VMware vSphere Hypervisor (ESXi)

Aveti intrebari legate de licentierea produselor prezentate? Contactati-ne la 0724.730.011 sau, prin email, la buysoftware@buysoftware.ro.
Producator: vmware

VMware vSphere Hypervisor este cea mai simpla si cea mai usora metoda de a incepe cu virtualizarea, gratuit. Acest hypervisor complet functional va permite sa va virtualizati serverele si sa rulati aplicatiile in masini virtuale in doar cateva minute. vSphere Hypervisor este bazat pe VMware ESXi, arhitectura hypervisor care stabileste standardul in industrie pentru fiabilitate, performanta si ecosistem de suport. Consolidati aplicatiile pe mai putine servere si inepeti sa salvati bani prin hardware, alimentare, racire si costuri de administrare reduse.

Se achizitioneaza numai suport pentru utilizarea produsului gratuit VMware Hypervisor. Aplicatia se descarca de la urmatoarea adresa aflata pe website-ul producatorului: VMware vSphere Hypervisor (este necesara crearea unui cont)

Logo VMware vSphere Hypervisor (ESXi)

VMware vSphere Hypervisor (ESXi)

Preturi VMware vSphere Hypervisor (ESXi)

Incident Support

VMware vSphere Hypervisor Per Incident Support (Email + Phone), 1 incident/an

ESX-1PAK-C
Suport disponibil 9x5; ore de lucru locale.
1,360.95 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

VMware vSphere Hypervisor Per Incident Support (Email + Phone), 3 incidente/an

ESX-3PAK-C
Suport disponibil 9x5; ore de lucru locale.
3,409.14 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

VMware vSphere Hypervisor Per Incident Support (Email + Phone), 5 incidente/an

ESX-5PAK-C
Suport disponibil 9x5; ore de lucru locale.
5,229.79 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Support / Subscription

Basic Support/Subscription pentru VMware vSphere Hypervisor 3.5 pentru 2 Procesoare

ESX3-2U-G-SSS-C
Suport tehnic 12 ore/zi - programul de lucru stabilit, Luni-Vineri.
2,253.04 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Production Support/Subscription pentru VMware vSphere Hypervisor 3.5 pentru 2 Procesoare

ESX3-2U-P-SSS-C
Suport tehnic 24 ore/zi - programul de lucru stabilit, Luni-Vineri.
2,708.22 RON Cumpãrã   sau contactati-ne: 0724.730.011

Cumpara VMware vSphere Hypervisor (ESXi)

Mware vSphere Hypervisor™ (ESXi) - Virtualizarea facuta usoara si gratuita

Se achizitioneaza numai suport pentru utilizarea produsului gratuit VMware Hypervisor. Aplicatia se descarca de la urmatoarea adresa aflata pe website-ul producatorului: VMware vSphere Hypervisor (este necesara crearea unui cont)

VMware vSphere Hypervisor este cea mai simpla si cea mai usora metoda de a incepe cu virtualizarea, gratuit. Acest hypervisor complet functional va permite sa va virtualizati serverele si sa rulati aplicatiile in masini virtuale in doar cateva minute. vSphere Hypervisor este bazat pe VMware ESXi, arhitectura hypervisor care stabileste standardul in industrie pentru fiabilitate, performanta si ecosistem de suport. Consolidati aplicatiile pe mai putine servere si inepeti sa salvati bani prin hardware, alimentare, racire si costuri de administrare reduse. Cu VMware vSphere Hypervisor, puteti sa:


Obtineti virtualizare usor de folosit si gata de productie

Salvati costurile cu hardware, alimentare si racire si rulati un centru de date mai raspunzator. VMware vSphere Hypervisor ofera nivele fara precedent de performanta si fiabilitate in acelasi timp reducad costurile IT.


Creati prima dvs. masina virtuala in doar cateva minute

Creati masini virtuale mai rapid si usor cu pornirea bazata pe meniuri si configurari automate sau importati un dispozitiv virtual (o masina virtuala impachetata) de la VMware Virtual Appliance Marketplace. Puteti de asemenea sa implementati servere cu VMware vSphere Hypervisor preinstalat pentru a experimenta adevarata virtualizare “plug and play”.


Consolidati fara griji

Implementati o tehnologie hypervisor matura ce ruleaza in zeci de mii de medii client. Multe astfel de tehnologii aflate pe piata astazi se bazeaza pe un sistem de operare inclus pentru a efectua sarcinile de virtualizare, cum ar fi alocarea de resurse hardware diverselor masini virtuale ce ruleaza deasupra acestuia. Din acest fapt, fiabilitatea masinilor virtuale se limiteaza strict la fiabilitatea sistemului de operare inclus. VMware vSphere Hypervisor se instaleaza direct pe serverul fizic si nu se bazeaza e un sistem de operare generic. Arhitectura ESXi va permite sa evitati intarirea securitatii, controlarea accesului utilizatorilor, efectuarea de sarcini anti-virus si patching asociat unui sistem de operare tipic. Aceasta poate conduce la de 10 ori mai putine patch-uri, amprenta pe disc redusa cu pana la 95% si reducere semnificativa a incarcarii administrative.


Oferiti aplicatiilor dvs. performanta enterprise

Deoarece este bazat pe cea mai avansata arhitectura hypervisor din industrie — VMware ESXi — vSphere Hypervisor ofera toate puterea, fiabilitatea si performanta unei solutii de virtualizare pregatita pentru enterprise. Aceasta semnifica faptul ca puteti sa folositi vSphere Hypervisor pentru a utiliza aplicatii e-mail, baze de date, ERP si alte aplicatii intensive in resurse. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de sisteme de operare gazda suportate, incluzand Windows, Linux, Netware, Solaris si multe altele.


Economisiti mai multi bani decat cu allte solutii hypervisor

Obtineti o rata de consolidare mai mare cu VMware vSphere Hypervisor. Optimizarile programabile pentru memorie si procesor din VMware vSphere Hypervisor va permit sa rulati masini virtuale la pana de doua ori rata de consolidare posibila cu alte solutii hypervisor de prima generatie. Mai putine servere inseamna mai mari economii de costuri.


Administrati VMware vSphere Hypervisor de oriunde

Obtineti gestiune de tip indicare-si-clic pentru gazda dvs. vSphere Hypervisor si masinile virtuale subordonate folosind interfata grafica intuitiva a VMware vSphere Client. Captati instantanee ale masinilor virtuale, efectuati restaurari atunci cand testati patch-uri sau actualizari, monitorizati performanta utilizarea resurselor si efectuati monitorizare hardware de baza.


Actualizati fara probleme la VMware vSphere atunci cand sunteti pregatit

Actualizati la editii mai avansate ale VMware vSphere pentru a oferi nivele de servicii imbunatatire si eficienta operationala prin activarea gestionarii centralizate, migrari in timp real ale masinilor virtuale, incarcare echilibrata automata, comunitate de afaceri, gestiunea puterii si capabilitati de back-up si restaturare pentru masinile virtuale. VMware vSphere este disponibil in mai multe editii incluzand kit-uri special proiectate pentru afaceri mici. Trecerea de la VMware vSphere Hypervisor la solutii mai avansate ale VMware vSphere este simpla ca adaugarea unui fisier de licenta.Informatii de interes general

Diferentele dintre VMware ESXi si VMware vSphere Hypervisor

VMware vSphere Hypervisor este noul nume pentru ce este cunoscut anterior ca VMware ESXi Single Server sau free ESXi (de multe ori abreviat simplu “VMware ESXi”). VMware vSphere Hypervisor este editia gratuita a liniei de productie vSphere. Este licentiata pentru a debloca numai functionalitatea hypervisor, dar poate fi actualizat fara probleme la ofertele mai avansate aleV Mware vSphere. VMware vSphere este disponibil in mai multe editii, incluzand anumite optiuni special proiectate pentru afaceri mici.

Diferentele intre VMware vSphere Hypervisor si editiile platite ale VMware vSphere. Cum se poate actualiza?

VMware vSphere Hypervisor este disponibil pentru a ajuta companiile de toate dimensiunile sa experimenteze beneficiile de baza ale virtualizarii. Oferirea accesului gratuit la functionalitatea de baza hypervisor a vSphere permite profesionistilor It sa se familiarizeze cu tehnologia si sa ii dovedeasca valoarea in cadrul companiei. Spre deosebire de editiile platite VMware vSphere, vSphere Hypervisor nu poate fi administrat cu vCenter sau alte solutii de administrare. Administrarea gazdelor vSphere Hypervisor poate fi efectuata utilizand vSphere Client si prin conectare directa la gazda. vSphere Hypervisor poate fi actualizat cu usurinta la editii mai avansate ale vSphere. Pur si simlu actualizati licenta gratuita la licenta dorita vSphere pentru a profita de avantajul functionalitatilor avansate, incluzand administrare centralizata, migrare in timp real a masinilor virtuale, incarcare echilibrata automata, comunitate de afaceri, gestiunea puterii si capabilitati de back-up si restaturare pentru masinile virtuale. VMware vSphere este disponibil in mai multe editii, incluzand doua pachete special proiectate pentru afaceri mici. Un motiv pentru a trece la un pachet platit sau editie este faptul ca puteti beneficia de avantajul serverului de de gestiune vSphere, numit VMware vCenter Server, pentru a permite administrarea centralizata.

Instrumentele necesare pentru administrarea licentei gratuite VMware vSphere Hypervisor

VMware recomanda utilizara VMware vSphere Client gratuit penru a administra VMware vSphere Hypervisor. Puteti utiliza vSphere Client pentru a accesa individual fiecare gazda vSphere Hypervisor pentru a o gestiona prin interfata de utilizator grafica. Aveti de asemenea posibilitatea sa interogati gazda VMware vSphere Hypervisor prin intermediul interfetei in linie de comanda vSphere Command-Line Interface (vCLI). Notatin insa ca VMware vSphere Hypervisor nu permite modificari ale configuratiei prin intermediul liniei de comanda (vCLI). Puteti de asemenenea sa actualizati la editii mai avansate ale VMware vSphere pentru a administra central gazdele prin intermediul VMware vCenter Server.

Rularea masinilor virtuale create cu Microsoft Virtual Server, Microsoft Virtual PC sau VMware Server pe VMware vSphere Hypervisor

Se poate utiliza VMware vCenter Converter gratuit penru importul de masini virtuale care au fost create utilizand VMware Server, Microsoft Virtual Server sau Microsoft Virtual PC Version 7 sau mai recent. VMware vCenter Converter suporta de asemenea conversii din surse cum ar fi masini fizice si anumite formate de imagine disc de la parti terte.

Diferente intre VMware vSphere Hypervisor si VMware Server

Atat VMware vSphere Hypervisor cat si VMware Server sunt disponibile in mod gratuit. Insa, VMware vSphere Hypervisor este solutia gratuita recomandata clientilor ce cauta sa inceapa cu virtualizarea VMware. vSphere Hypervisor este o solutie de virtualizare la livel enterprise care ofera arhitectura strict necesara pentru performanta apropiat nativa, caracteristicicum ar fi suprascrierea memoriei penru a mari ratele de consolidare si un grup de fisiere de sistem pentru gestiunea fisierelor de masini virtuale pe stocare partajata. Pe de alta parte, VMware Server se instaleaza ca o aplicatie Windows sau Linux, si se bazeaza pe sistemul de operare pentru gestiunea resurselor. Aceasta limiteaza performanta si dimensionarea. Masinile virtuale create utilizand VMware Server pot rula pe VMware vSphere Hypervisor; in anumite cazuri, ele trebuie mai intai convertite utilizand VMware Converter gratuit.

Utilizarea VMware vCenter Server pentru a administra gazdele VMware vSphere Hypervisor

VMware vCenter Server ofera administrare centralizata pentru gazdele VMware vSphere Hypervisor si masinile vortuale asociate acesteia. Pentru a administra o gazda VMware vSphere Hypervisor cu vCenter Server trebuie sa aveti o licenta vCenter Server Agent, ce este inclusa in toate editiile platite ale VMware vSphere.

vRAM oferit de o licenta VMware vSphere Hypervisor

Licenta vSphere Hypervisor ofera dreptul asupra a 32GB vRAM per server, indiferent de numarul de procesoare fizice. vSphere Hypervisor poate fi utilizat pe servere cu o capatitate fizica RAM de maxim 32GB.

software

Categorii software