SONY Vegas Pro Production Assistant 2

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: SONY

Vegas Pro Production Assistant imbunatateste functionalitatea programului Vegas Pro cu o serie de procese grupate si instrumente de automatizare a activitatilor. Acest plug-in automatizeaza multe activitati frecvente si procese pentru a economisii ore intregi de editare si munca obositoare. Si cu un set complet de tutoriale video care sa va ajute sa incepeti sa lucrati, este si mai usor de folosit.

Plug-in-ul Vegas Pro Production include instrumente care insereaza automat treceri gradate intre clipuri, adauga si personalizeaza grafica suprapusa (lower thirds) si creaza montaje foto si video cu fisierele dvs media. De asemenea usureaza activitati comune precum trecerea din stereo in mono, crearea trecerilor gradate, audio ducking si arhivarea.

Logo SONY Vegas Pro Production Assistant 2

SONY Vegas Pro Production Assistant 2

Preturi SONY Vegas Pro Production Assistant 2

Versiuni SONY Vegas Pro Production Assistant 2

SONY Vegas Pro Production Assistant 2 RETAIL, 1 utilizator

SVPA2000
Produs indisponibil. Pentru alternative, puteti sa ne contactati la 0724.730.011

Cumpara SONY Vegas Pro Production Assistant 2

Vegas Pro Production Assistant 2 - instrumente de automatizare si productivitate pentru editori si statii de emisie

Dezvoltat in parteneriat cu VASST, plug-in-ul Vegas Pro Production Assistant imbunatateste functionalitatea programului Vegas Pro cu o serie de procese grupate si instrumente de automatizare a activitatilor. Acest plug-in automatizeaza multe activitati frecvente si procese pentru a economisi ore intregi de editare si munca obositoare. Si cu un set complet de tutoriale video care sa va ajute sa incepeti sa lucrati, este si mai usor de folosit.


Instrumente de automatizare a activitatilor
Plug-in-ul Vegas Pro Production include instrumente care insereaza automat treceri gradate intre clipuri, adauga si personalizeaza grafica suprapusa (lower thirds) si creaza montaje foto si video cu fisierele dvs media. De asemenea usureaza activitati comune precum trecerea din stereo in mono, crearea trecerilor gradate, audio ducking si arhivarea.
Sabloane de proiect
Setarea proiectului Vegas Pro ca si un template – cu titlurile folosite regulat, grafica suprapusa (lower thirds), generice, si evenimente substituente goale – este modalitate puternica de a economisi timp din activitatile repetitive. Production Assistant duce eficienta la un alt nivel. Selectati fisierele media cu care doriti sa inlocuiti pe cele de tip substituent, apasati sa procesati si Voila! Proiectul dvs este gata. Cu proiecte template nu va mai fi nevoie sa mai incepeti cu un proiect de la zero!
Procesare grupata
Procesarea grupata in Vegas Pro Production Assistant este mult peste cea a codificatoarelor de duzina. Puteti selecta multiple fisiere, multiple formate de iesire si puteti pleca in timp ce Vegas Pro si Production Assistant produc orice format doriti. Dar ceea ce face cu adevarat ca Production Assistant sa iasa in evidenta, este abilitatea de a trata fisiere multiple cu procese ca suprapunerea imaginilor, convertirea formatelor imaginilor, corectarea culorilor de transmisie, normalizare audio, reducerea tremurului intercalat, ajustarea vitezei de redare si multe altele.

Nou! Hands-free Media Card Workflow
Imaginati-va ca ati putea introduce un card intr-un cititor de carduri si ca plecati fara sa atigenti aplicatia decat cand fisierul video finit este complet! Cu Vegas Pro Production Assistant un template poate fi specificat, fapt ce permite unui proiect sa fie complet neatins de la inserarea cardului pana la finalizarea procesului.
Nou! Catalogare automatizata a formatelor de fisiere
Inserati un card de memorie si Vegas Pro Production va transfera automat continut catre dosarele de pe sistemul dvs. Acest proces va asigura ca toate materialele impreuna cu tot ce Vegas Pro are nevoie sa deschida fisierele, este transferat cu succes de pe cardul de memorie pe sistemul dvs.Procesare grupata

Plug-in-ul Vegas Pro Production Assistant trateaza fisiere multiple cu procese ca ajustarea vitezei de redare, generarea imaginilor secventiale, reduce tremurul intercalat, convertirea la ecran panoramic, corectarea culorilor de transmisie si multe altele

Surse Media
Selectati fisierele media pe care doriti sa le procesati, alegeti din fisierele media din bara cronologica a Vegas Pro, sau selectati cu usurinta pentru a adauga multiple fisiere pentru procesare grupata.

Procesarea
Alegeti procesele pe care doriti sa le aplicati surselor dvs media si controlati ordinea in care sunt aplicate. Aveti un set de procese pe care le folositi in mod repetat? Salvati-le ca presetari pentru o reutilizare.

Target Output
Selectati tipul fisierului si dosarul de destinatie pentru produsul dvs finit. Chiar si procese grupate pentru formate multiple de iesire. De la difuzare la internet, toate template-urile de randare familiare Vegas Pro sunt disponibile.

Nou! 11 grupuri de procesare
Cu sute de combinatii de procese grupate acum disponibile, puteti simplifica editarea si derularea activitatilor. De exemplu, utilizatorii pot acum produce fisiere pentru un model unic la fiecare site social media, disc si dispozitive mobile cu raporturi diferite de imagine si rate de transfer dintr-un model unic de fisier.

Cine-Look
Alegeti dintre 21 de filtre video incorporate, oferind materialului sursa aspectului filmelor populare. Aspectele pot fi aplicate unui singur track sau unui model unic de bus.

Procesarea culorilor de transmisie
Aplicati presetari de procesare automata pentru culori de transmisie incluzand corectie pentru balanta tungsten, lumina fluorescenta, probleme de balans al albului in incaperi si probleme de iluminare a scenei.

Creati imagini secventiale
Faceti capturi statice din clipul dvs video din locatiile setate sau din intregul proiect. Utilizati aceasta caracteristica pentru aplicatii care au nevoie de imagini secventiale sau pentru generarea automata a imaginilor reduse pentru clipurile dvs video.
Nou! Utilizati efecte video si audio Vegas Pro
In plus fata de crearea si folosirea unor efecte in lant, editorii pot selecta orice efect video sau audio disponibil in programul Vegas Pro, si sa il adauge sau sa il indeparteze in timpul procesarii grupate. Aceasta ofera utilizatorilor abilitatea de a aplica unui singur fisier sau unei selectii de mai multe fisiere, efecte video sau audio utilizate frecvent in timpul unui proces grupat.

Imagini suport de fundal
Adaugati o imagine de fundal pentru situatii in care proiectul dvs nu se incadreaza in cadru, de exemplu o inregistrare 4:3 intr-un proiect 16:9. Alegeti din fundaluri incluse sau selectati din fundalurile proprii.

Suprapuneri de imagini
Aplicati filigrane, identificatori statie sau informatii de copyright pe tot cuprinsul proiectului dvs, la intervale prestabilite sau doar de cateva ori.

Ajustati viteza de redare
Accelerati sau incetiniti inregistrarile dvs.
Nou! Randare
Aceasta caracteristica permite editorilor sa faca lucruri ca randarea cu si fara un bug de retea, sau randarea inainte sau dupa aplicarea efectelor sau a altor procese grupate au fost finalizate pentru a face mai multe versiuni ale clipurilor

Conversie la formatul larg
Convertiti continut in format 4:3 la un format panoramic. Puteti folosi acest proces pentru a reduce tremurul intercalat si sa schimbati la continut de 30p.

Decupati formatul imaginii
Izolati componente importante pentru a se potrivi cu setarile proiectului. Folositi aceasta caracteristica atunci cand aveti materiale in format 16:9 intr-un proiect de 4:3.

Reduceti tremurul intercalat
Adaugati imaginilor statice sau inregistrarilor cu linii fine pentru a reduce aparitia tremurului in produsul dvs finit.
Nou! Adaugati fisiere video de amortizare
Fisiere donut sau amortizoare (fisiere video de deschidere/inchidere) pot fi introduse automat ca si un proces grupat, oferind asigurari editorilor cu o desfasurare a activitatilor automata ca marcajele de timp, redifuzarile, barele si tonurile sunt folosite abundent in fiecare proiect.

Creati marcaje
Introduceti automat marcaje in fisierele dvs media bazate pe evenimente, intervale de timp setate, beat-uri sau setati in mod egal marcaje de spatii. Functioneaza cu diverse tipuri de marcaje incluzand Marcaje CD, regiuni CD, Marcaje de comanda si multe altele.

Normalizarea evenimentelor audio
Cresteti volumul in asa fel incat mostra cu cel mai inalt nivel in fiecare eveniment audio ajunge la un nivel standard.


Instrumente de automatizare a desfasurarii activitatilor

Vegas Pro Production Assistant include un set de instrumente de automatizare a desfasurarii activitatilor care se adreseaza activitatilor comune ce va consuma timpul. Fiecare poate fi lansat din bara de instrumente inclusa in Vegas Pro Production Assistant si pot fi aplicate in proiectul dvs cu doar cateva click-uri.


Instrumentul de grafica suprapusa (Lower thirds)
Inserati foarte simplu grafica suprapusa (lower third) in proiectul dvs Vegas Pro cu un control complet asupra plasarii si sincronizarii. Vegas Pro Production Assistant include peste 50 de aplicatii de grafica suprapusa animata pe care le puteti folosi sau edita pentru a se incadra in proiectul dvs. Instrumentul functioneaza de asemenea si cu terte parti si cu grafica suprapusa personalizata.
Audit Project
Inainte de a finaliza proiectul dvs, executati procesul Vegas Pro Production Assistant Audit Project pentru a stabili automat nivelele de opacitate, sa indepartati decalajele, sa gasiti evenimente nefolosite sau mici si sa verificati daca toate proxy-urile au fost inlocuite cu fisiere media de inalta rezolutie.

Nou! Personalizarea graficii suprapuse
In plus fata de crearea si folosirea de grafica suprapusa proprie, Vegas Pro Production Assistant ofera si personalizarea si salvarea graficii suprapuse deja existente. Optional, editorii pot crea substituenti sub forma de Text Events (evenimente text) pentru folosirea impreuna cu grafica suprapusa, pregatita pentru editare si personalizare pentru fiecare scenariu de utilizare. 

Nou! Asistent creatie template-uri
Vegas Pro Production Assistant poate genera instant template-uri pentru procese de editare uzuale. In plus fata de furnizarea de consistenta proiectului, aplicatia Template Creation Assistant reduce de asemenea si erorile de editare, ofera control total si ofera o gestionare mai buna a timpului. Aceasta aplicatie Template Creation Assistant permite editorilor sa creeze template-uri bogate in optiuni ca slug-uri repetitive, acomodarea slug-urilor audio si video, eliminarea decalajelor sau extinderea dimensiunii pentru a se potrivi cu fisierele media, inlaturand automat slug-uri nefolosite si generand noi slug-uri din proiecte deja existente.
Nou! Slug-uri adnotate
Vegas Pro Production Assistant poate incorpora permanent note in slug-uri, informand editorii ce fel de procese si/sau atribute ar contine slug-urile. Acesta este foarte valoros pentru casele de editare unde un anumit numar de editori folosesc acelasi sistem sau cand invata cum template-urile functioneaza in medii specifice. E ca atunci cand ai avea cate o nota adeziva pentru fiecare fisier media.
Nou! Ajustarea automata
Ajustarea automata este urmatorul pas in eficientizarea editarii. Aceasta caracteristica va ajusta automat inainte/dupa rulare fiecare eveniment selectat din bara cronologica Vegas Pro. O camera video poate fi setata sa ruleze inainte si dupa 5 secunde.
Nou! Comanda Global Resample
Global Resample Attribute se va asigura ca toate fisierele media sunt gestionate corect in timp ce se face conversia din 50i/25p in 60i/30p. Aceasta caracteristica este folositoare daca a fost folosit efectul de time-warping la evenimente din bara cronologica sau cand este folosita o inregistrare DSLR si care necesita o conversie din fisiere de 30fps in fisiere de 29.97.

Normalizarea track-urilor
Creste uniform amplitudinea unui track audio in asa fel incat varful de amplitudine rezultat este marit pana la 0dB.

Mascare simpla
Inserati un fisier simplu audio duck pentru a estompa fundalul audio pentru ca un alt track audio sa poata fi auzit.

Mascare avansata
Mascati automat fisiere audio in baza editarilor dvs, permitand muzicii de fundal sa dispara si sa apara treptat in jurul altui fisier audio din proiectul dvs.
 
Separare Canal
Separati cu usurinta canalele audio in canale individuale mono.

Instrument de miscare
Automatizaţi mişcarea clipurilor pe tot intinsul ecranului si completati cu fundaluri in mişcare.

Instrument pentru montaje
Creati montaje foto şi video cu optiunile „pan and scan”, tranziţii, şi multe altele.
 
Reducere decalaje dintre track-uri
Elimina decalajele dintre evenimentele planificate cu un singur clic.

Creaţi treceri
Inserati automat treceri de dimensiune dorita intre clipurile planificate.

Arhivati proiectul
Salveaza totul din proiectul tau – fisiere media, fişiere nest .veg, grafica suprapusa, etc. - într-un director specificat.
 


Tutoriale Video
Suntem fericiţi pentru a oferi această introducere a capacitatilor puternice ale plug-in-ului Pro Vegas Asistent. Videoclipurile din acest set de instruire te vor pune in miscare foarte repede si va vor oferi o buna perspectiva asupra programului Vegas Pro Production Assistant.

software

Categorii software