RETAIL

SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 11 RETAIL, 1 utilizator

MSPVMS11000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

UPGRADE

SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 11 UPGRADE, 1 utilizator

MSPVMS11004
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY Vegas Movie Studio HD Platinum 11

Vegas Movie Studio HD Platinum 11 - editare video de calitate profesionala si creare disc

Putere la nivel profesional pentru studioul dvs de acasa

Editia Vegas Movie Studio HD Platinum contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a produce filme spectaculoase in format HD. Editati filme in aproape orice format inclusiv in formate HDV si AVCHD. Instrumentele inovatoare 3D stereoscopic incluse, caracteristici puternice pentru compozitia video, corectia culorilor si crearea coloanei sonore va ajuta sa obtineti rezultate-filme de lung metraj direct din studioul dvs de acasa. Utilizati instrumente de sunet surround pentru a crea coloane sonore 5.1. Alegeti din sute de efecte, titluri si filtre profesionale 2D si 3D. Incarcati filme pe YouTube, imprimati-le pe discuri Blu-ray sau creati DVD-uri utilizand teme frumos proiectate sau creat meniuri si grafice personalizate. Tutoriale interactive exclusive Sony Show Me How va ajuta sa incepeti mai repede.


Definitie Standard sau Inalta
Editati clipuri video in aproape orice format inclusiv in formate HDV si AVCHD. Lucrati simultan atat cu definitie standard cat si cu HD in acelasi proiect.


Crearea simpla a discurilor DVD si Blu-ray
Programul DVD Architect Studio este inclus, astfel incat puteti crea si imprima cu usurinta proiecte cu aspect profesional pe discuri DVD si Blu-ray, cu meniuri, butoane, fundaluri si navigare personalizate. 56 de teme usor de utilizat sunt incluse pentru a putea incepe.
 

 

 

Nou! Editare Stereoscopic 3D
Creati proiecte 3D stereoscopic la fel de usor ca proiectele 2D, ce nu necesita instrumente aditionale. In plus fata de formatele de livrare pentru consumatori, Vegas Movie Studio HD Platinum 11 poate examina si oferi un proiect anaglif dand posibilitatea clientilor sa creeze fara un monitor 3D scump, un proiect 3D doar cu o pereche de ochelari ieftina rosu/cyan.
Nou! Plug-in de Titluri & Text
Imbunatatiti evenimente text cu animatii si efecte interesante. Plug-in-ul de Titluri & Text incorporeaza cateva optiuni din Pro Type Titler (Vegas Pro), dar are o interfata intuitiva si usor de folosit.
Nou! Controale de transport pentru Trimmer si previzualizare video
Constroalele de transport furnizeaza comanda mai intuitiva si imediata asupra editarii, precum si imbunatatirea fluxului de lucru global, productivitatii, si experientei de editare.
Consolidare si stabilizare
Alegeti din sute de efecte video, titluri si filtre profesionale in formate 2D si 3D. Instrumente automatizate si avansate de corectie a culorilor imbunatatesc filmarile spalacite. Salvati rapid clipurile video instabile cu ajutorul stabilizarii video.
Device Explorer
Utilizati noua fereastra Device Explorer pentru o vizionare rapida a continutului din dispozitivele AVCHD, a hard disk-ului si de pe dispozitive de memorie stick. Vizualizati imediat fiserele media de pe dispozitiv si importati-le direct in program, maximizand astfel fluxul dvs de munca, importand doar fisierele de care aveti nevoie fara a mai fi nevoie sa faceti conversia.
Fereastra pentru layout-uri personalizabile
Organizati si salvati mediile editabile Vegas Movie Studio HD Platinum 11 pentru a se incadra felului in care lucrati. Puteti andoca ferestre plutitoare impreuna si reorganiza interfata in functie de nevoile dvs. Creati, salvati si reveniti la interfata cu multiple layout-uri pentru varii activitati de editare.
Nou! Randare, Proiectare, si dialoguri Make Movie
Aceste casete de dialog, noi si imbunatatite, il fac sa fie mai usor pentru utilizatorii orice nivel pentru a creea noi proiecte, exporta proiecte complete, sau imprima proiecte existente pe un DVD sau Blu-Ray.
Impartasiti creatiile dvs
Imprimarea pe discuri CD, DVD si Blu-ray este complet integrata in programul Vegas Studio HD Platinum 11 pentru ca dvs sa puteti crea cu usurinta discuri la nivel profesional. Imprimati fisiere audio cu modul "track at a time" sau alegeti alegeti "disc-at-once (DAO)" pentru a imprima un disc cu un control total asupra pauzelor dintre piese. Imprimati rapid fisiere media in ordine cronologica pe un simplu disc DVD sau Blu-Ray sau creati un proiect complet cu meniuri si grafica personalizata folosind programul inclus DVD Architect Studio.
Invatati pe parcurs cu tutoriale usoare
Tutorialele noastre exclusive Show Me How va ghideaza pe tot parcursul procesului creativ. Oricand aveti nevoie de ajutor doar apasati pe butonul Show Me How si alegeti subiectul dvs din tutoriale. Casute de dialog ajutatoare, indicatoare si ghiduri va vor arata ce sa faceti exact si unde sa apasati.
 

* Ochelarii 3D nu sunt inclusi la achizitia electronica.


Editare Video
Vegas Movie Studio HD Platinum 11 include acum instrumente de editare inovativa 3D stereoscopic, ceea ce face incredibil de usor de a produce filme 3D uimitoare. Programul de asemenea utilizeaza editare simpla drag-and-drop si comenzi de baza cum ar fi cut, copy, si paste pentru a creea filme cu aspect profesional pe PC-ul dvs. Puteti personaliza filmele dvs. cu animatii text, rulare titlu si generic derulant.
 

Corectati clipurile "tremurande"

Utilizati tehnologia de stabilizare a imaginii pentru a reduce eftectele de agitatie si instabiliate a filmarilor dvs. Utilizatorii cu filmari instabile, trase de obicei cu aparatul in mana si cu dispozitive portabile de buzunar, au abilitatea de a salva rapid aceste fisiere media folosind cateva presetari optimizate.
Crearea mai usoara slideshow-urilor
Aceasta caracteristica va ofera abilitatea de a crea rapid un slideshow dinamic dintr-un set de imagini prin cateva clic-uri simple. Este proiectat sa fie simplu si usor de utilizat si care poate crea rapid efecte de deplasare/marire si tranzitii peste o colectie de imagini statice.
Nou! Suport pentru NVIDIA 3D Vision
Creati o editare 3D completa si o experienta vizuala! Vegas Movie Studio HD Platinum 11 suporta acum NVIDIA 3D Vision si sistemul 3D Vision Pro - cu un ecran activ - fie cu placile grafice GeForce sau Quadra.
Nou! Arhitectura video a plug-in-ului imbunatatita
Noua arhitectura de efecte video a plug-in-ului , bazata pe platforma Open Effects Association, prevede tehnologie actualizata si imbunatatita ce permite dezvoltatorilor de plug-in-uri sa creeze un plug-in-uri cu un efect video avansat mult mai usor si mai rapid. Plug-in-urile aditionale oferite de Vegas Movie Studio HD Platinum 11 utilizatorilor, sute de noi efecte si tehnici speciale creearea proiectelor la nivel profesional.
Nou! Suport fisier MVC 3D si 3D MPO
Lucrati nativ cu fisiere media codate MVC 3D si 3D MPO, direct pe bara cronologica Vegas Movie Studio HD Platinum 11.
Nou! Suport pentru formate de fisier 24p, 50p si 60p
Utilizatorii au acum o solutie pentru editare a fisiereleor 24p, 50p sau 60p.
Expert New Project si Make Movie
Expertul New Project prevede o abordare simpla pentru a asigura ca noi proiecte sunt create corect de la inceput. Noul expert Make Movie elimina presupunerile de livrare si ofera rezultate optimizate pentru Web, DVD, si email, sau pentru publicarea filmelor pe YouTube™.
Secondary Color Corrector
Instrumentul Secondary Color Corrector ofera utilizatorilor un set de instrumente detaliate pentru ajustarea diferentelor din clipurile video trase cu setari diferite ale camerei sau ipostaze de lumina; imbunatatiti filmarile plictisitoare si spalacite sau faceti anumite intervale de culoare sa iasa in evidenta.
White balance
Instrumentul White Balance va ofera abilitatea de a face rapid un clip video sa arate grozav cand filmarea originala a fost trasa cu mici nivele de alb. Utilizatorii pot folosi instrumentul eye dropper pentru a selecta si ajusta nivelele de alb dintr-un clip, ajustand automat culoarea intregului clip.
Instrumente Audio

Vegas Movie Studio HD Platinum 11 include instrumente audio puternice ce va permit sa creati filme care sa sune la fel de bine precum arata. Puteti utiliza acest program pentru a creea coloane sonore particularizate, sa inlaturati zmogote nedorite din filmarile dvs, sa folositi "track envelopes" pentru a controla volumul audio si deplasarea, sa inregistrati si editati muzica live, si sa sincronizati audio cu video.

Nou! Audio Event FX
Audio Event FX ofera un control mai precis asupra plasarii de efecte audio pentru ca utilizatorii sa aplice efecte direct la nivel eveniment.
Zplane élastique timestretching
Cu tehnologia Elastique Pro, puteti efectua intinderi dramatice de timp si track-uri audio de inalta frecventa in timp ce retine la maxim calitatea sunetului.
Mixarea si codificarea sunetului surround
Importati fisiere sursa multichannel 5.1 din camerele video inclusiv si modele Sony DVD si AVCHD Handycam. Folositi instrumentele de mixare a sunetelor surround si cele de deplasare pentru a crea coloane sonore surround DVD. Codificati mixaje AC-3 stereo sau 5.1 fara sa iesiti din program folosind modul de codificare inclusa Dolby Digital AC-3.Adaugati muzica
Vegas Movie Studio HD Platinum include peste 360 de coloane sonore exclusive. Alegeti dintr-o gama larga de produse profesionale - fara drepturi de autor - care poate fi modificata sa se incadreze pe toata durata filmului dvs. Puteti de asemenea importa muzica dvs proprie direct de pe CD-uri sau din fisierele audio MP3.
Inregistrare live cu usurinta
Puteti folosi Vegas Movie Studio HD Platinum pentru a inregistra propriul dvs clip audio ca voiceovers, muzica si narare pentru a le include in proiectul dvs. Vegas Movie Studio HD are 10 track-uri audio, oricare dintre ele pot fi folosite la inregistrari. Puteti de asemenea sa creati diferite duble pe care sa le puteti selecta si include in proiectul dvs.

Restaurati fisiere audio
Aplicati Audio Restoration pentru a elimina clic-uri, pocnituri si alte zgomote din muzica dvs si din clipurile audio pentru a asigura o coloana sonora de inalta fidelitate proiectului dvs video.Imprimare pe DVD si Blu-Ray Disc

Vegas Movie Studio HD Platinum ofera o gama larga de instrumente pentru imprimarea discurilor. Alegeti dintr-o multime de template-uri sau creati propriile fundaluri si butoane. Creati titluri, meniuri multiple, meniuri de selectie a scenelor, slideshow-uri, compilatii muzicale si multe altele. Toate acestea pot fi apoi imprimate in formate standard-definition DVD sau in HD pe disc Blu-ray.

Suport pentru extensii video si audio
Programul DVD Architect Studio suporta cele mai populare formate video si audio din ziua de azi, ca AVI, MPEG-1, MPEG-2 si AVCHD pentru a face discuri DVD si Blu-ray cu proiectele dvs care vor fi redate pe aproape toate player-ele DVD/BD sau pe computere capabile sa redea DVD/BD.
Previzualizare usoara DVD
Fereastra Preview va permite sa previzualizati proiectul dvs pe un ecran de televizor simulat cu o telecomanda virtuala. Folositi butoanele de pe telecomanda pentru a naviga si a va juca cu proiectul dvs.
Creare usoara pe DVD si disc Blu-ray
Vegas Movie Studio HD Platinum vine cu programul DVD Architect Studio pentru a crea si imprima mai usor discuri DVD sau Blu-ray cu un aspect profesional. Veti putea crea slideshow-uri cu imagini, DVD-uri cu un singur film, compilatii muzicale si meniuri de DVD-uri pe computerul dvs in cel mai scurt timp!

Imprimati direct din meniu

Imprimati fie un DVD fie un disc Blu-ray direct din meniul programului. Aceasta este cea mai rapida metoda pentru a crea un DVD sau un Blu-ray cu un singur film pentru a fi impartasit.


12 teme noi cu design profesional

Specificatii tehnice

Vegas Movie Studio HD Platinum are tot ce aveti nevoie pentru a produce filme spectaculoase de inalta definitie si pentru a fi imprimate pe DVD sau Blu-ray Disc™. Motorul sau de inalta performanta este mai mult ca rapid - a se vedea modificarile in timp real. Se poate lucra simultan cu definitie video standard si inalta definitie in acelasi proiect.
 

software

Categorii software