Symantec

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Symantec a ajuns sa fie mai bine cunoscut odata ce a publicat Q & A, un produs dual, care era atat procesor de text cat si baza de date. Pe parcursul anilor '90, Symantec a schimbat punctul de interes de la dezvoltarea propriilor produse la achizitia altor companii. O achizitie timpurie a acordat Symantec proprietatea asupra Norton Utilities, creat la mijlocul anilor '89 de catre inginerul software Peter Norton.

La un moment dat Symantec a ajuns cunoscuta de asemenea pentru instrumentele de prelucrare si dezvoltare, precum THINK Pascal, THINK C, Symantec C++ si pachete Visual Cafe care erau foarte populare pe platforme compatibile Macintosh si IBM PC. Compania a abandonat aceasta afacere la sfarsitul anilor '90 si astfel competitori precum Metrowerks, Microsoft si Borland au castigat cote importante de piata. In perioada recenta, Symantec a fost in principal cunoscuta pentru antivirusul marca Norton si software-urile utilitare. Produsele lansate sub sigla Symantec includ Norton AntiVirus, Norton Commander, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Personal Firewall, Norton SystemWorks, Norton AntiSpam, Norton GoBack, Norton Confidential, Norton Antibot si Norton Ghost.

Multumita achizitiei PowerQuest in anul 2003, Symantec continua sa vanda, insa sa nu a realizat nimic pe cont propriu, publicand ultima versiune a PartitionMagic, denumita acum Norton Partition Magic. Software-ul PowerQuest Drive Image a inlocuit software-ul original Norton Ghost, retinand insa numele.

Symantec este de asemenea lider in industria securitatii mesageriei instant, oferind solutii pentru mesageria instant, antispam, antivirus, arhivare de mesaje si altele. Symantec Security Response (fostul Symantec Antivirus Research Center) este unul dincele mai renumite grupuri de cercetare in domeniul securitatii computerelor din cadrul acestei industrii.

Pe data de 16 decembrie 2004, Veritas si Symantec si-au anuntat planurile pentru o fuziune. O evaluare a Veritas o estima la 13,5 miliarde dolari, tranzactia fiind la acea vreme cea mai mare fuziune realizata pana in acel moment. Actionarii Symantec au votat aprobarea fuziunii pe data de 24 iunie 2005; intelegerea s-a incheiat cu suces pe data de 2 iulie 2005.

Pe 5 iulie 2005 intra in prima zi de activitate noua societate combinata, avand birouri in Statele Unite. Dupa fuziune, Symantec include noi produse in portofoliul sau. Veritas File System (VXFS), Veritas Volume Manager (VXVM) si Veritas Volume Replicator sunt doar trei dintre acestea.

Pe data de 16 august 2005, Symantec a achizitionat Sygate, o firma de securitate software, cu aproximativ 200 de angajati, cu sediul in Fremont, California.

Din 30 noiembrie 2005, produsele firewall ale Sygate au fost intrerupte de Symantec, acum parand sa apara in cadrul liniei de productie Symantec Norton, cu denumirea Norton Personal Firewall.

Pe data de 29 ianuarie 2007 Symantec si-a anuntat planurile de a achizitiona Altiris, iar pe data de 6 aprilie 2007 achizitia era indeplinita. Altiris se specializa in software pentru managementul orientat servicii, care permitea organizatiei sa administreze diverse instrumente IT. Respectiva companie furniza de asemenea software pentru servicii web, securitate si produse referitoare la sisteme de management. Altiris avea sediul in Lindon, Utah, Statele Unite.

Logo Symantec

Symantec

Preturi Symantec

Norton Internet Security 2008
Norton Internet Security (NIS) este o suita de utilitare pentru computere creata de Symantec Corporation, concentrata pe furnizarea protectiei pentru internet. Este disponibil atat pentru Microsoft Windows cat si pentru Mac OS X, fiind unul din cele mai importante produse Symantec.
Epuizat
Norton Mobile Security
Cu Norton Mobile Security, oricand si oriunde, va ofera protectie asigurata dispozitivului mobil si va pastreaza private informatiile cu caracter personal.
Epuizat
Symantec Endpoint Protection
Symantec Endpoint Protection 11.0 combina Symantec AntiVirus cu avertismente avansate pentru amenintari pentru a realiza cea mai buna aparare impotriva atacurilor si amenintarilor pentru laptop-uri, sisteme desktop si servere.
Epuizat
Symantec Multi-tier Protection
Symantec Multi-tier Protection 11.0 pazeste bunurile intreprinderilor si diminueaza riscul furnizand protectie fara egal pentru laptopuri, sisteme desktop, servere de date, servere de mail si gateway-uri. Include Symantec Endpoint Protection, Symantec AntiVirus pentru Linux si Macintosh si protectie mail pentru virusi, amenintari si alte riscuri de securitate.
Epuizat
Symantec Network Access Control
Symantec Network Access Control 11.0 securizeaza controlul accesului in retelele corporatiilor si se integreaza foarte usor in infrastructura retelei existente.
Epuizat
Symantec Norton 360
Norton 360™ Versiunea 5.0 permite computerului dvs sa ruleze la perfomente maxime si poate gazdui salvari automate ale datelor dvs de la 2GB pana la 25GB
Epuizat
Symantec Norton Antivirus 2008
Norton AntiVirus este vandut ca un produs de sine statator si este de asemenea inclus ca parte a Norton Internet Security si Norton System Works.
Epuizat
Symantec Norton Antivirus 2011
Norton™ AntiVirus 2011 ofera protectie rapida impotriva virusilor si amenintarilor de tip spyware
Epuizat
Symantec Norton AntiVirus 2012
Protectie puternica impotriva virusilor si spyware, ce nu va va incetini activitatea
Epuizat
Symantec Norton AntiVirus Dual Protection for Mac
Norton AntiVirus Dual Protection for Mac detecteaza si inlatura automat viermii si virusii si ofera protectie automata impotriva celor mai noi amenintari
Epuizat
Symantec Norton Ghost 12.0
Ghost este un program de clonare a disk-ului, realizat la origini de Binary Research, dar achizitionat de catre Symantec pe 24 iunie 1998. Programul Ghost s-a lansat pe piata sofware-urilor de clonare a disk-urilor.
Epuizat
Symantec Norton Ghost 15
Norton Ghost 15 va salveaza si recupereaza datele la un nivel profesional
Epuizat
Symantec Norton Internet Security 2011
Norton™ Internet Security 2011 iti protejeaza puternic si rapid email-ul, cumparaturile sau tranzactiile bancare online
Epuizat
Symantec Norton Internet Security 2012
Norton Internet Security 2012 - Protectie avansata pentru navigare, operatiuni bancare si cumparaturi online, fara intreruperi
Epuizat
Symantec Norton Internet Security Dual Protection For Mac
Norton™ Internet Security Dual Protection For Mac® detecteaza si inlatura automat virusi, aplicatii spyware, troieni, malware si viermi informatici
Epuizat
Symantec Norton Internet Security For Mac
Norton™ Internet Security For Mac® Suita de securitate integrata cu o interfata simpla, adecvata si usor de utilizat ce include protectie regasita in Norton Antivirus 11 pentru Mac, Norton Confidential si firewall cu o functionalitate bidirectionala.
Epuizat
Symantec Norton Utilities 15
Norton Utilities™ 15 curata, optimizeaza performanta si viteza PC-ului dvs, ajutandu-l sa functioneze ca nou. Cu doar un singur clic problemele comune ale PC-ului dvs vor fi reparate
Epuizat
 
software

Categorii software