Video

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Video este tehnologia electronica referitoare la capturarea, inregistrarea, procesarea, stocarea, transmiterea si reconstructia unei secvente de imagini statice.

Preturi Video

ACDSee Video Studio
Pret: 330 RON
Adobe After Effects CC
Creați mișcare grafică incredibilă și efecte vizuale cu Adobe After Effects CC. Animația standard în industrie și aplicatia de compunere creativa vă permite să proiectati și să livrati grafică în mișcare profesionala și efecte vizuale pentru film, TV, video și web.
6 versiuni, intre 98 si 163 RON.
Adobe Creative Cloud for teams: All Apps
6 versiuni, intre 261 si 380 RON.
Adobe Director 12
Ce este Adobe Director 12? Software-ul Adobe® Director® 12 și Adobe Shockwave® Player va ajuta sa creați și să publicati jocuri convingătoare interactive și cursuri de eLearning pentru web, dispozitive iOS, desktop-uri Mac și Windows®, DVD-uri și CD-uri. Integrează practic orice format major de fișier, inclusiv FLV, swf și conținut 3D nativ.
3 versiuni, intre 136 si 5431 RON.
Adobe Flash Media Playback
4 versiuni, intre 44026 si 88052 RON.
Adobe Media Server Professional
Ce este Adobe Media Server Professional? Software-ul Adobe® Media Server 5 Professional, atunci când este combinat cu Adobe Access 4, fluxuri protejate, conținut la nivel de studio, folosind un singur flux de lucru de management al drepturilor digitale (DRM) peste desktop-uri, televizoare conectate, tablete și smartphone-uri, inclusiv dispozitive iOS și Android. Tinteste audiente largi, îmbunătățeste calitatea, și reduce costurile cu un flux de lucru simplu.
3 versiuni, intre 136 si 25870 RON.
Adobe Media Server Standard
Ce este Adobe Media Server Standard? Adobe® Media Server 5 Standard vă permite să ajungeti la o audienta video de pe dispozitive Adobe Flash® Player compatibile și iOS. Nou la cerere si livrarea HTTP directa, simplifică fluxul de lucru de publicare și ajuta sa începeti rapid.
3 versiuni, intre 136 si 5702 RON.
Adobe Photoshop CC
Creați orice vă puteți imagina. Oriunde vă aflați. Cu Adobe Photoshop CC. Cea mai buna aplicatie de imagine si design din lume se află în centrul a aproape fiecarui proiect creativ. Lucrati pe mai multe desktop-uri si dispozitive mobile pentru a crea și îmbunătăți arta fotografică, design-uri de website-uri si aplicatii mobile, 3D artwork, videoclipuri și multe altele.
8 versiuni, intre 152 si 171 RON.
Adobe Photoshop Elements 14
Surprindeți momentul acum. Perfectionati fotografia mai târziu. Selfie-uri cu smartphone-ul. Peisaje pentru tabletă. Portrete prezentabile. Iei mai multe fotografii decât oricând înainte. Concentreaza-te pe amintiri - Adobe Photoshop Elements 14 va face sa arate grozav.
4 versiuni, intre 136 si 451 RON.
Adobe Premiere Elements 14
Surprindeți momentul acum. Realizati un film grozav mai tarziu. Clipuri cu Smartphone-ul. Scene cu tableta. Action-cam si filmare la indemana. Filmati mai mult decat oricand inainte. Concentreaza-te pe amintiri - Premiere Elements va face sa arate grozav.
4 versiuni, intre 136 si 451 RON.
Adobe Premiere Pro CC
Faceti filmari video uimitoare practic oriunde cu Adobe Premiere Pro CC. Cu uneltele de producție video lider în industrie, puteți lucra pe desktop și dispozitive pentru a edita aproape orice tip de suport în formatul său nativ și de a crea productii profesionale avand culori strălucitoare pentru film, TV și web.
8 versiuni, intre 162 si 183 RON.
Adobe Presenter Video Express 11
Studioul tau video personal. Economisiti timp, bani și efort în timp ce creați, editați și mixati HD video interactive, și transformati experiența de vizionare video cu Adobe Presenter Video Express 11
4 versiuni, intre 136 si 1082 RON.
Adobe Stock Large
Adobe Stock este un serviciu ce oferă designerilor și întreprinderilor cu acces la 50 de milioane de fotografii, materiale video, ilustratii de înaltă calitate, și grafică vectorială, fără drepturi de autor pentru toate proiectele lor creative. Serviciul Adobe Stock este construit chiar în aplicațiile preferate Adobe de pe desktop, cum ar fi Photoshop CC, Illustrator CC, și InDesign CC, astfel încât să puteți căuta, naviga și adăuga active în Bibliotecile Creative Cloud, și să obțineti acces instantaneu la bunurile dvs. de pe desktop și dispozitive mobile. Puteți achiziționa Adobe Stock pe bază de necesități ca un singur activ, sau puteți achiziționa un abonament multi-activ. Un număr de pachete de abonament sunt disponibile.
8 versiuni, intre 819 si 913 RON.
Adobe Stock Small
Adobe Stock este un serviciu ce oferă designerilor și întreprinderilor cu acces la 50 de milioane de fotografii, materiale video, ilustratii de înaltă calitate, și grafică vectorială, fără drepturi de autor pentru toate proiectele lor creative. Serviciul Adobe Stock este construit chiar în aplicațiile preferate Adobe de pe desktop, cum ar fi Photoshop CC, Illustrator CC, și InDesign CC, astfel încât să puteți căuta, naviga și adăuga active în Bibliotecile Creative Cloud, și să obțineti acces instantaneu la bunurile dvs. de pe desktop și dispozitive mobile. Puteți achiziționa Adobe Stock pe bază de necesități ca un singur activ, sau puteți achiziționa un abonament multi-activ. Un număr de pachete de abonament sunt disponibile.
8 versiuni, intre 149 si 187 RON.
Adobe Support Director
Adobe® Director® va ajuta sa creați și să publicati jocuri convingătoare interactive și cursuri de eLearning pentru web, dispozitive iOS, desktop-uri Mac și Windows®, DVD-uri și CD-uri. Integrează practic orice format major de fișier, inclusiv FLV, swf și conținut 3D nativ.
4 versiuni, intre 272 si 544 RON.
Adobe Support Media Server Standard & Professional
Adobe Support Media Server - Media Server 5 Standard vă permite să ajungeti la o audienta video de pe dispozitive Adobe Flash® Player compatibile și iOS. Media Server 5 Professional, atunci când este combinat cu Adobe Access 4, fluxuri protejate, conținut la nivel de studio, folosind un singur flux de lucru de management al drepturilor digitale (DRM) peste desktop-uri, televizoare conectate, tablete și smartphone-uri, inclusiv dispozitive iOS și Android.
8 versiuni, intre 288 si 2588 RON.
Autodesk mental ray Standalone 2016
Software 3D de redare in volum ridicat. Utilizeaza software-ul de redare mental ray® 3D Standalone pentru a produce calitate înaltă, randări de volum mare pentru filme complexe, televiziune, și proiecte de design de vizualizare în mai puțin timp.
2 versiuni la 4865 RON.
Autodesk Smoke 2016
Software puternic de efecte video mai accesibil ca oricand. Software-ul de efecte video Smoke® aduce editarea si efectele impreuna ca niciodata inainte. Cu instrumentele de efect de care aveți nevoie integrate în cadrul unui standard, ușor de utilizat, mediu cronologic usor de utilizat, Smoke va ajută să vă mariti productivitatea.
16 versiuni, intre 2718 si 28865 RON.
Adobe Photoshop Elements 14 & Premiere Elements 14
Surprindeți momentul acum. Perfectionati fotografia sau momentele video mai târziu. Selfie-uri cu smartphone-ul. Scene pe tableta. Portrete prezentabile si filmare action-cam. Fotografiezi si filmezi mai mult decat oricând înainte. Concentreaza-te pe amintiri - Photoshop Elements & Premiere Elements va face sa arate grozav.
4 versiuni, intre 136 si 680 RON.
SONY Movie Studio 13
Pret: 250 RON
SONY Movie Studio 13 Platinum
5 versiuni, intre 150 si 400 RON.
SONY Movie Studio 13 Suite
5 versiuni, intre 150 si 700 RON.
SONY Vegas Pro 13
7 versiuni, intre 150 si 3002 RON.
SONY Vegas Pro 13 Edit
6 versiuni, intre 150 si 2001 RON.
SONY Vegas Pro 13 Suite
5 versiuni, intre 1001 si 4003 RON.
Adobe Support Photoshop Elements & Premiere Elements
Adobe Support Photoshop Elements & Premiere Elements - Perfectionati fotografia sau momentele video mai târziu. Selfie-uri cu smartphone-ul. Scene pe tableta. Portrete prezentabile si filmare action-cam. Fotografiezi si filmezi mai mult decat oricând înainte. Concentreaza-te pe amintiri - Photoshop Elements & Premiere Elements va face sa arate grozav.
12 versiuni, intre 27 si 65 RON.
Adobe Director 11.5
Explorati noi dimensiuni cu ajutorul crearii bogate de multimedia. Adobe Director 11.5 si Adobe Shockwave Player va ajuta sa creati si sa publicati jocuri, demo-uri, prototipuri, simulari si cursuri eLearning interactive si convingatoare pentru web, Mac si Windows, DVD-uri si CD-uri. Integrati virtual orice format de fisier important, inclusiv continut nativ FLV si 3D, pentru cea mai mare intoarcere a creativitatii dvs.
2 versiuni la 136 RON.
Avid Studio
Creati productii video si multimedia la nivel profesional cu o sofisticata librarie media si instrumente de corectie, ecran-verde, efecte, sunet Dolby 5.1 surround, creare Blu-ray si multe altele. Transformati clipurile video HD, fotografiile, si fisierele audio in experiente bogate, experiente multimedia cu software-ul de productie video Avid® Studio - oferind aceeasi tehnologie utilizata de editorii de top de la Hollywood. Editati ca un profesionist cu instrumente de corectie video si foto, o librarie puternica ce organizeaza toata fisierele media intr-un singur loc, circuite cronologice nelimitate pentru efecte avansate, si multe altele.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio HD v.15
Capturati amintiri si creati filme originale ca un profesionist cu peste 1800 efecte si alt continut, postare usoare pe web si YouTube, creare DVD si multe altele. Pinnacle Studio™ HD v.15 face usoara editarea ca un profesionist cu ajutorul noilor caracteristici intuitive, performanta ultra rapida, si o colectie masiva de continut. Importati rapid clipuri video si fotografii dintr-o gama larga de dispozitive - apoi editati scene si creati filme HD cu aspect profesional cu peste 1800 de efecte incluse, titluri, si alt tip de continut.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio HD Ultimate v.15
Cuprinde toate caracteristicile din Studio HD, plus efecte aditionale, sunet uimitor Dolby Digital 5.1 surround si creare Blu-ray. lider in lume in tehnologia de creatie audio si video profesionala, Pinnacle Studio™ HD Ultimate v.15 il face mai usor de editat ca un profesionist cu ajutorul caracteristicilor noi intuitive, performanta ultra rapida, si un continut de colectie masiv. Importati rapid video si foto - apoi editati scene si faceti filme HD cu peste 2000 efecte si alt continut.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio HD Ultimate Collection v.15
Contine toate caracteristicile din Studio Ultimate HD, plus un ecran-verde si multe alte efecte, tranzitii si alt continut. Pinnacle Studio™ HD Ultimate Collection v.15 il face mai usor de editat ca un profesionist cu ajutorul caracteristicilor noi intuitive, performanta ultra rapida, si un continut de colectie masiv. Importati rapid video si foto - apoi editati scene si faceti filme HD cu peste 2200 efecte si alt continut.
Epuizat
Avid Pinnacle VHS Saver
Pinnacle VHS Saver va permite sa salvati inregistrari VHS simplu, rapid si necostisitor, pe un suport sigur si comod DVD – nu este necesara experienta. Casetele video se deterioreaza de-a lungul timpului chiar si fara sa fie folosite. In curand amintirile din viata dvs pe care le-ati pastrat pe casete VHS sau analog vor fi pierdute: VCR-ul va disparea din sufagerii, iar casetele dvs vor fi partial sau permanent afectate de vizualizarile repetate, praf, zgarieturi, timp sau alte stricaciuni mostenite de orice media analog.
Epuizat
Avid Pinnacle Creative Pack
Filmarea amintirilor de vara este o solutie grozava de a le pastra proaspete tot anul, iar noul Creative Pack pentru Studio va ofera o multime de modalitati distractive de a scoate tot ceea ce e mai bun din filmele dvs. Imbunatatiti filmele dvs cu frumusetea celor 4 anotimpuri. Cu Creative Pack Volume 2 – Seasons, adaugati o senzatie de atingere a soarelui amintirilor dvs de vara, un aspect vibrant comorilor de toamna. Profitati de acele momente din copilarie de neuitat cu ajutorul lui Creative Pack Volume 3 – Kids. Aceasta colectie cuprinzatoare vine la pachet cu peste 70 de efecte noi bazate pe teme distractive de copii.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio Premium Pack
Adaugati stiluri uimitoare productiilor dvs cu grafica si sunete de nivel profesional de la colectia Premium Pack ce contine titluri video, meniuri DVD si efecte sonore proiectate profesional. Fiecare volum Premium Pack include peste 25 de seturi de continut – fiecare continand un meniu DVD de introducere si un meniu pentru scene, 3 titluri video si un grup de efecte sonore speciale, toate proiectate sa functioneze impreuna pentru a ii aduce productiei dvs. un aspect integrat, asemenea celor profesionale.
Epuizat
Avid Pinnacle Studio Title Extreme
Title Extreme vine cu plug-in-ul ProDAD Heroglyph pentru Studio, si 30 de template-uri cu titluri grafice vectoriale proiectate profesional.
Epuizat
Avid Pinnacle Hollywood FX
Volumele Hollywood FX sunt seturi de tranzitii video dinamice din colectia Hollywood FX pentru tranzitii avansate. Fiecare volum Hollywood FX include peste 20 de teme si 16 tranzitii de fiecare, facand mai mult de 320 de tranzitii unice, la nivel profesional. Versiunile demo ale acestor tranzitii pot fi gasite in tab-ul Transitions ale lui Studio v10/11.
Epuizat
Avid Pinnacle RTFX
Imbunatatiti productiile dvs cu efecte video de nivel profesional din colectia RTFX de plug-in-uri cu efecte avansate. Fiecare Volum RTFX include peste 20 de efecte speciale video unice. Versiunile demo ale acestor efecte pot fi gasite in Video Toolbox ale lui Studio v10/11 sub tab-ul de plug-in-uri.
Epuizat
Avid Pinnacle Scorefitter
Contine cantece originale fara drepturi de autor pentru Pinnacle Studio v.11. Track-urile sunt inregistrate la o rata de 16-biti, 48 kHz pentru o calitate audio mai buna decat cea a unui CD audio.
Epuizat
Avid Pinnacle Themes Winter Pack
Utilizati Pinnacle Themes Winter Pack pentru a adauga mai multa vitalitate viitoarelor dvs proiecte video. Noul Pinnacle Themes Winter Pack ofera peste 80 de titluri aditionale cu teme de iarna, meniuri DVD si Pinnacle Montage. Pinnacle Themes Winter Pack include aditional 38 seturi de titluri si 15 seturi de meniuri DVD, plus 5 noi teme Pinnacle Montaje cu 28 de template-uri individuale.
Epuizat
 

Producatori Video

AdobeAutodeskacdseeSONYavid
software

Categorii software