Utilitare

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.

Software-ul utilitar este un fel de software de sistem proiectat pentru a ajuta la analiza, configurarea, optimizarea si mentinerea calculatorului. O singură bucata de software utilitar este numit de obicei, o utilitate sau instrument.

Software-ul utilitar ar trebui sa fie in contrast cu software-ul de aplicatie, care permite utilizatorilor de a face lucruri cum ar fi crearea de documente text, jocuri, ascultare muzica sau navigarea pe web. Mai degraba decat furnizarea acestor tipuri de functionalitati orientate spre utilizator sau de iesire orientate, software-ul utilitar, de obicei, se concentreaza asupra modului in care infrastructura informatica (inclusiv hardware, sistem de operare, software de aplicatie si de stocare a datelor) functioneaza. Avand in vedere aceasta concentrare, utilitarele sunt adesea destul de tehnice si care vizeaza persoanele cu un nivel avansat de cunoastere a computerului.

Cele mai multe utilitare sunt foarte specializate si concepute pentru a efectua doar o singura sarcina sau o serie de sarcini mici. Cu toate acestea, exista, de asemenea, unele suite de utilitare, care combina mai multe caracteristici intr-o singura bucata de software.

Cele mai importante sisteme de operare sunt dotate cu utilitare pre-instalate.

Preturi Utilitare

ACDSee Mac Pro 3
15 versiuni, intre 92 si 550 RON.
ACDSee Photo Editor 6
10 versiuni, intre 92 si 330 RON.
ACDSee Pro 9
4 versiuni, intre 50 si 500 RON.
ACDSee Ultimate 9
2 versiuni, intre 440 si 821 RON.
Adobe RoboHelp 2015
Livreaza conținut personalizat pe mai multe platforme și dispozitive mobile. Adobe RoboHelp (versiunea 2015) vă împuternicește sa oferiti ajutor și conținut de politica pe mai multe dispozitive mobile, formate si platforme. Publica conținut ca aplicații mobile, sau în HTML5, EPUB3, KF8 și MOBI. Ajuta utilizatorii să găsească conținut relevant mai rapid, cu filtre de conținut dinamic. Lucrati mai productiv cu un ribon UI.
5 versiuni, intre 136 si 5431 RON.
Adobe RoboHelp Server 9
Ce este Adobe RoboHelp Server 9? Software-ul Adobe® RoboHelp® Server 9 extinde capacitățile de gestionare și de urmărire a software-ului Adobe RoboHelp 11. Construieste automat mai multe secțiuni ale unui proiect, și apoi le publica ca un sistem unificat de informare online. Gestioneaza drepturile utilizatorilor și de securitate, și profita de o desfășurare simplificata și configurație a conținutului. Urmăriti și analizati modelele de navigație de date și a cererilor de căutare repetate pentru a optimiza conținutul de ajutor și de a permite căutări puternice bazate pe o gamă largă de variabile.
5 versiuni, intre 136 si 10867 RON.
Adobe Support RoboHelp
Adobe Support RoboHelp - Livreaza conținut personalizat pe mai multe platforme și dispozitive mobile. Adobe RoboHelp vă împuternicește sa oferiti ajutor și conținut de politica pe mai multe dispozitive mobile, formate si platforme.
8 versiuni, intre 272 si 1087 RON.
Microsoft Voice Command
Microsoft Voice Command este o aplicație care poate controla dispozitivele Windows Mobile prin voce. Prima versiune a fost anunțata în noiembrie 2003. Cea mai recentă versiune este 1.6, și este un upgrade gratuit pentru utilizatorii de versiuni anterioare. Din 20 mai 2009, cea mai recentă revizuire a fost 1.6.21040 (21715 de asemenea exista) și cuprinde modificările necesare pentru interfata Windows Mobile 6.5 Titanium. Aceasta versiune a fost pusa la dispoziția producătorilor de telefoane și nu este disponibilă pentru public.
Pret: 185 RON
nero 2016
Atât inovator, cât și de încredere, Nero 2016 vă oferă un pachet de putere dovedit și cuprinzător de caracteristici suplimentare pentru scriere, copiere, creare, editare, jucare, streaming, extragere și conversia fișierelor multimedia - cu rezultate de calitate superioară pe aproape orice dispozitiv !
2 versiuni, intre 429 si 538 RON.
SONY Movie Studio 13 Platinum
5 versiuni, intre 150 si 400 RON.
SONY Movie Studio 13 Suite
5 versiuni, intre 150 si 700 RON.
SONY Vegas Pro 13
7 versiuni, intre 150 si 3002 RON.
SONY Vegas Pro 13 Suite
5 versiuni, intre 1001 si 4003 RON.
Microsoft Windows Sideloading Rights
Obțineti un computer cu ecran tactil și puteți lucra în continuare cu mouse-ul, tastatura, si Windows desktop asa cum ati lucrat si pana acum. Utilizați practic orice imprimantă. Toate elementele de bază, de la inceputuri la securitate, sunt mai bune decât oricând. Windows vă oferă o lume de divertisment a ecranelor tactile, cu aplicații din Windows Store, precum și modalități de atingere, glisare, și navigare. Lucrati cu până la patru aplicații separate, în același timp, pe tablete cu Windows și PC-uri, astfel încât să puteți lucra și juca în același timp.
2 versiuni, intre 540 si 550 RON.
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012
Remote Desktop Services 2012, anterior Terminal Services, este un rol de server în Windows Server care oferă tehnologii ce permit utilizatorilor să acceseze desktop-urile bazate pe sesiune, desktop-uri virtuale bazate pe mașini sau aplicații în centrul de date atât în cadrul unei rețele corporative și de pe Internet. Remote Desktop Services permite o experiență bogat-fidela de desktop sau aplicație, și ajută la conectarea în siguranță, utilizatorii de la distanta de la dispozitive gestionate sau negestionate.
12 versiuni, intre 547 si 55001 RON.
Microsoft Windows Remote Desktop Services
Remote Desktop Services, anterior Terminal Services, este un rol de server în Windows Server care oferă tehnologii ce permit utilizatorilor să acceseze desktop-urile bazate pe sesiune, desktop-uri virtuale bazate pe mașini sau aplicații în centrul de date atât în cadrul unei rețele corporative și de pe Internet. Remote Desktop Services permite o experiență bogat-fidela de desktop sau aplicație, și ajută la conectarea în siguranță, utilizatorii de la distanta de la dispozitive gestionate sau negestionate.
12 versiuni, intre 283 si 82500 RON.
ACDsee FotoSlate 4 Photo Print Studio
Indeplineste toate dorintele dvs pentru imprimare. Creati rapid si usor fise de contact sau imprimari de dimensiunea unui portofel. Economisiti cerneala pentru imprimanta si hartie foto costisitoare cu Test Printer Paper Saver Wizards. Distrati-va finalizand fotografia perfecta cu peste 100 de rame tematice sau utilizati cele mai bune imagini pentru a crea cu usurinta calendare personalizate.
16 versiuni, intre 32 si 165 RON.
Apple MobileMe
Mail, Contacts si Calendar. Sincronizate pe toate dispozitivele dvs. MobileMe pastreaza toate informatiile din e-mail, contacte si calendare stocate si utilizeaza tehnologia Push pentru a fastra totul sincronizat pe cuprinsul iPhone-ului, iPad-ului, Mac-ului, PC-ului dvs si pe internet automat. Asa ca indiferent unde sunteti sau ce dispozitiv utilizati, toate informatiile sunt actualizate – nu este nevoie sa va conectati la docking.
2 versiuni, intre 363 si 546 RON.
Apple Remote Desktop 3.3
Apple Remote Desktop 3 este cea mai buna solutie de a gestiona computere Mac din reteaua dvs. Distribuiti programe, oferiti ajutor online in timp real catre utilizatori finali, creati rapoarte detaliate despre programe si componente hardware si automatizati activitatile de gestionare de rutina – toate de pe Mac-ul dvs.
2 versiuni, intre 1373 si 2291 RON.
Apple Aperture 3
Cu mai mult de peste 200 de noi caracteristici si imbunatatiri, Aperture 3 este alegerea perfecta daca sunteti pregatit sa duceti fotografia dvs la urmatorul nivel. Migrati fotografiile dvs din iPhoto in Aperture fara probleme. Gestionati librarii foto de mari dimensiuni cu usurinta. Utilizati noi instrumente puternice pentru a rafina imaginile dvs. si prezentati lucrarile dvs. ca un profesionist cu imprimari, coperti de carti, website-uri si slideshow-uri multimedia uimitoare.
2 versiuni, intre 455 si 914 RON.
Apple Xsan 2
Impartasiti terabytes de date pe o retea ultra-rapida Fibre Channel cu Xsan 2. Acest usor de utilizat, la categorie de intreprindere, sistem de stocare a fisierelor pe o retea de inalta performanta (SAN) pentru Mac OS X va permite sa partajati unul sau mai multe dispozitive RAID cu mai multe servere sau statii de lucru. Combinand performanta imbunatatita cu legendara usurinta de utilizare a lui Apple, Xsan 2 face mai usor pentru utilizatorii noi, sa seteze si sa implementeze un SAN. Introduce de asemenea MultiSAN, care permite utilizatorilor de pe o singura statie de lucru pentru a accesa mai multe SAN-uri in acelasi timp. Xsan 2 este complet integrat cu Mac OS X si Mac OS X Server si este calificat sa lucreze cu terte dispozitive de stocare RAID.
Pret: 4588 RON
Ovation
Imbunatatiti prezentarile dvs PowerPoint. Ovation transforma slide-uri PowerPoint plictisitoare in experiente vizuale uimitoare in cateva secunde. Teme senzationale numite PowerLooks adauga miscare subtila, text de inalta rezolutie, si tranzitii dinamice in stilul celor TV, slide-urilor PowerPoint simple. Ovation de asemenea ofera instrumente de prezentare incorporate care va ajuta sa livrati un mesaj superior.
Epuizat
PC TOOLS Performance Toolkit 2011
Program cu instrumente de performanta PC usor de utilizat pentru a accelera, mentine si optimiza PC-ul dvs. PC Tools Performance Toolkit ofera instrumente usor de utilizat pentru a accelera PC-ul dvs, pentru a optimiza performanta si pentru a proteja intimitatea dvs. Imbunatateste experienta dvs Windows in ceea ce priveste nivelul de dvs. de expertiza utilizand tehnologia avansata pentru a mari viteza, a imbunatati stabilitatea, monitoriza sistemul dvs si pentru conectarea serviciilor. In plus, accelereaza timpii de pornire, recupereaza date pierdute si repara hard-disk-uri pentru a mentine computerul dvs sa ruleze ca nou.
Pret: 155 RON
PC TOOLS Registry Mechanic 2011
Un program usor de utilizat pentru curatarea registrilor si pentru accelerarea PC-ului dvs. Registry Mechanic ofera instrumente de optimizare usor de utilizat pentru a accelera si imbunatati stabilitatea lui Windows® 7, Windows Vista®, sau Windows XP PC. Indiferent de nivelul dvs de experienta, Registry Mechanic curata, repara si omptimizeaza in sigurata registrii si automat salveaza schimbarile pentru o viitoare recuperare. Acum include instrumente esentiale pentru a repara bresele de securitate din Windows. Sterge permanent activitatea dvs de pe internet, fisiere personale si elibereaza spatiu pentru a pastra informatiile dvs departe de ochii curiosilor.
Pret: 103 RON
PC TOOLS Spyware Doctor 2011
Antispyware premiat pentru a securiza PC-ul dvs pentru confidentialtate, detecteaza amenintari si malware. Spyware Doctor livreaza protectie puternica antispyware cu un impact minim asupra PC-ului dvs. Apara computerul dvs impotriva atacurilor malware prin mai multe tehnici utilizand protectie proactiva, reactiva si automatizata pentru a opri amenintarile la fiecare punct de intrare. Acum include scanarea memoriei, profile de comportament si cartele cu rapoate de protectie pentru a oferi protectie actualizata si monitorizare a starii PC-ului dvs.
2 versiuni, intre 103 si 155 RON.
Total Commander
10 versiuni, intre 198 si 1080 RON.
FileMaker Pro 11
Program necesar gestionarii bazelor de date pentru Windows, Mac si web. FileMaker Pro este un program pentru baze de date puternice si usor de utilizat care va ajuta pe dvs si pe echipa dvs sa finalizati orice activitate mai rapid. Milioane de oameni din afaceri, din guverne si educatie, utilizeaza FileMaker Pro sa gestioneze cu usurinta toate informatiile lor de pe Windows, Mac si web.
3 versiuni, intre 1404 si 2348 RON.
FileMaker Pro 11 Advanced
Instrumente avansate de dezvoltare si personalizare. FileMaker Pro 11 Advanced inlcude toate caracteristicile lui FileMaker Pro 11 plus o suita de instrumente avansate de dezvoltare si personalizare. Daca proiectati baza de date pentru dvs sau pentru un grup si doriti sa construiti aplicatii pentru baza de date mai flexibile si mai puternice, atunci FileMaker Pro 11 Advanced este pentru dvs.
3 versiuni, intre 2011 si 3359 RON.
FileMaker Server 11
Obtineti acces fiabil, de inalta performanta la datele dvs esentiale. Gazduiti in siguranta grupuri de utilizatori FileMaker Pro pe o retea sau pe web adaugand FileMaker Server 11 (achizitionarea separata a FileMaker Pro este necesara). Este un program pentru servere rapid, fiabil, usor de utilizat pentru gestionarea bazelor de date FileMaker Pro. Sau alegeti FileMaker Server 11 Advanced pentru capacitati Instant Web Publishing, suport ODBC/JDBC sau conectati si mai multe grupuri de utilizatori FileMaker Pro.
3 versiuni, intre 4033 si 6729 RON.
FileMaker Server 11 Advanced
Maximizati capacitatile de partajare a bazei dvs de date. FileMaker Server 11 Advanced include toate caracteristicile din FileMaker Server 11 si mai multe optiuni de partajare si conectivitate. Adaugati FileMaker Server 11 Advanced la FileMaker Pro si maximizati capacitatile de partajare a bazei dvs de date (achizitionarea separata a lui FileMaker Pro este necesara).
3 versiuni, intre 11515 si 19200 RON.
Corel WinDVD Pro 11
Lider in software-ul de redare Blu-ray 3D™ - Bun venit în viitorul redării video! Corel® WinDVD® Pro 11 este un software de redare avansat 2D și Blu-ray 3D™ ce suportă redarea Blu-ray 3D™, AVCHD™, DVD și toate formatele video de ultimă generație. Cu peste 250 de milioane de copii vândute, WinDVD este unul dintre cele mai recunoscute produse din lume. Cea mai nouă versiune este dotată cu trăsături precum tehnologia de redare 3D, conversia 2D în 3D, conversia extinsa HD, sunet superior și multe altele! În plus WinDVD Pro 11 include, în exclusivitate, un motor de căutare online pentru filme (Corel® FlixFinder™) care vă găsește filmele preferate la cel mai mic preț de pe cele mai populare site-uri. Aduceți Hollywood-ul acasă cu WinDVD Pro 11!
Pret: 285 RON

Producatori Utilitare

MicrosoftAdobeAppleCorelTotal CommanderPC TOOLSFileMakeracdseeneroSONY
software

Categorii software